Αν θέλετε κάποιοι από εσάs μπορείτε νά μάs στείλετε τα δικά σαs κείμενα στό e-mail:paokfever@yahoo.gr καί εμείs μέ τήν σειρά μαs θά τά αναρτήσουμε…

123

 photo logo_zpsd2cefcfa.gif
.

Κυριακή 30 Οκτωβρίου 2011

Γρήγορο σχήμα καί πιέση από τό πρώτο λεπτό.........

Ο Λάσλο Μπόλονι ολοκλήρωσε την προετοιμασία της ομάδας του για το ντέρμπι με τον Παναθηναϊκό και η ενδεκάδα που θα παρατάξει είναι γνωστή. Μάλιστα, πολύ δύσκολα ο Ρουμάνος αναμένεται να κάνει κάποια έκπληξη, αφού οι λύσεις δεν του περισσεύουν.
  Κάτω από τα δοκάρια της ομάδας θα είναι ο Κώστας Χαλκιάς, για τέταρτο συνεχόμενο παιχνίδι.
Στο δεξί άκρο της άμυνας θα είναι ο Αραούχο Έτο και στο αριστερό ο Μίρο Σνάουτσνερ.
Ο Πάμπλο Κοντρέρας με τον Στέλιο Μαλεζά θα είναι οι δύο κεντρικοί αμυντικοί της ομάδας.
Αυτό που δεν φάνηκε στη προπόνηση, είναι η τοποθέτηση των χαφ. Θα είναι δύο κόφτες και ένας επιτελικός ή ένας κόφτης και δύο 8άρια;
Σύμφωνα με το πρώτο σενάριο, ο Ντιέγκο Αρίας με τον Κοστίν Λαζάρ θα είναι οι δύο αμυντικοί μέσοι και ο Γιώργος Φωτάκης επιτελικός. Σύμφωνα με το δεύτερο, ο Ντιέγκο Αρίας θα είναι ο κόφτης, μέσα δεξιά ο Φωτάκης και μέσα αριστερά ο Λαζάρ.
Στην επίθεση, ο Μπόλονι θα επιμείνει στον Θανάση Παπάζογλου στη κορυφή της επίθεσης, ενώ ο Δημήτρης Σαλπιγγίδης και ο Άντρε Βιεϊρίνια θα είναι οι δύο εξτρέμ, δεξιά κι αριστερά αντίστοιχα.
 

Βιεϊρίνια: «Τι άλλο από νίκη στην Τούμπα»

Στο ντέρμπι της περασμένης αγωνιστικής ο Αντελίνο Βιεϊρίνια «σίγησε». Ένας από τους λόγους που ο ΠΑΟΚ δεν πήρε κάτι καλύτερο από το “X” με τον Άρη. Απέναντι στον Παναθηναϊκό έχει μερικές απαντήσεις να δώσει. Με την βοήθεια της καυτής Τούμπας ελπίζει να τα καταφέρει βοηθώντας τον «Δικέφαλο» να φτάσει στην νίκη. Τι ανέφερε για Βιτόλο.

Οι δηλώσεις του στην κάμερα της Nova:

«Παίζουμε στην έδρα μας και φυσικά θέλουμε την νίκη. Ο αγώνας είναι στην Τούμπα, εκεί όπου έχουμε τους οπαδούς μας, οι οποίοι μας συμπαραστέκονται θερμά, και θα κάνουμε ό,τι μπορούμε για να πάρουμε τους τρεις βαθμούς.

Τώρα δεν ξέρω πως βλέπει ο κόσμος αυτό το ματς, αν θεωρεί ότι οι δύο ομάδες παλεύουν για την δεύτερη θέση, αλλά πιστεύω ότι είναι πολύ νωρίς για τον οποιονδήποτε να πει κάτι τέτοιο. Πρέπει να δούμε το παιχνίδι που κάναμε απέναντι στους Σάμροκ Ρόβερς για το Europa League, θεωρώ ότι αν αποδώσουμε το ίδιο την Κυριακή τότε είναι πολύ πιθανό να κερδίσουμε. Νομίζω ότι δεν χρειάζεται να πω κάτι δημόσια για αυτόν (Βιτόλο). Ελπίζω όλα να πηγαίνουν καλά για αυτόν, αλλά δεν θέλω να κερδίσει».

"Ετσι θα νικήσουμε"


Ο Πάμπλο Κοντρέρας τόνισε ότι ο ΠΑΟΚ φυσικά και μπορεί να κερδίσει τον Παναθηναϊκό στην Τούμπα σε συνέντευξη που έδωσε στη «Real News».
Ο Κοντρέρας για το παιχνίδι με τον Παναθηναϊκό τόνισε:
«Ένα από τα κλειδιά που μπορούν να μας δώσουν τη νίκη στο ντέρμπι είναι το γεγονός ότι στην έδρα μας δεν δεχόμαστε εύκολα γκολ. Το να κρατήσουμε το μηδέν στην άμυνά μας απέναντι στον Παναθηναϊκό θα είναι το πρώτο βήμα για να φτάσουμε στη νίκη.
Ο αντίπαλος μας σκοράρει εύκολα, με τον Σεμπαστιάν Λέτο να είναι σε καλή κατάσταση. Ο Παναθηναϊκός διαθέτει κι άλλους ικανούς ποδοσφαιριστές που χρειάζονται προσοχή, αλλά πιστεύω ότι έχουμε την ποιότητα και να τους σταματήσουμε και να τους νικήσουμε. Σεβόμαστε την αθηναϊκή ομάδα, αλλά στο παιχνίδι της Κυριακής οι πρωταγωνιστές θα πρέπει να είμαστε εμείς».
Για την παρουσία του Βιτόλο στο τριφύλλι:
"Σίγουρα το ντέρμπι με τον Παναθηναϊκό είναι διαφορετικό. Όλα τα παιχνίδια είναι δύσκολα. Αυτό που θα πρέπει να κάνουμε είναι να σταθούμε στο ύψος μας και, με τη δύναμη που μας δίνει ο κόσμος μας, να πάρουμε τους τρεις βαθμούς.
Προερχόμαστε από τρία παιχνίδια χωρίς νίκη, ξέρουμε καλά ότι αυτό το ματς έχει πολύ μεγάλη σημασία για εμάς και έχουμε την ικανότητα να επιστρέψουμε στις επιτυχίες.
Δουλεύουμε σκληρά, γι’ αυτό και πιστεύω ότι θα καταφέρουμε. Θα χαρώ να δω και τον Βιτόλο. Ήμασταν συμπαίκτες στο παρελθόν και στον ΠΑΟΚ, αλλά και στη Θέλτα. Σίγουρα θέλω να τον κερδίσω!».
Για τις φιλοδοξίες του ίδιου και του ΠΑΟΚ:
«Συμμετέχουμε σε πολύ σημαντικές διοργανώσεις, αφού παράλληλα με το πρωτάθλημα δίνουμε παιχνίδια στο Europa League. Το πόσο ψηλά μπορούμε να φτάσουμε εξαρτάται από εμάς. Το όνειρο μου είναι να πανηγυρίσω έναν τίτλο με τη φανέλα του ΠΑΟΚ. Το αξίζει η ομάδα, το αξίζουμε εμείς οι ποδοσφαιριστές και περισσότερο το αξίζει ο κόσμος μας. Ελπίζω φέτος να τα καταφέρω".

Μπόλονι: «Με απόλυτη συγκέντρωση»


Ο Λάσλο Μπόλονι σε δηλώσεις που έκανε στη «NOVA» για το ματς του ΠΑΟΚ με τον Παναθηναϊκό, δεν αποκάλυψε τις σκέψεις του και αρκέστηκε μόνο να τονίσει ότι η ομάδα του δούλεψε όλες αυτές τις μέρες με απόλυτη συγκέντρωση.
«Κάνουμε την προετοιμασία μας για το ματς με τον Παναθηναϊκό όπως προετοιμαζόμαστε για κάθε παιχνίδι. Έχουμε απόλυτη συγκέντρωση σε αυτό που θέλουμε να πετύχουμε.
Εξετάζοντας τον αγώνα και συγκρίνοντας τον ΠΑΟΚ με τον Παναθηναϊκό δεν βρίσκω κάτι ιδιαίτερο. Αλλά ακόμη κι αν έβρισκα θα το κρατούσα για μένα...
Εμείς θα προσπαθήσουμε να κάνουμε το καλύτερο στο παιχνίδι, ξέροντας ποιος είναι ο Παναθηναϊκός», είπε αρχικά.
Όσο για τα προβλήματα τραυματισμών που είχε ο ΠΑΟΚ τον τελευταίο καιρό;
«Το θετικό είναι ότι έχουμε κάποιους παίκτες που επιστρέφουν. Ο Φωτάκης πιστεύω ότι είναι έτοιμος και ελπίζω ότι θα είναι παρών, αλλά δεν μπορώ να ελπίζω το ίδιο για τον Γκαρσία. Ο Γκαρσία δεν πιστεύω πως μπορεί να είναι έτοιμος. Από εκεί και πέρα και ο Λάζαρ εκτιμώ πως θα είναι σε θέση να παίξει, αλλά όπως και να έχει εμείς πρέπει να παλέψουμε για το καλύτερο όπως σε κάθε παιχνίδι»

Οι νέοι διέλυσαν με 6-0 τον Παναθηναϊκό!



 Προάγγελος
Η ομάδα νέων του ΠΑΟΚ ήταν σαρωτική και διέλυσε σήμερα το πρωί με 6-0 την ομάδα νέων του Παναθηναϊκό για την 8η αγωνιστική του πρωταθλήματος Κ20 της Superleague.
Το παιχνίδι παρακολούθησαν και ο συνεργάτης του Λάσλο Μπόλονι, Χοακίμ Πρέτο, μαζί με τον τεχνικό διευθυντή της ομάδας, Παντελή Κωνσταντινίδη, ενώ στο ματς ήταν και ο τεχνικός διευθυντής των ομάδων Κ20 και Κ17, Κυριάκος Αλεξανδρίδης, αλλά και ο Αντώνης Λεμονάκης, ο σκάουτερ της ομάδα του Δικεφάλου.
Το πάρτι των μικρών του ΠΑΟΚ ξεκίνησε νωρίς, καθώς μόλις στο 6’ ο Δημήτρης Κωνσταντινίδης έκανε το 1-0. Στο 31’ ο Πέλκας έκανε και το 2-0, οπότε το δεύτερο ημίχρονο φάνηκε ότι θα ήταν πιο εύκολη υπόθεση για τους νεαρούς παίκτες του Δικεφάλου.
Τα παιδιά του Νίκου Κολομπούρδα ήταν ασταμάτητα και το σκορ πήρε διαστάσεις θριάμβου καθώς στο 55’ ο Δημήτρης Κωνσταντινίδης με το δεύτερο προσωπικό του γκολ έκανε το 3-0, στο 65’ ο Παπαδόπουλος έγραψε το 4-0, στο 67’ ο Χαρμάνας το 5-0 και το τελικό 6-0 διαμόρφωσε στο 83’ ο Χαρμάνας.
Οι συνθέσεις:
ΠΑΟΚ: Μελισσάς, Αποστολόπουλος, Σταφυλίδης, Αγγελίδης, Λαμπάκης, Τσανδάρης, Κωνσταντινίδης Δ. (58' Ταουσιάνης), Παναγιωτούδης (68' Πολύζος), Παπαδόπουλος (66' Χαρμάνας), Πέλκας, Πόποβιτς
Παναθηναϊκός: Ταμπάκης, Φαφούτης (70' Κασάι), Κασαπάκης, Τριανταφυλλόπουλος, Κόι, Ανρδεόπουλος (57' Μουζακίτης), Αποστολόπουλος (69' Ρισβάνης), Σταματάκης, Μαραθιανός, Αναστασόπουλος, Γιαννιτσάκης

Έλεος! Νοκ άουτ και ο Ίβιτς…

Τελικά το πρόβλημα που είχε προκύψει στο Βλάνταν Ίβιτς στην προπόνηση της Παρασκευής δεν του επιτρέπει να προσφέρει τη βοήθειά του στην ομάδα για το αυριανό ματς με τον Παναθηναϊκό!
Ο Σέρβος δεν ξεπέρασε τις ενοχλήσεις στη μέση του και έμεινε εκτός αποστολής, όπως και οι τραυματίες Γκαρσία, Λίνο, Αθανασιάδης και Τσουκαλάς
Έτσι ο Δικέφαλος πηγαίνει στο ντέρμπι με τους πράσινους χωρίς πέντε σημαντικές του μονάδες, αλλά και χωρίς το Λεονάρντο που κρίθηκε ότι είναι ανέτοιμος και έμεινε εκτός αποστολής.
Η αποστολή του ΠΑΟΚ ο Μπόλονι πήρε τους εξής 19 παίκτες: Γεωργιάδη, Γιάννου, Κατσικά, Μαλεζά, Μπαλάφα, Παπάζογλου, Σαλπιγγίδη, Φωτάκης, Χαλκιά, Αρίας, Τσιρίλο, Κοντρέρας, Έτο, Κρέσιτς, Λάζαρ, Ρομπέρ, Σπαντάσιο, Σνάουτσνερ, Βιεϊρίνια.
Σύμφωνα με όλες τις ενδείξεις ο ΠΑΟΚ θα παραχθεί σχεδόν με το ίδιο σχήμα που έπαιξε με τον Άρη με το Φωτάκη να παίρνει τη θέση του Ρομπέρ στην 11άδα.
Έτσι φαίνεται ότι στο παιχνίδι με τον Παναθηναϊκό θα ξεκινήσουν ο Χαλκιάς κάτω από τα δοκάρια, ο Έτο δεξιά και ο Σνάουτσνερ αριστερά στην άμυνα με κεντρικό αμυντικό δίδυμο τον Κοντρέρας και τον Μαλεζά, στα χαφ θα είναι ο Αρίας με τους Λάζαρ και Φωτάκη, δεξιά στην επίθεση ο Σαλπιγγίδης, αριστερά ο Βιεϊρίνια και στην κορυφή ο Παπάζογλου.