Αν θέλετε κάποιοι από εσάs μπορείτε νά μάs στείλετε τα δικά σαs κείμενα στό e-mail:paokfever@yahoo.gr καί εμείs μέ τήν σειρά μαs θά τά αναρτήσουμε…

123

 photo logo_zpsd2cefcfa.gif
.

Παρασκευή 26 Αυγούστου 2011

Τότεναμ,Ρούμπιν Καζάν,Σάμροκ Ρόβερs



Στο 3ο Γκρουπ ο Παοκ,και ολοι οι πιθανοι αντιπαλοι .........

Ολοκληρώθηκαν τα πλέι οφ του Γιουρόπα Λιγκ και πλέον έχουν οριστικοποιηθεί τα τέσσερα γκρουπ δυναμικότητας, στα οποία χωρίζονται οι 48 ομάδες, που θα παίξουν στους ομίλους της διοργάνωσης. Δείτε τους πιθανούς αντιπάλους του ΠΑΟΚ...
 
 

Μετά και τα πλέι οφ, στα οποία αποκλείστηκαν πολλά φαβορί, ο ΠΑΟΚ βρίσκεται στην 30η θέση, ανάμεσα στις 48 ομάδες, που συνεχίζουν με βάση τη βαθμολογία, που κουβαλά από την τελευταία 5ετία και είναι οριστικά στο 3ο γκρουπ δυναμικότητας.

Αυτό σημαίνει ότι δεν πρόκειται να αντιμετωπίσει κάποια από τις ομάδες, που βρίσκονται στο γκρουπ και στην κλήρωση, που θα γίνει στη 2μμ στο Μονακό, θα πάρει στον όμιλό του μία ομάδα από το 1ο Γκρουπ, μία από το 2ο Γκρουπ και μία από το 4ο γκρουπ, στο οποίο υπάρχουν αρκετές ομάδες χαμηλής δυναμικότητας..

Αναλυτικά τα Γκρουπ, όπως σχηματίστηκαν μετά και τα πλέι οφ του Γιουρόπα Λιγκ.

1ΟΓΚΡΟΥΠ
Τότεναμ
Αϊντχοφεν
Ατλέτικο Μαδρίτης
Σπόρτινγκ Λισαβώνας
Μπράγκα
Σάλκε
Ντιναμό Κιέβου
ΠΑΡΙ ΣΖ
Κοπεγχάγη
Αλκμάαρ
Άντερλεχτ
Τβέντε

2ΟΓΚΡΟΥΠ
Φούλαμ
Μπεσίκτας
Χαποέλ Τελ Αβίβ
Μέταλιστ Χαρκίβ
Σταντάρ Λιέγης
Ρούμπιν Καζάν
Μπριζ
ΑΕΚ
Στεάουα Βουκουρεστίου
Ουντινέζε
Μπιλμπάο
Λάτσιο

3ΟΓΚΡΟΥΠ
Σάλτσμπουργκ
Μακάμπι Χάιφα
Ζυρίχη
Οντένσε
Λοκομοτίβ Μόσχας
ΠΑΟΚ
Μπέρμιγχαμ
Στόουκ Σίτι
Ρεν
Αούστρια Βιέννης
Ραπίντ Βουκουρεστίου
Ανόβερο

4ΟΓΚΡΟΥΠ
Βίσλα Κρακοβίας
Στουρμ Γκρατς
Μάλμε
Βόρσκλα Πολτάβα
Βασλούι
Σιόν
Μακάμπι Τελ Αβίβ
Σλόβαν Μπρατισλάβας
Λέγκια Βαρσοβίας
Μάριμπορ
ΑΕΚ Λάρνακας
Σάμροκ Ρόβερς

Ο αητητοs Μπολονι και το πρωταθλημα...........


Μόνο τυχαίο δεν είναι ότι αθηναϊκές εφημερίδες, σε σημερινά τους δημοσιεύματα, αναφέρονται στα υπέρ του Λάζλο Μπόλονι, λέγοντας ότι φτιάχνει ομάδα που θα χτυπήσει το πρωτάθλημα. Ο Ρουμάνος προπονητής έχει κερδίσει την εμπιστοσύνη των πάντων, ακόμη και των αντιπάλων του.
Ο Μπόλονι έχει καταφέρει σε τέσσερα επίσημα παιχνίδια (όλα στο Γιουρόπα Λιγκ) να μη χάσει σε κανένα. Τι κι αν στα φιλικά παιχνίδια επί γερμανικού κι ολλανδικού εδάφους, ο «Δικέφαλος» έδειξε το κακό του πρόσωπο. Οταν έφθασε η κατάλληλη ώρα, η ομάδα του Ρουμάνου έδειξε τα... δόντια της. Στα ματς με τη Βαλερένγκα πέτυχε πέντε γκολ συνολικά (δε δέχτηκε κανένα) και με την Καρπάτι βρήκε δίχτυα δύο φορές στην Τούμπα (χωρίς να δεχτεί κανένα) και μία φορά στο Λβιβ (1-1).

Ο προπονητής της ομάδας του ΠΑΟΚ έχει καταφέρει να φτιάξει ένα σύνολο που δεν... σκαμπάζει από απουσίες και προβλήματα. Φανταστείτε τι θα γίνει αν αποκτηθούν κι οι ποδοσφαιριστές που έχει εισηγηθεί ο Μπόλονι. Ο ΠΑΟΚ θα είναι από τις ομάδες που θα έχει τους πιο υψηλούς στόχους στο ελληνικό πρωτάθλημα. Κι ό, τι προκύψει...
 


Live: Καρπάτι-ΠΑΟΚ 1-1 (Τελικό)


Την πρόκριση στους ομίλους του Europa League εξασφάλισε ο ΠΑΟΚ! Ο "Δικέφαλος" ήρθε ισόπαλος 1-1 με την Καρπάτι στην Ουκρανία μπροστά σε 500 ηρωικούς οπαδούς του και σε συνδυασμό με το 2-0 της Τούμπας πήρε το εισιτήριο για την επόμενη φάση. Ο Λούκας με πέναλτι (45') έπνιξε στο άγχος τους Θεσσαλονικείς, οι οποίοι παρατάχθηκαν με πολλές αλλαγές, με τον... μαθητευόμενο στόπερ Μπαλάφα να δίνει τη λύση. Οι γηπεδούχοι τελείωσαν το ματς με δέκα, λόγω αποβολής του Φεντέτσκι στο 67'.

0+3' Λήξη της αναμέτρησης.

90': Τρία τα λεπτά των καθυστερήσεων.

90': Τρίτη αλλαγή για τον "Δικέφαλο του Βορρά". Ο Ρομπέρ αντικαθιστά τον Αθανασιάδη.

88': Δεύτερη αλλαγή για τον ΠΑΟΚ. Ο Τσουκαλάς θα μπει στην θέση του Λαζάρ.

83': Αλλαγή για τον ΠΑΟΚ. Ο Βιεϊρίνια θα βγει από το ματς και θα μπει ο Σαλπιγγίδης.

81': Μεγάλη ευκαιρία για τον ΠΑΟΚ. Ο Γεωργιάδης βρίσκει τον χώρο για ένα καλό σουτ, το επιχειρεί αλλά ο τερματοφύλακας της Καρπάτι διώχνει σε κόρνερ.

74’ Ολοκληρώνει τις αλλαγές της η Καρπάτι. Ο Πασέκο περνάει στη θέση του Κριστόμπαλ.

73’ Εξαιρετική ατομική ενέργεια του Γεωργιάδη, κάνει το 1-2 με τον Αθανασιάδη, βγαίνει φάτσα με το τέρμα και πλασάρει σωστά, ωστόσο το τέρμα που πέτυχε δεν μετρά αφού ο συμπαίκτης του εμφανίζεται να έχει κάνει κοντρόλ με το χέρι. Πάντως δεν υπάρχει καμία περίπτωση οφσάιντ.

69' Μένει με δέκα η Καρπάτι! Ο Φεντέτσκι κάνει σκληρό φάουλ στον Λαζάρ, βλέπει την δεύτερη κίτρινη κάρτα και φεύγει για τα αποδυτήρια.

67’ Δεύτερη αλλαγή για την Καρπάτι. Περνά ο Κοπόλεβιτς αντί του Μπατίστα.

55' ΓΚΟΛ ΓΙΑ ΤΟΝ ΠΑΟΚ, 1-1! Ο Λίνο εκτελεί φάουλ από δεξιά, η μπάλα περνάει απ' όλους, ο Μπαλάφας πετάγεται στο δεύτερο δοκάρι και με προβολή ισοφαρίζει για τον "Δικέφαλο". Τρελά πανηγύρια από τους παίκτες του Μπόλονι που μοιάζει ανακουφισμένος.

54' Σκληρό φάουλ από πίσω στον Λαζάρ από τον Τσάτσουκ, ο οποίος παρατηρείται με κίτρινη κάρτα.

46' Ξεκίνησε το δεύτερο ημίχρονο.

45+1' Λήξη του πρώτου ημιχρόνου.

45+1' Κίτρινη κάρτα στον Φεντέτσκι.

45' ΓΚΟΛ ΓΙΑ ΤΗΝ ΚΑΡΠΑΤΙ, 1-0! Ο Λούκας αναλαμβάνει την εκτέλεση, παίρνει φόρα και από τα έντεκα μέτρα νικά τον Κρέσιτς.

44' Πέναλτι για την Καρπάτι! Σε μαρκάρισμα του Έτο στον Μπατίστα μέσα στην περιοχή. Διαμαρτυρίες από την πλευρά του ΠΑΟΚ για την υπόδειξη. Κίτρινη στον Βραζιλιάνο μπακ.

43' Νέα κίτρινη σε παίκτη του ΠΑΟΚ, την βλέπει ο Μπαλάφας για φάουλ πάνω στον Μπατίστα.

39’ Ένταση στο παιχνίδι, ο διαιτητής δίνει από μια κίτρινη σε Μαλεζά και Λούκας.

33’ Αναγκαστική αλλαγή για την Καρπάτι: Δεν μπορεί να συνεχίσει ο Χόλοντιουκ, στην θέση του ο Κραφτσένκο.

26’ Γυριστό σουτ του Λούκας, περνάει άουτ.

24’ Ο Γεωργιάδης βλέπει την κίτρινη κάρτα.

22’ Στην αντεπίθεση αμέσως ο ΠΑΟΚ, ο Γεωργιάδης φεύγει φουριόζος στην κόντρα, όμως καθυστερεί χαρακτηριστικά να τελειώσει την φάση με συνέπεια να κοπεί από τον Μπάλαζιτς.

22’ Μεγάλη ευκαιρία για την Καρπάτι! Σέντρα από αριστερά, στην κεφαλιά ο Λούκας, στην προβολή ο Χολόντιουκ με τον Κρέσιτς εξουδετερωμένο, σωτήρια επέμβαση του Μαλεζά ο οποίος διώχνει με το κεφάλι πάνω στην γραμμή!

17’ Κακός μπελάς ο Λούκας, αποφεύγει τον Λίνο, μπαίνει στην περιοχή, ωστόσο επεμβαίνει ο Αρίας και καθαρίζει την φάση.

Δυσκολεύεται να κρατήσει μπάλα και τους Ουκρανούς μακριά από την εστία του ο ΠΑΟΚ.

9' Επικίνδυνο φάουλ του Λούκας, διώχνει με υπερένταση ο Κρέσιτς!

7’ Βγαίνει μπροστά ο ΠΑΟΚ, κούρσα του Λίνο από αριστερά και σέντρα στην περιοχή, διώχνουν οι Ουκρανοί πριν η μπάλα φτάσει στον Αθανασιάδη.

4' Πρώτη τελική προσπάθεια από τους Ουκρανούς. Στην περιοχή από δεξιά ο Χουντόμπιακ σουτάρει πάνω από την εστία.

1’ Έναρξη του πρώτου... τελικού της χρονιάς!




  Ο Μπόλονι, σε διάταξη 4-2-3-1 έχει στους βασικούς: Τερματοφύλακα τον Κρέσιτς, στην άμυνα αριστερά τον Λίνο, δεξιά τον Έτο, στο κέντρο τους Μαλεζά-Μπαλάφα, αμυντικά χαφ τους Αρίας-Λαζάρ σε ελεύθερο ρόλο στη μεσαία γραμμή τον Φωτάκη, αριστερά τον Βιεϊρίνια, δεξιά τον Γεωργιάδη και στην επίθεση τον Αθανασιάδη.

ΠΑΟΚ να καμαρώνεις, και οι υπόλοιποι να κλαις…

Από την αρχή της προετοιμασίας τα πράγματα φαίνονταν. Όταν άρχισαν δε και τα επίσημα, δεν χρειαζόσουν παρά να δεις 10 λεπτά από την κάθε ομάδα για να καταλάβεις. Ο ΠΑΟΚ είναι η ομάδα που έρχεται. Κάτι η πολύ καλή δουλειά του Μπόλονι, κάτι η πολύ καλή προσθήκη του Λαζάρ ενός ποιοτικού παίκτη, αλλά και του Γεωργιάδη που όσο περνά ο καιρός γίνεται όλο και καλύτερος, κάτι η εξαιρετική παρουσία του Αθανασιάδη, σου έφτανε για να καταλάβεις ότι ο ΠΑΟΚ είναι ομάδα με αρχή μέση και τέλος. Ότι είναι ομάδα με ποιότητα και ότι δεν θα έχει σοβαρό πρόβλημα να μπει στους ομίλους. Θα περιμένω και την κλήρωση για να μιλήσω με μεγαλύτερη σιγουριά, αλλά νομίζω ότι ο ΠΑΟΚ θα πάρει την πρόκριση και από αυτούς και βλέπουμε…

Και στην Ουκρανία ο ΠΑΟΚ επιβεβαίωσε ότι είναι πολύ καλύτερος από πέρυσι και ότι η χρονιά μπορεί να εξελιχθεί σε πολύ γλυκιά χρονιά για αυτόν. Μάλιστα αν δεν υπήρχε αυτός ο επόπτης καρμανιόλα του δευτέρου ημιχρόνου (φανταστείτε να υπάρξει τέτοιος Ελληνας στην πρεμιέρα του πρωταθλήματος τι θα γίνει) ο ΠΑΟΚ είναι βέβαιο ότι θα κέρδιζε και στην Ουκρανία αφού σε τουλάχιστον τρεις περιπτώσεις τον σταμάτησε με λάθος υποδείξεις.

Δυστυχώς τα καλά τελειώνουν εδώ. Μάλλον υπάρχει και ένα ακόμη ευχάριστο. Η ΑΕΚ κατάφερε τουλάχιστον να κάνει το αυτονόητο και να προκριθεί. Κατά τα άλλα πρόκειται για μία ομάδα που δεν έχει απολύτως τίποτα στο οποίο να μπορείς να σταθείς θετικά. Δεν ξέρω τι ακριβώς έχει στο μυαλό του ο Χιμένεθ, δεν ξέρω τια ακριβώς δουλεύει, αλλά κόντρα σε μία ομάδα που είναι αβέβαιο αν είναι καλύτερη από τον Αστέρα Τρίπολης ή την Κέρκυρα, κοινώς είναι αμφίβολο αν θα έμενε στη Σούπερ Λίγκα, η ΑΕΚ χρειάστηκε την παράταση για να περάσει. Το μόνο που μπορεί να σώσει την ΑΕΚ είναι δύο τρεις μεταγραφές και αλλαγή λογικής από τον Χιμένεθ. Μοναδικό ευχάριστο από την παρουσία της ΑΕΚ στην Γεωργία η σαφώς βελτιωμένη εικόνα του Γκούντιονσεν.

Για τον Παναθηναϊκό η θλίψη που σε πιάνει δεν είναι μόνο αγωνιστική. Τα όσα έγιναν εκτός αγωνιστικού χώρου ήταν ακόμη πιο θλιβερά και σίγουρα θα στοιχίσουν αρκετά στον Παναθηναϊκό. Ευτυχώς έτσι όπως πήγε το πράγμα που ο διαιτητής δεν διέκοψε οριστικά το ματς, διότι αυτό θα σήμαινε πιθανότητα και αποκλεισμού του ΠΑΟ για ένα ή δύο χρόνια από τις ευρωπαϊκές διοργανώσεις. Τώρα λογικά αυτόν τον κίνδυνο τον απέφυγε και η τιμωρία θα είναι μία δύο αγωνιστικές κεκλεισμένων των θυρών για την επόμενη χρονιά. Καθόλου μικρή ζημιά, αλλά όχι καταστροφή που θα ήταν ο αποκλεισμός έτους που θα σήμαινε μηδέν έσοδα και για την επόμενη σεζόν από την Ευρώπη και ουσιαστικά οικονομικό αδιέξοδο άνευ προηγουμένου.

Στον Παναθηναϊκό ειλικρινά δεν μπορώ να φανταστώ κάποια λύση για να βγει η ομάδα από το αδιέξοδο εκτός από την αλλαγή ιδιοκτησίας. Άλλος τρόπος να συνέλθει αυτή η ομάδα δεν ξέρω αν υπάρχει.

Υ.Γ. Η κλήρωση του Ολυμπιακού είναι πάρα πολύ κακή. Το μοναδικό ευχάριστο είναι η σειρά των αγώνων. Ο Ολυμπιακός θα παίξει όλη του την χρονιά στην Ευρώπη την πρώτη αγωνιστική. Αν κερδίσει την Μαρσέιγ στο Καραϊσκάκη έχει ελπίδες πρόκρισης, αν όχι τότε θα κυνηγά ένα θαύμα ακόμη και για την τρίτη θέση.

«Δικέφαλοι» και… πονοκέφαλοι

H ΑΕΚ και o ΠΑΟΚ έφυγαν με ισοπαλία… πρόκρισης (1-1) από Γεωργία και Ουκρανία, αντίστοιχα και πανηγυρίζουν την είσοδό τους στους ομίλους του Europa League!

Αντίθετα, το ευρωπαϊκό «στραπάτσο» ολοκληρώθηκε για τον τραγικό Παναθηναϊκό, που επικράτησε μόνο 2-1 της Μακάμπι Τελ Αβίβ, και δεν έφτασε… ούτε κοντά στο ανατρέψει το 3-0 του πρώτου αγώνα.

Την πρόκριση στους ομίλους του Europa League (και σημαντικά κέρδη) εξασφάλισε ο ΠΑΟΚ! Ο "Δικέφαλος" ήρθε ισόπαλος 1-1 με την Καρπάτι στην Ουκρανία μπροστά σε 500 ηρωικούς οπαδούς του και σε συνδυασμό με το 2-0 της Τούμπας πήρε το εισιτήριο για την επόμενη φάση. Ο Λούκας με πέναλτι (45') έπνιξε στο άγχος τους Θεσσαλονικείς, οι οποίοι παρατάχθηκαν με πολλές αλλαγές, με τον... μαθητευόμενο στόπερ Μπαλάφα να δίνει τη λύση. Οι γηπεδούχοι τελείωσαν το ματς με δέκα, λόγω αποβολής του Φεντέτσκι στο 67'.

Να φύγει πίσω και να μην ξαναγυρίσει το πρώτο ημίχρονο εύχεται ο ΠΑΟΚ… Στη χειρότερη επίσημη εμφάνισή του, επέτρεψε στην Καρπάτι να μοιάζει με μεγαθήριο. Από την αρχή περιορίστηκε σε παθητικό ρόλο, έδωσε μέτρα στους παθιασμένους Ουκρανούς οι οποίοι για 45 λεπτά πολιορκούσαν την εστία του Κρέσιτς και γενικά δεν άφησαν σε ησυχία την… υπηρεσιακή άμυνα (ελλείψει επιλογών) που «κατέβασε» ο Μπόλονι.

Οι απουσίες των Τσιρίλο, Κοντρέρας, Γκαρσία και Ίβιτς αποσυντόνισαν τους Θεσσαλονικείς που δεν μπορούσαν να κρατήσουν μπάλα με συνέπεια να βρίσκονται συνέχεια σε θέση αμυνόμενου. Με μόνιμη πηγή κινδύνου τον Λούκας και τον Κρέσιτς να έχει πολύ δουλειά, είδαν κι έπαθαν να κρατήσουν το μηδέν που ήταν και το βασικό ζητούμενο.

Κι ενώ όλα έδειχναν ότι θα πήγαινε στα αποδυτήρια «αλώβητος», ο Έτο έκανε ένα «φτηνό» πέναλτι στον Μπατίστα, με τον Λούκας να το μετατρέπει σε γκολ, στο χειρότερο δυνατό χρονικό σημείο.

Με την έναρξη του δευτέρου ημιχρόνου ο ρυθμός δεν ήταν το ίδιο γρήγορος, κάτι που ευνόησε τον ΠΑΟΚ, επιτρέποντάς του να βγει μπροστά προκειμένου να ψάξει ένα γκολ καθαρίζοντας την πρόκριση.

Τον ήρωα που έψαχνε τον βρήκε στον Μπαλάφα! Ο Λίνο εκτέλεσε το φάουλ, ο κατ’ ανάγκην στόπερ στο σημερινό παιχνίδι, βρέθηκε στο σωστό σημείο, τη σωστή στιγμή και με προβολή από κοντά έστειλε την μπάλα στα δίχτυα δίνοντας το έναυσμα για τρελά πανηγύρια.

Το γκολ αυτό «κλείδωσε» το εισιτήριο για την επόμενη φάση, αφού δεν υπήρχε ποτέ περίπτωση να δεχθεί τρία γκολ μέχρι το φινάλε από τους Ουκρανούς. Οι οποίοι ούτως ή άλλως από εκεί και πέρα δεν έδειχναν να ελπίζουν σε τίποτα.

Μάλιστα από ένα αχρείαστο φάουλ του Φεντέτσκι στον Λαζάρ έπαιξαν για είκοσι λεπτά με παίκτη λιγότερο. Ο ΠΑΟΚ θα μπορούσε να είχε φύγει με το «διπλό» από το Λβιβ, με τον Γεωργιάδη να τελειώνει εξαιρετικά μια ατομική ενέργεια, αλλά το τέρμα του να μη μετρά τελικά, αφού νωρίτερα ο Αθανασιάδης είχε κάνει χέρι.


Καρπάτι (Όλεχ Κονόνοφ): Μπογκαντίνοφ, Οσίπκο, Μπάλαζιτς, Γκόμεζ, Φεντέτσκι, Τσάτσουκ, Χουντόμπιακ, Χολόντιουκ (33' Κραφτσένκο), Λούκας, Κριστόμπαλ (74' Πασέκο), Μπατίστα (67' Κοπόλοβετς)

Στον πάγκο: Τλούμακ, Γκόντγουιν, Πετρίφσκι, Μάρτινιουκ

ΠΑΟΚ (Λάζλο Μπόλονι): Κρέσιτς, Έτο, Μπαλάφας, Μαλεζάς, Λίνο, Αρίας, Λάζαρ (88' Τσουκαλάς), Φωτάκης, Γεωργιάδης, Βιεϊρίνια (83' Σαλπιγγίδης), Αθανασιάδης (90' Ρομπέρ)

Στον πάγκο: Χαλκιάς, Αποστολόπουλος, Τσιρίλο, Σνάουτσνερ

Μπαλάφας: «Σημαντική πρόκριση και… χρήματα»

Υπόσχεση για ανάλογη πορεία με την περσινή έκανε ο Σωτήρης Μπαλάφας, ο οποίος -με το γκολ που πέτυχε- εξελίχθηκε σε πρωταγωνιστή του ΠΑΟΚ στο 1-1 με την Καρπάτι στο Λβιβ. Ο αμυντικός χαφ του «Δικεφάλου» στάθηκε στα σημαντικά έσοδα που θα προκύψουν από τη συμμετοχή στους ομίλους του Europa League, ενώ έστρεψε την προσοχή στην πρεμιέρα του πρωταθλήματος με αντίπαλο την Ξάνθη.

Αναλυτικά:

«Κάναμε αυτά που μας είπε ο προπονητής μας, και στο δεύτερο ημίχρονο καταφέραμε να πάρουμε την πρόκριση. Παρά τις απουσίες εμείς παλέψαμε για το καλύτερο και τα καταφέραμε Το σημαντικό είναι ότι πέρασε η ομάδα. Η επιτυχία της πρόκρισης αξίζει σε όλους, ακόμη και σ’ αυτούς που έλειπαν. Η πρόκριση θα βοηθήσει την ομάδα, καθώς θα έρθουν κάποια χρήματα. Ο Κώστας Ιωσηφίδης μου είπε ότι θα σκοράρω σήμερα. Είναι σημαντικό ότι περάσαμε, όποιοι και αν είναι οι αντίπαλοί μας στην αυριανή κλήρωση, θα προσπαθήσουμε να κάνουμε ότι κάναμε και πέρσι. Είναι καλό που συνεχίζουμε στην Ευρώπη, αλλά πρέπει τώρα να κάνουμε και μια καλή αρχή στο πρωτάθλημα», δήλωσε στο Conn-X.

Εν συνεχεία μίλησε και σε όλους τους εκπροσώπους του Τύπου:

Για το γκολ που πέτυχε: «Το γκολ είναι και θέμα τύχης. Οι αντίπαλοι μάρκαραν με ζώνη βρέθηκα στη σωστή θέση και πέτυχα το γκολ Οι συμπαίκτες του μου είπαν ότι ήταν δύσκολο, εγώ δεν το κατάλαβα».

Για το γεγονός ότι πριν λίγους μήνες βρέθηκε στην πόρτα της εξόδου: «Έτσι είναι το ποδόσφαιρο. Τη μία φεύγεις την άλλη μένεις. Περασμένα ξεχασμένα»

Για το αν η αποψινή ήταν η κορυφαία στιγμή της καριέρας του: «Η κορυφαία μου στιγμή. Από τη στιγμή που βάζεις γκολ και προκρίνεται η ομάδα, όλα είναι καλά».

Για το χρόνο συμμετοχής του: «Δεν έχω πρόβλημα. Θέλω να παίζω, σε όποια θέση με βάζει ο προπονητής».

Για τον ανταγωνισμό στην ενδεκάδα: «Όλοι οι καλοί χωράνε, ο προπονητής αποφασίζει»

Παοκ εχω τρελλα μεσα στο μυαλο...........


Οταν πετουν οι αετοι..................