Αν θέλετε κάποιοι από εσάs μπορείτε νά μάs στείλετε τα δικά σαs κείμενα στό e-mail:paokfever@yahoo.gr καί εμείs μέ τήν σειρά μαs θά τά αναρτήσουμε…

123

 photo logo_zpsd2cefcfa.gif
.

Πέμπτη 10 Μαΐου 2012

Γρίφος η 11άδα, χωρίς εκπλήξεις η αποστολή

Μετά από την ολοκλήρωση της σημερινής προπόνησης στην Τούμπα ο Λάσλο Μπόλονι ανακοίνωσε την 20μελη αποστολή για το αυριανό ματς με τον Παναθηναϊκό χωρίς να υπάρχουν εκπλήξεις.
Ένα μέρος της σημερινής προπόνηση παρακολούθησε και ο πρόεδρος της ΠΑΕ ΠΑΟΚ Ζήσης Βρύζας. Ακόμη και στην τελευταία προπόνηση ο Μπόλονι δεν έδειξε ξεκάθαρα τα πλάνα του οπότε παραμένει γρίφος η 11άδα αφού έχει όλους τους παίκτες στη διάθεσή του.
Σύμφωνα με αυτά που είπε μετά από τα τελευταία ματς δεν είναι προπονητής που του αρέσουν οι πολλές αλλαγές, αλλά ίσως απέναντι στον Παναθηναϊκό δούμε κάποια διαφοροποίηση στο σχήμα με το οποίο ξεκίνησε τα δύο πρώτα ματς των πλέι οφ.
Στην αποστολή για το ματς με τον Παναθηναϊκό συμπεριλήφθηκαν οι εξής 20 παίκτες: Αθανασιάδης, Αποστολόπουλος, Γεωργιάδης, Γιάννου, Μαλεζάς, Μπαλάφας, Παπάζογλου, Σαλπιγγίδης, Σταφυλίδης, Φωτάκης, Χαλκιάς, Λίνο, Τσίριλο, Έτο, Γκαρσία, Ίβιτς, Κρέσιτς, Λάζαρ, Νιμανί, Ρομπέρ.
Εκτός αποστολής έμειναν οι Γλύκος, Κατσικάς, Παναγιωτούδης, Τσουκαλάς και ο Σνάουτσνερ.
Η αποστολή του Παναθηναϊκού
Από την αποστολή του Παναθηναϊκού αποκλείστηκαν  οι τραυματίες Νίνης και Σπυρόπουλος, ενώ, σε σχέση με τον αγώνα με την ΑΕΚ, επανέρχεται ο Κλέιτον.
Εκτός της 20μελούς αποστολής έμειναν και οι τραυματίες Λέτο, Ρούντολφ, καθώς και οι Ιωαννίδης, Καπίνο, Μαυρίας, Φουρλάνος και Λαγός.
Στην αποστολή του Παναθηναϊκού για τον αγώνα με τον ΠΑΟΚ συμμετέχουν τελικά οι: Κοτσόλης, Καρνέζης, Ταμπάκης, Σεϊταρίδης, Σαριέγκι, Μπουμσόνγκ, Καντέ, Μπιάρσμιρ, Μαρίνος, Βύντρα, Βιτόλο, Χριστοδουλόπουλος, Ζέκα, Σιμάο, Καραγκούνης, Κατσουράνης, Κλέιτον, Τοτσέ, Κουίνσι, Πετρόπουλος.

«Ανόητα όσα λένε για μένα»

Ενοχλημένος εμφανίστηκε χθες ο Λάσλο Μπόλονι, με αφορμή κάποια δημοσιεύματα που ανέφεραν ότι δεν τον ενδιαφέρουν τα πλέι οφ.
Μιλώντας στη συνδρομητική τηλεόραση είπε χαρακτηριστικά με αφορμή το σημερινό ματς: “Είναι πάντα το ίδιο, είτε πρόκειται για φιλικό αγώνα είτε για αγώνα ... Τσάμπιονς Λιγκ, θέλουμε πάντα να κερδίζουμε.
Θέλω να εκμεταλλευτώ την ευκαιρία για να στείλω ένα μήνυμα δεν ξέρω σε ποιον, δε γνωρίζω πού αλλά ξέρω πως κάποιοι επαγγελματίες ή που τουλάχιστον θεωρούνται επαγγελματίες, λένε ή γράφουν για μένα πως δε μ' ενδιαφέρουν τα πλέι οφ. Η άποψή τους είναι τόσο ανόητη, που δε θέλω να την σχολιάσω”, κατέληξε εμφανώς ενοχλημένος”.

Όσο για το ματς με τον Ατρόμητο τόνισε: “Δυστυχώς δεν καταφέραμε να νικήσουμε. Ακόμη κι αν η εμφάνισή μας στο δεύτερο ημίχρονο δεν ήταν υψηλού επιπέδου, αισθάνομαι ότι χάσαμε τους τρεις βαθμούς και πλέον είμαστε υποχρεωμένοι να συνεχίσουμε να δουλεύουμε σκληρά”.