Αν θέλετε κάποιοι από εσάs μπορείτε νά μάs στείλετε τα δικά σαs κείμενα στό e-mail:paokfever@yahoo.gr καί εμείs μέ τήν σειρά μαs θά τά αναρτήσουμε…

123

 photo logo_zpsd2cefcfa.gif
.

Παρασκευή 1 Ιουνίου 2012

"Δεν με φοβίζει η πίεση"

Ο Γιώργος Δώνης παρουσιάστηκε επίσημα από τον Ζήση Βρύζα μετά τη συφωνία με την ΠΑΕ ΠΑΟΚ να αναλάβει την τεχνική ηγεσία. «Ηταν μια στρατηγική επιλογή η αλλαγή προπονητή. Υπήρχαν στοιχεία που έπρεπε να αλλάξουν. Είμαι στη ευχάριστη θέση να ανακοινώσω πως τα επόμενα δύο χρόνια θα είναι τεχνικός ο Δώνης. Πρέπει να δώσουμε βαρύτητα στην πειθαρχία και την οργάνωση», δήλωσε ο Ζήσης Βρύζας παρουσιάζοντας τον έμπειρο προπονητή στους δημοσιογράφους.
Ο Γιώργος Δώνης τόνισε: «Είμαι χαρούμενος και ευτυχισμένος. Εκπροσωπώ ένα μεγάλο σύλλογο και ανυπομονώ να ξεκινήσει η προετοιμασία και ο προγραμματισμός. Ηταν εύκολη απόφαση για μένα. Είναι λογικό να θες να σκεφτείς μια πρόταση. Βασικό στοιχείο είναι πως ο Βρύζας που είπε ένα ξεκάθαρο πλάνο. Επίσης ο ΠΑΟΚ πήρε γρήγορα την αδειοδότηση και αυτό δείχνει πως έχει βάλει μια τάξη. Ετσι η απόφαση ήταν εύκολη. Υπήρχαν μόνο κάποια οικογενειακά θέματα. Θα πρέπει να χωριστούμε σε τρία σπίτια γιατί ο ένας γιος μου πήγε στο εξωτερικό και ο άλλος είναι στον Παναθηναικό».
Στη συνέχεια απάντησε σε ερωτήσεις:
Για το αγωνιστικό πλάνο: "Θέλω να δω τους παίκτες μου. Πολλές φορές περιμένουν από τον προπονητή να πει τους στόχους του. Θέλω το πλάνο να είναι ξεκάθαρο και να κερδίζουμε κάθε παιχνίδι. Ξεκάθαρο πλάνο είναι η εξέλιξη των παικτών. Οχι μόνο των νέων αλλά και αυτών που είναι 35 ετών. Είναι σημαντικό να εξελίσσονται και αυτοί. Να γίνει επίσης η Τούμπα πολύ δυνατή και οι αντίπαλοι να είναι ικανοποιημένοι έστω και αν πάρουν μια ισοπαλία. Υπάρχουν επιμέρους στόχοι".
Για τον ΠΑΟΚ του Μπόλονι: "Δεν έχω μάθει να αποφεύγω ερωτήσεις, ούτε να μην δίνω απαντήσεις. Δεν θέλω να εκφράζω σχόλια για την ομάδα μου στο παρελθόν. Ο ΠΑΟΚ είχε ένα πλάνο, τότε τον αντιμετωπίσαμε ως αντίπαλο και δεν θα ήθελα να κάνω καμία αναφορά αν μου άρεσε κάτι ή όχι".
Για την πίεση που θα έχει στον ΠΑΟΚ: "Πρέπει να μάθουμε να ξεπερνάμε την πίεση. Οι ξένοι προπονητές έχουν αβαντάζ σε αυτό επειδή δεν καταλαβαίνουν ελληνικά. Σε μία καριέρα 10 ετών πρέπει να υπάρχουν και αρνητικά γιατί αλλιώς χάνεται η ισορροπία. Η διαφορά η σημερινή με τότε που είχα πάει στην ΑΕΚ είναι ότι τότε δεν συγκράτησα τον ενθουσιασμό μου. Τώρα είμαι πιο ώριμος. Ξέρω τι πρέπει να κάνω και τι πρέπε να ζητήσω. Από την στιγμή που το ποδόσφαιρο είναι θέαμα θα υπάρχει κριτική αλλά πλέον είμαι πολύ πιο ώριμος για να το αντέξω".
Για την απόφασή του να έρθει στον ΠΑΟΚ: "Οταν μελετάς μία ομάδα βλέπεις βασικά πράγματα όπως η ιστορία. Αυτό είνα διαφορετικό όμως από κάποια άλλα πράγματα. Αυτό που δείχνει η ομάδα στον αγωνιστικό χώρο αντιπροσωπεύει και τον κόσμο. Εμείς θέλουμε αυτό που θα βλέπει ο κόσμος να είναι και αποτελεσματικό και ευχάριστο".
Για τις μεταγραφές: "Μπορώ να σας πω από τις συζητήσεις που κάναμε ότι θέλω η ομάδα μου να είναι ευέλικτη και πάνω σε αυτό υπάρχουν παίκτες που μπορούν να ανταποκριθούν. Εχουμε μπει στην τελική ευθεία για τον προγραμματισμό. Εχουν υποδειχθεί παίκτες και θα προσπαθήσουμε να μειώσουμε τις πιθανότητες αποτυχίας".
Για τον χρόνο που ζήτησε: "Είχα πει ότι τον χρόνο τον θέλω για καθαρά οικογενειακούς λόγους. Καλό είναι να υπάρχουν προτάσεις. Η πρόταση του εξωτερικού ήταν δέλεαρ καθαρά για τα χρήματα προτίμησα όμως να δοκιμάσω σε ένα μεγάλο σύλλογο στην Ελλάδα".
Για την προετοιμασία: "Μια καλή προετοιμασία είναι καλή αρκεί να γίνει καλή δουλειά μέσα στην χρονιά. Υπάρχουν παίκτες που αυτά που θέλω να περάσω τα παίρνουν γρήγορα. Πιστεύω πως ο ΠΑΟΚ έχει έμπειρους παίκτες και θα είναι πιο σύντομος ο χρονος σε αυτό".
Για τις αδειοδοτήσεις: "Είναι άσχημο για το ποδόσφαιρο και τους παίκτες. Οι ποδοσφαριστές δεν θα μπορούν να βρουν εύκολα δουλειά. Είναι άσχημο αυτό που συμβαίνει. Ισως 2-3 ομάδες να είναι χειρότερες από πέρυσι".
Για τους συνεργάτες του: "Εκτός από εμένα θα είναι τέσσεροι συνεργάτες. Οι Αγγελίνας, Μαλιαρίτσης, Μένταν και Γεωργίτσας".
Για τις ακαδημίες: "Είναι βασική η εξέλιξη των ακαδημιών. Θα πρέπει να υπάρχει οργανόγραμμα. Αυτό το θέμα στην χώρα μας είναι πίσω. Υπάρχει άφθονο ταλέντο στους Ελληνες παίκτες και πάνω σε αυτό θα πρέπει να δουλέψουμε"
Για τις φιλοδοξίες του: "Είμαι υπερβολικά φιλόδοξος. Ο ενθουσιασμός μερικές φορές μπορεί να γυρίσει μπούμερανγκ. Θέλω έναν ΠΑΟΚ που θα δούμε τους στόχους από παιχνίδι σε παιχνίδι. Τους ρόλους σε μια ομάδα είναι εύκολο να τους βάλεις"
Ο Ζήσης Βρύζας μίλησε για το θέμα του τεχνικού διευθυντή: "Για τον τεχνικό διευθυντή δεν υπάρχει κάτι ανακοινώσιμο. Οι ρόλοι είναι ξεκάθαροι. Ετσι λειτούργησε ο ΠΑΟΚ. Οι αποφάσεις του προπονητή είναι σημαντικές. Είναι πιθανό ο νέος τεχνικός διευθυντής να είναι ο Γιώργος Γεωργιάδης, δεν είναι σίγουρο, θα μιλήσουμε μαζί του και θα δούμε. Εχει υποχρεώσεις με την εθνική και πρέπει νατις σεβαστούμε. Θέλω να ευχαριστήσω τον Κωνσταντινίδη για όλα όσα έκανε, πλέον πρέπει να προχωρήσουμε μπροστά. Είναι πιο σημαντική η λειτουργία της ομάδας και η οργάνωση παρά οι επιλογές προσώπων. Με τον κ. Δώνη θέλω να πιστεύω ότι θα μειώσουμε το ρίσκο προς αυτή την κατεύθυνση".
Ο Ζήσης Βρύζας αναφέρθηκε και στον Λάσλο Μπόλονι: "Τα θέματα επικοινωνίας και πειθαρχίας είναι πολύ σημαντικά. Πλέον έχουμε ανθρώπους που έχουν δουλέψει χρόνια μαζί και νομίζω χωρίς να ξεχνάμε την κατάσταση που βρίσκεται ο ΠΑΟΚ ότι μπορούμε να πετύχουμε σημαντικά πράγματα".

Μειωμένες τιμές στα νέα διαρκείας παρουσίασε ο Βρύζας

Ο ΠΑΟΚ μετά από την παρουσίαση του Γιώργου Δώνη παρουσίασε τα εισιτήρια διαρκείας της επόμενης σεζόν, στα οποία υπάρχουν μειωμένες τιμές και νέες ειδικές κατηγορίες
Ο Ζήσης Βρύζας ήταν παρών και στην παρουσίαση των νέων διαρκείας εξηγώντας την ανάγκη πώλησης των εισιτηρίων της νέας σεζόν για να μπορέσει ο ΠΑΟΚ να ανταποκριθεί στις απαιτήσεις που υπάρχουν. Αρχικά είπε:
"Ξεκινάμε αύριο την πώληση των εισιτηρίων και στόχος την επόμενη διετία να έχουμε καλύτερα οικονομικά αποτελέσματα και να καταφέρουμε να χτίσουμε μία ομάδα. Ο κόσμος να ξέρει πως θα μιλάμε ρεαλιστικά και όσον αφορά την ομάδα θα είναι πιο νέα, πιο δυναμική, πιο ενθουσιαδή και πιο άπειρη.
Αυτό που θα θέλει θα είναι ένα γεμάτο γήπεδο και ελπίζω πως ο κόσμος θα μας εμπιστευθεί. Το εισιτήριο διαρκείας έχει την μορφή διαβατηρίου. Όλα τα εισιτήρια έχουν μείωση που ξεκινάει από 10% και φτάνει σε μεγαλύτερες μειώσεις, ανάλογα με την κατηγορία. Θα υπάρχουν ειδικές κατηγορίες, για φιλάθλους άνω των 65 ετών, για ανέργους, για φιλάθλους από την επαρχία αλλά και για παιδιά"
Ο Ζήσης Βρύζας αναφέρθηκε και στο επενδυτικό ενδιαφέρον του Ιβάν Σαββίδη εξηγώντας ότι: "Αν έρθει ο κ. Σαββίδης θα αναθεωρήσουμε την οικονομική μας πολιτική. Το θέμα του κ. Σαββίδη έχει εξέλιξη, εκκρεμεί ένα ραντεβού στο οποίο θα γίνει από βδομάδα και εκεί θα  καθοριστούν και οι επόμενες κινήσεις. Εμείς συνεχίζουμε όμως όπως έχουμε.,..»
Για τις μεταγραφές πρόσθεσε ότι: "Θα θέλαμε μέχρι 20 Ιουλίου να έχουμε τελειώσει τον μεταγραφικό σχεδιασμό. Θα κάνουμε μέχρι τέσσερις κινήσεις πολύ προσεκτικά".

Η ανακοίνωση της ΠΑΕ ΠΑΟΚ για τα διαρκείας είναι η εξής:

"Η ΠΑΕ ΠΑΟΚ ανακοινώνει ότι από την Παρασκευή 01/06/2012 αρχίζει  η πώληση εισιτηρίων διαρκείας για την αγωνιστική περίοδο 2012-2013 από τα γραφεία του γηπέδου Τούμπας και από το Internet μέσω της επίσημης ιστοσελίδας της ΠΑΕ ΠΑΟΚ.

Α. ΔΙΑΘΕΣΗ ΕΙΣΙΤΗΡΙΩΝ
1 περίοδος: 01/06/2012 - 06/07/2012

ΘΥΡΑ 1: ΚΑΝΟΝΙΚΟ (600&490 ευρώ), ΕΚΠΤΩΤΙΚΟ (540 & 440 ευρώ)
ΘΥΡΕΣ 2-3: ΚΑΝΟΝΙΚΟ (390 ευρώ), ΕΚΠΤΩΤΙΚΟ (350 ευρώ)
ΘΥΡΕΣ 4, 4Α,7: ΚΑΝΟΝΙΚΟ (140 ΕΥΡΏ), ΕΚΠΤΩΤΙΚΟ (125 ΕΥΡΩ)
ΘΥΡΕΣ 5-6: ΚΑΝΟΝΙΚΟ (250 ΕΥΡΩ), ΕΚΠΤΩΤΙΚΟ (225 ΕΥΡΩ)
VIP 3ου: ΚΑΝΟΝΙΚΟ (1.850 ΕΥΡΩ)
VIP 4ου: ΚΑΝΟΝΙΚΟ (1.500 ΕΥΡΩ)
Σουΐτες VIP 3ου: ΚΑΝΟΝΙΚΟ (18.000 ΕΥΡΩ)
Σουΐτες VIP 4ου: ΚΑΝΟΝΙΚΟ (35.000 ΕΥΡΩ)


Το εισιτήριο διαρκείας για την  αγωνιστική περίοδο 2012-2013 θα περιλαμβάνει:
α. Τους αγώνες πρωταθλήματος Superleague 2012/2013
β. Τους αγώνες κυπέλλου
γ. Όλους τους προκριματικούς γύρους του UEFA Europa League
δ. Τους φιλικούς αγώνες
Οι κάτοχοι εισιτηρίου διαρκείας θα έχουν τη δυνατότητα τη συγκεκριμένη περίοδο να ανανεώσουν την ίδια θέση που είχαν ως κάτοχοι εισιτηρίου διαρκείας την προηγούμενη αγωνιστική περίοδο, με την προσκόμιση της ταυτότητας τους, της κάρτας διαρκείας και του αριθμού φορολογικού μητρώου τους (ΑΦΜ). Σε περίπτωση που κάποιος κάτοχος εισιτηρίου διαρκείας δε μπορεί να προσέλθει τη συγκεκριμένη χρονική περίοδο στα γραφεία της ΠΑΕ ΠΑΟΚ θα μπορεί να ανανεώσει την θέση του μέσω εξουσιοδοτημένου αντιπροσώπου ο οποίος θα πρέπει να προσκομίσει την ταυτότητα του κατόχου, την εξουσιοδότηση, το καρτελάκι του κατόχου και τον αριθμό φορολογικού μητρώου του κατόχου (ΑΦΜ).
Οι μη κάτοχοι εισιτηρίου διαρκείας θα έχουν τη δυνατότητα να αγοράσουν εισιτήριο διαρκείας με την προσκόμιση της ταυτότητας τους και του αριθμού φορολογικού μητρώου τους (ΑΦΜ).
2η περίοδος: 09/07/2012 - 20/7/2012
Τη συγκεκριμένη περίοδο θα είναι διαθέσιμες για αγορά οι θέσεις που δε θα έχουν αγοραστεί ως εισιτήρια διαρκείας κατά την 1η περίοδο. Σε περίπτωση που κάποιος φίλαθλος δε μπορεί να προσέλθει στα γραφεία της ΠΑΕ ΠΑΟΚ θα μπορεί να αγοράσει εισιτήριο διαρκείας μέσω εξουσιοδοτημένου αντιπροσώπου ο οποίος θα πρέπει να προσκομίσει την ταυτότητα του, την εξουσιοδότηση και τον αριθμό φορολογικού μητρώου του φιλάθλου (ΑΦΜ).
ΣΗΜΕΙΩΣΕΙΣ
Οι κάτοχοι καρτών διαρκείας θύρας 2 στις σειρές 14-26 στις θέσεις 37-56 δεν θα μπορούν να ανανεώσουν τις θέσεις τους, μετά από υπόδειξη της UEFA. Οι φίλαθλοι που έχουν εισιτήριο διαρκείας στις συγκεκριμένες θέσεις θα μπορούν να προμηθευτούν εισιτήριο από τις υπόλοιπες ελεύθερες θέσεις σε όποια θύρα επιθυμούν.

Για τα VIP του 3ου και 4ου ορόφου και τις Σουίτες 3ου και 4ου ορόφου, το εισιτήριο διαρκείας θα περιλαμβάνει ΟΛΟΥΣ τους αγώνες του UEFA Europa League, σε περίπτωση συμμετοχής της ομάδας, αλλά και των playoffs 2013 της Superleague.
Β. ΣΗΜΕΙΑ ΠΩΛΗΣΗΣ
1.     Γραφεία γηπέδου Τούμπας
Από τις 01/06/2012 θα λειτουργούν με το εξής ωράριο:
Καθημερινά:  09.00 - 18.00
Σάββατο :    09.00 - 15.00
2.     Internet
Κάτοχοι εισιτηρίου διαρκείας που θέλουν να προμηθευτούν εισιτήριο μέσω internet:Από την 01/06/2012 στις 09:00 και καθ' όλη τη διάρκεια του 24ώρου μέχρι και την Παρασκευή  06/07/2012 στις 18:00 θα μπορούν οι φίλαθλοι να ανανεώσουν τη θέση την οποία είχαν ως θέση διαρκείας την αγωνιστική περίοδο 2011/12 ακολουθώντας πιστά τις οδηγίες που αναγράφονται σε κάθε βήμα στην ιστοσελίδα.
Μη κάτοχοι εισιτηρίου διαρκείας που θέλουν να προμηθευτούν εισιτήριο μέσω internet:
Οι μη κάτοχοι εισιτηρίου διαρκείας από τις 01/06/2011 στις 09:00 και καθ' όλη τη διάρκεια του 24ώρου θα μπορούν να αγοράσουν εισιτήρια διαρκείας.
Εφόσον η διαδικασία ολοκληρωθεί σωστά, σας αποστέλλεται ένα e-mail (στην διεύθυνση του e-mail που δηλώσατε κατά την εγγραφή σας στην υπηρεσία) που περιέχει τον αριθμό κίνησης και την επιβεβαίωση αγοράς για να παραλάβετε το εισιτήριο σας από τα γραφεία της ΠΑΕ ΠΑΟΚ με την προσκόμιση της ταυτότητας σας και εκτυπωμένο τον αριθμό κίνησης της ηλεκτρονικής αγοράς. Σε περίπτωση που κάποιος κάτοχος εισιτηρίου διαρκείας δε μπορεί να προσέλθει στα γραφεία της ΠΑΕ ΠΑΟΚ θα μπορεί να παραλάβει το εισιτήριο του μέσω εξουσιοδοτημένου αντιπροσώπου ο οποίος θα πρέπει να προσκομίσει την ταυτότητα του κατόχου, εκτυπωμένο τον αριθμό κίνησης της ηλεκτρονικής αγοράς, την εξουσιοδότηση και το καρτελάκι του κατόχου.
Γ. ΚΑΤΗΓΟΡΙΕΣ ΕΙΣΙΤΗΡΙΩΝ

Κανονικά
Εκπτωτικά (μόνο με τη φυσική παρουσία στα γραφεία του γηπέδου της Τούμπας- δε θα διατίθενται μέσω internet):
1. Επαρχίας (απαραίτητη η προσκόμιση βεβαίωσης του πλησιέστερου αστυνομικού τμήματος για τον τόπο κατοικίας του φιλάθλου) - ισχύει για τις περιοχές εκτός Νομού Θεσσαλονίκης
2. Ανέργων (απαραίτητη η προσκόμιση θεωρημένης κάρτας ανεργίας)
3. Φοιτητικό (απαραίτητη η προσκόμιση του φοιτητικού πάσο)
4. Τρίτης ηλικίας (65 και άνω)
Οικογενειακά: Περιλαμβάνει ένα εισιτήριο διαρκείας κανονικό για τον γονιό και ένα παιδικό. Η τιμή του παιδικού εισιτηρίου διαρκείας θα αφορά το 50% της κανονικής τιμής του εισιτηρίου και για την αγορά του θα είναι απαραίτητη η προσκόμιση του πιστοποιητικού γέννησης και οικογενειακής κατάστασης. Παιδικό εισιτήριο διαρκείας θα έχουν το δικαίωμα να αγοράσουν οι γεννηθέντες από το 1998 και έπειτα ενώ δε θα διατίθενται στα vip.
Η αγορά του παιδικού εισιτηρίου προϋποθέτει την ταυτόχρονη αγορά ενός τουλάχιστον κανονικού για την ίδια θύρα.
Στην περίπτωση αγοράς κανονικού εισιτηρίου διαρκείας και από τους δύο γονείς το 1ο παιδικό εισιτήριο διαρκείας θα διατίθεται δωρεάν ενώ το 2ο, 3ο κλπ θα διατίθεται με έκπτωση 50%.

Δ. ΤΡΟΠΟΙ ΠΛΗΡΩΜΗΣ
Μετρητά
Επιταγή (έως τρίμηνη λήξης 30/09/2012)
Πιστωτική κάρτα με δυνατότητα αποπληρωμής  έως 10 άτοκες δόσεις (μόνο για συναλλαγές από τα εκδοτήρια). Δεκτές είναι όλες οι πιστωτικές κάρτες εκτός από την AMERICAN EXPRESS.
Κατάθεση σε τραπεζικό λογαριασμό της ΠΑΕ ΠΑΟΚ στις εξής τράπεζες : ΕΘΝΙΚΗ - ΕΜΠΟΡΙΚΗ - CITIBANK (όσον αφορά τους αριθμούς των τραπεζικών λογαριασμών, επικοινωνήστε με τα γραφεία της ΠΑΕ)
Για τις αγορές εισιτηρίων διαρκείας μέσω internet δεν υπάρχει η δυνατότητα άτοκων δόσεων.
ΔΙΕΥΚΡΙΝΙΣΕΙΣ
Κατά την 1η περίοδο διάθεσης οι κάτοχοι που επιθυμούν να αλλάξουν θύρα ή θέση, θα μπορούν να επιλέξουν από τις θέσεις που δεν είχαν πουληθεί σαν διαρκείας την περίοδο 2011-2012. Κατά τη 2η περίοδο διάθεσης εισιτηρίων ΔΕΝ θα γίνονται αλλαγές στις θέσεις.
Δεν είναι εφικτή η αγορά εισιτηρίου με προκαταβολή.
Ο κάθε φίλαθλος θα μπορεί να επωφεληθεί την έκπτωση μίας μόνο από τις κατηγορίες εκπτωτικών εισιτηρίων.
Στις αγορές μέσω internet δεν είναι εφικτή η αλλαγή θέσης ή η ακύρωση συναλλαγής.
Δεν είναι εφικτή η αγορά εισιτηρίου με δύο τρόπους πληρωμής (παράδειγμα: μισά μετρητά - μισά πιστωτική).
ΟΛΟΙ οι κάτοχοι εισιτηρίων διαρκείας της αγωνιστικής περιόδου 2012-2013 θα έχουν ΠΡΟΤΕΡΑΙΟΤΗΤΑ στην αγορά των εισιτηρίων για τον εντός έδρας αγώνα για τη φάση των ομίλων του UEFA Europa League (σε περίπτωση συμμετοχής της ομάδας) και για τα Playoffs 2013 (σε περίπτωση συμμετοχής της ομάδας) της Superleague".