Αν θέλετε κάποιοι από εσάs μπορείτε νά μάs στείλετε τα δικά σαs κείμενα στό e-mail:paokfever@yahoo.gr καί εμείs μέ τήν σειρά μαs θά τά αναρτήσουμε…

123

 photo logo_zpsd2cefcfa.gif
.

Τρίτη 6 Αυγούστου 2013

Προτάθηκε ο Στοχ στον ΠΑΟΚ


Ένα αριστερό εξτρέμ ψάχνει ο ΠΑΟΚ για να ολοκληρώσει τις μεταγραφικές του κινήσεις. Τα γραφεία της ομάδας έχουν γεμίσει από φαξ με υποψήφιους παίκτες κι ένα από τα ονόματα που ξεχωρίζουν είναι αυτό του Σλοβάκου διεθνή άσου της Φενέρμπαχτσε, Μίροσλαβ Στοχ.

Ο 24χρονος άσος δεν υπολογίζεται από τον τεχνικό της Φενέρ, Ερσούν Γιανάλ, με τα «καναρίνια» να έχουν βάλει πωλητήριο στον παίκτη, ενώ εμφανίζονται και θετικοί στο ενδεχόμενο να τον παραχωρήσουν δανεικό. Ο Στοχ αποκτήθηκε το 2006 από την Τσέλσι και αρχικά αγωνίστηκε στις μικρές ομάδες των «μπλε» πριν κάνει επίσημο ντεμπούτο το Νοέμβριο του 2008 κόντρα στην Άρσεναλ αντικαθιστώντας τον Ντέκο.

Το 2009 παραχωρήθηκε δανεικός στην Τβέντε με την οποία εντυπωσίασε και ανάγκασε την Φενέρμπαχτσε να βγάλει από τα ταμεία της το ποσό των 5,5 εκατ. ευρώ για να τον αποκτήσει το καλοκαίρι του 2010. Ο ίδιος μετράει 73 συμμετοχές και 14 γκολ έχοντας κατακτήσει 1 πρωτάθλημα και δύο κύπελλα Τουρκίας, ενώ το γκολ που είχε σημειώσει κόντρα στην Γκεντσεμπιρλιγκί το 2012 είχε αναδειχθεί το καλύτερο γκολ της χρονιάς.

Έτοιμοι για προπόνηση





Έφτασε η ώρα για την γνωριμία των ποδοσφαιριστών του ΠΑΟΚ με το γήπεδο της Μέταλιστ, εκεί όπου αύριο θα γίνει το δεύτερο παιχνίδι του τρίτου προκριματικού γύρου του Τσάμπιονς Λιγκ. Δείτε τις πρώτες εικόνες από την άφιξη των παικτών και την παρουσία τους στα αποδυτήρια του γηπέδου...
 Το γήπεδο βεβαίως είναι εντυπωσιακό και είναι λογικό αυτό, αφού έγινε πολύ πρόσφατα ανακαίνιση λόγω του Euro 2012.

Στέφενς: «Δεν ήρθαμε για διακοπές

Λίγο πριν ξεκινήσει η προπόνηση του ΠΑΟΚ στο γήπεδο της Μέταλιστ και ο Χιουμπ Στέφενς μιλάει για το αυριανό παιχνίδι. «Δεν ήρθαμε για διακοπές», είπε ο προπονητής του ΠΑΟΚ, που αναλύει όλες τις λεπτομέρειες τους αυριανού αγώνα.
 
 
«Είναι δύσκολο ματς. Πρέπει να βγάλουμε όσα περισσότερα στοιχεία μπορούμε και όσα κάναμε στα προηγούμενα παιχνίδια μας. Δεν έχουμε έρθει για διακοπές, θέλουμε να διεκδικήσουμε ότι μπορούμε. Ξέρουμε πως είναι δύσκολο το έργο μας», είπε αρχικά ο προπονητής του ΠΑΟΚ και αναφέρθηκε στην επικείμενη απόφαση της ΟΥΕΦΑ για τη Μέταλιστ: «Δεν είναι κάτι που μας απασχολεί πολύ, γιατί είδαμε και τι έγινε με την Φενέρμπαχτσε. Και σε τέτοιες περιπτώσεις δεν ξέρεις τι μπορείς να περιμένεις. Και επίσης δεν είναι δικό μας πρόβλημα αυτό».

Ο προπονητής του ΠΑΟΚ αναφέρθηκε επίσης…
Στα στοιχεία που θέλει να έχει ο ΠΑΟΚ: «Να βάλουμε γκολ. Η Μέταλιστ θα προσπαθήσει να μην το κάνουμε αλλά θα πρέπει να προσπαθήσουμε γιατί αλλιώς θα μείνουμε εκτός. Η Μέταλιστ έχει πετύχει δύο γκολ. Πρέπει να πετύχουμε πρώτοι γκολ και σίγουρα όχι να δεχτούμε πρώτοι».

Γιατί έμεινε εκτός 11άδας στο πρώτο ματς ο Βούκιτς: «Ο Βούκιτς δεν είναι εδώ γιατί είναι τραυματίας. Στο πρώτο παιχνίδι παίξαμε με έναν διαφορετικό τρόπο και για αυτό ο Βούκιτς έμεινε στον πάγκο στο ξεκίνημα του αγώνα».

Στις φήμες που ήθελαν τον ΠΑΟΚ να έχει μεταθέσει την πτήση του για το Χάρκοβο: «Όχι δεν συνέβη κάτι τέτοιο. Είχαμε μία καλή πτήση κι έγινε, όπως ακριβώς την είχαμε προγραμματίσει από την πρώτη στιγμή».

Για το εάν υπάρχουν άλλοι τραυματίες εκτός του Βούκιτς… «Όχι, νομίζω ότι όλοι είναι εδώ, όσιο ήταν διαθέσιμοι και στο πρώτο παιχνίδι».

Για το ενδεχόμενο να τελειώσει νωρίς η Ευρωπαϊκή προσπάθεια του ΠΑΟΚ: «θα πρέπει να ξέρετε ότι ένας παίκτης που παίζει στα προκριματικά του Τσάμπιονς Λιγ τα δίνει όλα. Ήρθαμε να παίξουμε όπως μπορούμε αυτό το παιχνίδι κι ελπίζουμε μετά από αυτό τον αγώνα να έχουμε κι άλλα, πολλά παιχνίδια στην Ευρώπη».

Για δηλώσεις που όπως υποστήριξαν οι ουκρανοί δημοσιογράφοι ότι έκανε ο Ιβάν Σαββίδης σε ρώσικο δίκτυο και σύμφωνα με τις οποίες, εάν δεν προκριθεί ο ΠΑΟΚ, πρόκειται να τα αλλάξει όλα: "Είναι κάτι που θα πρέπει να ρωτήσετε τον κ. Σαββίδη, αλλά εγώ δεν έχω ακούσει κάτι σχετικό".

Δεν επηρεαζόμαστε από φήμες

Ο προπονητής της Μέταλιστ, Μίρον Μάρκεβιτς, τόνισε στη συνέντευξη Τύπου πως η ομάδα του δεν πρέπει να επηρεάζεται από τις φήμες που υπάρχουν, περί αποκλεισμού από την UEFA.
 
 
Για το αν το θέμα που έχει προκύψει με την UEFA επηρεάζει την ομάδα του: «Εμείς αυτή τη στιγμή προσπαθούμε να μην το σκεφτόμαστε. Δε νομίζω ότι οι παίκτες επηρεάζονται και πρέπει να έχουν το μυαλό τους μόνο σε αυτό το παιχνίδι. Πρέπει να παίζουμε το κάθε παιχνίδι, είτε στο πρωτάθλημα είτε στην Ευρώπη και δεν πρέπει να επηρεαζόμαστε από φήμες. Είναι πολύ πιο σημαντικό το παιχνίδι με τον ΠΑΟΚ και οι αγώνες του πρωταθλήματος, παρά η απόφαση της UEFA. Ο αγώνας στη Θεσσαλονίκη, μπορεί να έφερε τη νίκη, αλλά δεν ήταν καλός για εμάς. Θα είναι ένα δύσκολο ματς αύριο».

Για τους τραυματισμούς των Σόσα, Βιγιάγκρα και Τόρρες: «Ο Σόσα θα παίξει με τον ΠΑΟΚ, όπως και ο Βιγιάγκρα θα παίξει κανονικά, αλλά ο Τόρρες είναι τραυματίας και δε θα αγωνιστεί αύριο».

Για το αν θα κάνει ροτέισον αύριο: «Μπορεί να κάνουμε ροτέισον. Μπορεί να αλλάξουμε 2-3 παίκτες αλλά δεν ξέρω ακόμα. Στο κέντρο ίσως παίξει ο Κρασνοπόροφ και στο κέντρο της άμυνας ίσως να αγωνιστεί στο Αντρέι Μπερεζόβτσουκ».

Η άφιξη στο Χάρκοβο










Ο ΠΑΟΚ έφτασε στο Χάρκοβο λίγο μετά τις 12.00 και στο αεροδρόμιο τον περίμενε υποδοχή από ομογενείς της περιοχής αλλά και από Ουκρανούς δημοσιογράφους.

Σήμερα η απόφαση της ΟΥΕΦΑ

Μπορεί το θέμα του αποκλεισμού ή όχι της Μέταλιστ να μονοπωλεί το ενδιαφέρον στη χώρα μας, όμως όπως φαίνεται η υπόθεση "καίει" ακόμη περισσότερο τους Ουκρανούς. Ποια τα νέα δεδομένα:

Μπορεί το θέμα του αποκλεισμού ή όχι της Μέταλιστ να μονοπωλεί το ενδιαφέρον στη χώρα μας, όμως όπως φαίνεται η υπόθεση "καίει" ακόμη περισσότερο τους Ουκρανούς. Ποια τα νέα δεδομένα:

Σύμφωνα με νέες σημερινές πληροφορίες που έρχονται από την Ουκρανία, η ΟΥΕΦΑ επιθυμεί να ρίξει φως στην υπόθεση πριν τη διεξαγωγή του επαναληπτικού αγώνα με τον ΠΑΟΚ, ενώ τονίζεται πως η απόφαση της ευρωπαϊκής ομοσπονδίας αναμένεται να ανακοινωθεί σήμερα(6/8).

Θυμίζουμε βέβαια πως σύμφωνα με χθεσινές δηλώσεις του αντιπροέδρου της Μέταλιστ Κονσταντίν Πιβοβάροφ η απόφαση θα έβγαινε χθες κάτι το οποίο δεν έγινε, όποτε γίνεται σαφές πως κανένας δεν μπορεί να προβλέψει με ακρίβεια τι μέλη γενέσθαι με την ΟΥΕΦΑ.

Το σίγουρο είναι πως επιθυμία όλων στον ΠΑΟΚ είναι να μπορέσει να βγει η απόφαση μέχρι και την Παρασκευή που θα γίνει η κλήρωση για τα πλέι οφ του Τσάμπιονς Λιγκ, ώστε να μπορεί η ομάδα να επωφεληθεί σε ενδεχόμενο αποκλεισμό της Μέταλιστ.