Αν θέλετε κάποιοι από εσάs μπορείτε νά μάs στείλετε τα δικά σαs κείμενα στό e-mail:paokfever@yahoo.gr καί εμείs μέ τήν σειρά μαs θά τά αναρτήσουμε…

123

 photo logo_zpsd2cefcfa.gif
.

Πέμπτη 24 Νοεμβρίου 2011

Βλέπει κύπελλο ο Μπολονι...........

Πολύ σωστά στον ΠΑΟΚ δίνουν μεγάλο βάρος στους αγώνες κυπέλου, μια και αυτή η διοργάνωση οδηγεί από έναν πιο σύντομο δρόμο στην επιτυχία…

Ο Μπόλονι ήθελε να ενημερωθεί για τους πιθανούς αντιπάλους, ήθελε να έχει εικόνα από την ομάδα που θα βρει απέναντί του σε έναν περίπου μήνα και γι’ αυτό ταξίδεψε μέχρι τις Σέρρες για να παρακολουθήσει τη νοκ άουτ αναμέτρηση της Ηράκλειας με τον Εθνικό Αστέρα.

Είναι και αυτή μία κίνηση που περνάει το μήνυμα σε όλη την ομάδα για το πόσο πρέπει να προσέξει ο ΠΑΟΚ ώστε να φθάσει ψηλά στον θεσμό.

Θυμίζουμε ότι ο Μέγας Αλέξανδρος είναι ομάδα τρίτης κατηγορίας, ο Εθνικός Αστέρας δεύτερης και στο σημερινό παιχνίδι δεν υπάρχει ρεβάνς.

Ο ΠΑΟΚ θα παίξει είτε στην Ηράκλεια είτε στην Καισαριανή στις 21-22 ή 23 Δεκεμβρίου…       
 
 

Μάχη με το χρόνο ο Λίνο

Ο Άλβες Λίνο, δίνει μάχη με το χρόνο και θα φορτσάρει μέσα στο Σαββατοκύριακο μήπως και προλάβει να ενισχύσει τον ΠΑΟΚ στο εκτός έδρας παιχνίδι με την Τότεναμ. Ένα ματς που αναμένεται να έχει μεγάλη ένταση και ο Μπόλονι θα ήθελε την παρουσία και την εμπιειρία του Λίνο στο αριστερό άκρο της ομάδας.
Ο τραυματισμός (θλάση στο δικέφαλο) που υπέστη ο Βραζιλιάνος είναι ο ίδιος ακριβώς με αυτόν που είχε υποστεί πριν το ματς με τους Σάμροκ Ρόβερς, ενώ και ο χρόνος αποθεραπείας του είναι ο ίδιος που χρειαζόταν και πριν από το ματς με τους Ιρλανδούς.
Ο Λίνο θα ανεβάσει λοιπόν ρυθμούς μέσα στο Σαββατοκύριακο και αν πείσει το ιατρικό τιμ να του δώσει το "ΟΚ" θα συμπεριληφθεί στην αποστολή για το ματς με την Τότεναμ. Αν, όμως, υπάρχει κίνδυνος υποτροπής τότε θα αποκλειστεί.
Το βέβαιο πάντως είναι, ότι και στο ματς του Σάββατου, το αριστερό άκρο της άμυνας, θα καλύψει ο Κώστας Σταφυλίδης που είχε ένα πολύ καλό ντεμπούτο στο ματς με τον Παναιτωλικό.