Αν θέλετε κάποιοι από εσάs μπορείτε νά μάs στείλετε τα δικά σαs κείμενα στό e-mail:paokfever@yahoo.gr καί εμείs μέ τήν σειρά μαs θά τά αναρτήσουμε…

123

 photo logo_zpsd2cefcfa.gif
.

Σάββατο 28 Σεπτεμβρίου 2013

Νίνης: «Μεγάλος παίκτης ο Γκαρσία

Ο Σωτήρης Νίνης μίλησε μετά το ματς με την Αναγέννηση και μεταξύ άλλων αναφέρθηκε στη θέση που προτιμά να παίζει και στον Πάμπλο Γκαρσία.
 Αναλυτικά όσα είπε στην κάμερα του ΟΤΕ:

Για τη θέση που προτιμά να παίζει: "Για μένα το πιο σημαντικό είναι να παίζω, είτε σαν αμυντικό χαφ είτε σαν επιτελικός μέσος. Αυτό δεν με απασχολεί".

Για το ματς με τον ΟΦΗ: "Πρόκειται για ένα πολύ δύσκολο παιχνίδι, σε μία δύσκολη έδρα και πρέπει να παίξουμε πολύ καλύτερα απ΄ότι ως τώρα για να περάσουμε με νίκη".

Για τον Πάμπλο Γκαρσία: "Ο Γκαρσία είναι ένας πολύ μεγάλος παίκτης και μια πολύ μεγάλη προσωπικότητα. Ο κόσμος τον τιμάει σε κάθε αγώνα. Είναι ένας παίκτης σημαντικός για όλη την ομάδα".

Για το ρόστερ του ΠΑΟΚ: "Ο ΠΑΟΚ αυτή η στιγμή απαιτείται να έχει αυτό το ρόστερ αν θέλει να πετύχει σε αυτές τις διοργανώσεις. Το ρόστερ που έχει μπορεί να καταφέρει να πιάσει τους στόχους που έχουν τεθεί".

ΠΑΟΚ - Αναγέννηση Καρδίτσας 3-0(ΜΕΣΑ ΑΠΟ ΕΙΚΟΝΕΣ)
















Γκαρσία: «Αισθάνομαι πάλι ποδοσφαιριστής

Ο Πάμπλο Γκαρσία επέστρεψε στα επίσημα ματς του ΠΑΟΚ μετά από 152 μέρες και μίλησε για την επάνοδό του, ενώ τόνισε ότι επιθυμεί να τελειώσει την καριέρα του στον Δικέφαλο, είτε αγωνίζεται είτε όχι.
Αναλυτικά όσα είπε o Ουρουγουανός:

Για το γεγονός ότι αγωνίστηκε: "Είχα καιρό να παίξω και είμαι πολύ χαρούμενος. Ήταν σημαντικός αγώνας για τους παίκτες που είχαν πολύ καιρό να παίξουν. Αισθάνομαι και πάλι ποδοσφαιριστής".

Αν πλέον έχει φτάσει στο 100% της φόρμας του: "Έχω πολλά χρόνια να φτάσω στο 100%! Για έναν παίκτη σημασία έχει να παίζει. Μπορώ να καταλάβω ότι υπάρχουν πολλοί συμπαίκτες μου που παίζουν. Όταν μου δοθεί η ευκαιρία θα αποδώσω αυτό που πρέπει και θα τιμήσω τη φανέλα."

Αν θεωρεί ότι μπορεί να παίζει βασικός: "Για να αποδείξεις πρέπει να παίζεις. Έχω πέντε χρόνια στην ομάδα. Έχω πέντε χρόνια στην ομάδα και όλοι ξέρουν ποιος είμαι και τι μπορώ να κάνω. Και για μένα ότι είμαι 36 ετών και ότι παίζω στον ΠΑΟΚ είναι ότι καλύτερο. Θα παίζω όποτε θεωρεί ο προπονητής και όταν δεν θα παίζω θα είμαι δίπλα στους συμπαίκτες μου, δίπλα στην ομάδα".

Για τον κόσμο: "Μπορεί να γίνονται και να λέγονται πολλά, αλλά τον τελευταίο λόγο τον έχει πάντα η καρδιά του κόσμου. Έχω μια καριέρα και είμαι χαρούμενος που είμαι εδώ. Θέλω να τελειώσω εδώ είτε παίζω είτε όχι, και πιστεύω ότι θα το κάνω και θα τιμάω τη φανέλα που φοράω".

Αν εξακολουθεί να πιστεύει ότι ο ΠΑΟΚ είναι ομάδα του... σχεδόν: "Εγώ ξέρω ότι πρέπει να αλλάξουμε και να μη λέμε κάθε χρόνο τα ίδια, γιατί στο τέλος λέμε σκουπίδια. Πρέπει να παίζουμε παιχνίδι με παιχνίδι κάθε Κυριακή και να κερδίζουμε".