Αν θέλετε κάποιοι από εσάs μπορείτε νά μάs στείλετε τα δικά σαs κείμενα στό e-mail:paokfever@yahoo.gr καί εμείs μέ τήν σειρά μαs θά τά αναρτήσουμε…

123

 photo logo_zpsd2cefcfa.gif
.

Πέμπτη 22 Μαρτίου 2012

Το “αλάνι”σε δράση!

Στον ΠΑΟΚ μπορεί να ψάχνουν τον Ζλάταν Μουσλίμοβιτς, εμείς πάντως τον βρήκαμε! Έστω και σε… φωτογραφικό στιγμιότυπο. Από το πρώτο επίσημο ματς του Βόσνιου επιθετικού στο πρωτάθλημα Κίνας με τη φανέλα της Γκιζού Ρενέ.
Το “αλάνι” ντυμένο στα χρώματα των “οράνιε” επέλεξε το Νο 9, καθώς το αγαπημένο του Νο 11 ήταν καπαρωμένο από τον Καταλανό στράικερ, Ράφα Ζορντά, που πήγε από την Λεβάντε στην Γκιζού Ρενέ λίγο πριν από την έλευση του Μουσλίμοβιτς.
Στην πρώτη αναμέτρηση της κινεζικής Σούπερ Λίγκας εναντίον της Σαντόνγκ, όπου Γκιζού Ρενέ επικράτησε 2-1, ο “Μούσλι” ξεκίνησε βασικός και έγινε αλλαγή στο 71ο λεπτό. Στο δεύτερο ματς του πρωταθλήματος η Γκιζού Ρενέ έμεινε στο 1-1 με τον Βόσνιο φορ να αγωνίζεται ως αλλαγή στα τελευταία 32 λεπτά.
Η πρώτη εκτός έδρας εξόρμηση της ομάδας του Μουσλίμοβιτς είναι στο προάστιο της Σαγκάης, την Ζανμπέι, που απέχει μόλις 1.850 χιλιόμετρα από την πόλη Γκιζού!

Ο τρελός πρόεδρος της Γκιζού Ρενέ…
Δεν ξέρουμε αν ο Ζλάταν Μουσλίμοβιτς βρήκε την ποδοσφαιρική Ιθάκη του στο μακρινό Γκιζού, πάντως, ο πρόεδρος της ομάδας, Γουάνγκ Γκουολίν, είναι αποφασισμένος να αποκτήσει το καλοκαίρι τον Ρίο Φέρντιναντ από την Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ και τον Φρανκ Λάμπαρντ από την Τσέλσι! Σύμφωνα με βρετανικά ΜΜΕ προσφέρει 250.000 λίρες εβδομαδιαίο μισθό στους δύο Άγγλους αστέρες! Και το καλύτερο; Ο Γουάνγκ Γκουολίν επιθυμεί να έχει τον Ζοζέ Μουρίνιο προπονητή στην ομάδα του!

Δεν υπάρχουν σχόλια :

Δημοσίευση σχολίου