Αν θέλετε κάποιοι από εσάs μπορείτε νά μάs στείλετε τα δικά σαs κείμενα στό e-mail:paokfever@yahoo.gr καί εμείs μέ τήν σειρά μαs θά τά αναρτήσουμε…

123

 photo logo_zpsd2cefcfa.gif
.

Κυριακή 6 Νοεμβρίου 2011

Με απουσίες για το τρίποντο

Έχοντας τις περσισσότερες από κάθε άλλο φετινό παιχνίδι ελλείψεις στην αποστολή του, ο Δικέφαλος θα προσπαθήσει να πάρει το τρίποντο στην πρωτεύουσα της Αρκαδίας και να επανέλθει στις νίκες μετά τον προηγούμενο μαύρο οκτωβρη που πέρασε.
Ο Λάσλο Μπολόνι θα στερηθεί σήμερα τους Γκαρσία, Κοντρέρας, Ίβιτς, Αθανασιάδη, Λίνο, Έττο και Τσουκαλά,  που έμειναν στη Θεσσαλονίκη λόγω τραυματισμών. Αυτή θα είναι πιθανότατα η τελευταία αγωνιστική που θα απουσιάσουν οι συγκεκριμένοι παίκτες, καθώς όλοι τους αναμένεται να επανέλθουν στο παιχνίδι της επόμενης αγωνιστικής με τον Παναιτωλικό στην Τούμπα, που θα γίνει μετά από δύο εβδομάδες (19/11).
Στο 4-2-3-1, με το οποίο θα παραταχτεί ο ΠΑΟΚ, κάτω από τα δοκάρια θα ξεκινήσει ο Χαλκιάς έχοντας μπροστά του σε ρόλο κεντρικών αμυντικών τους Τσιρίλο και Μαλεζά. Πλάγια  μπακ οι Σνάουτσνερ και Λεονάρντο. Αμυντικά χαφ Αρίας και Λαζάρ, ενώ στο χώρο της μεσαίας γραμμής οι Φωτάκης, Βιεϊρίνια και Γεωργιάδης. Προωθημένος θα είναι ο Σαλπιγγίδης.
Η 11άδα είναι ίδια με αυτή του Tallaght Stadium με μόνη αλλαγή την προσθήκη του Λεονάρντο στη θέση του Λίνο. Ο Βραζιλιάνος αμυντικός ξεκινάει για πρώτη φορά φέτος βασικός και ήρθε η ώρα να δικαιώσει αυτούς που τον πίστεψαν.
Την αποστολή συμπληρώνουν οι: Κρέσιτς, Σπαντάτσιο, Παναγιωτούδης, Γιάννου, Κατσικάς, Μπαλάφας, Αποστολόπουλος και Παπάζογλου.
Κόσμος του ΠΑΟΚ δε θα υπάρχει οργανωμένα στο γήπεδο καθώς έτσι αποφάσισε πριν λίγες μέρες η αστυνομία της Αρκαδίας...
Όσον αφορά τον αντίπαλο, ο υπηρεσιακός προπονητής του, αναμένεται να ξεκινήσει με τους: Χακόμπο, Κωστούλα, Πουλίδο, Φορμίκα, Τσαμπούρη, Χουανίτο, Ροζέριο, Αλβάρες, Ουσέρο, Μπρέσκα και Περόνε.

Με μία αλλαγή για το διπλό


Ο Ρουμάνος τεχνικός του ΠΑΟΚ όπως προανήγγειλε και στις δηλώσεις του στο συνδρομητικό κανάλι δεν πρόκειται να προχωρήσει σε αλλαγές στο σχήμα του, εκτός από τη μία και αναγκαστική, αυτή του Ντορβαλίνο Άλβες τη θέση του οποίου θα πάρει ο Λεονάρντο.

Ο ΠΑΟΚ λοιπόν θα αγωνιστεί με σύστημα 4-3-3 και τον Κώστα Χαλκιά κάτω από τα δοκάρια.

Ο Μίρο Σνάουτσνερ θα είναι στο δεξί άκρο της άμυνας και ο Λεονάρντο στο αριστερό. Ο Μπρούνο Τσιρίλο και ο Στέλιος Μαλεζάς θα είναι οι δύο κεντρικοί αμυντικοί.

Στη μεσαία γραμμή, ο Ντιέγκο Αρίας με τον Κοστίν Λαζάρ θα είναι οι δύο κόφτες ενώ ο Γιώργος Φωτάκης θα είναι ο επιτελικός μέσος της ομάδας του ΠΑΟΚ.

Στην επίθεση, ο Γιώργος Γεωργιάδης θα ξεκινήσει για δεύτερο παιχνίδι σερί, στα δεξιά της επίθεσης, ο Άντρε Βιεϊρίνια θα είναι στα αριστερά, ενώ στη κορυφή της επίθεσης θα είναι ο Δημήτρης Σαλπιγγίδης.

Πίεση, κίνηση και συγκέντρωση


Ο Λάσλο Μπόλονι έκανε μία μικρή σε διάρκεια κουβέντα με τους ποδοσφαιριστές του και απ ότι φαίνεται ο ΠΑΟΚ θα προσπαθήσει να επαναλάβει τακτικά αυτό που έκανε και στο Δουβλίνο. 

Ο Αστέρας Τρίπολης των τριών διαφορετικών προπονητών μέχρι σήμερα, δεν έχει τη συνοχή και την κυκλοφορία της μπάλας που χρειάζεται σε επίπεδο Σούπερ Λίγκα και αυτό είναι το στοιχείο που θέλει να εκμεταλλευτεί ο Ρουμάνος τεχνικός.

Από τα όσα μετέφερε στους παίκτες του, ο πρώτος στόχος της ομάδας στον αυριανό αγώνα θα πρέπει να αφορά την πίεση στη πρώτη πάσα των γηπεδούχων και στη γρήγορη κάλυψη των χώρων μέσα από συνεχή κίνηση για να βρεθεί ανοργάνωτη η άμυνα των γηπεδούχων.

Ουσιαστικά ο Μπόλονι ποντάρει στην τετράδα των Φωτάκη, Γεωργιάδη, Σαλπιγγίδη και Βιεϊρίνια για να πάρει τη νίκη, αφού η απόδοσή τους είναι πολύ σημαντική για τη δημιουργία του ΠΑΟΚ.

Ο Μπόλονι ξέρει πως η ομάδα του είναι επιβαρυμένη με το ταξίδι της Ιρλανδίας και ζητάει επίσης πρακτική σκέψη και συγκέντρωση.