Αν θέλετε κάποιοι από εσάs μπορείτε νά μάs στείλετε τα δικά σαs κείμενα στό e-mail:paokfever@yahoo.gr καί εμείs μέ τήν σειρά μαs θά τά αναρτήσουμε…

123

 photo logo_zpsd2cefcfa.gif
.

Παρασκευή 8 Νοεμβρίου 2013

Μακάμπι - ΠΑΟΚ 0-0(ΜΕΣΑ ΑΠΟ ΕΙΚΟΝΕΣ)











Κι άλλοι βαθμοί στην Ελλάδα από τον ΠΑΟΚ

Ο πόντος που πήρε ο ΠΑΟΚ στο Ισραήλ εδραίωσε την Ελλάδα στην 12η θέση της βαθμολογίας της UEFA και ξέφυγε από την Ελβετία. 
Η χώρα μας πρόσθεσε άλλους 200 βαθμούς στην ειδική βαθμολογία, ενώ οι δύο ελβετικές ομάδες (Τουν, Σεντ Γκάλεν) ηττήθηκαν και δύσκολα θα θυνεχίσουν στους «32» του Europa League.

Αν η Ελλάδα διατηρήσει τη 12η θέση, τότε θα διατηρήσει αυτόματα και την απευθείας θέση στους ομίλους του Champions League τη σεζόν 2015/16
Αναλυτικά η κατάταξη:

1. Ισπανία 83.998 (7/7)
2. Αγγλία 77.177 (7/7)
3. Γερμανία 74.212 (6/7)
4. Ιταλία 60.105 (5/6)
5. Πορτογαλία 56.466 (5/6)
6. Γαλλία 52.500 (4/6)
7. Ρωσία 43.665 (5/6)
8. Ολλανδία 42.146 (3/6)
9. Ουκρανία 38.466 (4/6)
10. Βέλγιο 34.900 (4/5)
11. Τουρκία 32.000 (3/5)
12. Ελλάδα 31.200 (2/5)
13. Ελβετία 30.625 (4/5)

Aυτό δεν είναι ΠΑΟΚ…

Το τελικό 0-0 θα μπορούσε από μόνο του να μας ικανοποιεί. Απλά αν θέλουμε να αγγίξουμε την πραγματικότητα, εδώ στη Χάιφα υπάρχει εκνευρισμός. 
Υπάρχει εκνευρισμός γιατί ψάχνουμε να βρούμε γιατί οι επαγγελματίες ποδοσφαιριστές της ΠΑΕ ΠΑΟΚ, δεν δουλεύουν τα λεφτά που παίρνουν.

Βγάζω από την κουβέντα τους τέσσερις της άμυνας και τον Χακόμπο. Δεν αξίζουν να μπούνε σε αυτή την κουβέντα γιατί αυτοί έδωσαν τον βαθμό.

Οι Τζιόλης και Λάζαρ, είχαν μία κακή μέρα. Οι τρεις μπροστά τους, εκνεύρισαν ακόμη και τον Πάπα. Δεν υπάρχει καμία λογική στα τόσα λάθη που έγιναν. Δεν υπάρχει καμία απολύτως δικαιολογία. Δεν υπάρχει τίποτα που μπορούν να πούνε και να με – μας – πείσουν πως σήμερα ήταν στο γήπεδο.

Ο Κλάους, πληρώνει την αφέλειά του. Έχει συμβιβαστεί στην ιδέα πως πρέπει να τρέχει και για τους άλλους.

Όμως αυτό δεν μπορεί να συμβαίνει, πληρώνεται για να βάζει γκολ. Είναι εύκολο να τρέχεις και να δείχνεις διάθεση, το δύσκολο είναι να βάζεις χέρι σε αυτούς που σε έχουν βγάλει από τον στόχο του παιχνιδιού σου.

Ο Λούκας, ήρθε από ένα χωριό της Ουκρανίας γιατί έχει κάποια στοιχεία. Δεν έχει κάποια άλλα. Ο ΠΑΟΚ δεν είναι η ομάδα που θα κάνει λεζάντα για να βγάλει γκόμενα. Η χωριατίλα στο παιχνίδι του σπάει νεύρα.

Ο Στοχ, ολοένα και περισσότερο μας δίνει να καταλάβουμε γιατί τον άφησε η Φενέρ. Όσο για τον Νίνη, το ερώτημα για το αν μπορεί να σταθεί σε υψηλό επίπεδο το νέο του στυλ, παραμένει. Υπάρχει πολύ δουλειά στον σχεδιασμό.

Ο ΠΑΟΚ παραλίγο να βάλει πάλι δύσκολα στον εαυτό του, αλλά τη γλίτωσε. Μάλλον δεν είναι και ότι πιο σοφό αυτό που κάνει και θα το πληρώσει.

Ευθύνες έχει και ο Στέφενς που δεν τους έχει βάλει στο καλούπι του, ευθύνες έχει και η διοίκηση που δεν έχει περάσει τα μηνύματα που πρέπει μέσα στα αποδυτήρια.

Κάποιοι θα πείτε πως είναι ένα παιχνίδι κακό μεν, αλλά ένα. Η αλήθεια είναι κάπως διαφορετική για εμένα. Ο ΠΑΟΚ δεν είναι σταθερός γιατί έχει πολλούς παίκτες με κακή νοοτροπία. Γιατί έχει μία διοίκηση συμβιβασμένη στο μηνιάτικο. Που έχει στελέχη που δεν παίρνουν καμία πρωτοβουλία αν δεν τους πει ο από πάνω.

Και αυτό δεν είναι ΠΑΟΚ…

Σε ρυθμούς επιστροφής

Οι παίκτες του ΠΑΟΚ θα βρεθούν σε λίγη ώρα στο γήπεδο για τη σημερινή προπόνηση, και ακολούθως θα αναχωρήσουν για το Τελ Αβιβ, με τελικό προορισμό την Αθήνα.
Ως γνωστόν, ο ΠΑΟΚ δε θα επιστρέψει σήμερα στη Θεσσαλονίκη, αλλά τη Κυριακή, καθώς για δυο ημέρες θα διανυκτερεύσει στην Αθήνα, όπου και αύριο θα γίνει η τελευταία προπόνηση πριν τον αγώνα με τον Ολυμπιακό, στα Σπάτα. Η πτήση είναι προγραμματισμένη για τις 6:00 το απόγευμα και η αποστολή έχει ειδοποιηθεί οτι θα πρέπει να βρίσκεται στο αεροδρόμιο του Τελ Αβίβ στις 3:00 για τους απαραίτητους ελέγχους. 

Η εξέλιξη των σερί

Ο ΠΑΟΚ έμενε αήττητος για όγδοο σερί εκτός έδρας παιχνίδι σε φάση ομίλων και νοκ άουτ αγώνων Γιουρόπα Λιγκ και παράλληλα κράτησε το μηδέν στην άμυνα για πρώτη φορά μετά από 15 μήνες. 
Ο Δικέφαλος έκλεισε ένα περίεργο κύκλο όσον αφορά το μηδενικό παθητικό, καθώς η τελευταία φορά που δεν είχε δεχθεί γκολ σε Ευρωπαϊκό παιχνίδι ήταν στις 2 Αυγούστου, και στην αναμέτρηση κόντρα στη Μπνέι Γεχούνται, στο Τελ Αβιβ. Ακολούθησαν δέκα σερί αναμετρήσεις στις οποίες όχι μόνο δεχόταν γκολ, αλλά το δεχόταν και πρώτος, μένοντας πίσω στο σκορ.


Όσον αφορά τις εκτός έδρας του επιδόσεις, η στατιστική υπηρεσία της ΟΥΕΦΑ, μετρώντας μόνο τα παιχνίδια που γίνονται από τη φάση των ομίλων της διοργάνωσης και μετά, δίνει στον ΠΑΟΚ ένα μεγάλο ρεκόρ. Οι ασπρόμαυροι έχουν να χάσουν από τον Νοέμβριο του 2010, όταν και ηττήθηκαν από την Βιγιαρεάλ στην οποία τότε αγωνιζόταν μεταξύ άλλων οι Ντιέγκο Λόπεθ (γκολκίπερ της Ρεάλ Μαδρίτης), Σάντο Καθόρλα (μέσος της Άρσεναλ), Τζουσέπε Ρόσι (επιθετικός της Φιορεντίνα), Μπόρχα Βαλέρο (μέσος της Φιορεντίνα).

Αναλυτικά, τα εκτός  έδρας παιχνίδια του ΠΑΟΚ που συμπεριλαμβάνονται στο σερί:

Το αήττητο εκτός έδρας σερί του ΠΑΟΚ στο Γιουρόπα Λιγλ περιλαμβάνει τα παιχνίδια:
Ντιναμό Ζάγκρεμπ – ΠΑΟΚ 0-1
ΤΣΣΚΑ Μόσχας – ΠΑΟΚ 1-1
Ρουμπίν Καζάν – ΠΑΟΚ 2-2
Σάμροκ – ΠΑΟΚ 1-3
Τότεναμ – ΠΑΟΚ 1-2
Ουντινέζε – ΠΑΟΚ 0-0
Αλκμάαρ – ΠΑΟΚ 1-1
Μακάμπι Χάιφα – ΠΑΟΚ 0-0