Αν θέλετε κάποιοι από εσάs μπορείτε νά μάs στείλετε τα δικά σαs κείμενα στό e-mail:paokfever@yahoo.gr καί εμείs μέ τήν σειρά μαs θά τά αναρτήσουμε…

123

 photo logo_zpsd2cefcfa.gif
.

Δευτέρα 20 Αυγούστου 2012

Το γεύμα του Δώνη με τον Λόρενς και ο διάλογος του Βιεϊρίνια...

Ο Γιώργος Δώνης, ανέλαβε προσωπικά την προσαρμογή του Λίαμ Λόρενς στη Θεσσαλονίκη. Ηδη, πριν φύγει για την Αγγλία και επιστρέψει ο Ιρλανδός μέσος, είχε φροντίσει να γευματίσουν παρέα, σ’ ένα από τα καλύτερα μπαρ ρέστοραν της πόλης, το οποίο προτιμά ο προπονητής του ΠΑΟΚ. Ο Λόρενς έμεινε εντυπωσιασμένος και γενικά του αρέσει η Θεσσαλονίκη από τα πρώτα δείγματα γραφής που έχει για την πόλη.

Ο χρόνος για τις εκθέσεις…

Τα ΣΠΟΡ είχαν αναφέρει προχθές ότι η Μαρία Γκοντσάρεβα, εκπρόσωπος του Ιβάν Σαββίδη που έχει εγκατασταθεί στα γραφεία της ΠΑΕ ΠΑΟΚ, έχει ζητήσει τις εκθέσεις όλων των υπευθύνων στην καθημερινή λειτουργία της ΠΑΕ, για να διαπιστωθεί τι ελλείψεις υπάρχουν και να γίνουν ενέργειες για την κάλυψή τους.
Ο χρόνος για τις εκθέσεις δεν είναι απεριόριστος, χωρίς να έχει δοθεί χρονικό όριο σε αυτές. Αλλά τις θέλει σύντομα στα χέρια της, αφού η εντολή του Ιβάν Σαββίδη είναι στο πλαίσιο μίας λογικής βελτίωσης της εταιρίας, να προχωρήσουν σχετικά σύντομα όποιες εργασίες απαιτούνται. Αξίζει πάντως να σημειωθεί, ότι μπορεί το Σαββατοκύριακο οι ρυθμοί να είναι πιο χαλαροί, απ’ ότι σε μία καθημερινή μέρα, η συνεργασία όμως και η ανταλλαγή απόψεων δε σταμάτησε.
Από βδομάδα που θα επιστρέψουν στα γραφεία και όποιοι αδειούχοι απουσίαζαν τις προηγούμενες μέρες, όλα τα θέματα θα μπουν στην τελική ευθεία της επίλυσης των προβλημάτων.

Ο Βιεϊρίνια γνώριζε τον διάλογο;

Ο Ολυμπιακός ψάχνει ακραίο επιθετικό μετά την πώληση του Μιραλάς στην Εβερτον και χθες “κυκλοφόρησε” κι ένας διάλογος μεταξύ του Ντάρκο Κοβάσεβιτς και του Αντελίνο Βιεϊρίνια, σύμφωνα με τον οποίο ο Αντρέ είπε ότι δεν έχει πρόβλημα να παίξει στον Ολυμπιακό, αν τα βρούνε οι ερυθρόλευκοι με την Βόλφσμπουργκ. Το θέμα ξέρετε ποιο είναι; Αν ο Πορτογάλος γνωρίζει αυτόν τον… διάλογο!

Δεν υπάρχουν σχόλια :

Δημοσίευση σχολίου