Αν θέλετε κάποιοι από εσάs μπορείτε νά μάs στείλετε τα δικά σαs κείμενα στό e-mail:paokfever@yahoo.gr καί εμείs μέ τήν σειρά μαs θά τά αναρτήσουμε…

123

 photo logo_zpsd2cefcfa.gif
.

Παρασκευή 8 Νοεμβρίου 2013

Η εξέλιξη των σερί

Ο ΠΑΟΚ έμενε αήττητος για όγδοο σερί εκτός έδρας παιχνίδι σε φάση ομίλων και νοκ άουτ αγώνων Γιουρόπα Λιγκ και παράλληλα κράτησε το μηδέν στην άμυνα για πρώτη φορά μετά από 15 μήνες. 
Ο Δικέφαλος έκλεισε ένα περίεργο κύκλο όσον αφορά το μηδενικό παθητικό, καθώς η τελευταία φορά που δεν είχε δεχθεί γκολ σε Ευρωπαϊκό παιχνίδι ήταν στις 2 Αυγούστου, και στην αναμέτρηση κόντρα στη Μπνέι Γεχούνται, στο Τελ Αβιβ. Ακολούθησαν δέκα σερί αναμετρήσεις στις οποίες όχι μόνο δεχόταν γκολ, αλλά το δεχόταν και πρώτος, μένοντας πίσω στο σκορ.


Όσον αφορά τις εκτός έδρας του επιδόσεις, η στατιστική υπηρεσία της ΟΥΕΦΑ, μετρώντας μόνο τα παιχνίδια που γίνονται από τη φάση των ομίλων της διοργάνωσης και μετά, δίνει στον ΠΑΟΚ ένα μεγάλο ρεκόρ. Οι ασπρόμαυροι έχουν να χάσουν από τον Νοέμβριο του 2010, όταν και ηττήθηκαν από την Βιγιαρεάλ στην οποία τότε αγωνιζόταν μεταξύ άλλων οι Ντιέγκο Λόπεθ (γκολκίπερ της Ρεάλ Μαδρίτης), Σάντο Καθόρλα (μέσος της Άρσεναλ), Τζουσέπε Ρόσι (επιθετικός της Φιορεντίνα), Μπόρχα Βαλέρο (μέσος της Φιορεντίνα).

Αναλυτικά, τα εκτός  έδρας παιχνίδια του ΠΑΟΚ που συμπεριλαμβάνονται στο σερί:

Το αήττητο εκτός έδρας σερί του ΠΑΟΚ στο Γιουρόπα Λιγλ περιλαμβάνει τα παιχνίδια:
Ντιναμό Ζάγκρεμπ – ΠΑΟΚ 0-1
ΤΣΣΚΑ Μόσχας – ΠΑΟΚ 1-1
Ρουμπίν Καζάν – ΠΑΟΚ 2-2
Σάμροκ – ΠΑΟΚ 1-3
Τότεναμ – ΠΑΟΚ 1-2
Ουντινέζε – ΠΑΟΚ 0-0
Αλκμάαρ – ΠΑΟΚ 1-1
Μακάμπι Χάιφα – ΠΑΟΚ 0-0

Δεν υπάρχουν σχόλια :

Δημοσίευση σχολίου