Αν θέλετε κάποιοι από εσάs μπορείτε νά μάs στείλετε τα δικά σαs κείμενα στό e-mail:paokfever@yahoo.gr καί εμείs μέ τήν σειρά μαs θά τά αναρτήσουμε…

123

 photo logo_zpsd2cefcfa.gif
.

Δευτέρα 7 Νοεμβρίου 2011

Πετάει η Τότεναμ........

 
Την περίοδο που ο ΠΑΟΚ πηγαίνει από… αποτυχία σε αποτυχία στο Ελληνικό πρωτάθλημα, η Τότεναμ ( προσεχής αντίπαλός του στην Ευρώπη) μπορεί να πανηγυρίζει για μία ακόμη σπουδαία νίκη με 1-3 επί της Φούλαμ…
 Στο Λονδρέζικο αυτό ντέρμπι η ομάδα του Ρέντναπ (ο οποίος δεν κάθισε στον πάγκο λόγω της πρόσφατης επέμβασής του στην καρδιά) ήταν αποτελεσματική, τυχερή αλλά και ευνοημένη μια και στο τέλος η Φούλαμ δικαιούταν ένα πέναλτι για να ισοφαρίσει σε 2-2.
Στο 10΄ η Τότεναμ προηγήθηκε όταν ο Λένον έβγαλε σέντρα και ο Μπέϊλ από δύσκολη θέση σούταρε σωστά, αν και το γκολ μπορούσε να χρεωθεί και στον Μπρέϊντ της Φούλαμ που βρήκε την μπάλα πριν αυτή καταλήξει στα αντίπαλα δίχτυα.
Στο 45΄ η Τότεναμ πραγματοποίησε και το 0-2 μετά από νέα συνεργασία Μπέϊλ – Λένον με τον τελευταίο να πλασάρει εύστοχα.  
Στο 56΄ οι γηπεδούχοι μπήκαν στο παιχνίδι έπειτα από αυτογκόλ του Καμπούλ, ο οποίος σκόραρε κόντρα στην ομάδα του έπειτα από κόρνερ.
Τα λεπτά που ακολούθησαν ήταν πραγματικά δύσκολα για την Τότεναμ. Η Φούλαμ δημιούργησε πολλές σημαντικές ευκαιρίες και ζήτησε ένα πέναλτι σε χέρι του Καμπούλ στο 88΄.
Στο τέλος και στις καθυστερήσεις η Τότεναμ σε αντεπίθεση κατάφερε με τον Ντεφόε να κάνει το 1-3.
Με αυτό τον τρόπο η Τότεναμ κατάφερε να πετύχει την έβδομη νίκη στα τελευταία οκτώ παιχνίδια πρωταθλήματος και να παραμείνει έτσι στην τέταρτη θέση της βαθμολογία ισόβαθμη με την Τσέλσι…
Η Τότεναμ σε αυτό τον αγώνα έπαιξε με τους: Φρίντελ, Γουόκερ, Καμπούλ, Κινγκ, Ασου-Εκότο, Λένον (78΄Σάντρο), Πάρκερ, Μόντριτς, Μπέιλ, Φαν Ντε Φάαρτ (65΄Ντεφόε), Αντεμπαγιόρ.

Αναπάντεχη εκτός έδρας ήττα η Ρούμπιν Καζάν

Αναπάντεχη εκτός έδρας ήττα από τη Βόλγκα γνώρισε η Ρούμπιν Καζάν με 1-0 και αυτό σημαίνει ότι η αντίπαλος του ΠΑΟΚ στον όμιλο του Europa League θα μπει στα πλέι οφ του ρώσικου πρωταθλήματος ως έκτη της βαθμολογίας. 
Μετά τη μεγάλη προσπάθεια απέναντι στην Τότεναμ και τη νίκη με 1-0 στο Europa League, ο Κουρμπάν Μπερντίεφ αποφάσισε να ξεκουράσει κάποια από τα βασικά στελέχη (Μάρτινς, Κασάοεφ, Νομπόα). Οι γηπεδούχοι σκόραραν στο 30’ με τον Μπιμπίλοφ και η Ρούμπιν δεν κατάφερε να αντιδράσει.

Η σύνθεση της Ρούμπιν: Ρίζικοφ, Κουζμίν, Ανσάλντι, Νάβας, Σαρόνοφ, Ριαζάντσεφ, Λεμπεντένκο (85« Καλέσιν), Α.Ερεμένκο (59» Καραντενίζ), Ρ.Ερεμένκο, Νάτκο, Μεντβέντεφ (67 Οραζαχέντοφ)

Αστέρας Τρίπολης-ΠΑΟΚ 1-0

Ο ΠΑΟΚ αντιμετωπίζει στην Τρίπολη τον Αστέρα και μετά τον θρίαμβο στην Ιρλανδία, θέλει να γυρίσει στις νίκες και στο ελληνικό πρωτάθλημα. Ο Λάσλο Μπόλονι δίνει φανέλα βασικού στον Λεονάρντο.
1΄Αρχισε ο αγώνας
3΄Εντυπωσιακό φάουλ του Τσαμπούρη, ο Χαλκιάς απογειώθηκε και κατάφερε να διώξει σωτήρια σε κόρνερ με τη βοήθεια της άμυνας. Καταπληκτική επέμβαση.
4΄Με απίστευτο πάθος ο γεωργιάδης έκλεψε την μπάλα και μπήκε στην περιοχή, αλλά κόπηκε καθαρά.
5΄Ο Τσιρίλο με το σώμα έβγαλε από την τροχιά του τον Μάρτινς και γλίτωσε τον ΠΑΟΚ.
12΄Κίτρινη κάρτα στον Χουανίτο.
14΄Φάουλ του Φωτάκης από αριστερά, ο Τσιρίλο κέρδισε την μπάλα μέσα στην περιοχή και σούταρε αλλά η μπάλα κόντραρε. Ο Ιταλός την ξαναπήρε, έκανε τρίπλα στην περιοχή και σούταρε αλλά κόπηκε.
18΄Πάσα του Σαλπιγγίδη στον Φωτάκη, η μπάλα κόντραρε. Ο Αρίας κέρδισε την μπάλα και έπιασε ένα δυνατό σουτ που πέρασε μόλις άουτ.
27΄Χάθηκε η ευκαιρία για τον ΠΑΟΚ να ανοίξει το σκορ. Από το γέμισμα του Βιεϊρίνια, ο Σαλπιγγίδης και ο Γεωργιάδης δεν συνεννοήθηκαν και άφησαν τη μπάλα να καταλήξει στα χέρια του τερματοφύλακα.
30΄Κλασική ευκαιρία χάνεται για τον ΠΑΟΚ. Πάσα του Βιεϊρίνια στον Λεονάρντο, σέντρα από τον Βραζιλιάνο, ο Φωτάκης με υπερπροσπάθεια έβαλε την προβολή, αλλά η μπάλα έφυγε ελάχιστα άουτ.
34΄Επικίνδυνη σέντρα του Τσαμπούρη, ο Ουσέρο πήρε μόνος την κεφαλιά στο κέντρο της άμυνας, αλλά η μπάλα έφυγε άουτ.
38΄Μακρινό ουτ του Μάρτινς άουτ
43΄Κεφαλιά του Μάρτινς, μπλοκάρει σταθερά ο Χαλκιάς.
44΄Τζάμπα γκολ για τον Αστέρα 1-0! Ο Σνάουτσνερ έκανε λάθος πάσα στην προσπάθεια να τροφοδοτήσει τον Σαλπιγγίδη. ο Τσαμπούρης έκανε βαθιά σέντρα από πολύ μακριά και ο Περόνε που βρέθηκε μόνος του στο δεύτερο δοκάρι του ΠΑΟΚ, με κεφαλιά νίκησε τον Χαλκιά!
45΄Τελευταίο σφύριγμα για το πρώτο ημίχρονο
46΄Αρχισε το δεύτερο ημίχρονο
47΄Παραλίγο μπέρδεμα ανάμεσα σε Μαλεζά και Χαλκιά, τελεικά αποφεύχθηκε.
51΄Λάθος του Μαλεζά, πρόλαβε ο Χαλκιάς κι έδιωξε, ακολούθησε σουτ άουτ.
52΄Ο Μαλεζάς σταμάτησε σωτήρια τον Μάρτινς που έμπαινε στην περιοχή.
53΄Κίτρινη κάρτα στον Μαλεζά, που χρεώθηκε με ανύπαρκτο φάουλ και ξέσπασε στον βοηθό διαιτητή.
55΄Δύο φορές ο ΠΑΟΚ έχασε ευκαιρία με Λεονάρντο και Σαλπιγγίδη να ισοφαρίσει. Ηταν η πρώτη απειλή στο δεύτερο ημίχρονο.
58΄Ο Παπάζογλου μπαίνει στο γήπεδο αντί του Σαλπιγγίδη και χάνει πολύ μεγάλη ευκαιρία στην πρώτη του επαφή με την μπάλα. Κεφαλιά και ο Χακόμπο επεμβαίνει πολύ δύσκολα και διώχνει σε κορνερ. Και ο Γιάννου στο γήπεδο αντί του Γεωργιαδη.
60΄Ο Αλβαρεζ στη θέση του Ράγιος
63΄Κακή πάσα του Λάζαρ στο κέντρο, ο Περόνε έκλεψε και προσπάθησε να "κρεμάσει" τον Χαλκιά απο τη.. σέντρα, αλλά ο τερματοφύλακας του ΠΑΟΚ μαζί με το δοκάρι απέτρεψαν το γκολ.
67΄Πρώτο σουτ από τον Βιεϊρίνια στο παιχνίδι φεύγει άουτ.
69΄Κίτρινη στον Κωστούλα. Ο Σπαντάσιο στη θέση του Λάζαρ.
70΄Στη θέση του Χούλι ο Μπρέσκα.
73΄Μεγάλη ευκαιρία για τον ΠΑΟΚ. Ο Σπαντάσιο έβγαλε μεγάλη σέντρα από το κέντρο, ο Λεονάρντο βρέθηκε μόνος με τον Χακόμπο αλλα βιάστηκε κι έστειλε την μπάλα άουτ!
75΄Ο Γιάννου απέφυγε τρεις αντιπάλους μέσα στην περιοχή πάσαρε στον Βιεϊρίνια, αλλά το σουτ του Πορτογάλου έφυγε ελάιστα πάνω από τα δοκάρια!
76΄Σουτ του Τσιρίλο, κόντραρε.
76΄Κίτρινη κάρτα στον Περόνε
79΄Κόρνερ για τον Αστέρα, ενώ ο Μπρέσκα έφυγε καθαρά από θέση οφ σάιντ!
82΄Ο Μπακασέτας στη θέση του Περόνε
84΄Για τέταρτη φορά πέφτει δεύτερη μπάλα στον αγωνιστικό χώρο για καθυστέρηση.
88΄Απίστευτεη ευκαιρία, κεφαλιά του Λεονάρντο στο οριζόντιο δοκάρι! Η μπάλα δεν θέλει τον ΠΑΟΚ!
89΄Σουτ του Μπακασέτα, άουτ.
93΄Σουτ του Ουσέρο άουτ.
94΄Κίτρινη στον Παπάζογλου
Τελευταίο σφύριγμα. Ο ΠΑΟΚ έμεινε για πέμπτο σερί παιχνίδι στην Ελλάδα χωρίς νίκη.
Οι συνθέσεις:

Αστέρας Τρίπολης: Χακόμπο, Τσαμπούρης, Κωστούλας, Μπαρτολίνι, Φορμίκα, Ουσέρο, Χουανίτο, Ροζέριο, Χούλι, Ράγιος, Περόνε.
Στον πάγκο είναι οι: Μπαντής, Αλβάρεζ, Μπρέσκα, Πιπίνης, Εγκόν, Πουλίδο, Μπακασέτας

ΠΑΟΚ: Χαλκιάς, Σνάουτνσερ, Λεονάρντο, Μαλεζάς, Τσιρίλο, Φωτάκης, Αρίας, Λάζαρ, Γεωργιάδης, Βιεϊρίνια, Σαλπιγγίδης.
Στον πάγκο είναι οι: Κρέσιτς, Σπαντάσιο, Αποστολόπουλος, Γιάννου, Κατσικάς, Μπαλάφας, Παπάζογλου.
Εκτός αποστολής έμεινε ο Παναγιωτούδης

Διαιτητής: Αλέξανδρος Αρετόπουλος (Τρικάλων)
Βοηθοί: Δημήτριος Τάτσης (Ηπείρου) και Γρηγόριος Πάνου (Αιτωλ/νίας) 
4ος διαιτητής: Θανάσης Γιάχος (Χίου)
Παρατηρητής: Φραγκίσκος Σωμαρακάκης (Αθηνών)

Ο κατήφορος συνεχίζεται!

Ο ΠΑΟΚ έμεινε για 5η συνεχόμενη αγωνιστική χωρίς νίκη στο πρωτάθλημα αγνοώντας τη νίκη από το 3-0 με την ΑΕΚ στις 25 Σεπτεμβρίου!
Έκτοτε ο Δικέφαλος έχει γνωρίσει τρεις ήττες (από Ολυμπιακό, Παναθηναϊκό και Τρίπολη) και έχει δύο ισοπαλίες.
Στην Τρίπολη ήταν και η πρώτη φορά που ο ΠΑΟΚ δεν σκόραρε εκτός έδρας φέτος.
Η αρχή είχε γίνει στο Όσλο όπου κέρδισε με 0-2 τη Βαλερένγκα. Από τότε μέχρι το σημερινό ματς στην Τρίπολη ο Δικέφαλος είχε σκοράρει παντού, αλλά παράλληλα έχει δεχθεί γκολ σε όλα τα παιχνίδια που έχει δώσει μακριά από την Τούμπα (εκτός του Όσλο)!
Αναλυτικά όλα τα φετινά εκτός έδρας ματς του ΠΑΟΚ (σε Ελλάδα και Ευρώπη) ήταν τα εξής:
Βαλερένγκα – ΠΑΟΚ 0-2
Καρπάτι - ΠΑΟΚ 1-1
Εργοτέλης – ΠΑΟΚ 2-1
Πανιώνιος – ΠΑΟΚ 1-2
Ρουμπίν Καζάν – ΠΑΟΚ 2-2
Ολυμπιακός – ΠΑΟΚ 2-1
Άρης – ΠΑΟΚ 1-1
Σάμροκ – ΠΑΟΚ 1-3
Αστέρας Τρίπολης – ΠΑΟΚ 1-0

Διακοπή 14 ημερών για να επουλωθούν και οι πληγές

Μετά από το ματς με τον Αστέρα στην Τρίπολη ακολουθεί διακοπή 14 ημερών στο πρωτάθλημα λόγω των υποχρεώσεων της Εθνικής.

Επόμενο ματς για τον ΠΑΟΚ είναι εκείνο με τον Παναιτωλικό στην Τούμπα στις 20 Νοεμβρίου και έτσι ο Δικέφαλος έχει δύο εβδομάδες μπροστά του για να κλείσει τις πληγές του.

Ο ΠΑΟΚ έχει επτά τραυματίες και ελπίζει μέσα στη διακοπή να επιστρέψουν όλοι του οι παίκτες για να κάνει την αντεπίθεσή του μέχρι τα Χριστούγεννα καθώς δε μεσολαβεί άλλη διακοπή μέχρι τότε…

Ο Λάσλο Μπόλονι περιμένει να επιστρέψουν σταδιακά τις επόμενες μέρες από τραυματισμούς οι Κοντρέρας, Γκαρσία, Λίνο, Έτο, Τσουκαλάς, Αθανασιάδης και Ίβιτς.

Οι επτά αυτές απουσίες έχουν πληγώσει πολύ τον ΠΑΟΚ τον τελευταίο μήνα και σίγουρα έχουν στοιχίσει αρκετούς βαθμούς στην ομάδα.

Λογικά μέσα στις επόμενες δύο εβδομάδες όλοι οι τραυματίες θα έχουν αναρρώσει πλήρως και έτσι ο Μπόλονι θα έχει και πάλι όλες τις δυνατές επιλογές στη διάθεσή του…

Πρώτη ήττα με τα λευκά

Ο ΠΑΟΚ αποδείχθηκε κατώτερος των περιστάσεων στην Τρίπολη και έμεινε για 5ο συνεχόμενο αγώνα στην Ελλάδα χωρίς νίκη.
Το αρνητικό σερί ξεκίνησε από το ματς με τον Ολυμπιακό και την ήττα με 2-1 στο Καραϊσκάκη.
Ακολούθησε το 0-0 με τον ΟΦΗ στην Τούμπα, το 1-1 με τον Άρη στο Χαριλάου, το 1-3 με τον Παναθηναϊκό και η ήττα με 1-0 από τον Αστέρα στην Τρίπολη.
Η σημερινή ήττα ήταν και η πρώτη φετινή για τον ΠΑΟΚ με τις λευκές εμφανίσεις!
Μέχρι τώρα ο ΠΑΟΚ μετρούσε επτά νίκες και δύο ισοπαλίες με τα άσπρα.
Αναλυτικά όλα τα παιχνίδια του Δικεφάλου φέτος με τις άσπρες εμφανίσεις ήταν τα εξής:
Βαλερένγκα – ΠΑΟΚ 0-2
ΠΑΟΚ – Βαλερένγκα 3-0
ΠΑΟΚ – Καρπάτι 2-0
Πανιώνιος – ΠΑΟΚ 1-2
ΠΑΟΚ – ΑΕΚ 3-0
Ρουμπίν Καζάν – ΠΑΟΚ 2-2
Άρης – ΠΑΟΚ 1-1
ΠΑΟΚ – Σάμροκ 2-1
Σάμροκ - ΠΑΟΚ 1-3
Αστέρας Τρίπολης – ΠΑΟΚ 1-0

Μπόλονι: «Είμαστε δύσκολα»

Ο Λάσλο Μπόλονι μιλώντας μετά από το ματς στην Τρίπολη  έδειξε ότι είναι εμφανώς προβληματισμένος.
Μεταξύ άλλων είπε:
"Όταν ήρθαμε εδώ ξέραμε ότι είχαμε να αντιμετωπίσουμε καλούς αντιπάλους. Ξέραμε επίσης ότι μετά από ένα ευρωπαϊκό παιχνίδι θα υπήρχε κούραση και στο πρώτο ημίχρονο ήταν εμφανές. Χρησιμοποίησαν πολύ καλά τα στοιχεία της ομάδας τους, τη δύναμη και το ψηλό παιχνίδι και δυστυχώς για εμάς στο τέλος του πρώτου ημιχρόνου πέτυχαν το γκολ, αλλά γενικά στο πρώτο ημίχρονο πρέπει να πούμε ότι ήταν καλύτεροι από εμάς. Στο δεύτερο ημίχρονο πήραμε μεγαλύτερα ρίσκα και παίξαμε με μεγαλύτερη δύναμη και είχαμε τις ευκαιρίες να ισοφαρίσουμε.
Πρέπει να πω συγχαρητήρια στον Αστέρα Τρίπολης. Πρέπει να πω, όμως, ότι κατά τη γνώμη μου η ισοπαλία θα ήταν το πιο δίκαιο αποτέλεσμα στο παιχνίδι και πρέπει να δώσω συγχαρητήρια στους παίκτες μου που παίξανε και τα δύο ματς. Στο πρωτάθλημα είναι δύσκολη η θέση μας και πρέπει να κάνουμε ένα σερί για να είμαστε καλύτερα".
Για το αν μπορεί να καλυφθεί το χαμένος έδαφος τόνισε: "Το τι αισθάνομαι γι΄αυτό το πράγμα δεν έχει καμία σημασία σε σχέση με αυτό που θέλουμε να κάνουμε στη συνέχεια".
Βεργέτης: "Ζήτησα πάθος και τσαμπουκά"
Ο υπηρεσιακός προπονητής του Αστέρα Τρίπολης, Στάικος Βεργέτης, μίλησε για την νίκη επί του ΠΑΟΚ και τα στοιχεία που είχε ζητήσει από τους παίκτες του πριν το παιχνίδι με τον "Δικέφαλο"
"Σε μια εβδομάδα μέσα είναι λογικό να μπορούμε να αλλάξουμε πολλά πράγματα. Ζήτησα τσαμπουκά και πάθος από τα παιδιά", δήλωσε και πρόσθεσε: "Αν συνεχίσουμε θα μπορέσουμε να βγάλουμε τις τεράστιες δυνατότητες που έχουμε σαν ομάδα".
Λεονάρντο: «Για λεπτομέρειες δεν πήραμε την ισοπαλία»
Ο Λεονάρντο έκανε το ντεμπούτο του στον ΠΑΟΚ και δεν ήταν κακός ως αριστερός μπακ, δείχνοντας καλά στοιχεία, καθώς δημιούργησε και ευκαιρίες στην αντίπαλη εστία, ενώ είχε και μία κεφαλιά στο δοκάρι του Χακόμπο.
«Δεν έχουμε πολλά να πούμε μετά από αυτό το ματς. Κρατάω το ότι εξαιτίας ορισμένων λεπτομερειών δεν πήραμε την ισοπαλία. Συνεχίζουμε τη δουλειά μας για να τα πάμε καλύτερα», τόνισε.