Αν θέλετε κάποιοι από εσάs μπορείτε νά μάs στείλετε τα δικά σαs κείμενα στό e-mail:paokfever@yahoo.gr καί εμείs μέ τήν σειρά μαs θά τά αναρτήσουμε…

123

 photo logo_zpsd2cefcfa.gif
.

Σάββατο 24 Σεπτεμβρίου 2011

ΠΑΟΚ-ΑΕΚ


ΜΕ ΤΗΝ ΝΙΚΗ



Mε συνταγή νίκης!






Αποκλειστικά σε ρυθμούς πρωταθλήματος κινούνται στον ΠΑΟΚ μετά τις τελευταίες εξελίξεις. Το σημαντικό είναι πως οι παίκτες δείχνουν απερίσπαστοι στις υποχρεώσεις τους, ενώ και ο Μπόλονι φροντίζει να διατηρεί σε υψηλό επίπεδο τη διάθεση των παικτών για το αυριανό παιχνίδι της Τούμπας. Είναι ξεκάθαρο πως ο ΠΑΟΚ θέλει τη νίκη και αυτή θα διεκδικήσει αύριο το βράδυ.

Ο Μπόλονι έχει ένα ευχάριστο πονοκέφαλο, όπως είχαμε αναφέρει τις τελευταίες ημέρες στο αναλυτικό ρεπορτάζ των ΣΠΟΡ. Είδε και χθες, όλους τους παίκτες του να συμμετέχουν κανονικά στο πρόγραμμα προετοιμασίας και να ανταποκρίνονται στις απαιτήσεις. Αυτό πρακτικά σημαίνει, πως αυξάνονται οι επιλογές του για την τελική ενδεκάδα, όχι μόνο για το αυριανό παιχνίδι με την ΑΕΚ, αλλά και για τα άλλα δύο που ακολουθούν με τη Ρούμπιν στο Καζάν και τον Ολυμπιακό στο Καραϊσκάκη (την ερχόμενη Κυριακή). Οι Λάζαρ και Γεωργιάδης ακολούθησαν χθες έντονους ρυθμούς, κάτι που σημαίνει, πως εφόσον τελικά επιλεγούν, τότε θα αγωνιστούν κανονικά. Πάντως ο Ρουμάνος τεχνικός έδειξε λίγο – πολύ τι σκέφτεται για την τελική ενδεκάδα. Είναι πολύ πιθανό να κρατά ένα κρυφό άσο στο μανίκι του, τον οποίο θα τον φανερώσει πριν από την έναρξη του αγώνα.

Σύμφωνα όμως με όσα έδειξε χθες στη Νέα Μεσημβρία, επιλέγει σχήμα Νέας Σμύρνης για την αυριανή αναμέτρηση με την ΑΕΚ. Δηλαδή τον Κρέσιτς κάτω από τα δοκάρια, τον Έτο στο δεξί άκρο της άμυνας, τον Λίνο στο αριστερό. Το κεντρικό αμυντικό δίδυμο αναμένεται να αποτελείται από τους Κοντρέρας και Μαλεζά. Θέση στην ενδεκάδα διεκδικεί βεβαίως και ο Τσιρίλο που ακολουθεί κανονικά όλες αυτές τις ημέρες το πρόγραμμα προετοιμασίας.
Στα χαφ αναμένεται να αγωνιστούν οι Γκαρσία, Φωτάκης και λίγο πιο μπροστά ο Ιβιτς. Η τριάδα της επίθεσης αναμένεται να αποτελείται από τους Σαλπιγγίδη, Βιεϊρίνια και Αθανασιάδη. Αξίζει ακόμη να σημειωθεί πως ο Αρίας εξέτισε τη ποινή του και είναι στη διάθεση του Ρουμάνου, οι Σπαντάσιο και Λεονάρντο έχουν ανεβάσει ρυθμούς και υπολογίζονται ενώ όπως προαναφέραμε και οι Γεωργιάδης – Λάζαρ βρίσκονται στα υπόψη.

«Δεν έχουν τον Θεό τους...»




Η στάση τους προκαλεί τον κάθε υγιώς σκεπτόμενο φίλαθλο. Η τακτική που ακολουθούν είναι γνωστή εδώ και χρόνια. Απλά επιβεβαιώνουν πως λειτουργούν σκόπιμα, με κύριο στόχο να δημιουργήσουν εντυπώσεις και να επηρεάσουν τους διαιτητές της αναμέτρησης. Χθεσινά δημοσιεύματα μέσων ενημέρωσης που πρόσκεινται στη ΑΕΚ επιχειρούν να μας πείσουν ότι η μόνιμα ευνοημένη Ενωση, είναι αδικημένη. Με έντεχνο τρόπο επιχειρούν να επηρεάσουν τον Κάκο που ορίστηκε για να διευθύνει το παιχνίδι και τους συνεργάτες του Ακρίβο και Τάτση. Παίρνοντας γραμμή από τη διοίκηση της ΑΕΚ, αναφέρουν ούτε λίγο ούτε πολύ πως οι διαιτητές θα ευνοήσουν τον ΠΑΟΚ. Όταν είναι γνωστός σε όλη την Ελλάδα, τα τελευταία χρόνια, ο τρόπος με τον οποίο ενεργούν. Ο Κάκος που μονίμως αδικεί τον ΠΑΟΚ, ο Τάτσης που δεν επέτρεψε πέρυσι στον Δικέφαλο του Βορρά να συμμετέχει στα προκριματικά του Τσάμπιονς Λιγκ (όταν μέτρησε το αντικανονικό γκολ του Ζιλμπέρτο Σίλβα) θέλουν να βοηθήσουν τον ΠΑΟΚ. Αυτό γράφουν και αυτό διαρρέουν, επιχειρώντας να διαμορφώσουν νέες καταστάσεις. Σα δε ντρέπονται. Τα ύποπτα και καθοδηγούμενα δημοσιεύματα δεν προκαλούν έκπληξη. Δεν είναι η πρώτη φορά άλλωστε που επιχειρείται παρασκηνιακά, ο επηρεασμός διαιτητών πριν από ένα παιχνίδι. Και ποιοι μιλάμε σε τελική ανάλυση; Οι μόνιμα ευνοημένοι από τη διαιτησία εκπρόσωποι της ΑΕΚ που διαρρέουν τέτοιου είδους ανυπόστατες πληροφορίες.

ΤΟΝΟΥΣΙΔΗΣ: ΜΕΓΑΛΗ ΠΡΟΣΟΧΗ

Σε μια κατάμεστη Τούμπα θα διεξαχθεί η αυριανή αναμέτρηση του ΠΑΟΚ με την ΑΕΚ και η συμβολή όλων ώστε να μην συμβεί το παραμικρό είναι επιβεβλημένη.
Για το ντέρμπι του ΠΑΟΚ με την ΑΕΚ μίλησε στο ΠΑΟΚ Web TV ο υπεύθυνος ασφαλείας της ΠΑΕ ΠΑΟΚ, Σάκης Τονουσίδης. Ο Τονουσίδης υποστήριξε με νόημα: “Μέχρι στιγμής τα πήγαμε πάρα πολύ καλά, πρέπει να επισημάνουμε, όμως, ότι τα πρόστιμα φέτος είναι εξίσου αυστηρά. Την Κυριακή έχουμε ένα μεγάλο ματς. Πρέπει να αφήσουμε τα γεγονότα της Νέας Σμύρνης πίσω μας. Αυτό το λέω γιατί ακολουθούν και άλλα σοβαρά ματς, για παράδειγμα με τον ΟΦΗ και τον Παναθηναϊκό, και δεν θα πρέπει να στερήσουμε από τον κόσμο την ευκαιρία να δει την ομάδα. Είναι κρίμα για ένα - δύο γεγονότα να παίξουμε σε άδειο γήπεδο. Πρέπει να προσέξουμε τα θέματα των πυρσών, να μην έχουμε λέιζερ, αλλά και το ζήτημα των υβριστικών συνθημάτων. Πρέπει να κάνουμε τα πάντα για να μην τιμωρηθεί η ομάδα. Ό,τι γίνεται γράφεται, και ό,τι γράφεται, τιμωρείται. Πρέπει να έχουμε ντεσιμπέλ φωνής, αλλά δεν πρέπει να έχουμε πυρσούς και λέιζερ. Δεν πρέπει να κάνουμε τη χάρη σε αυτούς που θέλουν να παίξουμε σε άδειο γήπεδο. Η αγανάκτηση από αυτά που συμβαίνουν στην κοινωνία δεν πρέπει να βγαίνει στο γήπεδο, γιατί θα φέρουμε την ομάδα που αγαπάμε σε δύσκολη θέση”.

Εγινε ανέκδοτο, μιλάει και ο Χιμένεθ για διαιτησία!



Τι άλλο θα δουν ακόμη τα μάτια μας και θα ακούσουν τα αυτιά μας! Ο Μανόλο Χιμένεθ που έφυγε από την Ισπανία για να καταφέρει να βάλει έναν τίτλο στο βιογραφικό του, κάλπικο φυσικά από τον τελικό του Κυπέλλου με την ανοχή του Κάκου, άρχισε να κάνει σχόλια για τη διαιτησία, ακολουθώντας τη συντεταγμένη γραμμή της ΑΕΚ τα τελευταία εικοσιτετράωρα με επικοινωνιακή επίθεση στη διαιτησία. Τι είπε ο προπονητής της ΑΕΚ με νόημα;
«Το να παίζεις εναντίον του ΠΑΟΚ ειδικά στην Τούμπα είναι κάτι δύσκολο. Ελπίζουμε να μην επηρεαστούμε από το κλίμα της συγκεκριμένης έδρας, όπως και πέρυσι που δείξαμε πως δεν επηρεαστήκαμε. Επίσης, δε πρέπει να επηρεάσει και τους διαιτητές». Θαυμάσια για τον προπονητή της ΑΕΚ, που βρήκε τον τρόπο να "επηρεάσει" ο ίδιος τους διαιτητές.
Για το παιχνίδι είπε: «Εμείς θέλουμε τη νίκη, να κερδίσουμε τον ΠΑΟΚ, αλλά ξέρουμε πως δεν είναι κάτι εύκολο. Αν είμαστε κατώτεροι από τον ΠΑΟΚ και πάρουμε ένα θετικό αποτέλεσμα τότε αυτό είναι θετικό. Εμείς θα προσπαθήσουμε να πάρουμε τη νίκη στην συγκεκριμένη αναμέτρηση. Πρέπει να προσαρμοστώ και να προσαρμόζομαι πάντα με τους ποδοσφαιριστές που έχω στη διάθεσή. Ψάχνω να βρω την καλύτερη δυνατή λύση, ξέροντας σε ποιους ποδοσφαιριστές μπορώ να υπολογίζω σε κάθε παιχνίδι. Την περασμένη Κυριακή παίξαμε έτσι λόγω ανάγκης, καθώς υπήρχαν ποδοσφαιριστές που ήταν κουρασμένοι και άλλοι που δεν μπορούσαν να ξεκινήσουν το ματς. Έτσι αποφασίσαμε να παίξουμε με ρόμβο. Δεν είναι απαραίτητο να παίζουμε κάθε Κυριακή με αυτό το σύστημα, γιατί έχουμε και καλούς ποδοσφαιριστές που παίζουν στα πλάγια, όπως ο Σιαλμάς, ο Μπερνς, ο Λεονάρντο, ο οποίος περνάει μια πολύ καλή φάση αυτή την στιγμή, αλλά και ο Χοσέ Κάρλος».

Για το αν θα διατηρήσει το ίδιο σύστημα στο ματς της Τούμπας, σχολίασε: «Ίσως για αυτό το ματς, επειδή ο Σάββας είναι τραυματίας, ο Παντελής απουσιάζει εδώ και καιρό, ο Βάργκας είναι κουρασμένος, το ίδιο και ο Μάκος, να μη χρησιμοποιήσουμε το ίδιο σύστημα».