Αν θέλετε κάποιοι από εσάs μπορείτε νά μάs στείλετε τα δικά σαs κείμενα στό e-mail:paokfever@yahoo.gr καί εμείs μέ τήν σειρά μαs θά τά αναρτήσουμε…

123

 photo logo_zpsd2cefcfa.gif
.

Τρίτη 1 Νοεμβρίου 2011

Αποδεκατισμένος στο Δουβλίνο

Ο προβληματισμός στο στρατόπεδο του ΠΑΟΚ είναι μεγάλος μετά και από την ήττα της περασμένης Κυριακής στην Τούμπα με 1-3 από τον Παναθηναϊκό. Ο Δικέφαλος παρέμεινε για 4η συνεχόμενη αγωνιστική στο πρωτάθλημα χωρίς νίκη, μετρώντας δύο ήττες (από Ολυμπιακό και Παναθηναϊκό) και δύο ισοπαλίες (με ΟΦΗ και Άρη), και χάνοντας συνολικά 10 βαθμούς σε αυτά τα παιχνίδια! Σήμερα ο ΠΑΟΚ πετάει το απόγευμα (17:00) για το Δουβλίνο, εκεί όπου την Πέμπτη θα αντιμετωπίσει τη Σάμροκ στο πλαίσιο της 4ης αγωνιστικής του α’ ομίλου του Γιουρόπα Λιγκ.
Ο Δικέφαλος θα πετάξει με μισή ομάδα για την Ιρλανδία! Διότι κανένας από τους τραυματίες (Γκαρσία, Λίνο, Τσουκαλάς, Αθανασιάδης και Ίβιτς) που είχε στο ματς με τον Παναθηναϊκό δεν δείχνει έτοιμος να επιστρέψει στην αγωνιστική δράση (με μία μικρή επιφύλαξη για τον Λίνο, ο οποίος έχει αμυδρές ελπίδες…), ενώ αμφίβολος είναι και ο Κοντρέρας, και επιπλέον ο Μπόλονι δε θα έχει στη διάθεσή του και τους Σπαντάσιο, Λεονάρντο, Κατσικά και Γιάννου, οι οποίοι αποκτήθηκαν μετά από την καταληκτική ημερομηνία για να δηλωθούν στην Ευρώπη και δεν έχουν δικαίωμα συμμετοχής στη φάση των ομίλων του Γιουρόπα Λιγκ! “Πάντα όταν έχεις απουσίες και λείπουν πολλοί παίκτες είναι πρόβλημα”, είχε τονίσει ο Ρουμάνος τεχνικός μετά από την ήττα με 1-3 από τον Παναθηναϊκό.
Συνεχίζοντας πρόσθεσε ότι: “Όταν είναι σημαντικοί παίκτες αυτοί που λείπουν όπως οι Γκαρσία, Αθανασιάδης, Λίνο είναι ένα μεγαλύτερο πρόβλημα. Όμως είναι και η στιγμή για τους άλλους να δείξουν τις δυνατότητές τους. Θέλω να πιστεύω ότι οι δυνατότητές τους δεν είναι αυτές που έδειξαν σήμερα, αλλά ίσως αυτές που έδειξαν στο ματς με τον Άρη στο β’ μέρος. Αλλά είναι αλήθεια ότι όταν δεν έχεις τρεις παίκτες σημαντικούς και δίνεις και τέτοια μεγάλα δώρα όπως αυτά που δώσαμε σήμερα με τον Παναθηναϊκό, θα ήταν δύσκολο ακόμη και για τη Ρεάλ Μαδρίτης να κερδίσει!”.
ΤΟ ΙΑΤΡΙΚΟ ΔΕΛΤΙΟ
Ο Λάσλο Μπόλονι μίλησε στους παίκτες του για περίπου 20 λεπτά πριν ξεκινήσει η χθεσινή προπόνηση στη Νέα Μεσημβρία, όπου διαπίστωσε ότι θα έχει πολλές απουσίες και για το ματς με τη Σάμροκ που ακολουθεί.
Την ώρα που ξεκίνησαν οι ποδοσφαιριστές του το ζέσταμα, ο Ρουμάνος τεχνικός είχε και ένα τετ-α-τετ με τον Παντελή Κωνσταντινίδη. Τα νέα από το ιατρικό τιμ δεν ήταν και τόσο ευχάριστα…
Ο Μπόλονι δεν ήξερε χθες αν μπορεί να υπολογίζει στον Κοντρέρας που είχε πρόβλημα στον οπίσθιο μηριαίο και υποβλήθηκε σε εξετάσεις το βράδυ. Θλάση δεν είχε αλλά παρέμενε αμφίβολος...
Από τους τραυματίες μόνο ο Λίνο φάνηκε να έχει ελάχιστες ελπίδες να προλάβει το ματς με τη Σάμροκ, αλλά το πιθανότερο είναι και αυτός να προφυλαχθεί, διότι τώρα συμπληρώνει τη δεύτερη εβδομάδα της αποθεραπείας του.
Ο Βραζιλιάνος αριστερός μπακ έκανε χθες αρχικά θεραπεία και στη συνέχεια βγήκε για τρέξιμο μαζί με τον Γκαρσία.
Οι δύο τους έκαναν τρέξιμο μαζί και με τον Ίβιτς, ο οποίος βγήκε εξ αρχής για αποθεραπεία μαζί με τον Δημήτρη Στάμου υπό τις οδηγίες του Γρηγόρη Καβαλιεράτου.
Χωριστό πρόγραμμα έκανε και ο Στέφανος Αθανασιάδης. Αυτός αρχικά έκανε για περίπου 10 λεπτά ασκήσεις με τη μπάλα παρέα με τον Λάσλο Μπόλονι και στη συνέχεια έκανε μόνος του τρέξιμο.
ΝΟΚ ΑΟΥΤ Ο ΙΒΙΤΣ
Ο Βλάνταν Ίβιτς ένιωθε ενοχλήσεις στη μέση του και στο χθεσινό τρέξιμο που έκανε. Έτσι φαίνεται ότι θα παραμείνει στη Θεσσαλονίκη και δε θα ακολουθήσει την αποστολή της ομάδας στο Δουβλίνο για να συνεχίσει τις θεραπείες του και θα προσπαθήσει να προλάβει το ματς με τον Αστέρα Τρίπολης που ακολουθεί.
ΠΟΤΕ ΕΠΙΣΤΡΕΦΟΥΝ ΟΙ ΤΡΑΥΜΑΤΙΕΣ
Ο Λίνο είναι ο μοναδικός από τους υπόλοιπους τραυματίες που έχει ελπίδες να επιστρέψει στο ματς με τη Σάμροκ (όπως ενημέρωνε χθες το ιατρικό τιμ του ΠΑΟΚ), αλλά πιθανότατα θα προστατευτεί για να είναι πιο έτοιμος για το παιχνίδι με τον Αστέρα στην Τρίπολη την προσεχή Κυριακή.
Ο Γκαρσία και ο Τσουκαλάς χρειάζονται πάνω από 10 μέρες ο καθένας για να είναι έτοιμοι, οπότε αυτοί θα επιστρέψουν στη δράση μετά από τη νέα διακοπή του πρωταθλήματος, και αναμένεται να είναι έτοιμοι για το παιχνίδι με τον Παναιτωλικό στην Τούμπα στις 20 Νοεμβρίου.
Ο Αθανασιάδης θα μπει σε φουλ πρόγραμμα από βδομάδα, οπότε και αυτός θα επιστρέψει στη διάθεση του Μπόλονι μετά από τη νέα διακοπή της Superleague.

Στην αποστολή ο Λίνο!

Η τελευταία προπόνηση του ΠΑΟΚ πριν την αναχώρηση για το Δουβλίνο και το παιχνίδι με τους Σάμροκ Ρόβερς, έλαβε τέλος πριν από λίγο στις εγκαταστάσεις της Νέας Μεσημβρίας.
Ο Λάσλο Μπόλονι ανακοίνωσε τους 19 παίκτες που θα πάρει μαζί του στην Ιρλανδία. Σε αυτούς δε συμπεριλαμβάνονται ούτε ο Πάμπλο Κοντρέρας, ούτε ο Βλάνταν Ιβιτς. Οι δύο παίκτες δεν ξεπέρασαν τα προβλήματα που τους ταλαιπωρούν τις τελευταίες ημέρες.
Εκτός αποστολής έμειναν φυσικά και οι Γκαρσία, Αθανασιάδης, με την αποστολή να αποτελείται από τους:
Χαλκιά, Κρέσιτς, Αποστολόπουλο, Γεωργιάδη, Κίτσιου, Μαλεζά, Μπαλάφα, Σταφυλίδη, Παπάζογλου, Σαλπιγγίδη, Φωτάκη, Λίνο, Αρίας, Τσιρίλο, Ετο, Λάζαρ, Ρομπέρ, Σνάουτσνερ, Βιεϊρίνια.