Αν θέλετε κάποιοι από εσάs μπορείτε νά μάs στείλετε τα δικά σαs κείμενα στό e-mail:paokfever@yahoo.gr καί εμείs μέ τήν σειρά μαs θά τά αναρτήσουμε…

123

 photo logo_zpsd2cefcfa.gif
.

Παρασκευή 2 Σεπτεμβρίου 2011

Η οριστική λίστα παικτών του Europa League........


Πριν λίγη ώρα η ΠΑΕ ΠΑΟΚ ανακοίνωσε την οριστική λίστα παικτών που έχει δικαίωμα να χρησιμοποιήσει στους ομίλους του Europa League. 

Πρόκειται για 27 ποδοσφαιριστές, σε μία λίστα που άλλαξε κατά δύο ονόματα σε σχέση με την προηγούμενη που ίσχυε για τα play off.

Οι αλλαγές αφορούν τους Σαβίνι και Γιακουμή που έφυγαν τις θέσεις των οποίων πήραν οι Στάμου και Κίτσιου.

Αναλυτικά οι 27 παίκτες που έχει δικαίωμα ο ΠΑΟΚ να χρησιμοποιήσει  στους ομίλους είναι:  

Δηλώθηκε από την ΠΑΕ ΠΑΟΚ στην UEFA η λίστα με τα ονόματα των ποδοσφαιριστών, που έχουν δικαίωμα συμμετοχής στους αγώνες των Ομίλων του UEFA Europa League για την περίοδο 2011-2012.

Αναλυτικά οι ποδοσφαιριστές που δηλώθηκαν είναι:

1. Αθανασιάδης Στέφανος, 2. Αποστολόπουλος Αλέξανδρος, 3. Γεωργιάδης Γιώργος, 4. Γλύκος Παναγιώτης, 5. Κίτσιου Στέλιος, 6. Μαλεζάς Στέλιος, 7. Μπαλάφας Σωτήρης, 8. Παπαδόπουλος Βασίλης,
9. Παπάζογλου Θανάσης, 10. Σαλπιγγίδης Δημήτρης, 11. Στάμου Δημήτρης, 12. Σταφυλίδης Κωνσταντίνος, 13. Τσουκαλάς Σταύρος, 14. Φωτάκης Γιώργος, 15. Χαλκιάς Κώστας, 16. Αρίας, 17. Λίνο, 18. Τσιρίλο. 19. Κοντρέρας, 20. Έτο, 21. Γκαρσία, 22. Ίβιτς, 23. Κρέσιτς,
24. Λαζάρ, 25. Ρομπέρ, 26. Σνάουτσνερ, 27. Βιεϊρίνα.

Στο προσκήνιο ο Σπαντάτσιο..........


Την περίπτωση του Ζουλιάνο Σπαντάτσιο εξετάζει ο ΠΑΟΚ.

Ο Βραζιλιάνος μέσος προέρχεται από μια «γεμάτη» τριετία στην Ραπίντ Βουκουρεστίου, στην οποία ήταν συμπαίκτης με τον Κοστίν Λαζάρ.

Ο «Δικέφαλος του Βορρά» σε μια ύστατη προσπάθεια ενίσχυσης του ρόστερ του ασχολείται με τον 31χρονο άσο.

Πρόκειται για μια αξιόλογη μονάδα, ενώ για να καταλάβει κανείς το αν αξίζει να ασχοληθούν μαζί του οι Θεσσαλονικείς φτάνει να αναφερθεί ότι την περίοδο 2009-10 αναδείχθηκε «καλύτερος μέσος» του ρουμανικού πρωταθλήματος.

Από τον προηγούμενο Απρίλιο αποτελεί παρελθόν από την Ραπίντ Βουκουρεστίου καθώς του οφείλονταν αρκετά χρήματα και όπως υποστηρίζεται από την πλευρά του διεκδίκησε και κέρδισε την ελευθερία του.

Αν όντως ισχύει πως δεν δεσμευόταν με συμβόλαιο πριν τις 30 Ιουλίου τότε θα καταβληθούν προσπάθειες για την επίτευξη συμφωνίας. Ό,τι είναι να γίνει, θα γίνει μέχρι τις 10 Σεπτεμβρίου.

Να και ένα καλό νέο.............



Τις μεταγραφές που ήθελε δεν του τις έκαναν αλλά να ένας λόγος για να χαίρεται.

Ο Λάζλο Μπόλονι επέστρεψε στις… προπονήσεις και με χαρά επέβλεψε τους ποδοσφαιριστές του ΠΑΟΚ (όσοι ήταν εντάξει ή δεν είχαν υποχρεώσεις με τις εθνικές τους ομάδες) στο σημερινό πρόγραμμα το οποίο διεξήχθη στις νέες εγκαταστάσεις του συλλόγου στη Νέα Μεσήμβρια.

Δεν έχασε μάλιστα την ευκαιρία παρακολουθώντας και την προπόνηση των Νέων.

Ο Ρουμάνος τεχνικός θα έχει έτσι καλύτερη εικόνα των παιδιών που απαρτίζουν τις ακαδημίες και έτσι παράλληλα θα του δίνεται η ευκαιρία ανά πάσα στιγμή να ρίξει στα βαθειά όποιον κρίνει ότι είναι έτοιμος να γίνει… άντρας.

Από τους «μεγάλους» ατομικό πρόγραμμα ακολούθησαν οι τραυματίες Βιεϊρίνια, Αθανασιάδης, Τσιρίλο, Ίβιτς, Παπάζογλου και Σταφυλίδης, ενώ απόντες ήταν οι Σαλπιγγίδης, Φωτάκης, Γεωργιάδης οι οποίοι έχουν κληθεί στην εθνική Ελλάδας και οι Κοντρέρας-Λαζάρ, σε Χιλή και Ρουμανία αντίστοιχα.

Την Παρασκευή στις 21:00 είναι προγραμματισμένο φιλικό παιχνίδι με αντίπαλο τον Πανσερραϊκό.

Λίστα που κερδίζει, δεν αλλάζει..........


Δίχως εκπλήξεις -και πως θα μπορούσε να συμβεί διαφορετικά από τη στιγμή που δεν έγιναν άλλες μεταγραφές- καταρτίστηκε και στάλθηκε στην UEFA η λίστα του ΠΑΟΚ με τους ποδοσφαιριστές που θα έχουν δικαίωμα συμμετοχής στους ομίλους του Europa League.

Σε σχέση με εκείνη η οποία είχε δηλωθεί για τα πλέι οφ, παρατηρούνται δύο διαφορές. Τις θέσεις των Γιακουμή και Σαβίνι (αποχώρησαν από το ρόστερ) πήραν οι Στάμου και Κίτσιου.


Oι επιλογές του «Δικεφάλου»:

1. Αθανασιάδης Στέφανος, 2. Αποστολόπουλος Αλέξανδρος, 3. Γεωργιάδης Γιώργος, 4. Γλύκος Παναγιώτης, 5. Κίτσιου Στέλιος, 6. Μαλεζάς Στέλιος, 7. Μπαλάφας Σωτήρης, 8. Παπαδόπουλος Βασίλης, 9. Παπάζογλου Θανάσης, 10. Σαλπιγγίδης Δημήτρης, 11. Στάμου Δημήτρης, 12. Σταφυλίδης Κωνσταντίνος, 13. Τσουκαλάς Σταύρος, 14. Φωτάκης Γιώργος, 15. Χαλκιάς Κώστας, 16. Αρίας, 17. Λίνο, 18. Τσιρίλο. 19. Κοντρέρας, 20. Έτο, 21. Γκαρσία, 22. Ίβιτς, 23. Κρέσιτς, 24. Λαζάρ, 25. Ρομπέρ, 26. Σνάουτσνερ, 27. Βιεϊρίνια.