Αν θέλετε κάποιοι από εσάs μπορείτε νά μάs στείλετε τα δικά σαs κείμενα στό e-mail:paokfever@yahoo.gr καί εμείs μέ τήν σειρά μαs θά τά αναρτήσουμε…

123

 photo logo_zpsd2cefcfa.gif
.

Σάββατο 2 Ιουνίου 2012

Το σχόλιο μας...............σχετικά με την αδειοδότηση των ομάδων!

 Θα μπορούσε να καταλάβει και ο ποιό αφελής τις κινήσεις των τελευταίων ημερών πάνω στο θέμα
αδειοδότησης των υπολοίπων ομάδων
 Συγκεκριμένα με ''εύκολο τρόπο'' κατόρθωσαν να πάρουν την αδειοδότηση ομάδες που είχαν τεράστια
προβλήματα, κυρίως με  γνώμονα την εξυπηρέτηση ημετέρων...............
 Οπως σε κάθε νέο πρωτάθλημα γίνονται οι απαραίτητες ενέργειες για την ''σωστή'' εξέλιξη του.
 Ο νοών νοήτω!!!!!!!!!!!!!!
 Θα έπρεπε δηλαδη να φτάσουμε σε σημείο όλοι οι πραγματικοί φίλαθλοι να ζητήσουμε να γίνει 
απονομή του πρωταθλήματος στην έναρξη του, για να καταλάβουν οι της παράγκας ότι τους πήραμε χαμπάρι?
 Και λίγο τακτ βρε παιδιά είμαστε και σε περίοδο κρίσης, τουλάχιστον αφήστε μας να απολαύσουμε
ένα καλό πρωτάθλημα, σπορ για το λαό είναι..............

Τέλος Ιουλίου η νέα φανέλα

Οι φίλαθλοι του ΠΑΟΚ που προσέρχονται στα γραφεία της ΠΑΕ για να προμηθευτούν τα εισιτήρια διαρκείας ενόψει της νέας αγωνιστικής περιόδου έχουν την ευκαιρία να πάρουν μια πρώτη γεύση από τη νέα επίσημη φανέλα της ομάδας.

Για την ακρίβεια, στη συγκεκριμένη αίθουσα του γηπέδου της Τούμπας μπορεί να δει κανείς το σκίτσο της επίσημης φανέλας, που είναι η κλασική με τις ρίγες, η διαχρονικά πιο αγαπητή φανέλα από τον φίλαθλο κόσμο του Δικέφαλου.

Επιπλέον, στον ίδιο χώρο υπάρχει υλικό από την Umbro, την εταιρία αθλητικής ένδυσης με την οποία θα συνεργάζεται στο εξής η ΠΑΕ ΠΑΟΚ, και το οποίο αφορά σε φανέλες και φόρμες, τις οποίες θα φορούν τα μέλη της ομάδας (παίκτες, προπονητές, τεχνικό και βοηθητικό επιτελείο), είτε στις καθημερινές προπονήσεις, είτε κατά την παραμονή τους στο ξενοδοχείο παραμονές αγώνων. Ουσιαστικά, οι φίλαθλοι του ΠΑΟΚ παίρνουν μια πρώτη γεύση από το υλικό της συγκεκριμένης εταιρίας αθλητικής ένδυσης, μέχρι να ανοίξει τις πύλες της η ανακαινισμένη μπουτίκ της ΠΑΕ ΠΑΟΚ. Για το πότε θα συμβεί αυτό δεν μπορεί ακόμη να γίνει ακριβής εκτίμηση. Υπολογίζεται, πάντως, να συμβεί γύρω στα τέλη Ιουλίου, αφού η υφιστάμενη μπουτίκ στο χώρο κάτω από τη θύρα 8 πρόκειται να κλείσει στο τέλος Ιουνίου. Συνεπώς, θα χρειαστεί να μεσολαβήσει ένα χρονικό διάστημα τουλάχιστον είκοσι ημερών, προκειμένου να γίνουν οι απαραίτητες επεμβάσεις στο χώρο και να λειτουργήσει επίσημα η νέα μπουτίκ.
Ουσιαστικά, στόχος των ανθρώπων του ΠΑΟΚ είναι η μπουτίκ να λειτουργήσει πριν τα πρώτα παιχνίδια της ομάδας για τον τρίτο προκριματικό γύρο του Γιουρόπα Λιγκ, τα οποία είναι προγραμματισμένα για τις 2 και 9 Αυγούστου. Με την έναρξη λειτουργίας της μπουτίκ πρόκειται να αρχίσει και η διάθεση προς το κοινό της επίσημης φανέλας για τη νέα αγωνιστική περίοδο.

Θα προηγηθεί, φυσικά, η επίσημη παρουσίαση της φανέλας, κατά πάσα πιθανότητα αμέσως μετά την επιστροφή της αποστολής από το βασικό στάδιο προετοιμασίας στο Ντόρβερτ της Ολλανδίας.
Όσο για την τιμή της φανέλας; “Ακόμη δεν έχει οριστικοποιηθεί, αλλά σας διαβεβαιώ ότι δεν έχει καμία σχέση με ό,τι ίσχυε στο πρόσφατο παρελθόν, με τιμές δηλαδή της τάξης των 65 και 70 ευρώ” σημειώνει στα ΣΠΟΡ ο εμπορικός διευθυντής της ΠΑΕ Θρασύβουλος Σαββίδης, και προσθέτει: “Δεν θα είναι καν στα 60 ευρώ. Θα πρόκειται για μια προσιτή στον πολύ κόσμο τιμή”.

Οι πρώτοι που προμηθεύτηκαν τα νέα εισιτήρια διαρκείας

Άρχισε χθες από τα γραφεία της ΠΑΕ ΠΑΟΚ στο γήπεδο της Τούμπας η διάθεση των εισιτηρίων διαρκείας για τη νέα αγωνιστική περίοδο. Συνολικά 83 φίλαθλοι της ομάδας εξασφάλισαν νωρίς-νωρίς θέση στην εξέδρα, αριθμός αισθητά χαμηλότερος από τον αντίστοιχο αριθμό (307 εισιτήρια) που είχε διατεθεί στην περσινή πρώτη μέρα.

Ο Μανόλης Ξώνης (που βλέπετε και στη φωτογραφία) ήταν ο πρώτος φίλος του ΠΑΟΚ που έσπευσε να αποκτήσει το νέο διαρκείας του! «Μπορεί το μπάτζετ να μειωθεί, αλλά το καλό είναι ότι θα βλέπουμε να παίζουν νεαροί Έλληνες παίκτες...», τόνισε στα ΣΠΟΡ.
Την πρώτη 10άδα φίλων του ΠΑΟΚ που πήραν διαρκείας συμπληρώνουν οι:
ΔΗΜΗΤΡΗΣ ΣΙΔΕΡΗΣ:
“Είναι νωρίς να κάνουμε σχόλια και εκτιμήσεις. Θα φανεί στο τέλος, θα φανεί στο …χειροκρότημα”
ΓΙΩΡΓΟΣ ΜΑΚΡΙΔΗΣ:
“Αφού ανανέωσε ο Γκαρσία, θα πάμε καλά. Με τον Πάμπλο στην ομάδα αισθάνομαι μεγαλύτερη σιγουριά”
ΑΝΝΑ ΜΗΛΩΣΗ:
“Χαίρομαι που είμαι η πρώτη γυναίκα που προμηθεύεται διαρκείας, κάτι που κάνω ανελλιπώς την τελευταία 5ετία”
ΔΑΝΙΗΛ ΜΑΣΜΑΝΙΔΗΣ:
“Πριν από δύο χρόνια είχα πει για πρωτάθλημα. Ό,τι κι αν γίνει, πάντως, εμείς θα είμαστε δίπλα στην ομάδα”
ΔΗΜΗΤΡΗΣ ΤΣΑΜΙΔΗΣ:
“Δικό μας χρέος είναι να στηρίζουμε τον ΠΑΟΚ, όποια πορεία κι αν διαγράψει στη νέα σεζόν”
ΘΕΟΔΩΡΟΣ ΤΖΑΜΠΑΖΟΓΛΟΥ:
“Σε πρώτη φάση θα ήθελα να πάμε καλύτερα από πέρσι. Από εκεί και πέρα βλέπουμε…”
ΑΓΓΕΛΟΣ ΣΙΦΑΛΕΡΑΣ:
“Όποιος κι αν είναι στη διοίκηση ή στην τεχνική ηγεσία της ομάδας, εμείς θα ακολουθούμε τον ΠΑΟΚ”
ΓΙΩΡΓΟΣ ΑΝΑΣΤΑΣΙΑΔΗΣ:
“Πάντα ελπίζουμε για το καλύτερο, σε Ελλάδα και Ευρώπη. Μακάρι στο τέλος της σεζόν να πετύχουμε κάτι”.
ΘΑΝΑΣΗΣ ΛΙΘΑΡΗΣ:
“Αγοράζοντας από νωρίς τα διαρκείας, βοηθάμε τη διοίκηση να προχωρήσει τον προγραμματισμό της”.

ΜΕΙΩΜΕΝΕΣ ΤΙΜΕΣ
Πάντως, στον Δικέφαλο αισιοδοξούν ότι τις επόμενες ημέρες η κίνηση θα αυξηθεί, με δεδομένο ότι οι τιμές των εισιτηρίων είναι χαμηλότερες σε σχέση με πέρσι.
Επιπλέον, πέρα από τα κανονικά εισιτήρια, φέτος, υπάρχουν και αρκετές κατηγορίες εκπτωτικών. Τα εκπτωτικά διαρκείας μπορεί να τα αποκτήσει κάποιος μόνο με τη φυσική του παρουσία στα γραφεία του γηπέδου της Τούμπας (δε θα διατίθενται μέσω internet)
Οι κατηγορίες είναι τέσσερις:
1. ΕΠΑΡΧΙΑΣ (απαραίτητη η προσκόμιση βεβαίωσης του πλησιέστερου αστυνομικού τμήματος για τον τόπο κατοικίας του φιλάθλου) - ισχύει για τις περιοχές εκτός νομού Θεσσαλονίκης (και για εξωτερικό)
2. ΑΝΕΡΓΩΝ (απαραίτητη η προσκόμιση θεωρημένης κάρτας ανεργίας)
3. ΦΟΙΤΗΤΙΚΟ (απαραίτητη η προσκόμιση του φοιτητικού πάσο)
4. ΤΡΙΤΗΣ ΗΛΙΚΙΑΣ (65 και άνω)
Επίσης, φέτος, υπάρχουν οικογενειακά και παιδιά εισιτήρια.
Οικογενειακά: Περιλαμβάνει ένα εισιτήριο διαρκείας κανονικό για τον γονιό και ένα παιδικό. Η τιμή του παιδικού εισιτηρίου διαρκείας θα αφορά το 50% της κανονικής τιμής του εισιτηρίου και για την αγορά του θα είναι απαραίτητη η προσκόμιση του πιστοποιητικού γέννησης και οικογενειακής κατάστασης. Παιδικό εισιτήριο διαρκείας θα έχουν το δικαίωμα να αγοράσουν οι γεννηθέντες από το 1998 και έπειτα, ενώ δε θα διατίθενται στα vip.
Η αγορά του παιδικού εισιτηρίου προϋποθέτει την ταυτόχρονη αγορά ενός τουλάχιστον κανονικού για την ίδια θύρα.
Στην περίπτωση αγοράς κανονικού εισιτηρίου διαρκείας και από τους δύο γονείς το 1ο παιδικό εισιτήριο διαρκείας θα διατίθεται δωρεάν, ενώ το 2ο, 3ο κλπ θα διατίθεται με έκπτωση 50%.
Και φέτος θα υπάρχουν δύο περίοδοι διάθεσης των διαρκείας.
Η 1η περίοδος θα είναι 01/06/2012 - 06/07/2012. Οι κάτοχοι εισιτηρίου διαρκείας θα έχουν τη δυνατότητα τη συγκεκριμένη περίοδο να ανανεώσουν την ίδια θέση που είχαν ως κάτοχοι εισιτηρίου διαρκείας την προηγούμενη αγωνιστική περίοδο, με την προσκόμιση της ταυτότητάς τους, της κάρτας διαρκείας και του αριθμού φορολογικού μητρώου τους (ΑΦΜ). Σε περίπτωση που κάποιος κάτοχος εισιτηρίου διαρκείας δεν μπορεί να προσέλθει τη συγκεκριμένη χρονική περίοδο στα γραφεία της ΠΑΕ ΠΑΟΚ, θα μπορεί να ανανεώσει τη θέση του μέσω εξουσιοδοτημένου αντιπροσώπου, ο οποίος θα πρέπει να προσκομίσει την ταυτότητα του κατόχου, την εξουσιοδότηση, το καρτελάκι του κατόχου και τον αριθμό φορολογικού μητρώου του κατόχου (ΑΦΜ).
Οι μη κάτοχοι εισιτηρίου διαρκείας θα έχουν τη δυνατότητα να αγοράσουν εισιτήριο διαρκείας με την προσκόμιση της ταυτότητάς τους και του αριθμού φορολογικού μητρώου τους (ΑΦΜ).

Η 2η περίοδος θα ξεκινήσει 09/07/2012 και θα ολοκληρωθεί στις 20/7/2012. Τη συγκεκριμένη περίοδο θα είναι διαθέσιμες για αγορά οι θέσεις που δε θα έχουν αγοραστεί ως εισιτήρια διαρκείας κατά την 1η περίοδο. Για τους ενδιαφερόμενους ισχύουν οι ίδιοι όροι που υπάρχουν και για την πρώτη περίοδο διάθεσης των διαρκεία