Αν θέλετε κάποιοι από εσάs μπορείτε νά μάs στείλετε τα δικά σαs κείμενα στό e-mail:paokfever@yahoo.gr καί εμείs μέ τήν σειρά μαs θά τά αναρτήσουμε…

123

 photo logo_zpsd2cefcfa.gif
.

Τετάρτη 6 Ιουνίου 2012

"Έγινε το ραντεβού, αναλαμβάνει ο ΓΧ"

Ο Γιώργος Γεωργιάδης του Χαραλάμπους, αναμένεται να είναι ο νέος τεχνικός διευθυντής του ΠΑΟΚ, κάτι που οριστικοποιήθηκε μετά το σημερινό ραντεβού που είχε με τον Ζήση Βρύζα. 
 Ο ΓΧ αναμένεται να ανακοινωθεί Πέμπτη ή Παρασκευή, αφού πρώτα πρέπει να λύσει το συμβόλαιό του με την ΕΠΟ το οποίο τυπικά ολοκληρώνεται στις 30 Ιουνίου.

Μετά την ανακοίνωση της συμφωνίας των δύο πλευρών, αναμένεται να πιάσει δουλειά με τα μέτωπα να μην είναι και λίγα.

Προετοιμασία, μεταγραφικά, συζητήσεις με παίκτες που ανήκουν στο ρόστερ και μάλλον θα αποχωρήσουν  και πολλά άλλα έχει η ατζέντα του νέου τεχνικού διευθυντή, ο οποίος θα περάσει μία μικρή περίοδο προσαρμογής μέχρι να αναλάβει πρωτοβουλίες.

Ο Γεωργιάδης θα είναι συνδετικός κρίκος διοίκησης – Δώνη, έχοντας άριστες σχέσεις και με τις δύο πλευρές και βέβαια, έχοντας γνώση της νοοτροπίας της ομάδας που θα ελέγχει από εδώ και στο εξής.
 

Επίσημη πρόταση σε Κλέιτον!

Ο μεταγραφικός σχεδιασμός του ΠΑΟΚ προχωρά με γρήγορους ρυθμούς και αυτό αποδεικνύει το γεγονός, πως δεν έχουν συγκεκριμενοποιηθεί οι θέσεις στις οποίες χρειάζεται ενίσχυση η ομάδα, αλλά και συγκεκριμένα ονόματα παικτών που θα μπορούσαν να καλύψουν αυτές τις ανάγκες.

Έτσι, σύμφωνα με πληροφορίες, ο ΠΑΟΚ κατέθεσε ήδη επίσημη πρόταση στον Σίλβα Κλέιτον, ώστε ο 29χρονος Βραζιλιάνος μεσοεπιθετικός να επιστρέψει στη Θεσσαλονίκη, αλλά αυτή τη φορά για να ντυθεί στα ασπρόμαυρα. Ο Κλέιτον είναι ένας παίκτης που καλύπτει σε μεγάλο βαθμό, τα ποιοτικά στοιχεία που ζητάει ο Γιώργος Δώνης για την θέση του επιτελικού μέσου. Διαθέτει πολύ καλή τεχνική, έχει καλή κάθετη πάσα, αλλά επιπλέον “πατάει” περιοχή και είναι σε επαφή με το γκολ σε όλη τη διάρκεια της καριέρας του. Επίσης εκτελεί καλά φάουλ και γενικά είναι ένας παίκτης που μπορεί να ανεβάσει τη μεσαία γραμμή του ΠΑΟΚ, σε λογικά οικονομικά πλαίσια.

ΟΛΟΚΛΗΡΩΘΗΚΕ ΤΟ ΣΥΜΒΟΛΑΙΟ ΤΟΥ
Το συμβόλαιο του Κλέιτον ολοκληρώνεται τυπικά στις 30 Ιουνίου, ωστόσο μπορεί να υπογράψει σε όποια ομάδα επιθυμεί. Και στον ΠΑΟΚ, θα βρει έναν γνώριμο προπονητή του, αφού με τον Γιώργο Δώνη συνεργάστηκαν στη Λάρισα την διετία 2006-2008. Όταν έφυγε από την ΑΕΛ ο ένας, έφυγε και ο άλλος, ενώ τώρα είναι πολύ πιθανό να σμίξουν και πάλι στον ΠΑΟΚ.

Τα ΣΠΟΡ, είχαν αναφέρει το ενδιαφέρον του ΠΑΟΚ για τον Κλέιτον, την Δευτέρα 23 Απριλίου, την επομένη του εκτός έδρας αγώνα με τον Λεβαδειακό. Έκτοτε, υπήρξε πάντα στις σκέψεις των ανθρώπων του ΠΑΟΚ και με την σύμφωνη γνώμη του Δώνη έγινε τώρα η επίσημη πρόταση για διετές συμβόλαιο συνεργασίας.

Θυμίζουμε ότι ο Κλέιτον έχει αποκτήσει την ελληνική υπηκοότητα, αφού συμπλήρωσε 9 χρόνια στην Ελλάδα. Πρωτοήρθε το καλοκαίρι του 2003 στον Απόλλωνα Καλαμαριάς και μετά τρεις σεζόν παραχωρήθηκε στη Λάρισα. Μετά την διετία που αναφέραμε, το καλοκαίρι του 2008 ο Παναθηναϊκός τον αγόρασε από την ΑΕΛ δίνοντας 1,5 εκ. ευρώ (!), στον οποίο αγωνιζόταν μέχρι τώρα. Μοναδική διακοπή ήταν ένα εξάμηνο (το πρώτο την σεζόν 2010-2011) όταν δόθηκε δανεικός στην oυκρανική Μέταλιστ, στην οποία σε 9 συμμετοχές είχε 1 γκολ. Συνολικά στην Ελλάδα, έχει 199 συμμετοχές με 54 αγώνες στο πρωτάθλημα και 31 συμμετοχές με 4 γκολ στο κύπελλο. Φέτος, από ένα σημείο και μετά κράτησε όρθιο τον Παναθηναϊκό, ειδικά από τότε που τραυματίστηκε ο Λέτο και ο Φερέιρα τον εμπιστεύτηκε πολλές φορές (είχε 31 συμμετοχές με 6 γκολ).

Αυξάνεται η κίνηση στα διαρκείας

Συνεχίστηκε χθες από τα γραφεία της ΠΑΕ ΠΑΟΚ στο γήπεδο της Τούμπας η διάθεση των εισιτηρίων διαρκείας για τη νέα αγωνιστική περίοδο. Σε σχέση με τις προηγούμενες ημέρες η κίνηση ήταν αυξημένη, γεγονός που επιτρέπει στους ανθρώπους του “Δικέφαλου” να αισιοδοξούν για τη συνέχεια.
Τα διαρκείας στη θύρα 1 κοστίζουν 600 και 490 ευρώ, στις θύρες 2 και 3 στοιχίζουν 390 ευρώ, στις θύρες 4 και 7 κοστίζουν 140 ευρώ και στις θύρες 5 και 6 στοιχίζουν 250 ευρώ.
Να σημειωθεί ότι πέρα από τα κανονικά εισιτήρια, φέτος, υπάρχουν και αρκετές κατηγορίες εκπτωτικών. Στη θύρα 1 κοστίζουν 540 και 440 ευρώ, στις θύρες 2 και 3 στοιχίζουν 350 ευρώ, στις θύρες 4 και 7 κοστίζουν 125 ευρώ και στις θύρες 5 και 6 στοιχίζουν 225 ευρώ.
Τα εκπτωτικά διαρκείας μπορεί να τα αποκτήσει κάποιος μόνο με τη φυσική του παρουσία στα γραφεία του γηπέδου της Τούμπας (δε θα διατίθενται μέσω internet)
Οι κατηγορίες είναι τέσσερις:
1. Επαρχίας (απαραίτητη η προσκόμιση βεβαίωσης του πλησιέστερου αστυνομικού τμήματος για τον τόπο κατοικίας του φιλάθλου) - ισχύει για τις περιοχές εκτός νομού Θεσσαλονίκης (και για εξωτερικό).
2. Ανέργων (απαραίτητη η προσκόμιση θεωρημένης κάρτας ανεργίας).
3. Φοιτητικό (απαραίτητη η προσκόμιση του φοιτητικού πάσο).
4. Τρίτης ηλικίας (65 και άνω).
Επίσης, φέτος, υπάρχουν οικογενειακά και παιδιά εισιτήρια.
Οικογενειακά: Περιλαμβάνει ένα εισιτήριο διαρκείας κανονικό για τον γονιό και ένα παιδικό. Η τιμή του παιδικού εισιτηρίου διαρκείας θα αφορά το 50% της κανονικής τιμής του εισιτηρίου και για την αγορά του θα είναι απαραίτητη η προσκόμιση του πιστοποιητικού γέννησης και οικογενειακής κατάστασης. Παιδικό εισιτήριο διαρκείας θα έχουν το δικαίωμα να αγοράσουν οι γεννηθέντες από το 1998 και έπειτα, ενώ δε θα διατίθενται στα vip. Η αγορά του παιδικού εισιτηρίου προϋποθέτει την ταυτόχρονη αγορά ενός τουλάχιστον κανονικού για την ίδια θύρα. Στην περίπτωση αγοράς κανονικού εισιτηρίου διαρκείας και από τους δύο γονείς το 1ο παιδικό εισιτήριο διαρκείας θα διατίθεται δωρεάν, ενώ το 2ο, 3ο κλπ θα διατίθεται με έκπτωση 50%. Και φέτος θα υπάρχουν δύο περίοδοι διάθεσης των διαρκείας. Η 1η περίοδος θα είναι 01/06/2012 - 06/07/2012. Οι κάτοχοι εισιτηρίου διαρκείας θα έχουν τη δυνατότητα τη συγκεκριμένη περίοδο να ανανεώσουν την ίδια θέση που είχαν ως κάτοχοι εισιτηρίου διαρκείας την προηγούμενη αγωνιστική περίοδο, με την προσκόμιση της ταυτότητάς τους, της κάρτας διαρκείας και του αριθμού φορολογικού μητρώου τους (ΑΦΜ). Σε περίπτωση που κάποιος κάτοχος εισιτηρίου διαρκείας δεν μπορεί να προσέλθει τη συγκεκριμένη χρονική περίοδο στα γραφεία της ΠΑΕ ΠΑΟΚ, θα μπορεί να ανανεώσει τη θέση του μέσω εξουσιοδοτημένου αντιπροσώπου, ο οποίος θα πρέπει να προσκομίσει την ταυτότητα του κατόχου, την εξουσιοδότηση, το καρτελάκι του κατόχου και τον αριθμό φορολογικού μητρώου του κατόχου (ΑΦΜ). Οι μη κάτοχοι εισιτηρίου διαρκείας θα έχουν τη δυνατότητα να αγοράσουν εισιτήριο διαρκείας με την προσκόμιση της ταυτότητάς τους και του αριθμού φορολογικού μητρώου τους (ΑΦΜ). Η 2η περίοδος θα ξεκινήσει 09/07/2012 και θα ολοκληρωθεί στις 20/7/2012.