Αν θέλετε κάποιοι από εσάs μπορείτε νά μάs στείλετε τα δικά σαs κείμενα στό e-mail:paokfever@yahoo.gr καί εμείs μέ τήν σειρά μαs θά τά αναρτήσουμε…

123

 photo logo_zpsd2cefcfa.gif
.

Σάββατο 17 Δεκεμβρίου 2011

Ίβιτς: «Δεν πρέπει να φοβηθούμε»

Η Ουντινέζε είναι από τις δυσκολότερες ομάδες με τις οποίες θα μπορούσε να κληρωθεί ο ΠΑΟΚ, ωστόσο ο «Δικέφαλος του Βορρά» δεν θα πρέπει να δείξει φόβο όπως τόνισε με δηλώσεις του  ο Βλάνταν Ίβιτς.

Ο Σέρβος μεσοεπιθετικός εξήγησε γιατί η ομάδα του θα πρέπει να σκοράρει στην Ιταλία, ενώ έχρισε φαβορί για πρόκριση τους «ερυθρόλευκους», στο ζευγάρι Ολυμπιακός-Ρούμπιν.


Αναλυτικά τα όσα είπε ο Ίβιτς

Για την κλήρωση

«Παίζουμε με την Ουντινέζε από τις πιο δυνατές ομάδες με τις οποίες θα μπορούσαμε να κληρωθούμε. Δεν πρέπει να φοβηθούμε, να σκεφτούμε ότι δεν μπορούμε να περάσουμε στον επόμενο γύρο. Πρέπει είμαστε θετικοί και να κάνουμε τον κόσμο μας χαρούμενο μπαίνοντας στους «16» του Europa League. Έχουμε δύο ματς και σε αυτά θα κάνουμε τα πάντα για να προκριθούμε».

Για την αντίπαλο του ΠΑΟΚ, Ουντινέζε

«Είναι από τις πιο δυνατές στην Ιταλία μετά από Μιίλαν, Γιουβέντους και Ίντερ. Αυτή την πορεία που κάνουν φέτος, την έκαναν πέρυσι και πρόπερσι. Είναι πολύ σοβαρή ομάδα. Έχει κορμό που παίζει χρόνια μαζί. Παίξαμε μαζί τους πέρυσι ή πρόπερσι και νομίζω ήρθαμε ισόπαλοι, όμως άλλο φιλικά άλλα τα επίσημα».

Για τον αποκλεισμό της Ουντινέζε από τον ΠΑΟΚ το 2000 για τον δεύτερο γύρο του Κυπέλλου ΟΥΕΦΑ

«Μακάρι να γίνει ξανά».

Για το τι πρέπει να κάνει ο ΠΑΟΚ για να περάσει

«Ξέρουμε ότι παίζουν δυνατά, κυρίως στην άμυνα. Εμείς για να προκριθούμε πρέπει να πετύχουμε γκολ εκτός έδρας. Στα νοκ άουτ ματς πρέπει να σκοράρεις εκτός έδρας καθώς σου δίνει αβαντάζ για το δεύτερο ματς που παίζεις εντός».

Για την αντίπαλο του ΠΑΟΚ εφόσον περάσει την Ουντινέζε (μία εκ των Αλκμααρ-Άντερλεχτ):

«Να προκριθούμε και μετά θα δούμε. Έχουμε δύσκολο έργο. Δεν θα ήταν σοβαρό να μιλήσω τώρα για αυτό. Θέλει προσοχή η Ουντινέζε. Μακάρι να προκριθούμε και τα λέμε μετά αυτά».

Για την κλήρωση του Ολυμπιακού κόντρα στην Ρούμπιν

«Ο Ολυμπιακός είναι το φαβορί. Η Ρούμπιν είναι καλή ομάδα έχει 4-5 παίκτες ευρωπαϊκής κλάσης που θα μπορούσαν να αγωνίζονται και σε καλύτερα πρωταθλήματα από το ρωσικό. Εξαρτάται, ωστόσο τι θα κάνουν οι Ρώσοι από μεταγραφές. Ο Ολυμπιακός είναι σε πολύ καλή κατάσταση και οι πιθανότητες είναι με το μέρος του».

Γεωργιάδης: «Εφόσον τα καταφέραμε με την Τότεναμ…»

Συγκρατημένα αισιόδοξος για την πορεία του ΠΑΟΚ στο Europa League εμφανίστηκε ο Γιώργος Γεωργιάδης. Οι Θεσσαλονικείς καλούνται να περάσουν το εμπόδιο της Ουντινέζε, όμως ο νεαρός μεσοεπιθετικός τόνισε στη Nova: «Εφόσον καταφέραμε και κερδίσαμε την Τότεναμ, πιστεύουμε ότι μπορούμε να τα καταφέρουμε κόντρα στην Ουντινέζε».

Αναλυτικά οι δηλώσεις του 24χρονου παίκτη στη Nova

Πριν από την κλήρωση

«Κοντράραμε δύο πάρα πολύ καλές ομάδες (Τότεναμ και Ρούμπιν). Εφόσον πήραμε αυτά τα αποτελέσματα, δεν έχουμε να φοβηθούμε τίποτα στη συνέχεια της διοργάνωσης. Και ο Ολυμπιακός και ο ΠΑΟΚ έχουν δείξει ότι μπορούν να τα καταφέρουν, αφού παίζουν πολύ καλό ποδόσφαιρο. Εμείς, από την πλευρά μας, φτάσαμε για δεύτερη φορά στους “32” του Europa League και θέλουμε να κάνουμε ένα βήμα παραπάνω τη φετινή σεζόν», ανέφερε αρχικά και πρόσθεσε:

«Θα δούμε κάθε ματς ξεχωριστά. Στόχος μας είναι να περάσουμε στους 16 και θα δούμε τι θα κάνουμε στη συνέχεια».

Όταν έγινε γνωστή η κλήρωση και έμαθε ότι θα παίξουν με τη ν Ουντινέζε

«Η κλήρωση για τους “16” (σ.σ.: παίζουν με εκ των Άλκμααρ ή Άντερλεχτ) μάς δίνει το κίνητρο ότι δεν έχουμε να αντιμετωπίσουμε δύσκολες ομάδες. Παρόλα αυτά, περιμένουμε το πρώτο παιχνίδι με την Ουντινέζε και θα δούμε τι θα κάνουμε στη συνέχεια.

Μπορώ να πω ότι πιστεύουμε στις δυνατότητές μας. Εφόσον καταφέραμε και κερδίσαμε την Τότεναμ, πιστεύουμε ότι μπορούμε να τα καταφέρουμε κόντρα στην Ουντινέζε. Το αγγλικό πρωτάθλημα είναι πιο καλό σε σχέση με το ιταλικό, οπότε έχουμε κάθε λόγο να ελπίζουμε.

Είμαι πάρα πολύ χαρούμενος που βρίσκονται σε μία μεγάλη ομάδα, όπως είναι ο ΠΑΟΚ. Οι διαφορές σε σχέση με τον Πανσερραϊκό είναι πολλές. Παίζουμε κόντρα σε μεγάλες ομάδες και είναι διαφορετικό το επίπεδο. Θέλω να συνεχίσω να βελτιώνομαι και να κάνω ό,τι καλύτερο για την ομάδα
».

Τσιρίλο: «Έχουμε πολλές πιθανότητες»

Ο Μπρούνο Τσιρίλο γνωρίζει καλύτερα από τον καθένα την Ουντινέζε, την οποία ο ΠΑΟΚ θα αντιμετωπίσει ο ΠΑΟΚ στους «32» του Europa League.

Ο Ιταλός στόπερ αναγνωρίζει την δυναμική των συμπατριωτών του, αλλά και τις δυνατότητες του «Δικεφάλου», οι οποίες φάνηκαν στους ομίλους, όπου απέκλεισε την Τότεναμ.

Οι δηλώσεις του στον ANT-1:

«Πιστεύω ότι πετύχαμε μία από τις πιο δύσκολες ομάδες, αλλά από εμάς υπάρχει διάθεση και επιθυμία να τα πάμε πολύ καλά. Στο ποδόσφαιρο ποτέ δεν μπορείς να προδικάσεις το αποτέλεσμα. Βγήκαμε πρώτοι σε έναν πολύ δύσκολο όμιλο απέναντι στην Τότεναμ. Για αυτόν το λόγο πιστεύω ότι έχουμε πολλές πιθανότητες τώρα που θα αντιμετωπίσουμε την Ουντινέζε. Πέρυσι παίξαμε καλά και ήμασταν άτυχοι με την ΤΣΣΚΑ. Φέτος ελπίζω η τύχη να μας ανταποδώσει κάτι και τα καταφέρουμε».

Εφόσον ξεπεραστεί το εμπόδιο της Ουντινέζε ο επόμενος αντίπαλος θα προκύψει από το ζευγάρι Άλκμααρ ή Αντερλεχτ: «Τώρα πρέπει να είμαστε συγκεντρωμένοι στην Ουντινέζε και εφόσον περάσουμε θα ασχοληθούμε με το επόμενο αντίπαλο. Έχει κάνει πολλά και σπουδαία πράγματα τα 4-5 τελευταία χρόνια στην Ιταλία. Έχει ένα μεγάλο ποδοσφαιριστή όπως ο Ντι Νατάλε και αν την αποκλείσουμε θα είναι κάτι πολύ σπουδαίο».

Σοβαρός κίνδυνος για Παναθηναϊκό, ΑΕΚ και ΠΑΟΚ!

Με σοβαρές ποινές, ακόμη και με αποκλεισμό από τις ευρωπαϊκές διοργανώσεις της επόμενης σεζόν, κινδυνεύουν ο Παναθηναϊκός, η ΑΕΚ και ο ΠΑΟΚ, 

Συγκεκριμένα, πριν από μερικές μέρες έφτασε στην ΕΠΟ ένα έγγραφο από την UEFA, το οποίο καλεί τις τρεις ομάδες στην πειθαρχική επιτροπή για παράβαση των κανονισμών που αφορούν στο οικονομικό fair play.

Μάλιστα, το δημοσίευμα αποκαλύπτει ότι ο πρόεδρος τα ΕΠΟ, Σοφοκλής Πιλάβιος, «έκρυψε» το συγκεκριμένο έγγραφο και, αν και όφειλε να ενημερώσει τα Μέσα, το κράτησε μακριά από τα φώτα της δημοσιότητας.

H κλήρωση για τους 16 του Champions League......

Τα οκτώ ζευγάρια είναι:  

Λυών – ΑΠΟΕΛ, Μίλαν – Άρσεναλ, Νάπολι – Τσέλσι Βασιλεία – Μπάγιερν
Λεβερκούζεν – Μπαρτσελόνα, ΤΣΣΚΑ – Ρεάλ, Ζενίτ – Μπενφίκα,
Μαρσέιγ – Ίντερ.

Οι πρώτοι αγώνες θα γίνουν 14-15 Φεβρουαρίου και 21 –22 Φεβρουαρίου, ενώ οι επαναληπτικοί γίνονται 6 και 7 Μαρτίου αλλά και 13/14 Μαρτίου.

Με Ουντινέζε ο ΠΑΟΚ στο Γιουρόπα Λιγκ

Ο ΠΑΟΚ δίνει το παρών στην κλήρωση για τους «32» του Γιουρόπα Λιγκ και θα βρίσκεται στο γκρουπ των ισχυρών. Ο Δικέφαλος εκπροσωπείται από τον πρόεδρο της ΠΑΕ Θόδωρο Ζαγοράκη και τα αδέρφια Δημήτρη και Γιώργο Σαχπατζίδη.

Αρχίζει η κλήρωση.

Πρεσβευτής της ΟΥΕΦΑ ο Ρουμάνος Μίοντραγκ Μπελοντέντιτσι.

1.Πόρτο-Μάντσεστερ Σίτι
2.Αγιαξ-Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ
3.Λοκομοτίβ Μόσχας-Αθλέτικ Μπιλμπάο
4.Ζάλτσμπουργκ-Μέταλιστ Χάρκιβ
5.Στόουκ Σϊτι-Βαλένθια
6.Ρουμπίν Καζάν-Ολυμπιακός
7.Αλκμααρ-Αντερλεχτ
8.Λάτσιο-Ατλέτικο Μαδρίτης
9.Στεάουα Βουκουρεστίου-Τβέντε
10.Βικτόρια Πλζεν-Σάλκε 04
11.Βίσλα Κρακοβίας-Σταντάρ Λιέγης
12.Μπράγκα-Μπεσίκτας
13.Ουντινέζε-ΠΑΟΚ
14.Τράμπζονσπορ-Αϊντχόφεν
15.Ανόβερο-Κλαμπ Μπριζ
16.Λέγκια-Σπόρτινγκ Λισαβόνας


ΚΛΗΡΩΣΗ ΓΙΑ ΤΟΥΣ 16

Ζάλτσμπουργκ-Μέταλιστ Χάρκιβ / Ρουμπίν Καζάν-Ολυμπιακός

Λέγκια-Σπόρτινγκ Λισαβόνας / Πόρτο-Μάντσεστερ Σίτι

Στεάουα Βουκουρεστίου-Τβέντε / Βικτόρια Πλζεν-Σάλκε 04

Βίσλα Κρακοβίας-Σταντάρ Λιέγης / Ανόβερο-Κλαμπ Μπριζ

Στόουκ Σϊτι-Βαλένθια / Τράμπζονσπορ-Αϊντχόφεν

Αλκμααρ-Αντερλεχτ / Ουντινέζε-ΠΑΟΚ

Λάτσιο-Ατλέτικο Μαδρίτης / Μπράγκα-Μπεσίκτας

Αγιαξ-Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ Λοκομοτίβ Μόσχας-Αθλέτικ Μπιλμπάο



Το πρώτο παιχνίδι θα γίνει στις 16 Φεβρουαρίου εκτός έδρας και η ρεβάνς μία εβδομάδα μετά στις 23 Φεβρουαρίου στην Τούμπα, καθώς ο ΠΑΟΚ ως πρώτος στον όμιλό του κέρδισε και το αβαντάζ να έχει το δεύτερο ματς στην έδρα του.