Αν θέλετε κάποιοι από εσάs μπορείτε νά μάs στείλετε τα δικά σαs κείμενα στό e-mail:paokfever@yahoo.gr καί εμείs μέ τήν σειρά μαs θά τά αναρτήσουμε…

123

 photo logo_zpsd2cefcfa.gif
.

Πέμπτη 22 Μαρτίου 2012

Ποιος θα είναι ο αντίΦωτάκης;

Τον αντικαταστατη του Γιώργου Φωτάκη αναζητά ο Λάσλο Μπόλονι ενόψει του κυριακάτικου εκτός έδρας αγώνα με την Κέρκυρα. Όπως είναι γνωστό, ο Μεσσήνιος διεθνής μέσος πρόκειται να εκτίσει την ποινή της μιας αγωνιστικής στο παιχνίδι με τους Φαίακες, κατά συνέπεια ο Ρουμάνος τεχνικός βρίσκεται σε αναζήτηση του παίκτη που θα πλαισιώσει τους Λάζαρ και Γκαρσία στην τριάδα των χαφ. Υποψήφιοι για την αντικατάσταση του Φωτάκη είναι οι Μπαλάφας και Τσουκαλάς, εκτός κι αν Μπόλονι επιφυλάσσει κάποια έκπληξη.

ΤΟ ΘΕΤΙΚΟ είναι ότι σταδιακά μειώνονται τα προβλήματα τραυματισμών. Για δεύτερη συνεχόμενη μέρα ο Γιώργος Κατσικάς συμμετείχε στο κανονικό πρόγραμμα της προετοιμασίας και πλέον έχει τεθεί στη διάθεση της τεχνικής ηγεσίας.

ΣΕ ΑΣΚΗΣΕΙΣ τακτικής αναμένεται να αφιερωθεί η σημερινή προπόνηση, σε αντίθεση με ό,τι συνέβη στη διάρκεια του χθεσινού προγράμματος προετοιμασίας, καθώς ο Μπόλονι και οι συνεργάτες του έδωσαν βάρος σε ασκήσεις φυσικής κατάστασης.
Το σίγουρο είναι ότι άπαντες στον ΠΑΟΚ έχουν συνειδητοποιήσει την κρισιμότητα του κυριακάτικου αγώνα στην Κέρκυρα. Ο “Δικέφαλος” χρειάζεται πάση θυσία το τρίποντο, προκειμένου να ανακαταλάβει την τρίτη θέση και να επιδιώξει στη συνέχεια να κλείσει περισσότερο την ψαλίδα που τον χωρίζει από τον δεύτερο Παναθηναϊκό.

Δεν υπάρχουν σχόλια :

Δημοσίευση σχολίου