Αν θέλετε κάποιοι από εσάs μπορείτε νά μάs στείλετε τα δικά σαs κείμενα στό e-mail:paokfever@yahoo.gr καί εμείs μέ τήν σειρά μαs θά τά αναρτήσουμε…

123

 photo logo_zpsd2cefcfa.gif
.

Παρασκευή 14 Δεκεμβρίου 2012

ΧΡΟΝΙΑ ΠΟΛΛΑ ......Λίαμ Λόρενς

Η ΠΑΕ ΠΑΟΚ, απέκτησε επικοινωνιακά νέα ήθη κι έθιμα λόγω τού Γκέρμαν Τσιστιακόφ κι αυτό φαίνεται καθημερινά. Σήμερα αναρτήθηκε στο σάιτ της ομάδας ευχητήρια κάρτα για τον Λίαμ Λόρενς, μια και έκλεισε τα 31 χρόνια του.
 
 
«Ο Ιρλανδός διεθνής μέσος του ΠΑΟΚ θα γιορτάσει σήμερα για πρώτη φορά τα γενέθλια του μακριά από το μεγάλο Νησί! Γεννημένος στις 14 Δεκεμβρίου του 1981 στο Retford, Nottinghamshire, ο Λίαμ Λόρενς μετά από μια άκρως επιτυχημένη καριέρα στα βρετανικά γήπεδα βρίσκεται από τον περασμένο Αύγουστο στην Ελλάδα και στον ΠΑΟΚ, όντας ο τρίτος Ιρλανδός ποδοσφαιριστής που φόρεσε την ασπρόμαυρη φανέλα», αναφέρεται αρχικά και το αφιέρωμα στον Λόρενς συνεχίζεται:

«Ο κόσμος του ποδοσφαίρου άρχισε τον να μαθαίνει για τα κατορθώματά του στη Μάνσφιλντ στις αρχές της δεκαετίας του 2000. Μετά από πέντε σεζόν, 136 ματς και 35 γκολ, ήρθε η ώρα για το άλμα στην Πρέμιερ Λιγκ. Πρώτος και πολύ σημαντικός σταθμός, η Σάντερλαντ (73 ματς, 10 γκολ), ενώ ακολούθησε ο δανεισμός του στη Στόουκ Σίτι, όπου σε 113 ματς πέτυχε 23 γκολ και τη σεζόν 2007-2008 κέρδισε το βραβείο του παίκτη της χρονιάς στη Στόουκ.

»Ο σοβαρός τραυματισμός του στον αστράγαλο, στα μέσα της περιόδου 2008-2009, εξαιτίας ενός ατυχήματος με το λαμπραντόρ του, τον κράτησε για αρκετούς μήνες εκτός γηπέδων. Επανήλθε και κέρδισε ένα νέο συμβόλαιο με την Στόουκ έως το 2013, στις αρχές του 2011 πήγε αρχικά δανεικός και έπειτα με μεταγραφή στην Πόρτσμουθ (58 ματς, 8 γκολ). Τελευταίος σταθμός του, πριν έρθει στην Ελλάδα, ήταν η Κάρντιφ στην οποία έκανε 13 συμμετοχές έχοντας και ένα γκολ.

»Η πρώτη του κλήση στην Εθνική Ιρλανδίας ήρθε το 2006 για ένα φιλικό κόντρα στη Σουηδία. Δεν αγωνίστηκε, όμως, ούτε ένα λεπτό και χρειάστηκαν να περάσουν σχεδόν τρία χρόνια για να κληθεί και πάλι στην εθνική ομάδα της χώρας του για ένα φιλικό με τη Νιγηρία στις 28 Μαΐου του 2009. Συνολικά μετρά 15 συμμετοχές, ενώ έχει πετύχει και δύο τέρματα.

»Με τη φανέλα του ΠΑΟΚ πραγματοποίησε το ντεμπούτο του στον αγώνα, ΠΑΟΚ - Ραπίντ 2-1 στις 23 Αυγούστου 2012, ενώ πέτυχε το πρώτο του γκολ στις 16 Σεπτεμβρίου 2012, στη νίκη του Δικεφάλου με 2-1 επί του Αστέρα Τρίπολης. Μέχρι σήμερα έχει αγωνιστεί σε 8 αγώνες της Super League, σε δύο του UEFA Europa League και σε 1 του κυπέλλου Ελλάδας».

Αιγινιακόs-ΠΑΟΚ 1-3(ΜΕΣΑ ΑΠΟ ΕΙΚΟΝΕΣ)










Ο Ανδρέας Παππάς με ΓΙΑΝΝΕΝΑ

Ο Ανδρέας Παππάς επιστρέφει μετά από καιρό σε παιχνίδι του ΠΑΟΚ, αφού ο διαιτητής από την Αθήνα, θα σφυρίξει στους «Ζωσιμάδες» τη Δευτέρα.
 
 
Ο Παππάς ο οποίος από φέτος είναι και διεθνής, ορίζεται για πρώτη φορά αυτήν τη σεζόν σε αγώνα του ΠΑΟΚ. Μέχρι τώρα είχε σφυρίξει άλλα τέσσερα παιχνίδια πρωταθλήματος (ΑΕΚ – Αστέρας Τρίπολης 0-1, Ατρόμητος – Ολυμπιακός 0-1, Λεβαδειακός – Αστέρας Τρίπολης 0-0 και Κέρκυρα – Βέροια 1-1), ενώ το πρώτο του διεθνές παιχνίδι ήταν στο φιλικό της εθνικής Νέων, με το Βέλγιο.

Το τελευταίο του παιχνίδι με τον ΠΑΟΚ, είναι η περσινή εντός έδρας ισοπαλίας με την Κέρκυρα. Ένα χρόνο και ένα μήνα πριν, δηλαδή…

Βοηθοί του Παππά, θα είναι οι Σωτηρόπουλος (Αχαΐας) και Γεωργαράκος (Αθηνών) ενώ τέταρτος διαιτητής, ορίστηκε ο Δελφάκης από την Αρκαδία.

ΠΑΟΚ: Ο πρώτος ήρθε, αναμονή για ακόμα τρεις





Το μεταγραφικό πλάνου του Ιανουαρίου για τον ΠΑΟΚ, αποκάλυψε στο περιθώριο του αγώνα κυπέλλου που έδωσαν χθες (Πέμπτη) οι θεσσαλονικείς, ο προπονητής του «δικεφάλου» Γιώργος Δώνης. Ο έλληνας τεχνικός μίλησε για τέσσερις μεταγραφές, με τον πρώτο στόχο να έχει επιτευχθεί με την έλευση Κατσουράνη στην Τούμπα.
«Έχει γίνει σχεδιασμός για την μεταγραφική περίοδο Ιανουαρίου και για το καλοκαίρι. Σε αυτόν τον σχεδιασμό θέλαμε να έρθουν κάποιοι έμπειροι με προσωπικότητα ώστε να μας βοηθήσουν. Μεταξύ τους ήταν και ο Κατσουράνης που aποκτήσαμε. Θεωρώ επιτυχία την έλευση του, πολυτέλεια που παίζει σε πάνω από μία θέσεις και βλέποντας τα εργομετρικά θα μπει άμεσα στην ομάδα» τόνισε αρχικά ο κ. Δώνης.  
Ο προπονητής του ΠΑΟΚ συμπλήρωσε: «Δε θα πρέπει να γίνουν επιπόλαιες κινήσεις, θέλουμε οι παίκτες που θα έρθουν να μπορούν να μείνουν και μετά από δύο χρόνια. Αν δεν μπορούμε τότε θα δούμε και δανεικούς με οψιόν αγοράς ώστε να έχουμε την πολυτέλεια ν’ αποφασίσουμε εμείς τι θα γίνει. Είμαστε συνέχεια σε αναζήτηση, βλέπουμε παίκτες. Αυτό που έχω ζητήσει είναι τουλάχιστον τέσσερις παίκτες».