Αν θέλετε κάποιοι από εσάs μπορείτε νά μάs στείλετε τα δικά σαs κείμενα στό e-mail:paokfever@yahoo.gr καί εμείs μέ τήν σειρά μαs θά τά αναρτήσουμε…

123

 photo logo_zpsd2cefcfa.gif
.

Σάββατο 21 Απριλίου 2012

Χαμόγελα και... τακτική!

Μετά το ματς με τη Δόξα Δράμας το πρόγραμμα δεν είχε ρεπό για τους παίκτες του ΠΑΟΚ και έτσι την Πέμπτη είχαν προπόνηση στη Νέα Μεσημβρία καθώς την Κυριακή ακολουθεί το παιχνίδι με το Λεβαδειακό στη Λιβαδειά για την τελευταία αγωνιστική της κανονικής περιόδου.
Όπως ήταν λογικό η επιστροφή της ομάδας στις νίκες, στην 3η θέση αλλά και η μαθηματική εξασφάλιση της συμμετοχής στα πλέι οφ επανέφερε τα χαμόγελα στις τάξεις του Δικεφάλου.
Πριν ξεκινήσει το πρόγραμμα ο Λάζλο Μπόλονι είχε έναν τετ-α-τετ με τον Δημήτρη Σαλπιγγίδη, ο οποίος θα είναι ένας εκ των τριών απόντων από το παιχνίδι της Λιβαδειάς καθώς θα εκτίσει την ποινή του. Οι άλλοι δύο που θα λείψουν είναι οι επίσης τιμωρημένοι λόγο καρτών Έτο και Σταφυλίδης.
Στη σημερινή προπόνηση στο γήπεδο δεν βγήκαν οι Γκαρσία και Λίνο που έκαναν θεραπεία, ενώ μαζί με της μεγάλη ομάδα προπονήθηκαν και οι νεαροί Μελίσσας, Στρέζος, Λαμπάκης, Πέλκας και Κωνσταντινίδης, πέρα βέβαια του Παναγιωτούδη.
Το πρόγραμμα περιελάμβανε μετά από ένα χαλάρωμα κυρίως ασκήσεις τακτικής με το Μπόλονι να δίνει συνεχώς οδηγίες στους παίκτες του.
Οι παίκτες ήταν χωρισμένοι σε δύο ομάδες.
Στην μία ομάδα βρίσκονταν οι Χαλκιάς, Τσιρίλο, Μαλεζάς, Έτο, Σταφυλίδης, Λάζαρ, Παναγιωτούδης, Ίβιτς, Αθανασιάδη, Σαλπιγγίδης, Νιμανί.
Στη δεύτερη ομάδα έπαιζαν οι Μελισσάς, Μπαλάφας, Κατσικάς, Αποστολόπουλος, Σνάουτσνερ, Τσούκαλας, Φωτάκης, Γιάννου, Γεωργιάδης, Ρομπέρ, Παπάζογλου.

Το μυαλό στα πλέι οφ, αλλά προσοχή σε Λεβαδειακό

Ρεπό θα πάρουν οι παίκτες του ΠΑΟΚ μετά από το ματς με τον Λεβαδειακό. Χθες, μία μέρα μετά από το νικηφόρο παιχνίδι με τη Δόξα Δράμας οι ποδοσφαιριστές του Δικεφάλου βρέθηκαν το απόγευμα στη Νέα Μεσημβρία και ο Μπόλονι τους είχε ετοιμάσει ένα πρόγραμμα, χωρίς μεγάλη φυσική επιβάρυνση αλλά γεμάτο τακτική…
Όλοι στον ΠΑΟΚ έχουν το μυαλό τους πλέον στα πλέι οφ, αλλά ξέρουν καλά ότι η ομάδα πρέπει να δείξει μεγάλη προσοχή και να κερδίσει και μέσα στη Λιβαδειά για να κρατήσει την 3η θέση που επέστρεψε μετά από τη νίκη επί της Δόξας Δράμας, για να κρατήσει μαζί με τον ένα βαθμό που φαίνεται να κερδίζει ενόψει των πλέι οφ.
Στη χθεσινή προπόνηση δε συμμετείχαν ο Γκαρσία και ο Λίνο που έκαναν θεραπεία, ενώ μαζί με τη μεγάλη ομάδα προπονήθηκαν και οι νεαροί Μελίσσας, Στρέζος, Λαμπάκης, Πέλκας και Κωνσταντινίδης.
Το πρόγραμμα περιελάμβανε μετά από ένα χαλάρωμα κυρίως ασκήσεις τακτικής, με τον Μπόλονι να δίνει συνεχώς οδηγίες στους παίκτες του.
*Το σερί του Δημήτρη Σαλπιγγίδη με τα 96 συνεχόμενα παιχνίδια πρωταθλήματος με τη φανέλα του ΠΑΟΚ και του Παναθηναϊκού θα σταματήσει στη Λιβαδειά, καθώς θα απουσιάσει λόγω τιμωρίας.
Η ΚΛΗΡΩΣΗ ΤΩΝ ΠΛΕΪ ΟΦ ΚΑΙ ΟΙ ΑΔΕΙΕΣ
Μπορεί να μην έχει ανακοινωθεί επίσημα, αλλά η κλήρωση για το πρόγραμμα των φετινών πλέι οφ της Superleague θα πραγματοποιηθεί λογικά την ερχόμενη Δευτέρα (23/4). Επίσης χωρίς να έχει ανακοινωθεί επίσημα φαίνεται ότι τα πλέι οφ θα ξεκινήσουν την Τετάρτη 2 Μαΐου. Κανείς δεν ξέρει με βεβαιότητα τι θα γίνει με τη 2η αγωνιστική που πέφτει στις εκλογές (Κυριακή 6 Μαΐου)…
Όσον αφορά το θέμα των αδειοδοτήσεων φαίνεται ότι αποφασίστηκε σιωπηρά οι αποφάσεις να γνωστοποιηθούν μετά από τα πλέι οφ για να μην χάσει η διαδικασία την αξιοπιστία της και κάποιες ομάδες τα κίνητρά τους…
Ο ΝΤΙΤΣΟΣ ΣΦΥΡΙΖΕΙ ΣΤΗ ΛΙΒΑΔΕΙΑ
Χθες ορίστηκαν οι διαιτητές της 30ης αγωνιστικής του πρωταθλήματος. Στον αγώνα του ΠΑΟΚ με τον Λεβαδειακό στη Λιβαδειά θα σφυρίξει ο κ. Ντίτσος από το σύνδεσμο της Πρέβεζας. Βοηθοί του θα είναι οι κ.κ. Πάνου (Αιτωλοακαρνανίας) και Ποντίκης (Πρέβεζας). Τέταρτος είναι ο Λαμπρόπουλος (από την Ηλεία) και παρατηρητής η Σοφία Γρυλάκη (από τα Χανιά).

Ετο: Να αποδείξουμε την ανωτερότητα μας

Ο Αραούχο Ετο αναφέρθηκε και στις περαιτέρω προοπτικές του ΠΑΟΚ: “Είμαστε πιο ήρεμοι πλέον, αλλά και αποφασισμένοι να βγούμε πρώτοι στα πλέι οφ. Θέλουμε να μπούμε μέσα στο γήπεδο, να αποδείξουμε ότι είμαστε καλύτερη ομάδα και να "σκοτώσουμε" τον αντίπαλο” Οταν του ζητήθηκε να σχολιάσει το γεγονός πώς ο Δικέφαλος θα αντιμετωπίσει την ΑΕΚ και τον Παναθηναϊκό, ομάδες που κέρδισε στην έδρα τους στη διάρκεια της κανονικής περιόδου, είπε: “Για μας δεν έχει σημασία αν έχουμε απέναντί μας τον Παναθηναϊκό ή την ΑΕΚ. Εμείς πρέπει να μπούμε μέσα στο γήπεδο και να αποδείξουμε ότι είμαστε καλύτεροι και να βγούμε πρώτοι. Εχουμε μία μεγάλη ευκαιρία μπροστά μας”.