Αν θέλετε κάποιοι από εσάs μπορείτε νά μάs στείλετε τα δικά σαs κείμενα στό e-mail:paokfever@yahoo.gr καί εμείs μέ τήν σειρά μαs θά τά αναρτήσουμε…

123

 photo logo_zpsd2cefcfa.gif
.

Κυριακή 24 Φεβρουαρίου 2013

ΠΑΟΚ-ΚΕΡΚΥΡΑ 3-1(ΜΕΣΑ ΑΠΟ ΕΙΚΟΝΕΣ)


 
 
 
 
 
 
 
 
 


 
 
 

Ο Δώνης οι συμπτώσεις και η άδεια Τούμπα!


Ο Γιώργος Δώνης μετά την άνετη νίκη του ΠΑΟΚ επί της Κέρκυρας με 3-1 αναφέρθηκε τόσο στην καλή παρουσία της ομάδας του μέχρι το 60’ όσο και στη συνέχεια.
Αναλυτικά είπε τα εξής:
«Μέχρι το 60 είχαμε καλή ένταση, κάναμε πολλές φάσεις και είχαμε καλό ρυθμό. Πιστεύω ότι μετά χαλαρώσαμε αλλά το γιατί θα το ρωτήσω κι εγώ στους παίκτες.
Δώσαμε κάποια πράγματα στον αντίπαλο στο δεύτερο ημίχρονο.
Αυτό που μένει πάντως και ως γενική εικόνα είναι το καλό διάστημα που είχαμε, το οποίο ήταν μεγαλύτερο και φτάσαμε σε μία άνετη νίκη. Είχαμε πολλές ευκαιρίες και αν ήμασταν πιο εύστοχοι στην τελική προσπάθεια θα πετυχαίναμε κι άλλα γκολ. Ίσως να λειτουργούμε ανασταλτικά στην πορεία των δύο ημιχρόνων επειδή έχουμε συνεχόμενα ματς μπροστά μας…»
Σε ερώτηση για την καλύτερη αποτελεσματικότητα της ομάδας όταν αλλάζουν θέσεις ο Λόρενς με τον Σαλπιγγίδη και αν είναι σύμπτωση, είπε:
«Δεν ξέρω αν είναι σύμπτωση, αλλά δεν πιστεύω ότι είναι σύμπτωση. Με τον τρόπο που παίζουμε όταν έχουμε τη μπάλα είναι προτιμότερο να είναι γεμάτη η αντίπαλη περιοχή. Οι κινήσεις που γίνονται δίνουν τη δυνατότητα να πάει προς τα μέσα ο Λόρενς ή ο Σαλπιγγίδης. Στη σέντρα που γίνεται θέλουμε γεμάτη την αντίπαλη περιοχή. Είμαστε πιο αποτελεσματικοί όταν έχουμε δύο φορ μέσα στην αντίπαλη άμυνα όταν οι αντίπαλοι παίζουν πιο κλειστά και πίσω».
Για την παρουσία του Πάμπλο Γκαρσία και πόσο βοήθησε στην καλύτερη εικόνα του ΠΑΟΚ είπε:
«Δεν νομίζω ότι χρειάζεται να πω κάτι παραπάνω εγώ για την ποιότητα του Γκαρσία, η οποία είναι δεδομένη. Μακάρι να είναι καλά και νορμάλ όπως πέρυσι, διότι ειδικά σε παιχνίδια που έχουμε πολύ τη μπάλα στα πόδια μας, χρειαζόμαστε και την προσωπικότητα και την ποιότητα του κόσμου».
Για το γεγονός ότι ο κόσμος δεν γεμίζει την Τούμπα είπε:
«Είναι γενικό το φαινόμενο. Δεν συμβαίνει μόνο σε εμάς. Δείτε τι γίνεται και σε άλλα γήπεδα. Ο Ολυμπιακός ήταν μέσα και στις ευρωπαϊκές διοργανώσεις και δεν γέμιζε το γήπεδο. Πιστεύω ότι είναι κοινωνικό το φαινόμενο. Δεν έχει να κάνει μόνο αν πηγαίνει καλά ή όχι η ομάδα, ή αν είναι μέσα στους στόχους της. Εμείς είμαστε μέσα στους στόχους μας και για τα πλέι οφ και στο Κύπελλο, αλλά δεν γεμίζει η Τούμπα. Πιστεύω ότι είναι πιο πολύ κοινωνικό φαινόμενο. Αλλά όταν δεν έχεις οικονομικό πρόβλημα πιστεύω ότι πρέπει πάντα να είσαι δίπλα στην ομάδα σου»
Για το αν περιμένει να ανέβει ο Σαλπιγγίδης μετά από τα δύο γκολ που πέτυχε είπε:
«Για τους επιθετικούς είναι σημαντικό να σκοράρουν καθώς τους βοηθάει και ψυχολογικά. Εμείς θέλουμε πολλοί παίκτες μας να φτάνουν στα γκολ. Ο τρόπος που φτάνουμε στην αντίπαλη περιοχή δείχνει ότι πολλοί παίκτες συμμετέχουν στη δημιουργία. Σίγουρα τα δύο γκολ που έβαλε θα βοηθήσουν και ψυχολογικά τον Σαλπιγγίδη. Εμείς θέλουμε να είναι καλά και αγωνιστικά και ψυχολογικά για τη δύσκολη συνέχεια»
Για τα συνεχόμενα ματς του ΠΑΟΚ στην Τούμπα και αν μπορεί η ομάδα να κάνει μόνο νίκες είπε:
«Βασικό είναι να μην κοιτάς μακριά. Εμείς πρέπει να κοιτάμε τώρα μόνο το επόμενο ματς και όχι πιο μακριά. Το επόμενο ματς είναι με τον Λεβαδειακό στην Τούμπα, αλλά είναι σε άλλη διοργάνωση, στο Κύπελλο. Εκεί δεν μπορούμε να χαλαρώσουμε ούτε 5 λεπτά. Στο Κύπελλο δεν μπορείς να χαλαρώσεις καθόλου καθώς για μία κακή στιγμή μπορεί να μείνεις εκτός συνέχειας.
Πρέπει να έχουμε καλύτερη αμυντική λειτουργία. Διότι όταν δεν έχουμε μπάλα λειτουργούμε καλά στο βαθμό που θα έπρεπε πολλές φορές»

Για τη χρησιμοποίηση του Αποστολόπουλου, ενώ στο προηγούμενο ματς είχαν παίξει Κωνσταντινίδης και Έτο είπε:
«Ήμουν ξεκάθαρος ότι θα δώσουμε ευκαιρίες στο δεξί άκρο της άμυνας στους  δύο νεαρότερους παίκτες μας. Αν χρειαστεί βέβαια μπορεί να παίξει και ο Έτο. Η σκάψη μου στο ΟΑΚΑ που έβαλα τον Έτο ήταν διαφορετική. Το παιχνίδι με την ΑΕΚ πήγε στη δύναμη και στις μεγάλες μπαλιές σε ένα βαρύ αγωνιστικό χώρο και ο Έτο σε αυτά σε σχέση με τους μικρούς είναι καλύτερος. Συνολικά πάντως για την χρησιμοποίηση των μπακ σκέφτομαι και την πορεία των παιχνιδιών που θα έχουμε ανά 3-4 μέρες και ανάλογα αποφασίζω».
Ο τεχνικός του ΠΑΟΚ κλήθηκε να σχολιάσει το βίντεο που ανήρτησε η ΠΑΕ ΠΑΟΚ μέσα στην  εβδομάδα με τους 12 τρόπους ανάπτυξης της ομάδας και είπε:
«Γι’ αυτό το θέμα πρέπει να ρωτήσετε τον υπεύθυνο Τύπου. Οι παίκτες βλέπουν βίντεο κάθε εβδομάδα με ανάλυση του προηγούμενου ματς σε 20-30 κομμάτια.
Εμένα με καλύπτει τι κάνουμε στην προπόνηση. Αλλά θα πω ότι όσοι επιτελούμε έναν ρόλο στο ποδόσφαιρο πρέπει να μπορούμε να αξιολογούμε σωστά αυτό που βλέπουμε. Αυτό που λέω δεν αφορά το βίντεο, δεν είναι δική μου δουλειά αυτό. Αλλά καλό είναι όσοι ασχολούνται με το ποδόσφαιρο να ενημερώνονται και να καταλαβαίνουν τι γίνεται στον αγωνιστικό χώρο. Αλλιώς να το ψάξετε... Προσπαθώ να μιλάω ποδοσφαιρικά για να διευκολύνω κι εσάς ώστε να μπορείτε να αναλύσετε κάποια πράγματα να κάνετε κριτική καλή ή σκληρή».
Για το αν ήταν αυτό το βίντεο μία έμμεση προσπάθεια να τον στηρίξει η διοίκηση είπε;
«Το πώς το μεταφράζει ο καθένας είναι άλλο. Αυτό που αντιλαμβάνομαι (και με το κανάλι που έχει ο ΠΑΟΚ) είναι ότι παρουσιάζεται στον κόσμο η δουλειά που κάνουμε. Θα μπορούσα να μην το επιτρέψω διότι ίσως δε θα έπρεπε να βλέπουν άλλοι το ασκησιολόγιό μας. Αλλά είμαι ανοιχτός και όποιος προπονητής θέλει ή απλός κόσμος μπορεί να δει τις προπονήσεις μας».
Τέλος σε ερώτηση για το αν υπάρχει η σκέψη να ανανεωθεί το συμβόλαιο του Λίνο είπε:
«Δεν με ενδιαφέρει τι λέγεται και ακούγεται. Δεν μπορώ να απαντάω δεξιά και αριστερά. Φυσικά φέτος και ο προγραμματισμός μας θα γίνει νωρίτερα. Υπάρχουν σκέψεις και για κάποιους παίκτες των οποίων τα συμβόλαιο τελειώνουν. Όλα θα γίνουν όταν έρθει η ώρα τους για να παρθούν οι τελικές αποφάσεις».

Οι επαφές του Σαββίδη και οι νέες επενδύσεις!

Ριζώνει στην Ελλάδα ο Ιβάν Σαββίδης, γράφαμε στα ΣΠΟΡ, με αφορμή την απόκτηση της ελληνικής υπηκοότητας και τις επιχειρηματικές κινήσεις που κάνει σε διάφορους τομείς. Ο μεγαλομέτοχος του ΠΑΟΚ από σήμερα θα έχει την ευκαιρία, παράλληλα με την παρακολούθηση των επόμενων αγώνων του ΠΑΟΚ σε πρωτάθλημα και Κύπελλο, να «τρέξει» και βασικά θέματα που έχουν σχέση με την ομάδα, αλλά και τους τομείς που θέλει να επενδύσει.
Σύμφωνα με ασφαλείς πληροφορίες των ΣΠΟΡ, ο Ιβάν Σαββίδης θα παραμείνει για αρκετές ημέρες στη Θεσσαλονίκη. Θα παρακολουθήσει το σημερινό παιχνίδι ανάμεσα στον ΠΑΟΚ και την Κέρκυρα, θα είναι παρών στην αναμέτρηση του Κυπέλλου με τον Λεβαδειακό την ερχόμενη Πέμπτη και, εκτός απροόπτου, θα δει και το ματς με τον Πανιώνιο τη μεθεπόμενη Κυριακή. Σ’ αυτό το χρονικό διάστημα της παραμονής του στη Θεσσαλονίκη και την Αθήνα, αναμένεται να προχωρήσει τα θέματα που βρίσκονται σε εκκρεμότητα. Για παράδειγμα, ο Σαββίδης κέρδισε τον διαγωνισμό για το ξενοδοχείο «Μακεδονία Παλλάς», απομένει όμως η υπογραφή της σχετικής σύμβασης (12μηνης διάρκειας) με τη διοίκηση του ΙΚΑ (στο οποίο ανήκει το ξενοδοχείο). Ακόμη θα προχωρήσει τις επαφές του για την απόκτηση του πλειοψηφικού πακέτου των μετοχών της εταιρίας ΣΕΚΑΠ. Παράλληλα, ο μεγαλομέτοχος του ΠΑΟΚ περιμένει τα αποτελέσματα στο θέμα της ρύθμισης των χρεών. Σε κάθε περίπτωση, το χρονικό διάστημα που ακολουθεί (αρχής γενομένης από σήμερα) θα είναι «γεμάτο» για τον μεγαλομέτοχο του ΠΑΟΚ με συνεχείς συναντήσεις και επαφές.
ΟΙ ΕΠΑΦΕΣ ΜΕ ΑΛΕΞΟΠΟΥΛΟ
Το τελευταίο χρονικό διάστημα ο Σαββίδης έχει κάνει επαφές με τον πρώην πρόεδρο του ΠΑΟΚ, Απόστολο Αλεξόπουλο. Ωστόσο, παρά τα όσα αναφέρθηκαν, κυρίως στον ηλεκτρονικό τύπο, δεν υπάρχει κάποια οριστική συμφωνία ως προς το ενδεχόμενο συνεργασίας τους για την αξιοποίηση του «Μακεδονία Παλλάς». Όπως έλεγε χθες ο κ. Αλεξόπουλος στα ΣΠΟΡ: «Είναι ευλογία για τον ΠΑΟΚ το γεγονός ότι ο κ. Σαββίδης ηγείται της ομάδας. Και είναι πολύ σημαντικό το γεγονός πως η προσφορά που κατέθεσε για το ξενοδοχείο «Μακεδονία Παλλάς» κρίθηκε ως η καταλληλότερη. Δεν έχουμε καταλήξει σε κάποια συμφωνία. Θα το επαναλάβω πως ο κ. Σαββίδης μπορεί να οδηγήσει πολύ ψηλά τον ΠΑΟΚ». Ο κ. Αλεξόπουλος ήταν συγκινημένος γιατί τόσο ο ίδιος, όσο και οι συνεργάτες του δέχθηκαν πολλά τηλεφωνήματα από φιλάθλους του ΠΑΟΚ.

Καθάρισε και την Κέρκυρα (3-1) σε 10 λεπτά


Ο ΠΑΟΚ χρειάστηκε λιγότερο από 10 λεπτά για να καθαρίσει το παιχνίδι με την Κέρκυρα από το πρώτο ημίχρονο (25' - 34') και να κερδίσει με 3-1 στην Τούμπα στο πλαίσιο της 23ης αγωνιστικής της Superleague.

Με τον Πάμπλο Γκαρσία να επιστρέφει στην 11άδα του Δικεφάλου για πρώτη φορά μετά από σχεδόν τέσσερις μήνες  (καθώς πέρα από τις μικρές συμμετοχές του στα ματς με την Καλλιθέα και την Ξάνθη στο βασικό σχήμα είχε βρεθεί τελευταία φορά στις 4 Νοεμβρίου στο ματς με τον Πανιώνιο στη Νέα Σμύρνη) ο ΠΑΟΚ καθάρισε το ματς μέσα σε 9 λεπτά όταν πέτυχε και τα τρία του γκολ στο πρώτο ημίχρονο, στο 25’ και στο 34΄με εντυπωσιακά ψαλιδάκια του Σαλπιγγίδη και στο 30’ με κεφαλιά του Αθανασιάδη.
Ο Δικέφαλος έχασε κι άλλες καλές ευκαιρίες για να πετύχει περισσότερα γκολ αλλά στο δεύτερο ημίχρονο η Κέρκυρα μείωσε στο 68’ με τον Γκέσιο στο τελικό 3-1 μετά από λάθος του Ιτάνζ.

ΤΟ ΠΑΙΧΝΙΔΙ

1' Το ματς μόλις ξεκίνησε (17:15).

5' Ο Λίνο έκανε σέντρα από αριστερά ο Σίλντενφελντ έπιασε ωραία γυριστή κεφαλιά αλλά η μπάλα πέρασε δίπλα από το αριστερό κάθετο δοκάρι του Αναστασόπουλου.

8' Σέντρα του Λόρενς από δεξιά, ο Αθανασιάδης τσίμπησε την μπάλα αλλά πέρασε απευθείας άουτ.

13' Ακυρώθηκε ως οφ σάιντ γκολ του Σαλπιγγίδη μετά από σέντρα του Λίνο από αριστερά.

22' Καλό σουτ του Λόρενς έξω από την περιοχή ο Ανασταστόπουλος απέκρουσε με δυσκολία και ο Αθανασιάδης δεν πρόλαβε στην επαναφορά να στείλει τη μπάλα στα δίκτυα.

25' ΓΚΟΛ ΓΙΑ ΤΟΝ ΠΑΟΚ! Ο Σαπιγγίδης πέτυχε εκπληκτικό γκολ με ψαλιδάκι μετά από σέντρα του Κατσουράνη κάνοντας το 1-0 για τον ΠΑΟΚ!

30' ΓΚΟΛ ΓΙΑ ΤΟΝ ΠΑΟΚ! Ο Λίνο έκανε φοβερή σέντρα από αριστερά στο δεύτερο δοκάρι και ο Αθανασιάδης με κεφαλιά έκανε το 2-0 για τον ΠΑΟΚ.

34' ΓΚΟΛ ΓΙΑ ΤΟΝ ΠΑΟΚ! Ο Αποστολόπουλος έκανε σέντρα από δεξιά, ο Αθανασιάδης πήρε κεφαλιά στο δεύτερο δοκάρι και ο Σαλπιγγίδης με νέο ψαλιδάκι (!) έκανε το 3-0 για τον ΠΑΟΚ.

39' Σουτ του Αποστολόπουλου η μπάλα πέρασε άουτ.

48' Σέντρα του Αποστολόπουλου από δεξιά, ο Αθανασιάδης δεν πρόλαβε τη μπάλα στο πρώτο δοκάρι και ο Καμαρά στο δεύτερο σούταρε αλλά άουτ.

50' Ωραία ατομική ενέργεια του Καμαρά, έβγαλε τον Λίνο στην πλάτη της άμυνας της Κέρκυρας, ο Βραζιλιάνος έκανε σέντρα σουτ και ο Αναστασόπουλος με δυσκολία έβγαλε σε κόρνερ.

51' Σέντρα του Λόρενς από αριστερά, κεφαλιά του Σαλπιγγίδη αλλά η μπάλα πάνω από τα δοκάρια...

53' Σουτ του Γκέσιου, ο Ιτάνζ μπλόκαρε τη μπάλα στη δεξιά του γωνία.

54' Ο Γκέσιος βγήκε τετ-α-τετ με τον Ιτάνζ μετά από λάθος του Λίνο, αλλά στο σουτ που έκανε η μπάλα πέρασε μόλις άουτ.

59' Μετά από κόρνερ του Λόρενς από δεξιά ο Σαλπιγγίδης έκανε καρφωτή κεφαλιά αλλά ο Αναστασόπουλος απέκρουσε και οι αμυντικοί της Κέρκυρας απομάκρυναν τη μπάλα πάνω από τη γραμμή.

68' ΓΚΟΛ ΓΙΑ ΤΗΝ ΚΕΡΚΥΡΑ! Η άμυνα του ΠΑΟΚ έκανε λάθος, ο Ιτάνζ δεν έκανε σωστή έξοδο και ο Γκέσιος που κυνήγησε τη φάση μείωσε σε 3-1.

70' Ο Γιάντσης έκανε ένα φοβερό σουτ έξω από την περιοχή αλλά ο Ιτάνζ εντυπωσιακά απομάκρυνε σε κόρνερ.

79' Ο Λίνο έκανε ακόμη μία εξαιρετική σέντρα από αριστερά αλλά ο Λόρενς από τη μικρή περιοχή δεν μπόρεσε να στείλει τη μπάλα στα δίκτυα καθώς στο σουτ που έκανε πέρασε ξυστά άουτ από το δεξί κάθετο δοκάρι του Αναστασόπουλου.

Οι συνθέσεις:

ΠΑΟΚ (Δώνης): Ιτάνζ, Αποστολόπουλος, Λίνο, Κατσουράνης, Σίλντενφελντ, Γκαρσία (64' Πέλκας), Λάζαρ, Σαλπιγγίδης (87' Ρομπέρ), Καμαρά (71' Κουμάλο), Λόρενς, Αθανασιάδης.

Κέρκυρα (Παπακώστας): Αναστασόπουλος, Ζουμπουλάκης (32' Ηλιάδης), Εντερ, Βενέτης, Αρμένης, Σταμόγιαννος (81' Τσοκάνης), Μπουκουβάλας, Τσουμάνης, Γκέσιος, Γιάντσης, Κυβελίδης (46' Αγρίτης).

Πακέτο, προσφορά της ΠΑΕ!

Η ΠΑΕ ΠΑΟΚ αμέσως μετά το ματς με την Κέρκυρα ανακοίνωσε ότι ο κόσμος της ομάδας μπορεί να δει τα επόμενα δύο ματς του Δικεφάλου στην Τούμπα, με τον Λεβαδειακό στο Κύπελλο την προσεχή Πέμπτη και με τον Πανιώνιο για την 24η αγωνιστική του πρωταθλήματος την επόμενη Κυριακή, αγοράζοντας μόνο ένα εισιτήριο!
Σχετική ανακοίνωση αναφέρει:
«Η ΠΑΕ Π.Α.Ο.Κ. συνεχίζει τις προσφορές της προς τον κόσμο της ομάδας! Τώρα, με την αγορά ενός εισιτηρίου για τον αγώνα Κυπέλλου, ΠΑΟΚ – Λεβαδειακός, θα δείτε και τον αγώνα πρωταθλήματος, ΠΑΟΚ – Πανιώνιος! Σε προνομιακές τιμές που ξεκινούν από 10 ευρώ στις θύρες 4, 4α, 7, 7α και 8!
Πιο συγκεκριμένα, από την Δευτέρα 25 Φεβρουαρίου 2013 θα ξεκινήσει από τα εκδοτήρια του γηπέδου της Τούμπας η διάθεση των εισιτηρίων για αγώνα με το Λεβαδειακό στις 28/02/2013 (20:00) για τη προημιτελική φάση του Κυπέλλου Ελλάδας, αλλά και για τον επόμενο εντός έδρας αγώνα πρωταθλήματος ΠΑΟΚ – Πανιώνιος στις 3/3/2013 (17:15).
Όσοι φίλαθλοι αγοράσουν εισιτήριο για τον αγώνα Κυπέλλου, ΠΑΟΚ – Λεβαδειακός, θα παίρνουν ΔΩΡΕΑΝ ένα εισιτήριο στην ίδια θέση και θύρα για τον αγώνα του Πρωταθλήματος εναντίον του Πανιωνίου!

Οι τιμές των εισιτηρίων είναι οι ακόλουθες :
Θύρες 4, 4α,7, 7α, 8: €10

Θύρες 5-6: €15
Θύρες 2-3: €25
Θύρα 1: €35
VIPp’s 4ου ορόφου: €80
VIP’s 3ου ορόφου: €120
Τα εκδοτήρια του γηπέδου της Τούμπας θα είναι ανοιχτά από Δευτέρα 25/2/2013 έως Τετάρτη 27/2/2013 09:00-17:00, από Παρασκευή 1/3/2013 έως Σάββατο 09:00-17:00 ,την Πέμπτη 28/2/2013 και την Κυριακή 3/3/2013 από τις 09:00 έως και την έναρξη του αγώνα».