Αν θέλετε κάποιοι από εσάs μπορείτε νά μάs στείλετε τα δικά σαs κείμενα στό e-mail:paokfever@yahoo.gr καί εμείs μέ τήν σειρά μαs θά τά αναρτήσουμε…

123

 photo logo_zpsd2cefcfa.gif
.

Σάββατο 24 Νοεμβρίου 2012

Πορεία αλληλεγγύης των συνδέσμων

Οι ΣΦ ΠΑΟΚ με ανακοίνωση που εξέδωσαν καλούν τον κόσμο να παρευρεθεί σε πορεία αλληλεγγύης την Κυριακή (25/11) για τους αδίκως φυλακισμένους οπαδούς του ΠΑΟΚ πριν από το ματς με τον Ολυμπιακό.
Αναλυτικά η ανακοίνωση αναφέρει:
«Οι Σ.Φ. Π.Α.Ο.Κ. καλούν όλο τον κόσμο της ομάδας μας να παρευρεθεί στην πορεία αλληλεγγύης για τους αδίκως φυλακισμένους οπαδούς του Π.Α.Ο.Κ..
Θα πραγματοποιηθεί συγκέντρωση στις 16:00μ.μ. την Κυριακή 25/11 στην πλατεία Αριστοτέλους στο άγαλμα του Βενιζέλου και θα ακολουθήσει πορεία προς το γήπεδο της Τούμπας.
Καλούνται οι σύνδεσμοι της επαρχίας να σταθμεύσουν τα λεωφορεία τους στο κέντρο ώστε να ενώσουν τις φωνές τους με όλους τους υπόλοιπους.
Αμέσως μετά την λήξη του αγώνα με τον Ολυμπιακό θα ακολουθήσει μηχανοκίνητη πορεία προς τις φυλακές Διαβατών με σημείο εκκίνησης τον Σ.Φ. Π.Α.Ο.Κ. Τούμπας.
Η συνάντηση των συνδέσμων της επαρχίας στον Σ.Φ. Π.Α.Ο.Κ. Τριανδρίας ισχύει κανονικά με εκπροσώπηση κάθε συνδέσμου αυστηρά με ένα μέλος ώστε οι υπόλοιποι να συμμετάσχουν κανονικά στην πορεία».

Προστατεύστε την ομάδα

Ανακοίνωση για το ντέρμπι με τον Ολυμπιακό εξέδωσε η ΠΑΕ ΠΑΟΚ, εφιστώντας την προσοχή των φιλάθλων της. Αναλυτικά η ανακοίνωση αναφέρει:
“Η ΠΑΕ ΠΑΟΚ θέλει να ζητήσει από τους φίλους της να συνεχίσουν να στηρίζουν την ομάδα, χωρίς ακρότητες που μπορούν να επιφέρουν σημαντικές ποινές.
Παράλληλα, η ΠΑΕ ΠΑΟΚ θέλει να επισημάνει τα εξής:
1. Απαγορεύεται ΑΥΣΤΗΡΑ η χρήση πυρσών, κροτίδων, καπνογόνων, φωτοβολίδων, βεγγαλικών και μηχανημάτων laser.
2. Παρακαλούνται οι φίλαθλοι να αφήνουν κενά τα διαζώματα στις θύρες.
3. Όλες οι θύρες του γηπέδου θα ανοίξουν στις 17:00. Παρακαλούνται όσοι έχουν τη δυνατότητα να προσέλθουν νωρίς στο γήπεδο, να το πράξουν, προκειμένου ν' αποφευχθεί ο συνωστισμός στις θύρες εισόδου.
4. Ειδικότερα όσοι φίλαθλοι έχουν προμηθευτεί εισιτήρια για τις θύρες 4 και 4Α παρακαλούνται να προσέλθουν όσον το δυνατόν νωρίτερα, λόγω των έργων που εκτελούνται στον περιβάλλοντα χώρο του γηπέδου από τον Δήμο Θεσσαλονίκης.
5. Να προσέλθουν στο γήπεδο μόνο όσοι έχουν εξασφαλισμένη πρόσβαση στο γήπεδο, καθώς θα υπάρχουν αυστηροί έλεγχοι και στον περιβάλλοντα χώρο της Τούμπας και θα απαγορεύεται η πρόσβαση σε οποιονδήποτε δε φέρει εισιτήριο.
6. Η πρόσβαση στα παιδιά χωρίς εισιτήριο, οποιασδήποτε ηλικίας, ΔΕΝ επιτρέπεται.
7. Δεν ισχύει ΚΑΜΙΑ κάρτα ελεύθερης εισόδου, εκτός των διαπιστεύσεων της ΠΑΕ ΠΑΟΚ και της Super League.
8. Η είσοδος των ΑΜΕΑ θα γίνει από τη Θύρα 7 και τα συγκεκριμένα άτομα θα φιλοξενηθούν στον ειδικά διαμορφωμένο χώρο μπροστά από την Θύρα 7.
Ευχαριστούμε εκ των προτέρων τους φιλάθλους μας για την συμπαράσταση και την βοήθειά τους.
Φίλαθλοι, προστατεύστε τον ΠΑΟΚ”.

Αβαντάρουν τον Μάνταλο στον Πειραιά

Ο Μάνταλος από τον σύνδεσμο Αθηνών θα σφυρίξει στην αναμέτρηση της Τούμπας ανάμεσα στον ΠΑΟΚ και τον Ολυμπιακό. Και το “εξόφθαλμο”, όπως αναφέραμε στο ρεπορτάζ, είναι ότι προτιμήθηκε από την ΚΕΔ, ενώ δεν είναι διεθνής όπως άλλοι συνάδελφοί του, ενώ πέρσι σφύριζε παιχνίδια της δεύτερης εθνικής.
Ένα δημοσίευμα πριν από αρκετές ημέρες στην εφημερίδα “Γαύρος” που πρόσκεινται φιλικά στον Ολυμπιακό, μόνο τυχαίο δεν μπορεί να χαρακτηριστεί. Ένα δημοσίευμα “αβανταδόρικο” 100% για τον Μάνταλο, ο οποίος σημειωτέον είχε σφυρίξει στην αναμέτρηση του Ολυμπιακού με τον Αστέρα Τρίπολης στο “Καραϊσκάκη” και είχε “καρατομήσει” τους Πελοποννήσιους. Δεν ήταν μόνο τα περισσότερα φάουλ που είχε δώσει υπέρ των γηπεδούχων αλλά και τα οφσάιντ με τα οποία οι βοηθοί του έκοψαν αναίτια δύο φορές τον Περόνε.
Η “ΑΒΑΝΤΑ” ΚΑΙ Ο ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑΣ
Στο κείμενο που ακολουθεί θα διαβάσετε ακριβώς τι έγραψαν στην εφημερίδα “Ο Γαύρος” για τον Μάνταλο πριν από σύντομο διάστημα, προβλέποντας μάλιστα πως θα σφυρίξει σε μεγάλα παιχνίδια. Σαν αυτό της Κυριακής ανάμεσα στον ΠΑΟΚ και τον Ολυμπιακό. Το εκπληκτικό είναι πως η “αβάντα”  στον Μάνταλο γίνεται από την εφημερίδα στην οποία διατέλεσε διευθυντής σύνταξης ο σημερινός διευθυντής επικοινωνίας της ΠΑΕ Ολυμπιακός. Αυτό κι αν είναι σύμπτωση... διαβολική. Στην εφημερίδα δηλαδή όπου ήταν προϊστάμενος ο κ. Καραπαπάς “αβαντάρουν” τον Μάνταλο όχι τυχαία ασφαλώς.
ΤΙ ΑΝΑΦΕΡΕΙ ΤΟ ΔΗΜΟΣΙΕΥΜΑ ΓΙΑ ΤΟΝ ΜΑΝΤΑΛΟ
Διαβάστε με μεγάλη προσοχή τι έγραψαν στη φίλα προσκείμενη στον Ολυμπιακό εφημερίδα “Ο Γαύρος” και θα αντιληφθείτε πολύ καλά γιατί στον Πειραιά ο Μάνταλος είναι όχι απλά αρεστός, αλλά αγαπητός.
Διαβάστε τι έγραψαν στο κείμενο: “Ο 32χρονος καθηγητής ηλεκτρονικής πατάει καλύτερα από όλους μέσα στο γήπεδο. Πέρσι υποβιβάστηκε στη Football League επειδή σε μία συνομιλία, κάποιοι ερμήνευσαν ότι μιλάει υποτιμητικά για τον τέως πρόεδρο της ΕΠΟ, Σοφοκλή Πιλάβιο. Αυτό τον πήγε λίγο πίσω, όμως τέλος καλό, όλα καλά. Τα προσόντα του φάνηκαν ήδη από τους τρεις πρώτους ορισμούς του. Αλλωστε πρόπερσι αν και νέος διαιτητής έδωσε εξετάσεις και τις πέρασε, καθώς είχε οριστεί σε ντέρμπι κυπέλλου και σε κρίσιμους βαθμολογικούς αγώνες. Αν δε μεσολαβούσε αυτό μπορεί τώρα να είχε πάρει το σήμα του διεθνούς. Όταν σφυρίζει ο Μάνταλος οι παίκτες καταλαβαίνουν ότι υπάρχει διαιτητής μέσα στο γήπεδο, επειδή έχει πολύ καλή τεχνική κατάρτιση. Αντέχει στην πίεση και αυτό είναι ένα προσόν για έναν διαιτητή. Δε διστάζει να πάρει κρίσιμες αποφάσεις και δεν αγχώνεται εύκολα. Προβλέπουμε ότι στο μέλλον η ΚΕΔ θα του εμπιστευτεί και δύσκολους αγώνες”.
Η αναφορά στον Μάνταλο από τη συγκεκριμένη εφημερίδα, η οποία προβάλλει περισσότερο θέματα του Ολυμπιακού και η σαφής θέση της πως ο Μάνταλος είναι από τους νέους διαιτητές που μπορούν να κάνουν αξιόλογη καριέρα, μόνο απαρατήρητα δεν μπορούν να περάσουν τη δεδομένη χρονική στιγμή και ειδικά πριν από το ντέρμπι.

Θυμίζουμε πως ο ορισμός του Μάνταλου που έγινε από την ΚΕΔ δε “δικαιολογείται” πρακτικά, υπό την έννοια πως δεν είναι διεθνής και σε ένα ντέρμπι θα μπορούσε να σταθεί ένας πιο έμπειρος διαιτητής. Προφανέστατα όμως οι ορισμοί γίνονται (κάτι που το γνωρίζουμε) με “μέτρα και σταθμά” που ευνοούν τον Ολυμπιακό.