Αν θέλετε κάποιοι από εσάs μπορείτε νά μάs στείλετε τα δικά σαs κείμενα στό e-mail:paokfever@yahoo.gr καί εμείs μέ τήν σειρά μαs θά τά αναρτήσουμε…

123

 photo logo_zpsd2cefcfa.gif
.

Πέμπτη 22 Μαρτίου 2012

Κέρκυρα-ΠΑΟΚ στηs 19.30 και οχι στηs 15.30

Ιθύνοντες της Σούπερ Λίγκας επικοινώνησαν σήμερα με τους ανθρώπους του ΠΑΟΚ και τους ενημέρωσαν ότι κατά πάσα πιθανότητα ο κυριακάτικος αγώνας της Κέρκυρας θα διεξαχθεί στις 19.30 κι όχι στις 15.00, μια και θα προηγηθούν παρελάσεις κ.α.
 Μέχρι αύριο το αργότερο θα κλείσει το συγκεκριμένο θέμα, μια και φαίνεται σχεδόν σίγουρο ότι θα πάει 4.5 μετά το παιχνίδι του ΠΑΟΚ με την Κέρκυρα, από τη στιγμή που η διοργανώτρια αρχή και η αστυνομία της Κέρκυρας φοβούνται λόγω της 25ης Μαρτίου.

Αντίθετα στις 19.30 θα έχουν ολοκληρωθεί οι παρελάσεις και γενικότερα οι εκδηλώσεις εξαιτίας της ημέρας και μετά η αστυνομία θα μπορεί να οργανωθεί καλύτερα για έναν ποδοσφαιρικό αγώνα.
 

"Βγάζω γούστα στην Τούμπα!"

Ο Τάσος Κάκος σε μια αποκαλυπτική συνέντευξή του μίλησε στον Sport 103 fm  για την ατμόσφαιρα της Τούμπας, τον Γκαρσία και την... τρέλα του, δηλώνοντας αρχικά ότι πρέπει οι διαιτητές να μιλάνε.
Για την Τούμπα και τη δήλωσή του ότι γουστάρει να παίζει εκεί: "Την Τούμπα την ευχαριστιέμαι, με γεμίζει. Είναι και η φοβερή αμτόσφαιρα που δημιουργείται. Δεν υπάρχει άλλη τέτοια ατμόσφαιρα. Αλλωστε έχω διαβάσει πως είναι η δεύτερη πιο δυναμική έδρα στην Ευρώπη".
Για τις αποδοκιμασίες που έχει ακούσει στην Τούμπα και τα παράπονα σε βάρος του: "Και μονο η βοή που ακούω, με φτιάχνει. Είναι φυσιολογικό να ακούγονται αποδοκιμασίες, σε γήπεδο είμαστε. Από τον επίσημο ΠΑΟΚ πάντως, δεν είχα ποτέ πρόβλημα για αποφάσεις μου. Είχα θέμα μόνο από τους οπαδούς και τους δημοσιουγράφους.
Για την περιβόητη φάση που ο Τζιμπούρ κάνει δολοφονική προβολή στον Γκαρσία: "Ηταν λάθος μου η μη αποβολή του Τζιμπούρ. 'Ηταν κόκκινη. Για το χέρι του Γιάχιτς έχω άλλη άποψη".
Για το αν έχει πρόβλημα με τον Γκαρσια: "Θα σας πω τι απάντησε όταν ρωτήθηκε για το ποιος είναι ο καλύτερος διαιτητής. Η απάντηση είναι Κάκος, αυτός ο καραφλός που συνεχώς τσακωνόμαστε. Εγώ δεν έχω κάτι μαζί του. Αυτά είναι στη φαντασία των δημοσιογράφων".
Για το αν τον έχουν πλησιάσει για να επηρεάσει ένα αποτέλεσμα: "Ο διαιτητής ξεκινά από το τοπικό πρωτάθλημα. Αυτά τα δικαιώματα τα δίνεις από τα ερασιτεχνικά αθλήματα. Οταν ξέρουν πως είσαι τρελός, δεν σε πλησιάζουν. Ο Κάκος είναι τρελός, το ξέρουν"
Για το ποια παιχνίδι έχει αυχαριστηθεί: "Πολλά παιχνίδια έχω παίξει που τα έχω ευχαριστηθεί με ιδιαίτερες συνθήκες. Αγωνιστικά το ΠΑΟΚ-ΑΕΚ φέτος με γέμισε. Οι παίκτες είχαν άψογη συμπεριφορά. Η Τούμπα ήταν φανταστική, ήταν παιχνίδια από αυτά που μένουν στην μνήμη. Και στο Παναθηναϊκός-Ολυμπιακός είχαν άψογη συμπεριφορά οι παίκτες".
Για το αν υπάρχουν ομάδες που δε θέλει να σφυρίζει: "Κάποιες ομάδες δεν αξίζει να τις παίξω. Δε γούσταρα με τίποτα. Δεν ευχαριστιούνται με τίποτα. Έκανα καλά παιχνίδια, αλλά δεν ήταν με τίποτα ευχαριστημένοι. Ας τους σφυρίξουν άλλοι. Δεν είναι ο ΠΑΟΚ μέσα σε αυτές τις ομάδες".

Για το ότι θέλει να είναι αυτός ο σταρ του αγώνα: "Δε νομίζω ότι γίνεται αυτό. Αυτό βγαίνει καμιά φορά. Αναπόφευκτα γίνεται".

Για το αν ο Κάκος θα φύγει ή θα τον φύγουν: "Δεν το ξέρω. Το ζητούμενο είναι να φεύγεις με ψηλά το κεφάλι. Θέλω να παίζω".
Για το αν θα ήθελε να σφυρίξει το Κέρκυρα-ΠΑΟΚ: "Όχι δε θέλω να σφυρίζω ματς της Κέρκυρας, γιατί είναι τα πιο δύσκολα".

Πιντίλι: "ΠΑΟΚ; Γιατί όχι!"

Την προηγούμενη εβδομάδα τα ΣΠΟΡ αποκάλυψαν ότι ο Παντελής Κωνσταντινίδης είχε βρεθεί στη Ρουμανία στα τέλη Φεβρουαρίου για να παρακολουθήσει από κοντά το διεθνή Ρουμάνο μέσο Μιχάι Πιντίλι στο φιλικό με την Ουρουγουάη.
Σήμερα το ρουμανικό σάιτ "sptfm.ro" φιλοξενεί δηλώσεις του Μιχάι Πιντίλι, ο οποίος χαρακτηρίζει "πολύ καλό" το ενδεχόμενο συνεργασίας του με τον ΠΑΟΚ.
Ο Μιχάι Πιντίλι είναι στόχος του ΠΑΟΚ όπως υπογραμμίζεται στην ιστοσελίδα "sptfm.ro".
"Ένα εκατομμύριο ευρώ θα μπορούσε να ικανοποιήσει τους λογαριασμούς της Παντούρι" τονίζεται στο ρεπορτάζ, το οποίο μεταξύ άλλων αναφέρει:
«Ο Πιντίλι θα μπορούσε να κάνει την πτήση προς την Ελλάδα, και συγκεκριμένα με προορισμό τον ΠΑΟΚ, τον οποίο καθοδηγεί ο Λάσλο Μπόλονι. Ο μέσος της Παντούρι παρακολουθήθηκε από τους ανθρώπους που έστειλε η ελληνική ομάδα στο παιχνίδι της Ρουμανίας με την Ουρουγουάη και τώρα ο Μπόλονι μπορεί να του προσφέρει μισθό 250.000 ευρώ ετησίως".
Οπως αναφέρεται μάλιστα στο κείμενο, ο Πιντίλι εκπλήσσεται από την προσοχή που δείχνει για αυτόν ο ελληνικός σύλλογος και λέει ότι θα αγκαλιάσει με ευχαρίστηση κάθε πρόταση που προέρχεται από ομάδα που προπονητής είναι ο Λάσλο Μπόλονι.
"Δεν ξέρω τίποτα για αυτή την προσφορά. Είναι πολύ καλό για μένα αν είναι αληθινό", δήλωσε αρχικά και πρόσθεσε: "Ο Μπόλονι είναι πολύ καλός προπονητής, υπάρχει εκεί και ο Κοστίν Λάζαρ, αλλά προσπαθώ να μην πιστεύω πάρα πολύ σε αυτό. Δεν ξέρω αν με είδαν. Πάντως, είμαι πολύ χαρούμενος που είμαι στα πλάνα τους. Αν μπορώ θα κάνω καλύτερη δουλειά για να πάρω την μεταγραφή".
Ο Πιντίλι είναι γεννημένος στις 9 Νοεμβρίου 1984 έχει ύψος 1.80 και αγωνίζεται ως αμυντικός χαφ. Είναι αρχηγός στην ομάδα του την Παντούρι.

Ποιος θα είναι ο αντίΦωτάκης;

Τον αντικαταστατη του Γιώργου Φωτάκη αναζητά ο Λάσλο Μπόλονι ενόψει του κυριακάτικου εκτός έδρας αγώνα με την Κέρκυρα. Όπως είναι γνωστό, ο Μεσσήνιος διεθνής μέσος πρόκειται να εκτίσει την ποινή της μιας αγωνιστικής στο παιχνίδι με τους Φαίακες, κατά συνέπεια ο Ρουμάνος τεχνικός βρίσκεται σε αναζήτηση του παίκτη που θα πλαισιώσει τους Λάζαρ και Γκαρσία στην τριάδα των χαφ. Υποψήφιοι για την αντικατάσταση του Φωτάκη είναι οι Μπαλάφας και Τσουκαλάς, εκτός κι αν Μπόλονι επιφυλάσσει κάποια έκπληξη.

ΤΟ ΘΕΤΙΚΟ είναι ότι σταδιακά μειώνονται τα προβλήματα τραυματισμών. Για δεύτερη συνεχόμενη μέρα ο Γιώργος Κατσικάς συμμετείχε στο κανονικό πρόγραμμα της προετοιμασίας και πλέον έχει τεθεί στη διάθεση της τεχνικής ηγεσίας.

ΣΕ ΑΣΚΗΣΕΙΣ τακτικής αναμένεται να αφιερωθεί η σημερινή προπόνηση, σε αντίθεση με ό,τι συνέβη στη διάρκεια του χθεσινού προγράμματος προετοιμασίας, καθώς ο Μπόλονι και οι συνεργάτες του έδωσαν βάρος σε ασκήσεις φυσικής κατάστασης.
Το σίγουρο είναι ότι άπαντες στον ΠΑΟΚ έχουν συνειδητοποιήσει την κρισιμότητα του κυριακάτικου αγώνα στην Κέρκυρα. Ο “Δικέφαλος” χρειάζεται πάση θυσία το τρίποντο, προκειμένου να ανακαταλάβει την τρίτη θέση και να επιδιώξει στη συνέχεια να κλείσει περισσότερο την ψαλίδα που τον χωρίζει από τον δεύτερο Παναθηναϊκό.

Το “αλάνι”σε δράση!

Στον ΠΑΟΚ μπορεί να ψάχνουν τον Ζλάταν Μουσλίμοβιτς, εμείς πάντως τον βρήκαμε! Έστω και σε… φωτογραφικό στιγμιότυπο. Από το πρώτο επίσημο ματς του Βόσνιου επιθετικού στο πρωτάθλημα Κίνας με τη φανέλα της Γκιζού Ρενέ.
Το “αλάνι” ντυμένο στα χρώματα των “οράνιε” επέλεξε το Νο 9, καθώς το αγαπημένο του Νο 11 ήταν καπαρωμένο από τον Καταλανό στράικερ, Ράφα Ζορντά, που πήγε από την Λεβάντε στην Γκιζού Ρενέ λίγο πριν από την έλευση του Μουσλίμοβιτς.
Στην πρώτη αναμέτρηση της κινεζικής Σούπερ Λίγκας εναντίον της Σαντόνγκ, όπου Γκιζού Ρενέ επικράτησε 2-1, ο “Μούσλι” ξεκίνησε βασικός και έγινε αλλαγή στο 71ο λεπτό. Στο δεύτερο ματς του πρωταθλήματος η Γκιζού Ρενέ έμεινε στο 1-1 με τον Βόσνιο φορ να αγωνίζεται ως αλλαγή στα τελευταία 32 λεπτά.
Η πρώτη εκτός έδρας εξόρμηση της ομάδας του Μουσλίμοβιτς είναι στο προάστιο της Σαγκάης, την Ζανμπέι, που απέχει μόλις 1.850 χιλιόμετρα από την πόλη Γκιζού!

Ο τρελός πρόεδρος της Γκιζού Ρενέ…
Δεν ξέρουμε αν ο Ζλάταν Μουσλίμοβιτς βρήκε την ποδοσφαιρική Ιθάκη του στο μακρινό Γκιζού, πάντως, ο πρόεδρος της ομάδας, Γουάνγκ Γκουολίν, είναι αποφασισμένος να αποκτήσει το καλοκαίρι τον Ρίο Φέρντιναντ από την Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ και τον Φρανκ Λάμπαρντ από την Τσέλσι! Σύμφωνα με βρετανικά ΜΜΕ προσφέρει 250.000 λίρες εβδομαδιαίο μισθό στους δύο Άγγλους αστέρες! Και το καλύτερο; Ο Γουάνγκ Γκουολίν επιθυμεί να έχει τον Ζοζέ Μουρίνιο προπονητή στην ομάδα του!