Αν θέλετε κάποιοι από εσάs μπορείτε νά μάs στείλετε τα δικά σαs κείμενα στό e-mail:paokfever@yahoo.gr καί εμείs μέ τήν σειρά μαs θά τά αναρτήσουμε…

123

 photo logo_zpsd2cefcfa.gif
.

Τρίτη 16 Αυγούστου 2011

Με 25 παίκτες στη Θεσσαλονίκη η Καρπάτι


Για τη Θεσσαλονίκη αναχώρησε το μεσημέρι της Τρίτης η αποστολή της Καρπάτι Λβιβ.

Ο προπονητής της ουκρανικής ομάδας, Όλεγκ Κονόνοφ, πήρε 25 παίκτες μαζί του για την πρώτη αναμέτρηση με τον ΠΑΟΚ για τα play offs του Europa League, την ερχόμενη Πέμπτη στην Τούμπα.

Αναλυτικά η αποστολή:

 Τερματοφύλακες: Αντρέι Τλούμακ, Μάρτιν Μπογκατίνοφ, Ρόμαν Ντάνκοβιτς.

Αμυντικοί: Αρτέμ Φεντέτσκι, Τάρας Πετρίφσκι, Ιβάν Μιλόσεβιτς, Μπόρχα Γκόμες, Ιγκόρ Οσίπκο, Γκρέγκορ Μπάλαζιτς, Στέπαν Χίρσκι.

Μέσοι: Ιγκόρ Κουντόμπιακ, Αντρέιο Τκάτσουκ, Όλεγκ Χόλοντιουκ, Γιάροσλαβ Μάρτινιουκ, Κριστομπαλ Μάρκες, Κονσταντίν Κραβτσένκο, Ιγκόρ Οζάρκιβ, Σάμσον Γκόντουιν, Ντανίλο Αβελάρ.

Επιθετικοί: Μιχαήλ Κοπόλοβετς, Σεργκέι Ζένιοφ, Λούκας Πέρες, Αντρέι Βορόνκοφ, Χέρμαν Πατσέκο, Ουίλιαμ Μπατίστα.

 

«Δεν είναι φαβορί ο ΠΑΟΚ»


Την πεποίθηση του ότι καμία από τις δύο ομάδες δεν έχει προβάδισμα για την πρόκρισή της στους ομίλους του Europa League εξέφρασε ο τεχνικός της Καρπάτι, Όλεχ Κονόνοφ, κατά την άφιξη της ομάδας του στη Θεσσαλονίκη. Η αποστολή των Ουκρανών έφτασε στην Ελλάδα δύο μέρες πριν τον αγώνα, για να εγκλιματιστεί στις υψηλές θερμοκρασίες, όπως δήλωσε ο 45χρονος τεχνικός...

«Είμαστε ικανοποιημένοι που είμαστε σε μία χώρα που αγαπάει το ποδόσφαιρο. Δεν υπάρχει φαβορί για την πρόκριση στις αναμετρήσεις μας με τον ΠΑΟΚ. Ξέρουμε αρκετά πράγματα για τον ΠΑΟΚ και τα πάντα θα φανούν στο γήπεδο. Πρόκειται για έναν δυνατό αντίπαλο και δεν πρέπει να ξεχωρίσουμε κάποιον παίκτη».

Παράλληλα ο Κονόνοφ σχολίασε τις υψηλές θερμοκρασίες που επικρατούν στη Θεσσαλονίκη: «Ξέρουμε ότι επικρατούν υψηλές θερμοκρασίες στην Ελλάδα και για αυτό ήρθαμε δύο μέρες νωρίτερα, έτσι ώστε να εγκλιματιστούμε στις συνθήκες που επικρατούν εδώ».

Τέλος, ο τεχνικός της Καρπάτι εξήγησε τους λόγους για τους οποίους συμπεριέλαβε στην αποστολή για τη Θεσσαλονίκη 25 παίκτες: «
Αμέσως μετά τον αγώνα με τον ΠΑΟΚ δίνουμε παιχνίδι για το ουκρανικό πρωτάθλημα και θα μεταβούμε κατευθείαν εκεί. Έτσι, ήθελα να έχω όσο το δυνατόν περισσότερους παίκτες στη διάθεσή μου»