Αν θέλετε κάποιοι από εσάs μπορείτε νά μάs στείλετε τα δικά σαs κείμενα στό e-mail:paokfever@yahoo.gr καί εμείs μέ τήν σειρά μαs θά τά αναρτήσουμε…

123

 photo logo_zpsd2cefcfa.gif
.

Σάββατο 21 Ιανουαρίου 2012

Τρεις παίκτες του ΠΑΟΚ στην Εθνική Νέων

Ο ομοσπονδιακός τεχνικός της Εθνικής Νέων Κώστας Τσάνας ανακοίνωσε τα ονόματα των ποδοσφαιριστών που θα συμμετάσχουν στις προπονήσεις της Εθνικής Νέων, που θα πραγματοποιηθούν στις αθλητικές εγκαταστάσεις του Αγ. Κοσμά στις 23/1 (16:30), 24/1 (16:30) και 25/1 (12:00).
Οι 18 ποδοσφαιριστές που κάλεσε ο Κώστας Τσάνας είναι οι Ρουγκάλας (Ολυμπιακός), Λυκογιάννης (Ολυμπιακός), Διαμαντάκος (Ολυμπιακός), Κουσίδης (Παναθηναϊκός), Μαρινάκης (Παναθηναϊκός), Σταφυλίδης (ΠΑΟΚ), Κίτσιου (ΠΑΟΚ), Μελισσάς (ΠΑΟΚ), Μπουγαϊδης (ΑΕΚ), Μπουχαλάκης (Εργοτέλης), Κατίδης (Άρης), Διούδης (Άρης), Γιαννιώτας (Άρης), Μπούζας (Πανιώνιος), Κούρος (Πανιώνιος), Σμυρλής (Πανιώνιος), Καϊμακαμούδης (Ηλυσιακός), Μπάλλας (Ατρόμητος).

Παίζει με ΠΑΟΚ, δεν πάει Εθνική ο Σταφυλίδης

Οι ποδοσφαιριστές Παναγιώτης Μπάλας (Ατρόμητος) και Σταφυλίδης Κώστας (ΠΑΟΚ), αν και κλήθηκαν αρχικά, δεν θα συμμετάσχουν στις προπονήσεις της Εθνικής Νέων (23-25/1/2012). Ο ομοσπονδιακός προπονητής, Κώστας Τσάνας, κάλεσε τους Άγγελο Δημητρίου (Ατρόμητος) και Χρήστο Κασαπάκη (Παναθηναϊκός)

Μπόλονι: «Εμείς είμαστε εδώ…», Δηλώσεις Φωτάκη, Λαζάρ.

Ο Λάσλο Μπόλονι μίλησε στη Nova για το σήμερα αλλά και το αύριο του ΠΑΟΚ.
Αρχικά ρωτήθηκε αν το κίνητρο του Δικεφάλου και η καλή ψυχολογία είναι στοιχεία ικανά να καλύψουν την κόπωση από τους διαδοχικούς αγώνες.
“Θα το δούμε... αύριο (σ.σ.: σήμερα). Είναι βέβαιο πως μέχρι σήμερα η συγκέντρωσή μας εστιάστηκε στην αποφόρτιση και τώρα ξεκινάμε να δουλεύουμε τα προβλήματα στη νοοτροπία. Εχω πολλούς ποδοσφαιριστές που έχουν πολύ καλή εμπειρία και ξέρω πως κάνουν τα πάντα για να συνεχίσουν εξίσου αποτελεσματικά αυτόν τον μαραθώνιο αγώνων”.
Στα τελευταία ματς η ομάδα έδειξε συγκέντρωση, δύναμη, πάθος καταφέρνοντας να πάρει τα αποτελέσματα που ήθελε. Είναι τα στοιχεία αυτά η απάντηση στον παράγοντα κόπωση;
“Ορισμένες φορές, δεν ξέρω πόσα χρόνια πριν, είχα ακούσει κάποιον να λέει πως ‘όταν η ομάδα είναι κουρασμένη είναι δύσκολο να είναι εντός του αγώνα’. Αυτό ισχύει, όμως η κατάσταση βελτιώνεται στο δεύτερο ημίχρονο. Βέβαια, γνωρίζουμε πως αυτό είναι το τρίτο παιχνίδι σε έξι μέρες. Είναι πολύ, αλλά θα κάνουμε τα πάντα για να συνεχίσουμε με καλά αποτελέσματα στην Τούμπα”.
Με σημαντικές μονάδες να έχουν αποχωρήσει, οι υπόλοιποι παίκτες ανέβασαν απόδοση και προσπάθεια για να μη φανεί το κενό τους με τ’ αποτελέσματα να δείχνουν πως το έχουν πετύχει.
“Στον ΠΑΟΚ είναι απαραίτητο να διαθέτεις σκληρό χαρακτήρα. Όταν βρίσκεσαι στη Θεσσαλονίκη και τον ΠΑΟΚ πρέπει να έχεις σκληρό και δυνατό χαρακτήρα. Διαφορετικά δεν μπορεί να είσαι ευτυχισμένος. Στους ποδοσφαιριστές που έφυγαν τους ευχόμαστε τα καλύτερα, αλλά η συγκέντρωσή μας τώρα είναι στην ομάδα. Αυτοί ανήκουν στο παρελθόν κι εμείς είμαστε εδώ επειδή μας ενδιαφέρει το παρόν και το μέλλον και δουλεύουμε με τον καλύτερο τρόπο γι’ αυτά. Μέχρι τώρα δεν ήταν εύκολα. Αλλά οι ποδοσφαιριστές μας έδειξαν καλό και πολύ ενδιαφέρον κίνητρο. Και το να έχεις κίνητρο είναι το μεγαλύτερο πρόβλημα σήμερα. Ετσι, ελπίζω πως μπορούμε να συνεχίσουμε το ίδιο καλά ή και καλύτερα δίχως αυτούς”.
Για το ματς με τον Πανιώνιο είπε:
“Κι αυτοί έχουν χάσει ορισμένους παίκτες, όμως παρουσιάζει ενδιαφέρον πως δεν έχασαν τη συγκέντρωσή τους κι αυτό, επαναλαμβάνω είναι πολύ ενδιαφέρον. Για μένα, έχουν μια πολύ καλή ομάδα και κανείς δεν μπορεί να ξεχάσει το φανταστικό τους παιχνίδι με τον Παναθηναϊκό στο Κύπελλο. Οταν στο δεύτερο ημίχρονο ήταν πιο δυνατοί, όπως κι ο αντίπαλός τους. Γι’ αυτό πρέπει να είμαστε στην καλύτερη δυνατή κατάσταση για να κάνουμε καλό παιχνίδι εναντίον τους”.
ΦΩΤΑΚΗΣ: “ΔΕΝ ΑΛΛΑΖΕΙ Η ΦΙΛΟΣΟΦΙΑ ΜΑΣ”
Ο Γιώργος Φωτάκης μιλώντας επίσης στη Nova αναφέρθηκε στην πρόκριση επί της ΑΕΚ, αλλά και στο σημερινό ματς με τον Πανιώνιο.
“Σίγουρα είμαστε ικανοποιημένοι, γιατί είχαμε έναν αρχικό στόχο ν' αποκλείσουμε την ΑΕΚ. Από εκεί και πέρα, αυτό το παιχνίδι θα πρέπει να το ξεχάσουμε, να το βγάλουμε τελείως από το μυαλό μας, γιατί αύριο έχουμε ένα δύσκολο παιχνίδι με τον Πανιώνιο. Ο αντίπαλός μας είναι σε ανοδική πορεία. Ασφαλώς έχουμε πολλά παιχνίδια στα πόδια μας αλλά παίζουμε μέσα στην έδρα μας και πρέπει να νικήσουμε οπωσδήποτε”, τόνισε αρχικά.
Μετά τις αποχωρήσεις συμπαικτών του η ομάδα έχει αλλάξει χαρακτηριστικά στο παιχνίδι της;
“Φιλοσοφία είναι δύσκολο ν' αλλάξουμε επειδή έφυγαν δυο παίκτες από την ενδεκάδα. Σίγουρα στα χαρακτηριστικά μπορούμε να περιμένουμε κάποια άλλα στοιχεία γιατί λείπει ένας μεγάλος παίκτης, ο Βιεϊρίνια. Ωστόσο ο ΠΑΟΚ διαθέτει πολλούς και καλούς παίκτες στο ρόστερ. Θα προσπαθήσουμε να καλύψουμε τα κενά τους με τον καλύτερο δυνατό τρόπο. Μέχρι στιγμής αυτό δείχνουμε, τα έχουμε πάει αρκετά καλά. Πρέπει να συνεχίσουμε στον ίδιο ρυθμό”, εξήγησε.
Ποια είναι η λογική αντιμετώπισης της κόπωσης από τα συνεχόμενα ματς;
“Εντάξει... εμείς αυτό που θέλουμε είναι να έχουμε στα πόδια μας την μπάλα όσο περισσότερη ώρα γίνεται. Όταν είσαι κουρασμένος από τα συνεχή παιχνίδια πρέπει ν’ αντιπαραθέσεις κάποια άλλα στοιχεία, όπως είναι η συγκέντρωση και η οργάνωση, όπως κάναμε ειδικά σ’ αυτά τα δύο παιχνίδια για να πάρουμε τη νίκη. Οταν μπαίνουμε στο γήπεδο αγωνιζόμαστε για τη νίκη, για τίποτα άλλο. Κι όταν δεν μπορείς να παίζεις καλά αυτό που μετράει είναι οι τρεις βαθμοί”.
Επόμενος αντίπαλος είναι ο Πανιώνιος:
“Βρίσκεται σε ανοδική πορεία με τα τελευταία επιτυχή αποτελέσματα που έχει. Κι εμάς η ψυχολογία μας είναι σε πολύ καλά επίπεδα. Το μόνο που μας προβληματίζει είναι η κούραση, τίποτα άλλο. Θέλω να πιστεύω πως θα γίνει μια καλή διαχείριση του ρόστερ ώστε να μπορέσουμε ν' αντεπεξέλθουμε σ' αυτές τις δύσκολες υποχρεώσεις που έχουμε”.
Λάζαρ: “Θέλω τίτλο με ΠΑΟΚ”
Ο Κοστίν Λάζαρ μίλησε στη “Nova” τόσο για το σημερινό ματς με τον Πανιώνιο, όσο και το όνειρο που έχει για έναν τίτλο με τον ΠΑΟΚ.
“Σίγουρα είναι δύσκολο για μας κάθε ματς, καθώς η ομάδα αγωνίζεται σε συνεχόμενα παιχνίδια. Παρόλα αυτά πιστεύω πως θα είμαστε όπως πρέπει απέναντι στον Πανιώνιο”.
Τι είναι αυτό που δίνει δύναμη στους ποδοσφαιριστές;
“Σίγουρα, ο καθένας έχει ένα κίνητρο που του δίνει δύναμη. Βέβαια είναι και η ομάδα. Προσωπικά βρίσκω το κίνητρό μου στην οικογένεια, στους οπαδούς και στο κάτω - κάτω, σ’ αυτό που κάνουμε στον επαγγελματισμό μας. Γιατί να μην ξεχνάμε πως είμαστε τυχεροί που κάνουμε αυτή τη δουλειά”, τόνισε ο Ρουμάνος.
Δεν έκρυψε ότι “πλέον έχω βρει τη θέση μου στην ομάδα και η ομάδα ξέρει τι και πώς να περιμένει από εμένα. Παλεύουμε για το καλύτερο κι ελπίζουμε ο συνδυασμός να δώσει ό,τι καλύτερο και για τους δυο. Θα ήθελα φέτος ένα τρόπαιο με την ομάδα. Θα ήταν υπέροχος ένας τίτλος στην πρώτη μου σεζόν εδώ”.
Όσο για το τι πρέπει να κάνει ο ΠΑΟΚ για να πάρει αυτό που θέλει στο ματς με τον Πανιώνιο;
“Κάθε αγώνας είναι διαφορετικός. Αυτό που πρέπει είναι να είμαστε σοβαροί απέναντι στον αντίπαλο. Να δούμε σοβαρά το παιχνίδι. Είμαστε λίγο κουρασμένοι, αλλά πιστεύω πως θα κάνουμε αυτό που πρέπει για να πάρουμε τη νίκη και μπροστά σε τόσο κόσμο να τους ανταποδώσουμε τη χαρά και τη στήριξη που μας παρέχουν”.

Ο Γκαρσία στα ΣΠΟΡ!

Χαρούμενος για τη σπουδαία νίκη και τη πρόκριση επί της ΑΕΚ παρουσιάστηκε ο Πάμπλο Γκαρσία. Με δηλώσεις του στα ΣΠΟΡ τόνισε πως η ομάδα απέδωσε πολύ καλά στον ανασταλτικό τομέα, όχι όμως και στον δημιουργικό – επιθετικό και εκεί πρέπει να βελτιωθεί. Υποστήριξε με πάθος, πως ο ΠΑΟΚ αξίζει ένα τίτλο.
Αρχικά ρωτήθηκε: -Είσαι χαρούμενος από την πρόκριση; “Είμαι πολύ χαρούμενος για τη νίκη, όχι τόσο πολύ για το παιχνίδι που κάναμε. Φυσικά είμαι πολύ χαρούμενος που προκριθήκαμε και αποκλείσαμε μια ομάδα που μας άφησε πέρυσι εκτός κυπέλλου”.

Ποια στοιχεία είχε ο ΠΑΟΚ στο παιχνίδι του και τον οδήγησαν στην πρόκριση; “Σε αυτό το παιχνίδι λειτουργήσαμε πολύ καλά αμυντικά, μας λείπει να παίξουμε ακόμα περισσότερο επιθετικό ποδόσφαιρο, πρέπει να παίξουμε πιο επιθετικά, αλλά αυτό θα γίνει με το πέρασμα του χρόνου. Πρέπει να βελτιώσουμε κάποια πράγματα για να γίνουμε ακόμα καλύτεροι στον επιθετικό τομέα”.

Σας είπε κάτι ο Μπόλονι για τον τρόπο με τον οποίο πρέπει να αγωνιστείτε; “Είναι κάποια πράγματα που μένουν στο γήπεδο, στον αγωνιστικό χώρο και δε χρειάζεται να πούμε περισσότερα”.

Ο ΠΑΟΚ πέρασε το εμπόδιο της ΑΕΚ, ακολουθούν κι άλλα παιχνίδια δύσκολα, το ερώτημα είναι εάν μπορεί ο ΠΑΟΚ να αντεπεξέλθει στα επόμενα ματς; “Κάθε φορά τα πράγματα γίνονται και πιο δύσκολα, όμως είμαστε σε καλό δρόμο. Το πιο σημαντικό είναι πως είμαστε ενωμένοι σαν ομάδα, με τη δουλειά που κάνουμε και που θέλουμε σε κάθε παιχνίδι να φέρνει τα ανάλογα αποτελέσματα. Στο ποδόσφαιρο μετράνε τα αποτελέσματα, αυτό το ξέρουμε πολύ καλά. Και σίγουρα πρέπει να βελτιωθούμε με την μπάλα στα πόδια, πρέπει να παίξουμε καλύτερα, μπορούμε να παίξουμε καλό ποδόσφαιρο”.

Νιώθεις πως η ομάδα δικαιούται έναν τίτλο; “Σύμφωνα με το αποτέλεσμα της κλήρωσης αποτελεί μια ευκαιρία για τον ΠΑΟΚ το Κύπελλο. Το αξίζουμε, το δικαιούμαστε, την αξία μας όμως πρέπει να τη δείξουμε μέσα στο γήπεδο. Κάναμε προχθές ένα σημαντικό βήμα μπροστά και πρέπει να συνεχίσουμε έτσι. Για να κερδίσουμε τα επόμενα παιχνίδια πρέπει να βελτιωθούμε σημαντικά σε αρκετούς τομείς”.

Η ομάδα άλλαξε, έφυγαν πολύ σημαντικοί παίκτες, ήρθαν νεαροί. Σου αρέσει ή μήπως φοβάσαι πως έπεσε η ποιότητα της ομάδας; “Εγώ πιστεύω πως οι νεαροί παίκτες αποτελούν το μέλλον του ΠΑΟΚ. Εμένα προσωπικά μου μένει λίγη καριέρα ακόμα. Καταλαβαίνω πως σιγά-σιγά πρέπει να αποχωρήσουμε και να δώσουμε χώρο στους νεαρούς. Είναι ο νόμος της ζωής και του ποδοσφαίρου, τι να κάνουμε; Δεν ξέρουμε ποτέ τι μπορεί να γίνει. Προχωράμε από Κυριακή σε Κυριακή, από αγώνα σε αγώνα και βλέπουμε σιγά-σιγά τι θα προκύψει”. “Βήμα προς βήμα για τον τελικό” Ο Γκαρσία παρουσιάστηκε ρεαλιστής, καθώς δήλωσε πως χρειάζονται προσοχή και τα άλλα παιχνίδια που ακολουθούν για τον ΠΑΟΚ στο κύπελλο.

Τέθηκε και ερώτημα για την αποδέσμευση του συμβολαίου του Κοντρέρας και είπε: “Δεν χρειάζεται να το συζητήσουμε. Ήμασταν πολύ καιρό μαζί και δημιουργήθηκε μια πολύ στενή φιλία. Έτσι όμως είναι το ποδόσφαιρο. Άλλος έρχεται και άλλος φεύγει. Και αυτό που θα μείνει είναι ο ΠΑΟΚ που θα συνεχίσει με αυτούς που έμειναν και με αυτούς που θα έρθουν”.

Ακολουθεί ένα πολύ δύσκολο παιχνίδι με τον Πανιώνιο, δεν υπάρχει χρόνος για ξεκούραση. Ποια είναι τα στοιχεία που πρέπει να έχει ο ΠΑΟΚ για να κερδίσει; «Όσος χρόνος έχει απομείνει, θα ξεκουραστούμε για να ανταποκριθούμε στις απαιτήσεις αυτού του αγώνα. Ξέρουμε πως όλες οι ομάδες που έρχονται για να αγωνιστούν στην Τούμπα, παίζουν κλειστά και πρέπει να διασπάσουμε τις άμυνές τους. Τώρα που είναι να αποσυρθώ δεν καταλαβαίνω γιατί συνέχεια με μαρκάρουν πιεστικά. Πιστεύω οι ομάδες που παίζουν έτσι, κατά τη διάρκεια του αγώνα δεν πρόκειται να κερδίσουν».

Οι φίλαθλοι του ΠΑΟΚ τραγουδούσαν και ζητούσαν να είναι ο ΠΑΟΚ στον τελικό του κυπέλλου. Εσύ τι πιστεύεις ; “Κανείς δεν ξέρει ποιος θα φτάσει στον τελικό. Να δούμε στην πορεία εάν θα φθάσει ο Ολυμπιακός ή εάν θα φθάσουμε εμείς. Το μόνο σίγουρο είναι πως έχουμε ένα δυνατό αντίπαλο, τον Ατρόμητο που παίζει καλό ποδόσφαιρο και πρέπει να τον προσέξουμε. Να κάνουμε τις κινήσεις, βήμα προς βήμα”.

Στον ΠΑΟΚ σκέφτονται σοβαρά το ενδεχόμενο να ανανεώσουν το συμβόλαιό σου. Ποιες οι σκέψεις του για το θέμα; “Είμαι ήρεμος, πολύ ήρεμος. Προσπαθώ να βελτιωθώ από Κυριακή σε Κυριακή, σε κάθε αγώνα να είμαι καλύτερος για να κερδίσουμε κάθε ματς. Τα υπόλοιπα ας έρθουν μόνα τους. Να έρθουν με το καλό. Πάντως για να πω τη αλήθεια, είμαστε ο ΠΑΟΚ και έχουμε το δικαίωμα να ονειρευόμαστε”. Ο Γκαρσία ρωτήθηκε για την αναμέτρηση της Ρεάλ με την Μπαρσελόνα και ποια ομάδα συμπαθεί περισσότερο και δήλωσε: “Εμένα, πριν μεταγραφώ στη Ρεάλ, μου άρεσε η Μπαρτσελόνα και ο τρόπος παιχνιδιού της”.

Σαλπιγγίδης: «Όλα είναι θετικά για νέα συμφωνία»

Ο Δημήτρης Σαλπιγγίδης παρέλαβε το βραβείο του MVP της 17ης αγωνιστικής για την εμφάνιση που έκανε στο ματς με τον Εργοτέλη.
Στη βράβευσή του είπε πολλά και σημαντικά πράγματα και για την αναπροσαρμογή και επέκταση του συμβολαίου του.
Αρχικά ο διεθνής επιθετικός ευχαρίστησε για την ψηφοφορία και την προτίμηση του κόσμου προς το πρόσωπό του και όταν ρωτήθηκε για την πρόταση της ΠΑΕ τόνισε:
«Κάναμε μία συζήτηση αλλά αυτή την στιγμή προέχουν οι υποχρεώσεις της ομάδας. Συμφωνήσαμε με την διοίκηση ότι αν όλα πάνε καλά το καλοκαίρι θα μπορέσουμε να ολοκληρώσουμε τις συζητήσεις. Αυτό δεν θα γίνει τώρα σε πέντε ή δέκα ημέρες. Αν όλα πάνε καλά και από την δική μου πλευρά και από την διοίκηση οι συζητήσεις θα έχουν αίσιο τέλος το καλοκαίρι».
Για το βαρύ πρόγραμμα που έχει ο ΠΑΟΚ, ο Σαλπιγγίδης ανέφερε:
«Τώρα έχουμε μπροστά μας τον αγώνα με τον Πανιώνιο και αυτόν σκεφτόμαστε. Οι άλλοι αγώνες ακολουθούν. Υπάρχει κούραση στην ομάδα, αλλά πιστεύω ότι θα τα καταφέρουμε μια και παίζουμε στην έδρα μας και έχουμε καλύτερη ομάδα».
Ο Σαλπιγγίδης ρωτήθηκε και πάλι για τις απώλειες παικτών και πόσο επηρεάζουν τον ΠΑΟΚ:
«Πρώτα απ’ όλα έφυγαν αξιόλογα παιδιά που δέθηκαν με την ομάδα. Τους ευχόμαστε καλή τύχη. Από εκεί και πέρα ο ΠΑΟΚ θα υπάρχει πάντα είτε τώρα που έφυγαν τα παιδιά, είτε που θα φύγω εγώ, είτε που θα φύγουν όλοι όσοι τώρα παίζουν. Πιστεύω ότι τώρα που η οικονομία χτυπάει και το ποδόσφαιρο και  έχει επιπτώσεις στην δική μας ομάδα, καλό θα είναι να δώσουμε βάση στα παιδιά της Β΄ ομάδας και γενικά σε Έλληνες νεαρούς ποδοσφαιριστές. Η διοίκηση αποτελείται από παλιούς αθλητές και αυτοί ξέρουν τι κάνουν. Από εκεί και πέρα η ομάδα έχει καλές και κακές στιγμές. Μπορεί να κάνουμε και κάποια κοιλιά. Εύχομαι επάνω σε αυτό το διάστημα να είμαστε και τυχεροί».
Για τον δικό του ρόλο και αν οφείλει να καθοδηγεί τους νέους που τώρα γνωρίζουν το επαγγελματικό ποδόσφαιρο, σχολίασε:
«Αυτό δεν είναι κάτι που το νοιώθεις. Εφόσον υπάρχει καλό κλίμα στην ομάδα τα παιδιά απορροφούνται καλύτερα. Εγώ προσπαθώ να λειτουργώ πάντα για το καλό της ομάδας και αυτό θα κάνω είτε υπάρχουν άλλοι παλιότεροι, είτε όχι».
Σε νέα ερώτηση για την επέκταση του συμβολαίου του και αν αυτό ισχύει αναδρομικά, σχολίασε:
«Μέχρι σήμερα είχαμε προβλήματα. Και η διοίκηση και εγώ με μία μικρή μερίδα του κόσμου. Πρέπει να ξεκαθαρίσω ότι δεν μιλήσαμε για ποσά και για αριθμούς. Αυτή την περίοδο προέχει η ομάδα να λύσει τα προβλήματά της που αφορούν όλα τα παιδιά. Εφόσον όλα είναι καλά δεν έχω λόγο να μην μείνω περισσότερα χρόνια. Υπάρχει διάθεση και από εμένα και από την διοίκηση. Σήμερα όλα δείχνουν θετικά»

Ο Μπόλονι πήρε Πόποβιτς στην αποστολή

Ο Λάσλο Μπόλονι ανακοίνωσε πριν από λίγο την αποστολή για το αυριανό ματς με τον Πανιώνιο και συμπεριέλαβε στις επιλογές του και τον νεαρό Δημήτρη Πόποβιτς….
Στην διάρκεια της τελευταίας προπόνησης  που έγινε στην Τούμπα, προέκυψε μικρό πρόβλημα με τον Παπάζογλου ο οποίος ένοιωσε ενοχλήσεις στους κοιλιακούς.
Έτσι τέθηκε νοκ άουτ και ο Ρουμάνος τεχνικός του Δικεφάλου πήρε στην αποστολή τον νεαρό Δημήτρη Πόποβιτς ο οποίος είναι γεννημένος το 1995.
Ο Λάσλο Μπόλονι θέλει να βάλει και τον Πόποβιτς στο κλίμα της ομάδας, καθώς πρόκειται για ένα από τα μεγαλύτερα ταλέντα που προέρχονται από τις Ακαδημίες του Δικεφάλου.
Στην αποστολή μετέχουν 20 ποδοσφαιριστές. Πρόκειται για τους: Γλύκο, Κρέσιτς, Αθανασιάδη, Γιάννου, Κατσικά, Μαλεζά, Μπαλάφα, Πόποβιτς, Σαλπιγγίδη, Σταφυλίδη, Τσουκαλά, Φωτάκη, Τσιρίλο, Έτο, Γκαρσία, Ίβιτς, Λάζαρ, Λίνο, Ρομπέρ και Σνάουτσνερ.

Ο Βιεϊρίνια στη Θεσσαλονίκη

Αρχές Ιανουαρίου ο Βιεϊρίνια αποχαιρέτισε τη Θεσσαλονίκη (έχοντας κλείσει η μεταγραφή του στη Βόλσφμπουργκ) και πέταξε για τη Γερμανία, όπου ενσωματώθηκε στην αποστολή της νέας του ομάδας, η οποία 7-16 Ιανουαρίου έκανε μία μίνι προετοιμασία στο Ντουμπάι.
Την περασμένη Δευτέρα, η Βόλφσμπουργκ επέστρεψε στη βάση της και ο Βιεϊρίνια επέστρεψε στη Θεσσαλονίκη με άδεια σχεδόν 24 ωρών σε ένα ταξίδι αστραπή για να δει από κοντά την κόρη του (18 Ιανουαρίου έγινε δύο μηνών) και τη γυναίκα του.
Όσοι τον αντίκρισαν μάλιστα στο “Cosmos” στη βόλτα που έκανε το βράδυ της Δευτέρας δεν πίστευαν στα μάτια τους…
Την Τετάρτη επέστρεψε στη Γερμανία μαζί με τη γυναίκα του για να βρουν πλέον σπίτι και την ίδια μέρα έκανε και την επίσημη φωτογράφηση με τη νέα του ομάδα.
Ετοιμος για την 11άδα των “Λύκων”
Ο Βιεϊρίνια έχει ήδη κλέψει τις καρδιές των ανθρώπων της Βόλφσμπουργκ έχοντας εξαιρετική παρουσία στη μίνι προετοιμασία της νέας του ομάδας στο Ντουμπάι.
Ο τεχνικός των “Λύκων”, Φέλιξ Μάγκατ έχει τονίσει ότι η προσθήκη του Πορτογάλου μπορεί να δώσει λύσεις στην επίθεση της ομάδας του και φαίνεται ότι τον προορίζει για τη βασική 11άδα στο προσεχές ματς με την Κολωνία.
Αύριο αρχίζει και πάλι το γερμανικό πρωτάθλημα (μετά τη χειμερινή διακοπή ενός μήνα) και η Βόλφσμπουργκ υποδέχεται στην έδρα της την Κολωνία (16:30) στην πρεμιέρα του β’ γύρου.
Εκεί αναμένεται να κάνει ο Βιεϊρίνια το ντεμπούτο του στην Μπουντεσλίγκα και στην 11άδα των “Λύκων”.