Αν θέλετε κάποιοι από εσάs μπορείτε νά μάs στείλετε τα δικά σαs κείμενα στό e-mail:paokfever@yahoo.gr καί εμείs μέ τήν σειρά μαs θά τά αναρτήσουμε…

123

 photo logo_zpsd2cefcfa.gif
.

Τρίτη 23 Οκτωβρίου 2012

Η πρόταση Βρύζα – Γ.Χ. στον Κάτσε!

Τη Δευτέρα (22/10) έγινε στην Τούμπα συνάντηση του προέδρου της ΠΑΕ Ζήση Βρύζα, του τεχνικού διευθυντή Γιώργου Γεωργιάδη με τον Εργκους Κάτσε και τον μάνατζέρ του Νίκο Λυμπερόπουλο. Ο ΠΑΟΚ πρότεινε στον Κάτσε νέο συμβόλαιο 4ετούς διάρκειας με αποδοχές που ξεκινούν από τις 60.000 ευρώ ετησίως. Εφόσον αποδεχθεί ο Κάτσε την πρόταση, θα μπει ρήτρα στο συμβόλαιο του ύψους 1,5 εκατομμυρίου ευρώ, ανάλογη με τη ρήτρα που είχε μπει στο συμβόλαιο του Σταφυλλίδη. Ο Κάτσε έδειξε θετικός να υπογράψει το νέο συμβόλαιο, ενώ ο Λυμπερόπουλος δήλωσε χθες το βράδυ: «Επιθυμία του Κάτσε είναι να συνεχίσει στον ΠΑΟΚ και εντός των ημερών θα έχουμε θετικό αποτέλεσμα».
Βρύζας και Γεωργιάδης μετέφεραν στον Κάτσε την επιθυμία της διοίκησης για την επίτευξη της νέας συμφωνίας. Το τρέχον συμβόλαιο του Κάτσε με τον ΠΑΟΚ ολοκληρώνεται τον Ιανουάριο του 2014.
Ο 19χρονος μέσος που θα χάσει το ματς με την Κέρκυρα λόγω τιμωρίας, είχε προαναγγείλει στην συνέντεύξή του στα ΣΠΟΡ τη χθεσινή συζήτηση και την επιθυμία του να συνεχίσει στην Τούμπα.

«Μόνο ο ΠΑΟΚ μπορεί να κοντράρει τον Ολυμπιακό»

Ο ΠΑΟΚ ετοιμάζεται για το εκτός έδρας ματς του ερχόμενου Σαββάτου με την Κέρκυρα στο πλαίσιο της 8ης αγωνιστικής. Ο προπονητής της Κέρκυρας, ο Ακης Μάντζιος, μίλησε στον «SPORT 103FM» με αφορμή το παιχνίδι με τον Δικέφαλο και τόνισε ότι ο ΠΑΟΚ είναι η μόνη ομάδα που μπορεί να κοντράρει τον Ολυμπιακό και σίγουρα το φαβορί για τη 2η θέση στο πρωτάθλημα.
Αρχικά ο Άκης Μάντζιος ρωτήθηκε για τον πως προετοιμάζονται στην Κέρκυρα να αντιμετωπίσουν τον Στέφανο Αθανασιάδη: «Ας ελπίσουμε το Σάββατο να μην σκοράρει ο Αθανασιάδης. Είναι ένας παίκτης πολύ καλός, είναι δεινός σκόρερ, θέλει συγκέντρωση, πρέπει να έχεις τα μάτια πάνω του, είναι ένας χαρισματικός παίκτης. Είναι ζήτημα χρόνου να καθιερωθεί στην Εθνική Ελλάδας. Δεν νομίζω πως πρέπει να πούμε ότι είναι αδικημένος για το ότι δεν παίζει στην Εθνική. Εχει καλό και σοβαρό προπονητή η Εθνική, θεωρώ ότι είναι ζήτημα χρόνου να παίξει».
Για την πορεία της Κέρκυρας και το στόχο της παραμονής είπε: «Δεν κρύβουμε ότι στόχος μας είναι η παραμονή, γιατί έχουμε μία καινούργια ομάδα, που χτίστηκε από το μηδέν. Δουλεύουμε πολύ, προσπαθούμε πολύ με τα παιδιά και κάθε μέρα γινόμαστε και καλύτεροι. Εχουμε δρόμο μπροστά μας μέχρι να τελειώσει το πρωτάθλημα. Μοναδικός μας στόχος φέτος είναι να σωθεί η ομάδα και να έχουμε παρακαταθήκη τα νέα παιδιά για τη νέα σεζόν».
Για τους πολλούς Ελληνες προπονητές στο φετινό πρωτάθλημα είπε: «Σίγουρα είναι καλό, γιατί η κρίση δεν έφερε μόνο Ελληνες ποδοσφαιριστές αλλά και προπονητές. Ο Ελληνας προπονητής, έχει τις γνώσεις και το ταλέντο, αλλά χρειάζεται εμπιστοσύνη από τους παράγοντες. Είμαι υπέρ των καλών ξένων προπονητών, γιατί και εμείς μαθαίνουμε από αυτούς. Είναι καλό να βγαίνουν νέοι άνθρωποι. Ο καθένας προπονητής έχει κάνει τη διαδρομή του. Ο Ελληνας προπονητής δείχνει ότι και αξίζει και μπορεί».
Για το αν μπορεί ο ΠΑΟΚ φέτος να κοντράρει τον Ολυμπιακό είπε: «Δείχνει ο μόνος με τη σημερινή εικόνα που μπορεί να χτυπήσει τον Ολυμπιακό. Είναι στα συν που δεν έχει ευρωπαϊκές υποχρεώσεις, αλλά θεωρώ ότι είναι δύσκολο να τον χτυπήσει στα ίσα για το πρωτάθλημα. Εχει περισσότερο βάθος ο Ολυμπιακός, σε σχέση με τον ΠΑΟΚ που έχει ενσωματώσει πολλούς νέους. Αλλά ο ΠΑΟΚ δείχνει ότι μπορεί να τον κοντράρει. Αυτό που φαίνεται τώρα είναι ότι είναι φαβορί, για τη δεύτερη θέση».
Τέλος για την έλευση του Ιβάν Σαββίδη στον Δικέφαλο είπε: «Είναι επιτυχία να υπάρχουν τέτοιοι άνθρωποι που θέλουν να επενδύσουν στην Ελλάδα και στο ποδόσφαιρο. Φτάνει να υπάρχει πλάνο, γιατί έχουμε δει πολλά στις ελληνικές ομάδες. Αν υπάρχει πλάνο, θα είναι όφελος και για τον ΠΑΟΚ, αλλά και για όλο το ελληνικό ποδόσφαιρο».

Ηρθε η ώρα του Γκαρσία!

Μετά το ρεπό της Κυριακής που είχε δώσει ο Δώνης στην ομάδα (ο ίδιος βρέθηκε στην Αθήνα για τη βάφτιση του μικρού του γιου, ο οποίος ονομάστηκε Κωνσταντίνος) οι παίκτες του ΠΑΟΚ επέστρεψαν χθες στις προπονήσεις ξεκινώντας την προετοιμασία για το εκτός έδρας ματς με την Κέρκυρα που ακολουθεί το προσεχές Σάββατο (27/10) στο πλαίσιο της 8ης αγωνιστικής της Superleague.

Οι «Φαίακες» είχαν ξεκινήσει το πρωτάθλημα με μία μόλις ισοπαλία (εντός έδρας 1-1 με την Ξάνθη) σε τέσσερα ματς (είχαν και τρεις ήττες ), αλλά στα τελευταία τρία παιχνίδια τους έχουν δύο νίκες (2-1 τον ΟΦΗ και 0-1 τον Πανιώνιο) και μία ισοπαλία (1-1 με την ΑΕΚ στο ΟΑΚΑ) δείχνοντας να βρίσκουν ρυθμό και έτσι έφτασαν στους 8 βαθμούς που τους έφερε στη μέση της βαθμολογίας.
Ο Γιώργος Δώνης θα αναλύσει στους παίκτες του το αγωνιστικό προφίλ της Κέρκυρας τις επόμενες μέρες, καθώς στη χθεσινή προπόνηση στο Αθλητικό Κέντρο του ΠΑΟΚ στη Νέα Μεσημβρία το πρόγραμμα ήταν πιο χαλαρό. Περιελάμβανε ασκήσεις τακτικής για όσους δεν αγωνίστηκαν στη νίκη του περασμένου Σαββάτου απέναντι στην ΑΕΚ με 1-0 και πρόγραμμα αποθεραπείας για εκείνους που αγωνίστηκαν βασικοί.
Ολοι οι ποδοσφαιριστές, με εξαίρεση τον Γιώργο Γεωργιάδη που ακολούθησε πρόγραμμα θεραπείας και τον Κώστα Σταφυλίδη ο οποίος απουσίαζε με άδεια λόγω στρατιωτικών υποχρεώσεων, συμμετείχαν κανονικά στο πρόγραμμα της προπόνησης.
Ο Δώνης ξέρει ότι δεν μπορεί να υπολογίζει για το ματς με την Κέρκυρα τον Λόρενς που αποβλήθηκε στο παιχνίδι με την ΑΕΚ αλλά και τον Κάτσε, ο οποίος είχε δηλωθεί για να εκτίσει σε αυτό το παιχνίδι την ποινή της μίας αγωνιστικής για τη συμπλήρωση των τεσσάρων κίτρινων καρτών.
Είναι προφανές ότι έχει έρθει η ώρα της επιστροφής του Πάμπλο Γκαρσία στην 11άδα του ΠΑΟΚ, ο οποίος δεν έχει αγωνιστεί σε επίσημο παιχνίδι από τις 30 Αυγούστου όταν είχε τραυματιστεί στην ήττα από τη Ραπίντ Βιέννης με 3-0. Ο Ουρουγουανός προπονείται πλέον κανονικά και χωρίς κανένα πρόβλημα, είχε παίξει και στο φιλικό με τον Βατανιακό την προπερασμένη εβδομάδα και πλέον είναι έτοιμος για την επάνοδό του στο βασικό σχήμα.
Πέρυσι ο Πάμπλο Γκαρσία είχε πετύχει στην Κέρκυρα ένα από τα πιο εντυπωσιακά γκολ της καριέρας του, καθώς στις 25 Μαρτίου στο διπλό του ΠΑΟΚ με 0-4 είχε ανοίξει το σκορ και το δρόμο για τη νίκη με απευθείας εκτέλεση κόρνερ!