Αν θέλετε κάποιοι από εσάs μπορείτε νά μάs στείλετε τα δικά σαs κείμενα στό e-mail:paokfever@yahoo.gr καί εμείs μέ τήν σειρά μαs θά τά αναρτήσουμε…

123

 photo logo_zpsd2cefcfa.gif
.

Κυριακή 23 Σεπτεμβρίου 2012

Το σχόλιο μας..........

Ξεκινά η ομάδα σιγά σιγά να βρίσκει ρυθμό.
Καθοριστική για την χθεσινή νίκη ήταν η επικράτηση στο κέντρο με καλές ενναλαγές και λίγα λάθη,
θέλει δουλειά ακόμη στην άμυνα και στην επίθεση ΄ςστε να μπορούν να συνδιάζονται σωστά όλες οι γραμμές και η ομάδα σε κάθε παιχνίδι να διεκδικεί επάξια την νίκη..........
Οι απουσίες δείχνουν σιγά σιγά να μην επιρεάζουν και τόσο την συνολική απόδοση.
Οι νέοι παίκτες θέλουν περισσότερα παιχνίδια στα πόδια τους και δείχνουν θέληση να ανέβουν και άλλο.....κλείνωντας πιστεύω ότι σε ενα με ενάμιση μήνα η ομάδα θα έχει πιάσει τις επιδόσεις που μπορεί  ώστε να διεκδικήσει κάτι καλύτερο φέτος!

            kostas paokfever

Ειμαστε παντου...............









Aτομική απόδοση των παικτών

Ο ΠΑΟΚ πέρασε σα σίφουνας από τη Ξάνθη και το PAOK24 αναλύει την ατομική απόδοση των παικτών του και τη διαχείριση του Γιώργου Δώνη.

Γλύκος: Πολύ σταθερός καθ όλη τη διάρκεια του αγώνα, ενέπνεε εμπιστοσύνη, ενώ έχει κάνει και μία μεγάλη απόκρουση στο 90΄σε σουτ εξ επαφής. Ελέγχεται για τη φάση του 40΄γιατί ενώ η Ξάνθη πίεσε ψηλά, αυτός δεν απομάκρυνε επιλέγοντας να κυκλοφορήσει τη μπάλα με ρίσκο.

Έτο: Αν εξαιρεθεί μία φάση στην αρχή, τα πήγε περίφημα απέναντι στον Μαρσελίνιο, ενώ δημιουργικά απέφυγε τα λάθη. Από τα πολύ καλά του παιχνίδια.

Κουμαλό: Κατάλαβε πως δεν πρέπει να παίρνει ρίσκα και έκανε το καλύτερό του παιχνίδι. Εξαφάνισε τον Μαρκόφσκι, ο οποίος δεν ήρθε σε επαφή με τη μπάλα εντός περιοχής, ενώ δεν είχε πρόβλημα στην ανάπτυξη αφού δεν πήρε ρίσκα που θα τον εξέθεταν.

Κατσικάς: Δεύτερο εξαιρετικό του παιχνίδι, με καλές τοποθετήσεις, ηρεμία και καίριες επεμβάσεις. Έκανε ένα αβίαστο λάθος που έφερε την κάρτα, κάτι που τον στεναχώρησε.

Λίνο: Καλός σε όλους τους τομείς, κυρίως όμως στην ανάπτυξη όπου και έπαιξε πολύ σημαντικό ρόλο.  Ο καλός Λίνο ανεβάζει επίπεδο την ομάδα και με τον Ρομπέρ μπροστά του έχει χημεία.

Φωτάκης: Το καλύτερό του φετινό παιχνίδι. Ανασταλτικά άψογος, στη κυκλοφορία έπαξε σε σωστό χρόνο, ενώ συμμετείχε στο τρίτο γκολ της ομάδας του. Πολλά τρεξίματα και σοβαρότητα από τον Καλαματιανό.

Κάτσε: Κερδίζει το πέναλτι και βάζει μπροστά την ομάδα του, ενώ μέτρησε άπειρα κλεψίματα. Μέτρησε όμως και κάποια λάθη που δε στοίχισαν, αλλά θα πρέπει να μαθαίνει να τα αποφεύγει.

Λάζαρ: Πέτυχε το πρώτο του φετινό γκολ, έδειξε πως είναι πολύ φρέσκος, έχει τρελά τρεξίματα και βρίσκεται σε εξαιρετική κατάσταση.

Ρομπέρ: Ήταν ο πιο ουσιαστικός παίκτης του ΠΑΟΚ, με πολλές σωστές ενέργειες, ένα πολύ σημαντικό γκολ, με καθαρό μυαλό και διάθεση. Ξέρει τη θέση και αυτό βοηθάει όλη την ομάδα.

Λόρενς: Ήταν ορεξάτος, έδωσε μάχες, αλλά του έλειπε η ουσία, αλλά και η ταχύτητα την οποία αν είχε θα πετύχαινε τουλάχιστον ένα γκολ. Παρόλα αυτά έφτασε κοντά στο γκολ με κεφαλιά από κόρνερ.

Αθανασιάδης: Έκανε πολλές δουλειές μέσα στο γήπεδο, αλλά η βασική ήταν το ότι άνοιξε το σκορ με πολύ ωραία εκτέλεση πέναλτι. Έχασε ένα τετ α τετ, που θα μπορούσε να γράψει το γκολ νούμερο οκτώ, αλλά γενικά ήταν πολύ ουσιαστικός, κυρίως στο πρέσινγκ του.

Σταφυλίδης: Τον έβαλε ο Δώνης αντί του Λίνο και κλείδωσε την αριστερή πλευρά. Ο μικρός κατάπιε τον Μαρίν και δεν τον άφησε να δημιουργήσει προβλήματα.

Γιάννου: Μπήκε στο τέλος, για να κρατήσει μακριά τη μπάλα από την εστία του Γλύκου.

Ιντζίδης: Μπήκε στο τέλος και δεν πρέπει να πρόλαβε να έρθει σε επαφή με τη μπάλα.

Δώνης: Έστησε την ομάδα του χωρίς πειραματισμούς και αυτό του βγήκε σε καλό και κυρίως η επιλογή του Ρομπέρ. Η επιμονή στον Κουμαλό του βγήκε σε καλό για το συγκεκριμένο παιχνίδι , όπως και η παρουσία του Φωτάκη στα δεξιά. Η αλλαγή του Λίνο από τον Σταφυλίδη ήταν η ουσιαστικότερη παρέμβασή του στο παιχνίδι και η βραδιά ήταν πολύ καλή για αυτόν.

O ΠΑΟΚ έφτασε στο άνετο 3-0 επί της Ξάνθης(Μεσα απο εικονεs)











«Ο ΠΑΟΚ ήταν καλύτερος»

Ο Μάρκο Μαρκόβσκι της Ξάνθης παραδέχθηκε ότι ο ΠΑΟΚ ήταν ανώτερος της ομάδας του και έφτασε δίκαια στη νίκη. «Πρέπει να βγούμε ακόμη πιο δυνατοί και να κερδίσουμε το επόμενο παιχνίδι» τόνισε στις δηλώσεις  ο Σέρβος επιθετικός και πρόσθεσε: «Δυστυχώς δεν ήμασταν καλοί και η αλήθεια είναι ότι ο ΠΑΟΚ έπαιξε καλύτερα στο μεγαλύτερο διάστημα του παιχνιδιού. Στο ξεκίνημα του δευτέρου ημιχρόνου, ενώ είχαμε πει ότι θα μπούμε δυνατά για να ανατρέψουμε το εις βάρος μας αποτέλεσμα, δεχθήκαμε το 2-0 και εκεί τελείωσε το παιχνίδι». Οσο για τη παραίτηση Ουζουνιδη ο Μαρκόβσκι, είπε: «Δεν είναι αυτό το πρόβλημα».
«Δεν φταίει ο Ουζουνίδης» τόνισε ο Σπύρος Βάλλας, προσθέτοντας ότι ήταν δύσκολο για την ομάδα του να κάνει την ανατροπή στο σκορ κόντρα στον ΠΑΟΚ
Ο Δήμος Μπαξεβανίδης από την πλευρά του τόνισε:
«Ξέραμε ότι θα είναι ένα δύσκολο παιχνίδι μας. Δε θεωρώ ότι κάναμε κακό ξεκίνημα. Ούτε ο ΠΑΟΚ έκανε κάτι το τρομερό, απλώς ευτύχισε και κέρδισε ένα πέναλτι νωρίς, ευστόχησε και πήρε το προβάδισμα στο σκορ. Εμείς είχαμε 1-2 καλές στιγμές στο πρώτο ημίχρονο για να ισοφαρίσουμε και ειδικά μία περίπτωση με το Μαρσελίνιο ήταν μεγάλη φάση. Ωστόσο δεν καταφέραμε να ισοφαρίσουμε. Αν πετυχαίναμε εκείνο το γκολ ίσως ήταν διαφορετικά τα πράγματα, αλλά δεν τα καταφέραμε. Ίσως μπαίναμε με διαφορετική ψυχολογία στα αποδυτήρια και ήταν διαφορετική η εξέλιξη του αγώνα. Δεν έγιναν όμως έτσι τα πράγματα. Στο δεύτερο ημίχρονο δεχθήκαμε ένα δύσκολο γκολ ενώ ψάχναμε εμείς ένα τέρμα για να ξαναμπούμε στο παιχνίδι. Δεν ήρθε το γκολ για μας, ήρθε για τον αντίπαλο και θεωρώ ότι από εκεί και πέρα ήμασταν κακοί…
Είχαμε ένα πρόβλημα στην ανάπτυξη, ίσως ο ΠΑΟΚ να ήταν καλύτερα διαβασμένος, αλλά μας έλειψε και το γκολ. Θα ξανασταθώ στη φάση του Μαρσελίνιο στο πρώτο ημίχρονο, η οποία θα μπορούσε να αλλάξει τη ροή του παιχνιδιού… Μετά τα πράγματα ήταν πιο δύσκολα για μας»

« Έτσι ήρθε η νίκη!»

Ο Δωνης στις πρώτες του δηλώσεις αμέσως μετά από το τέλος του αγώνα ρωτήθηκε για το 200ο του παιχνίδι ως προπονητής στην Α’ Εθνική και για την πρώτη του νίκη μέσα στην Ξάνθη. Γι’ αυτά είπε:
«Δεν πιστεύω γενικά σε προλήψεις. Θεωρώ ότι ήμασταν μια καλή και σοβαρή ομάδα στο μεγαλύτερο διάστημα του αγώνα. Είχαμε καλή οργάνωση στο παιχνίδι μας».
Συνεχίζοντας τις δηλώσεις του τόνισε:
«Κερδίσαμε δίκαια σε μία δύσκολη έδρα απέναντι σε μια ομάδα που έχει πολύ καλούς παίκτες. Εμείς έχουμε ένα στόχο, να παίξουμε σωστά και οργανωμένο ποδόσφαιρο όταν έχουμε την μπάλα και να ήμαστε πιεστικοί στην άμυνα. Πολλοί μπορεί να βλέπουν κάποια αποτελέσματα, εμείς θέλουμε να λειτουργήσει το πλάνο μας, θέλουμε να γίνουμε μία μεγάλη δύναμη για να διεκδικούμε τους τίτλους. Συνεχίζουμε με τον ίδιο στόχο και θα προετοιμαστούμε πλέον για το επόμενο παιχνίδι που ακολουθεί. Συγχαρητήρια στους παίκτες μου για την εμφάνιση που πραγματοποίησαν».
Ο Γιώργος Δώνης μιλώντας στη συνέντευξη Τύπου αναφέρθηκε σε πολλά περισσότερα πράγματα.
Για το αν ήταν το καλύτερο φετινό ματς του ΠΑΟΚ είπε: «Είναι το πιο ουσιαστικό παιχνίδι όσον αφορά την οργάνωση. Πρέπει να δουλεύουμε σκληρά για τους τομείς που πρέπει να βελτιώνουμε. Το κάθε ματς είναι οδηγός για μένα για να ανακαλύπτω τους παίκτες μας. Είχαμε καλή κυκλοφορία της μπάλας, φτάναμε έξω από την περιοχή αλλά εκεί θα πρέπει να έχουμε καλύτερες επιλογές. Ημασταν καλοί ανασταλτικά, οι στόπερ μας συμπεριφέρθηκαν καλά. Η Ξάνθη έβγαλε όμως δύο φάσεις που δημιουργήθηκαν από λάθος μας στην περιοχή. Με προβληματίζει αυτό, δεν πρέπει να δίνουμε δώρα στους αντιπάλους. Με ευχαριστεί η σοβαρότητα και η εμφάνιση που είχαμε απέναντι σε μια καλή ομάδα. Θα δούμε τα θετικά και αρνητικά και κοιτάμε το επόμενο ματς".
Για το ότι ο ΠΑΟΚ προηγήθηκε, ενώ στα περισσότερα άλλα ματς βρίσκονταν πίσω στο σκορ είπε:
"Είμαστε μια νέα ομάδα και το πως εξελίχθηκε η αρχή του αγώνα παίζει σίγουρα ρόλο. Στα πρώτα 25-30 λεπτά γενικά ξεκινάμε καλά εκτός από το ματς με την Ραπίντ. Είναι το πως διαχειρίζεσαι και το γκολ που πετυχαίνεις και αυτό το κάναμε καλά σήμερα".
Για τις κάρτες που δέχονται οι παίκτες του ΠΑΟΚ: "Υπάρχουν κάποιοι παίκτες μαχητικοί και θέλουμε να είμαστε δυνατοί όχι όμως και ηλίθιοι. Αυτό δεν θέλουμε να μας λείψει όμως, θέλουμε οι παίκτες όπως Κάτσε και Λάζαρ να δίνουν το έναυσμα και στους άλλους".
Για το αν το 0-3 με την Ξάνθη μπορεί να φέρει τον κόσμο στην Τούμπα είπε: «Δεν ξέρω πως λειτουργεί ο κόσμος του ΠΑΟΚ γιατί είμαι νέος στην ομάδα. Είμαστε τυχεροί σε κάποια πράγματα. Αλλοι έχουν προβλήματα στις δουλειές τους, εμείς όμως βρήκαμε επενδυτή και πρέπει να δείξουμε πράγματα στον ιδιοκτήτη μας. Οι νίκες φέρνουν τον κόσμο, δεν ξέρω αν είναι δυσαρεστημένος. Από την μία λέμε να παίξουν οι μικροί από την άλλη όχι. Ελπίζουμε να μας στηρίξει ο κόσμος".
Για την καλή συνεργασία του Κάτσε με τον Λάζαρ: "Επειδή σήμερα νικήσαμε αρχίζουμε και τα βλέπουμε όλα θετικά.  Ο τραυματισμός του Γκαρσία τού δίνει την ευκαιρία να παίξει και το κάνει με το σπαθί του. Μπορεί να έχουμε πολλά χρήματα για μεταγραφές μελλοντικά, αλλά μεγαλύτερη ικανοποίηση έχω να βγάλω τον Κάτσε και τον Πέλκα. Δεν λέω πως δεν θα πάρουμε παίκτες αλλά νιώθω μεγαλύτερη ικανοποίηση για αυτά τα παιδιά".

Παραίτηση Ουζουνίδη μετά από το 0-3 από τον ΠΑΟΚ

Ο Μαρίνος Ουζουνίδης βρέθηκε για 9η φορά απέναντι στον ΠΑΟΚ ως προπονητής και δεν κατάφερε και πάλι να τον κερδίσει! Πλέον μετράει μόλις δύο ισοπαλίες και 7 ήττες. Πάντως στις πρώτες του δηλώσεις τόνισε ότι το τελικό 0-3 αδικεί την Ξάνθη. Στη συνέντευξη Τύπου πάντως τόνισε ότι έχει υποβάλλει την παραίτησή του από τον πάγκο της Ξάνθης!
Ο τεχνικός της ακριτικής ομάδας πριν τη συνέντευξη Τύπου είχε τονίσει:
«Το σκορ κατά την γνώμη μου είναι πλασματικό, δεν αξίζαμε αυτή την ήττα. Θεωρώ πολύ άδικη την απόφαση του διαιτητή με το πέναλτι που έδωσε υπέρ του ΠΑΟΚ. Είναι μια έμπειρη ομάδα ο ΠΑΟΚ και διαχειρίστηκε σωστά το παιχνίδι.  Στο πρώτο ημίχρονο δημιουργήσαμε κάποιες ευκαιρίες που δεν μπορέσαμε να αξιοποιήσουμε για να ισοφαρίσουμε το παιχνίδι. Και στην συνέχεια στο δεύτερο ημίχρονο, ο ΠΑΟΚ στην πρώτη καλή στιγμή που δημιούργησε, πέτυχε το 2ο γκολ και κλείδωσε την νίκη. Εμείς πρέπει να συνεχίσουμε γιατί μας περιμένει μία πολύ δύσκολη προσπάθεια».

«Να είμαστε σοβαροί...»

Για το σημερινό ματς στην Ξάνθη, μίλησε στο Novasports και ο Γιώργος Γεωργιάδης.
Μεταξύ άλλων είπε: «Είναι ένα πάρα πολύ δύσκολο παιχνίδι, διότι για μας όλα τα ματς είναι ντέρμπι και πιστεύω αν πιάσουμε την απόδοση που μπορούμε θα κερδίσουμε. Να είμαστε σοβαροί, συγκεντρωμένοι στο παιχνίδι μας κι αν κάνουμε αυτά που μας λέει ο προπονητής μας θα κερδίσουμε”, επισήμανε ο νεαρός μέσος του ΠΑΟΚ.
Σχετικά με τα εύκολα γκολ που δέχεται η ομάδα ειδικά μέσα στην Τούμπα, σχολίασε: “Αν αυτό συνεχιστεί για πολλά παιχνίδια σίγουρα κάτι δεν πάει καλά. Τώρα, όταν είναι στην αρχή μπορεί να είναι και κακή τύχη. Εντάξει, είμαστε μια νέα ομάδα κι αυτό μας επηρεάζει αρνητικά κι είδαμε ότι μετά το γκολ του Αστέρα η ομάδα ένα δεκάλεπτο ήταν λίγο στα... “χαμένα”. Εμείς θα προσπαθήσουμε να μην “τρώμε” εύκολα γκολ γιατί ξέρουμε ότι αν δε δεχτούμε, στην επίθεση πάντα μπορούμε να βάλουμε - τουλάχιστον - ένα γκολ”.

Σίφουνας...ΠΑΟΚ πέρασε από Ξάνθη (0-3)


Το ματς
1' το παιχνίδι ξεκίνησε...
9' ο Κομεσίδης έκανε πέναλτι στον Κάτσε και δέχθηκε και κίτρινη κάρτα.
10' 1-0 για τον ΠΑΟΚ! Ο Στέφανος Αθανασιάδης εκτέλεσε για δεύτερο συνεχόμενο παιχνίδι εύστοχα πέναλτι του ΠΑΟΚ και ο Δικέφαλος πήρε το προβάδισμα στο σκορ με 0-1.
14' Κίτρινη κάρτα στον Λίνο.
19' Φάουλ για την Ξάνθη σε καλή θέση 15 μέτρα έξω από την περιοχή του ΠΑΟΚ, ο Μαρσελίνιο το εκτέλεσε αλλά η μπάλα πέρασε χωρίς κίνδυνο για το Δικέφαλο άουτ.
20' Σουτ του Ρομπέρ μετά πάσα του Λάζαρ σε φάουλ, αλλά η μπάλα πέρασε άουτ.

21' Πρώτη επικίνδυνη στιγμή για την Ξάνθη, ο Ονουάτσι βρέθηκε σε θέση βολής μέσα στην περιοχή του ΠΑΟΚ, αλλά ο Γλύκος έπεσε και μπλόκαρε τη μπάλα στο σουτ που έκανε ο Νιγηριανός.
30' Κίτρινη στον Έτο.
37' Ο Γλύκος βγήκε από την εστία του και από τη μεγάλη περιοχή και πρόλαβε με προβολή τον Ονουάτσι, ο οποίος έβγαινε μόνος του αν δεν τον προλάβαινε το πορτιέρο του ΠΑΟΚ.
40' Παιδικό λάθος από την άμυνα του ΠΑΟΚ, ο Ντάνι έκλεψε τη μπάλα και μπήκε στην περιοχή του Δικεφάλου από δεξιά, έκανε το γύρισμα στη μικρή περιοχή αλλά ευτυχώς για τον ΠΑΟΚ ο Μαρσελίνιο δε βρήκε στόχο και η μπάλα πέρασε λίγο έξω από το δεξί κάθετο δοκάρι του Γλύκου που δεν μπορούσε να αντιδράσει.
Β' Ημίχρονο
Ξεκίνησε το δεύτερο ημίχρονο χωρίς αλλαγές.
52' ο Μαρσελίνιο εκτέλεσε απευθείας φάουλ 10 μέτρα έξω από την περιοχή του ΠΑΟΚ, πέρασε η μπάλα πάνω από το τοίχος, αλλά ο Γλύκος μπλόκαρε εύκολα.
54' Γκολ για τον ΠΑΟΚ και 0-2! Ο Ρομπέρ πήρε τη μπάλα αριστερά, μπήκε στην περιοχή της Ξάνθης αποφεύγοντας τον Μπέρτο και με δεξί σουτ έκανε το 0-2 για τον Δικέφαλο, καθώς ο Βιβιανί δεν μπόρεσε να απομακρύνει τη μπάλα.
61' Κίτρινη στον Κατσικά.
62. Σουτ του Κάτσε, μπλόκαρε εύκολα ο Βιβιανί.
76' ο Μαρσελίνιο έκανε ένα καλό σουτ από το ύψος της μεγάλης περιοχής, αλλά η μπάλα πέρασε λίγο έξω από το αριστερό κάθετο δοκάρι του Γλύκου.
77' Κίτρινη στο Λάζαρ.
81' Ο Αθανασιάδης έχασε ένα μοναδικό τετ-α-τετ για να κάνει το 0-3, καθώς ο Βιβιανί απομάκρυνε σε κόρνερ.
82' Ο Λόρενς πήρε κεφαλιά στο πρώτο δοκάρι, αλλά ο Βιβιανί απομάκρυνε και πάλι σωτήρια για την Ξάνθη.
89' Γκολ για τον ΠΑΟΚ και 0-3! Ο Λάζαρ με σουτ μέσα από την περιοχή σε αντεπίθεση του ΠΑΟΚ έκανε το 0-3.
90+ Ο Μαρσελίνιο βρέθηκε τετ-α-τετ με τον Γλύκο στην περιοχή του ΠΑΟΚ, αλλά ο διεθνής πορτιέρο του Δικεφάλου τον σταμάτησε για πολλοστή φορά στο παιχνίδι.
Οι συνθέσεις:
ΞΑΝΘΗ: Βιβιανί, Μπαξεβανίδης (70' Καζούμπα), Μπέρτος, Βάλλας, Κομεσίδης, Μαρσελίνιο, Ονουάτσι (56' Μάνταλος), Μαρκόφσκι, Πλατέλλας (56' Μαρίν), Βασιλακάκης, Ντάνι.
ΠΑΟΚ: Γλύκος, Λίνο (70' Σταφυλίδης), Έτο, Κουμάλο, Κατσικάς, Κάτσε, Λάζαρ, Ρομπέρ (90+ Ιντζίδης), Φωτάκης, Λόρενς (86' Γιάννου), Αθανασιάδης.
ΔΙΑΙΤΗΤΗΣ: Σιδηρόπουλος (Δωδεκανήσου)