Αν θέλετε κάποιοι από εσάs μπορείτε νά μάs στείλετε τα δικά σαs κείμενα στό e-mail:paokfever@yahoo.gr καί εμείs μέ τήν σειρά μαs θά τά αναρτήσουμε…

123

 photo logo_zpsd2cefcfa.gif
.

Κυριακή 8 Ιανουαρίου 2012

Η απολυτη ισορροπια Ξάνθηs-Πάοκ..........

Μπορεί οι αριθμοί τις περισσότερες φορές να μην παίζουν σημαντικό ρόλο, όμως υπάρχουν άνθρωποι που είναι… κολλημένοι με τα στατιστικά και σύμφωνα με αυτά ενεργούν.
 Σε 25 παιχνίδια (22 πρωταθλήματος και τρία Κυπέλλου) στην Ξάνθη, ο ΠΑΟΚ έχει κέρδισε 10, άλλα τόσα ηττήθηκε και σε πέντε ματς το «Χ» έκανε την εμφάνισή του. Η απόλυτη ισορροπία επικρατεί, όμως υπάρχει ένα μικρό προβάδισμα του «Δικεφάλου» στα παιχνίδια πρωταθλήματος. Σε αυτά ο ΠΑΟΚ έχει οριακά το πάνω χέρι με εννέα νίκες, οκτώ ήττες και μία ισοπαλία.

Η τελευταία νίκη του «Δικεφάλου» στα «Πηγάδια» ήλθε πριν δύο σεζόν (0-3), με δύο γκολ του Βιεϊρίνια και ένα του Ίβιτς. Αυτή ήταν και η πιο ευρεία επικράτηση του ΠΑΟΚ στην Ξάνθη. Το ματς πραγματοποιήθηκε για την 24η αγωνιστική (στις 27 Φεβρουαρίου του 2010) και ο ΠΑΟΚ προηγούνταν από το πρώτο ημίχρονο με 0-2.

Ενα μήνα εκτός μάχης ο Γεωργιάδης!

Τη στιγμή που ο Γιώργος Γεωργιάδης θα σήκωνε το βάρος για να καλύψει το κενό του Βιεϊρίνια, η τύχη του γύρισε την πλάτη, Ο νεαρός επιθετικός θα λείψει για περίπου ένα μήνα από τις αγωνιστικές υποχρεώσεις, καθώς το ιατρικό τιμ του ΠΑΟΚ διέγνωσε θλάση β' βαθμού στο λαγονοψοΐτη. Ο Γεωργιάδης θα χάσει το παιχνίδι με την Ξάνθη, αλλά και τα τρία συνεχόμενα στην Τούμπα, με Πανιώνιο και Εργοτέλη για το πρωτάθλημα της Super League και με την ΑΕΚ για το Κύπελλο Ελλάδας. Ουσιαστικά ο Μπόλονι καλείται να δώσει χρόνο στον Ρομπέρ για το αριστερό άκρο.

Βιεϊρίνια: "Ο ΠΑΟΚ για εμένα είναι μια ζωή"

Λίγο πριν μπει στο αεροπλάνο για το ταξίδι στη Γερμανία, ο Αντρέ Βιεϊρίνια μίλησε για τη νέα πρόκληση της καριέρας τους αλλά και για όσα έζησε στον ΠΑΟΚ. Αναλυτικά οι δηλώσεις του στην στην κάμερα της NOVA:

-Όταν ξεκίνησες από την Πορτογαλία για να έρθεις στην Ελλάδα και να παίξεις μπάλα στον ΠΑΟΚ, τι ακριβώς σκεφτόσουν;

"Όλοι γνωρίζουν την ιστορία καθώς όταν ήρθα στην Ελλάδα από την Πορτογαλία ήμουν πολύ νέος και άπειρος. Έφευγα για πρώτη φορά από την πατρίδα μου και ήρθα σε μια χώρα και σε μια πόλη όπου δεν ήξερα το παραμικρό. Άκουγα πολλά για τον ΠΑΟΚ και όταν με έπεισε ο Σάντος να έρθω και προπονήθηκα για πρώτη φορά, μπήκα αμέσως στο κλίμα της ομάδας. Συνειδητοποίησα πόσο μεγάλη ομάδα είναι ο ΠΑΟΚ όχι μόνο στη Ελλάδα, αλλά και σε όλη τη Ευρώπη".

-Τι περίμενες να πετύχεις με τον ΠΑΟΚ όταν πρωτοήρθες;

"Για να είμαι ειλικρινής δεν περίμενα να φθάσω σε αυτό το σημείο που βρίσκομαι τώρα. Τον πρώτο χρόνο που ήρθα, ήμουν δανεικός από τη Πόρτο και αυτό που σκεφτόμουν, ήταν, πως θα βοηθήσω τον ΠΑΟΚ να είναι καλύτερος και να προσφέρω στην ομάδα. Στο μυαλό μου δεν είχα αυτή την εξέλιξη. Είχα και το πρόβλημα του τραυματισμού στο ντέρμπυ με τον Άρη μετά την ενέργεια του Βιτόλο και έμεινα κάπως πίσω. Όμως ακολούθησα την θεραπεία και όλοι στον ΠΑΟΚ μου έδωσαν αυτοπεποίθηση για να ξεπεράσω το πρόβλημα και να επιστρέψω στη δράση. Όπως και έγινε. Όλοι μου προσέφεραν τα πάντα για να ξεπεράσω το πρόβλημα και τους ευχαριστώ".

-Έχεις ωριμάσει πλέον; Έγινες πατέρας, παντρεύτηκες, άλλαξε όλη η ζωή σου...

"Ολοκληρωτικά αυτό συνέβη. Άλλαξε όλη η ζωή μου. Όταν ήρθα στον ΠΑΟΚ ήμουν 19 ετών και τώρα φεύγω έχοντας πάρει μεταγραφή για τη Μπουντεσλίγκα, έχοντας μια σύζυγο, ένα μωρό. Είναι πολύ δύσκολο να αφήσω αυτή την ομάδα, την πόλη, την οικογένεια μου, όμως πρέπει να προσαρμοστώ στα νέα δεδομένα".

-Αντελίνο, πως αισθάνεσαι αυτή την στιγμή; Ποια είναι τα συναισθήματα σου;

"Αυτή την στιγμή είναι δύσκολο να αναλύσω τα αισθήματα που νιώθω. Είναι δυσάρεστο γιατί αφήνω τον ΠΑΟΚ, αφήνω την ομάδα που αγαπώ, τους φίλους μου και τους οπαδούς του ΠΑΟΚ. Από την άλλη πλευρά είμαι χαρούμενος γιατί θα αγωνιστώ σε ένα καλύτερο πρωτάθλημα. Είναι δύσκολο και θέλω να το καταλάβετε. Για εμένα το πιο σημαντικό είναι να ενσωματωθώ άμεσα στην Βολφσμπουργκ και να συνεργαστώ με τον νέο μου προπονητή και τους νέους μου συμπαίκτες. Και όλα αυτά, για να ξεχάσω αυτά τα συναισθήματα που με διακατέχουν. Γιατί αν και στη Γερμανία έχω τα ίδια συναισθήματα, θα είναι πολύ δύσκολο να τους δείξω τις πραγματικές μου δυνατότητες μέσα στο γήπεδο, αυτά που θέλω και αυτά που μπορώ να κάνω, για να βοηθήσω τη Βολφσμπουργκ".

-Είναι μια μεγάλη - πρωτόγνωρη εμπειρία για εσένα το γεγονός ότι θα παίξεις στο γερμανικό πρωτάθλημα, ένα από τα καλύτερα της Ευρώπης, με τη φανέλα της Βολφσμπουργκ;

"Οπωσδήποτε θα είναι μια ξεχωριστή - μοναδική εμπειρία. Η Βολφσμπουργκ κέρδισε πριν από τρία χρόνια το πρωτάθλημα στη Γερμανία, είναι μεγάλο κλάμπ, έχει σπουδαίους παίκτες και ένα πολύ καλό προπονητή. Η ποιότητα της ομάδας είναι υψηλή, το ίδιο και η ποιότητα του γερμανικού πρωταθλήματος και για εμένα είναι πολύ σημαντικό να αγωνιστώ σε ένα τόσο σπουδαίο πρωτάθλημα".

-Μετά το παιχνίδι του ΠΑΟΚ με τον Λεβαδειακό στην Τούμπα, δήλωσες πως μια ημέρα θα επιστρέψεις ξανά στον ΠΑΟΚ. Θέλεις να πεις κάτι περισσότερο;

"Αφού το είπα αυτό πριν από δύο ημέρες, το ίδιο θα πω και τώρα. Θέλω να επιστρέψω και πάλι στον ΠΑΟΚ. Θέλω να ολοκληρώσω την ποδοσφαιρική μου καριέρα εδώ στην Τούμπα και τον ΠΑΟΚ. Γιατί μου έδωσαν τα πάντα και θέλω να δώσω ό,τι το καλύτερο μπορώ για αυτή την ομάδα".

-Τι σημαίνει ο ΠΑΟΚ για εσένα;

"Ο ΠΑΟΚ για εμένα είναι μια ζωή. Είμαι εδώ τέσσερα χρόνια και έζησα φανταστικές στιγμές. Είμαι λυπημένος, όπως δήλωσε και ο Κοντρέρας γιατί δεν κατάφερα να κατακτήσω έναν τίτλο με τους συμπαίκτες μου για να δώσουμε περισσότερη χαρά στον κόσμο που μας στήριξε όλα αυτά τα χρόνια. Μακάρι αυτή η ομάδα να κερδίσει ένα πρωτάθλημα, να κερδίσει ένα κύπελλο, γιατί πραγματικά το αξίζει να βρίσκεται ψηλά και να διεκδικήσει αλλά και να κατακτήσει πολλούς τίτλους".

-Τι έδωσες στον ΠΑΟΚ και τι έδωσε ο ΠΑΟΚ σε εσένα;

"Στον ΠΑΟΚ έδωσα τον καλύτερο εαυτό μου. Από τις προπονήσεις, τα παιχνίδια. Όλη μου η ζωή αυτά τα 4 χρόνια ήταν συνδεδεμένη με την Τούμπα. Από την άλλη αισθάνομαι την ανάγκη να πω ένα μεγάλο ευχαριστώ στον ΠΑΟΚ για ό,τι μου έδωσε και ό,τι με έκανε. Γιατί χωρίς τον ΠΑΟΚ δεν θα βρισκόμουν σε αυτό το σημείο όπου είμαι σήμερα. Να πάρω μεταγραφή για μια ομάδα της Μπουντσελίγκα".

MVP της 15ης αγωνιστικής ο Στέφανος Αθανασιάδης

Ο Στέφανος Αθανασιάδης αναδείχθηκε πολυτιμότερος ποδοσφαιριστής της 15ης αγωνιστικής του πρωταθλήματος ΟΠΑΠ της Σούπερ Λίγκα, ενώ το γκολ του Μάρκο Μαρκόφσκι βγήκε το καλύτερο στη σχετική ψηφοφορία του ΠΣΑΠ. Τα αποτελέσματα:

- Για MVP

1. Στέφανος Αθανασιάδης (ΠΑΟΚ)         71,52%
2. Ανδρέας Σάμαρης (Πανιώνιος)         17,20%
3. Ζόντι Βιβιανί (Ξάνθη)               11,28%

- Για Best Goal
1. Μάρκο Μαρκόφσκι (Ξάνθη)             73,92%
2. Ανρί Καμαρά (Παναιτωλικός)          21,75%
3. Στέφανο Ναπολεόνι (Λεβαδειακός)      4,33%

Στην αποστολή και ο Σνάουτσνερ

Ο Μίροσλαβ Σνάουτσνερ είναι το νέο πρόσωπο στην αποστολή του ΠΑΟΚ για τον αγώνα της Ξάνθης. Ο Λάσλο Μπόλονι επέλεξε τους ίδιους παίκτες που είχε πάρει και στο ματς με τον Λεβαδειακό, πλην του τραυματία Γιώργου Γεωργιάδη.
Αναλυτικά η 19μελής αποστολή: Γλύκος, Κρέσιτς, Αθανασιάδης, Γιάννου, Κατσικάς, Μαλεζάς, Μπαλάφας, Σαλπιγγίδης, Σταφυλίδης, Τσουκαλάς, Φωτάκης, Τσιρίλο, Έτο, Γκαρσία, Ίβιτς, Λάζαρ, Λίνο, Ρομπέρ και Σνάουτσνερ.

Εκτός έμειναν επίσης ο τραυματίας Θανάσης Παπάζογλου και ο Κώστας Χαλκιάς.

Μπόλονι: «Θα είναι δύσκολος αγώνας στην Ξάνθη»

«Η Ξάνθη είναι μία πολύ καλή ομάδα με σπουδαίο προπονητή. Αυτό το ματς παρουσιάζει δυσκολίες για εμάς, καθώς θα έχουμε κι απουσίες, αφού θα λείψουν κάποιοι τραυματίες. Ο αγώνας απέναντι στην Ξάνθη θα είναι από τους δυσκολότερους για τον ΠΑΟΚ», δήλωσε ο Λάσλο Μπόλονι στην κάμερα της Nova για την αυριανή αναμέτρηση στην Ξάνθη, δείχνοντας πόσο υπολογίζει το παιχνίδι.

Ερχεται ο Νιμανί για να δοκιμαστεί!

Ο Φρεντερίκ Νιμανί, γάλλος επιθετικός με καταγωγή από το Τσαντ, έρχεται στη Θεσσαλονίκη για να περάσει από το μικροσκόπιο του Λάσλο Μπόλονι. Ο Νιμανί θα προπονηθεί για δέκα μέρες και θα δοκιμαστεί σε ένα φιλικό παιχνίδι που θα δώσει ο ΠΑΟΚ και αν στο διάστημα αυτό πείσει τον Ρουμάνο τεχνικό, τότε θα αποκτηθεί. Ο Μπόλονι πάντως τον γνωρίζει, καθώς όταν ο Νιμανί ήταν 18 χρόνων, τον είχε στο ρόστερ του στη Μονακό. Ο23χρονος πλέον Νιμανί θα βρίσκεται στη Θεσσαλονίκη τη Δευτέρα. Εχει ύψος 1.90, είναι αριστεροπόδαρος, παίζει στη θέση του σέντερ φορ και φέτος έχει τέσσερις συμμετοχές και ένας γκολ στη δεύτερη κατηγορία με τη Μονακό αλλά και πέντε συμμετοχές με ένα γκολ στη δεύτερη ομάδα της Μονακό. Εχει παίξει ακόμη σε Λοριάν, Σεντάν, Ναντ, ενώ είχε πάει δανεικός και στην Μπέρνλι.