Αν θέλετε κάποιοι από εσάs μπορείτε νά μάs στείλετε τα δικά σαs κείμενα στό e-mail:paokfever@yahoo.gr καί εμείs μέ τήν σειρά μαs θά τά αναρτήσουμε…

123

 photo logo_zpsd2cefcfa.gif
.

Σάββατο 24 Σεπτεμβρίου 2011

«Δεν έχουν τον Θεό τους...»




Η στάση τους προκαλεί τον κάθε υγιώς σκεπτόμενο φίλαθλο. Η τακτική που ακολουθούν είναι γνωστή εδώ και χρόνια. Απλά επιβεβαιώνουν πως λειτουργούν σκόπιμα, με κύριο στόχο να δημιουργήσουν εντυπώσεις και να επηρεάσουν τους διαιτητές της αναμέτρησης. Χθεσινά δημοσιεύματα μέσων ενημέρωσης που πρόσκεινται στη ΑΕΚ επιχειρούν να μας πείσουν ότι η μόνιμα ευνοημένη Ενωση, είναι αδικημένη. Με έντεχνο τρόπο επιχειρούν να επηρεάσουν τον Κάκο που ορίστηκε για να διευθύνει το παιχνίδι και τους συνεργάτες του Ακρίβο και Τάτση. Παίρνοντας γραμμή από τη διοίκηση της ΑΕΚ, αναφέρουν ούτε λίγο ούτε πολύ πως οι διαιτητές θα ευνοήσουν τον ΠΑΟΚ. Όταν είναι γνωστός σε όλη την Ελλάδα, τα τελευταία χρόνια, ο τρόπος με τον οποίο ενεργούν. Ο Κάκος που μονίμως αδικεί τον ΠΑΟΚ, ο Τάτσης που δεν επέτρεψε πέρυσι στον Δικέφαλο του Βορρά να συμμετέχει στα προκριματικά του Τσάμπιονς Λιγκ (όταν μέτρησε το αντικανονικό γκολ του Ζιλμπέρτο Σίλβα) θέλουν να βοηθήσουν τον ΠΑΟΚ. Αυτό γράφουν και αυτό διαρρέουν, επιχειρώντας να διαμορφώσουν νέες καταστάσεις. Σα δε ντρέπονται. Τα ύποπτα και καθοδηγούμενα δημοσιεύματα δεν προκαλούν έκπληξη. Δεν είναι η πρώτη φορά άλλωστε που επιχειρείται παρασκηνιακά, ο επηρεασμός διαιτητών πριν από ένα παιχνίδι. Και ποιοι μιλάμε σε τελική ανάλυση; Οι μόνιμα ευνοημένοι από τη διαιτησία εκπρόσωποι της ΑΕΚ που διαρρέουν τέτοιου είδους ανυπόστατες πληροφορίες.

ΤΟΝΟΥΣΙΔΗΣ: ΜΕΓΑΛΗ ΠΡΟΣΟΧΗ

Σε μια κατάμεστη Τούμπα θα διεξαχθεί η αυριανή αναμέτρηση του ΠΑΟΚ με την ΑΕΚ και η συμβολή όλων ώστε να μην συμβεί το παραμικρό είναι επιβεβλημένη.
Για το ντέρμπι του ΠΑΟΚ με την ΑΕΚ μίλησε στο ΠΑΟΚ Web TV ο υπεύθυνος ασφαλείας της ΠΑΕ ΠΑΟΚ, Σάκης Τονουσίδης. Ο Τονουσίδης υποστήριξε με νόημα: “Μέχρι στιγμής τα πήγαμε πάρα πολύ καλά, πρέπει να επισημάνουμε, όμως, ότι τα πρόστιμα φέτος είναι εξίσου αυστηρά. Την Κυριακή έχουμε ένα μεγάλο ματς. Πρέπει να αφήσουμε τα γεγονότα της Νέας Σμύρνης πίσω μας. Αυτό το λέω γιατί ακολουθούν και άλλα σοβαρά ματς, για παράδειγμα με τον ΟΦΗ και τον Παναθηναϊκό, και δεν θα πρέπει να στερήσουμε από τον κόσμο την ευκαιρία να δει την ομάδα. Είναι κρίμα για ένα - δύο γεγονότα να παίξουμε σε άδειο γήπεδο. Πρέπει να προσέξουμε τα θέματα των πυρσών, να μην έχουμε λέιζερ, αλλά και το ζήτημα των υβριστικών συνθημάτων. Πρέπει να κάνουμε τα πάντα για να μην τιμωρηθεί η ομάδα. Ό,τι γίνεται γράφεται, και ό,τι γράφεται, τιμωρείται. Πρέπει να έχουμε ντεσιμπέλ φωνής, αλλά δεν πρέπει να έχουμε πυρσούς και λέιζερ. Δεν πρέπει να κάνουμε τη χάρη σε αυτούς που θέλουν να παίξουμε σε άδειο γήπεδο. Η αγανάκτηση από αυτά που συμβαίνουν στην κοινωνία δεν πρέπει να βγαίνει στο γήπεδο, γιατί θα φέρουμε την ομάδα που αγαπάμε σε δύσκολη θέση”.

Δεν υπάρχουν σχόλια :

Δημοσίευση σχολίου