Αν θέλετε κάποιοι από εσάs μπορείτε νά μάs στείλετε τα δικά σαs κείμενα στό e-mail:paokfever@yahoo.gr καί εμείs μέ τήν σειρά μαs θά τά αναρτήσουμε…

123

 photo logo_zpsd2cefcfa.gif
.

Δευτέρα 20 Αυγούστου 2012

Στον OTE TV οι δύο αγώνες του ΠΑΟΚ με Ραπίντ Βιέννης

Οπως ανακοίνωσε ο OTE TV και οι δυο αγώνες του ΠΑΟΚ με τη Ραπίντ Βιέννης θα μεταδοθούν ζωντανά από το κανάλι. Ο ΟΤΕ θα μεταδώει και το φιλικό του Αρη με τη Ρόμα. Αναλυτικά:
«Η νέα μεγάλη ευρωπαϊκή πρόκληση του ΠΑΟΚ για μια θέση στους ομίλους του Europa League και το σπουδαίο φιλικό παιχνίδι του Αρη στην «Αιώνια Πόλη», έρχονται μόνο στoν OTE TV!

Μετά την πρόκριση εις βάρος της Bnei Yehuda, ο «Δικέφαλος του Βορρά», αντιμετωπίζει στα play-off την αυστριακή Ραπίντ Βιέννης, με τις δυο αναμετρήσεις να καλύπτονται τηλεοπτικά αποκλειστικά και ζωντανά από τα αθλητικά κανάλια OTE Sport.

Την Πέμπτη 23 Αυγούστου, το OTE Sport1, θα συνδεθεί από τις 21.00 με το γήπεδο της Τούμπας, για όλο το ρεπορτάζ, τις πληροφορίες και τις δηλώσεις των πρωταγωνιστών, πριν αλλά και μετά το τέλος της σπουδαίας αναμέτρησης της Θεσσαλονίκης, που θα αρχίσει στις 21.30 σε περιγραφή Αλέξη Σπυρόπουλου.

Την Πέμπτη 30 Αυγούστου ο ΠΑΟΚ φιλοξενείται στη Βιέννη για τον αγώνα ρεβάνς με στόχο να σφραγίσει την πρόκριση. Ο αγώνας θα μεταδοθεί ζωντανά στις 21.45 από τη συχνότητα του OTE Sport1, ενώ από τις 21.15 και αμέσως μετά το τέλος της αναμέτρησης, οι κάμερες και οι ρεπόρτερ του OTE TV, θα καλύψουν τις δηλώσεις των πρωταγωνιστών και θα μεταφέρουν στις οθόνες, όλο τον παλμό και τις εικόνες από την αναμέτρηση στο «Gerhard Hanappi Stadion».

Οι εξελίξεις με Σάλπι και η παρουσία Σαββίδη στην Τούμπα

Μπορεί ο πρώτος αγώνας με τη Ραπίντ Βιέννης να μπαίνει πλέον σε πρώτο πλάνο, ταυτόχρονα όμως από αύριο αναμένονται εξελίξεις στο θέμα του Δημήτρη Σαλπιγγίδη. Ο Ζήσης Βρύζας θα ενημερώσει τον Ιβάν Σαββίδη και τους συνεργάτες του, για την προφορική συμφωνία που υπάρχει με τον διεθνή επιθετικό, ώστε να μπει στην τελική ευθεία και η υπογραφή νέου συμβολαίου.
ΑΝΟΙΧΤΟ είναι το ενδεχόμενο, ο Ιβάν Σαββίδης να έρθει στη Θεσσαλονίκη για το ματς της Πέμπτης κόντρα στη Ραπίντ Βιέννης. Ο μεγαλομέτοχος της ΠΑΕ ΠΑΟΚ μπορεί να επέστρεψε στο Ροστόφ, αλλά σε συζητήσεις που είχε με συνεργάτες του, δεν απέκλεισε την προοπτική να βρεθεί την Πέμπτη στην Τούμπα. Αυτό είναι κάτι που θα ξεκαθαρίσει μέχρι την Τρίτη και ανάλογα με το πρόγραμμα και τις επαγγελματικές του υποχρεώσεις του νέου μεγαλομετόχου. Πάντως, θα είναι το πρώτο ματς με τον ίδιο αφεντικό…

“Ανοιξε” ο φάκελος της Ραπίντ

Από χθες το απόγευμα, ο Γιώργος Δώνης βάζει τους παίκτες του στο κλίμα του πρώτου σημαντικού αγώνα με την Ραπίντ Βιέννης.

Ουσιαστικά, ο προπονητής του ΠΑΟΚ “άνοιξε” τον φάκελο της αυστριακής ομάδας, με πρώτο και κεφαλαιώδους σημασίας θέμα την αμυντική της συμπεριφορά. Πριν την έναρξη της χθεσινής προπόνησης που έγινε στο αθλητικό κέντρο της ομάδας στη Νέα Μεσημβρία, ο Ελληνας τεχνικός έδειξε στους παίκτες ένα δεκάλεπτο dvd, το οποίο περιείχε φάσεις από τον τρόπο που αμύνεται η Ραπίντ Βιέννης.
Με βάση αυτά που είδαν οι παίκτες του Δικέφαλου, η προπόνηση που ακολούθησε είχε αποκλειστικό στόχο την επιθετική ανάπτυξη της ομάδας, με πολλές ασκήσεις τακτικής. Σκοπός του Δώνη ήταν να καταλάβουν οι παίκτες τις αδυναμίες των Αυστριακών και να δουλέψουν πάνω σε αυτές, ώστε ο ΠΑΟΚ να φτάσει πιο εύκολα στην υπόθεση επίτευξης των γκολ.
Έτσι και αλλιώς, όπως συμβαίνει πάντα σε διπλές νοκ άουτ αναμετρήσεις, ο στόχος του ΠΑΟΚ στο πρώτο ματς που θα διεξαχθεί την ερχόμενη Πέμπτη στην Τούμπα, είναι να διατηρήσει το μηδέν στην άμυνα και να πετύχει όσο το δυνατόν περισσότερα γκολ. Αν το καταφέρει αυτό, ο ΠΑΟΚ θα έχει ισχυρό προβάδισμα πρόκρισης ενόψει της ρεβάνς στις 30 Αυγούστου στη Βιέννη.

Τέλος στα όνειρα Ολυμπιακού για Βιεϊρίνια

Με δηλώσεις στην ιστοσελίδα Onsports ο μάνατζερ του Αντρέ Βιεϊρίνια, Πολ Κουτσολιάκος, ξεκαθάρισε ότι δεν τίθεται κανένα θέμα αποχώρησης του Πορτογάλου από την Βολφσμπούργκ: “Η Βόλφσμπουργκ δεν παραχωρεί τον Βιεϊρίνια. Ο Φέλιξ Μάγκατ ποτέ δεν έπαψε να πιστεύει στις δυνατότητές του και κατ΄ επέκταση δεν υπάρχει καμία απολύτως περίπτωση να χωρίσουν οι δρόμοι τους. Ο Βιεϊρίνια δεν επιθυμεί να γυρίσει αυτή την στιγμή στην Ελλάδα. Είναι απόλυτα ευχαριστημένος στη Γερμανία. Θέλει να παραμείνει και να καθιερωθεί στην Βόλφσμπουργκ και παράλληλα, να αποδείξει ότι αξίζει να αγωνίζεται σε ένα από τα κορυφαία πρωταθλήματα του κόσμου όπως η Μπουντεσλίγκα. Την περασμένη σεζόν ταλαιπωρήθηκε από έναν τραυματισμό που τον άφησε πίσω, φέτος όμως, ετοιμάζεται να επανέλθει δριμύτερος και να ξεδιπλώσει το ταλέντο του”.

Το γεύμα του Δώνη με τον Λόρενς και ο διάλογος του Βιεϊρίνια...

Ο Γιώργος Δώνης, ανέλαβε προσωπικά την προσαρμογή του Λίαμ Λόρενς στη Θεσσαλονίκη. Ηδη, πριν φύγει για την Αγγλία και επιστρέψει ο Ιρλανδός μέσος, είχε φροντίσει να γευματίσουν παρέα, σ’ ένα από τα καλύτερα μπαρ ρέστοραν της πόλης, το οποίο προτιμά ο προπονητής του ΠΑΟΚ. Ο Λόρενς έμεινε εντυπωσιασμένος και γενικά του αρέσει η Θεσσαλονίκη από τα πρώτα δείγματα γραφής που έχει για την πόλη.

Ο χρόνος για τις εκθέσεις…

Τα ΣΠΟΡ είχαν αναφέρει προχθές ότι η Μαρία Γκοντσάρεβα, εκπρόσωπος του Ιβάν Σαββίδη που έχει εγκατασταθεί στα γραφεία της ΠΑΕ ΠΑΟΚ, έχει ζητήσει τις εκθέσεις όλων των υπευθύνων στην καθημερινή λειτουργία της ΠΑΕ, για να διαπιστωθεί τι ελλείψεις υπάρχουν και να γίνουν ενέργειες για την κάλυψή τους.
Ο χρόνος για τις εκθέσεις δεν είναι απεριόριστος, χωρίς να έχει δοθεί χρονικό όριο σε αυτές. Αλλά τις θέλει σύντομα στα χέρια της, αφού η εντολή του Ιβάν Σαββίδη είναι στο πλαίσιο μίας λογικής βελτίωσης της εταιρίας, να προχωρήσουν σχετικά σύντομα όποιες εργασίες απαιτούνται. Αξίζει πάντως να σημειωθεί, ότι μπορεί το Σαββατοκύριακο οι ρυθμοί να είναι πιο χαλαροί, απ’ ότι σε μία καθημερινή μέρα, η συνεργασία όμως και η ανταλλαγή απόψεων δε σταμάτησε.
Από βδομάδα που θα επιστρέψουν στα γραφεία και όποιοι αδειούχοι απουσίαζαν τις προηγούμενες μέρες, όλα τα θέματα θα μπουν στην τελική ευθεία της επίλυσης των προβλημάτων.

Ο Βιεϊρίνια γνώριζε τον διάλογο;

Ο Ολυμπιακός ψάχνει ακραίο επιθετικό μετά την πώληση του Μιραλάς στην Εβερτον και χθες “κυκλοφόρησε” κι ένας διάλογος μεταξύ του Ντάρκο Κοβάσεβιτς και του Αντελίνο Βιεϊρίνια, σύμφωνα με τον οποίο ο Αντρέ είπε ότι δεν έχει πρόβλημα να παίξει στον Ολυμπιακό, αν τα βρούνε οι ερυθρόλευκοι με την Βόλφσμπουργκ. Το θέμα ξέρετε ποιο είναι; Αν ο Πορτογάλος γνωρίζει αυτόν τον… διάλογο!