Αν θέλετε κάποιοι από εσάs μπορείτε νά μάs στείλετε τα δικά σαs κείμενα στό e-mail:paokfever@yahoo.gr καί εμείs μέ τήν σειρά μαs θά τά αναρτήσουμε…

123

 photo logo_zpsd2cefcfa.gif
.

Πέμπτη 19 Απριλίου 2012

ΠΑΟΚ-ΔΟΞΑ ΔΡΑΜΑΣ 2-0(ΜΕΣΑ ΑΠΟ ΕΙΚΟΝΕΣ)

Ο Κώστας Παναγιωτούδης πέτυχε το παρθενικό του γκολ με τη φανέλα του ΠΑΟΚ στη Superleague και ο Μπρούνο Τσιρίλο ανέλαβε το "βάπτισμα" του πυρός... ξυλοφορτώνοντας το νεαρό μέσο.
 Ο Παναγιωτούδης τρέχει να πανηγυρίσει. Ο Τσιρίλο τον προλαβαίνει στο σπριντ, του τραβάει τη φανέλα, τον αγκαλιάζει με λαβή, πετυχαίνει την πτώση, τον πιάνει από το κεφάλι και του φωνάζει μέσα στα μούτρα. Όση ώρα ο Παναγιωτούδης "υποφέρει" οι Μαλεζάς και Σταφυλίδης έχουν σκάσει στα γέλια. Δείτε τις απολαυστικές στιγμές,

«Με βοήθησε όλη η ομάδα...»

Ο Φρεντερίκ Νιμανί πέτυχε το παρθενικό του γκολ σήμερα με τη φανέλα του ΠΑΟΚ και αναφέρθηκε σε αυτούς που τον βοήθησαν για να ανακάμψει αγωνιστικά.
 
 
«Πριν από το ματς ξέραμε ότι πρέπει να πάρουμε τη νίκη για να παίξουμε στα πλέι οφ. Πήγαμε καλά και γι΄ αυτό κερδίσαμε. Είμαι πολύ ευχαριστημένος από το χειροκρότημα του κόσμου, αλλά με βοήθησε όλη η ομάδα γι΄ αυτό», τόνισε αρχικά ο Γάλλος μεσοεπιθετικός του ΠΑΟΚ και συμπλήρωσε:

«Ολοι ήταν αλληλέγγυοι για να παίξω καλά. Είμαι ευτυχισμένος όχι μόνο για το πρώτο γκολ που σημείωσα στον ΠΑΟΚ, αλλά και γιατί αυτό συνέβη εντός έδρας».

H ωριμότητα του Παναγιωτούδη

Σε ομαδικό επίπεδο ο ΠΑΟΚ είχε 15 τελικές προσπάθειες με δύο γκολ και τρία δοκάρια, έναντι έξι τελικών της Δόξας που μεταφράζονται σε ισάριθμα σουτ εκτός περιοχής. Επίσης ο ΠΑΟΚ είχε 122 μεταβιβάσεις έναντι 52 της Δόξας και 51 λάθη έναντι 45 των Δραμινών.

Ατομικά, ο Κώστας Παναγιωτούδης, που ήταν το πρόσωπο του αγώνα με ένα γκολ και ένα δοκάρι, είχε 16 μεταβιβάσεις, 8 λάθη, 0/2 γεμίσματα, 5 κλεψίματα, 1 επέμβαση, 1 φάουλ και 1 κερδισμένο φάουλ.

Ο Φρεντερίκ Νιμανί, που σκόραρε το παρθενικό του γκολ στο πρωτάθλημα, είχε τρεις τελικές προσπάθειες, 13 μεταβιβάσεις, 1/3 γεμίσματα και 7 λάθη.

Αξιοσημείωτη είναι η στατιστική του Πάμπλο Γκαρσία με 15 μεταβιβάσεις, 1 λάθος, 1 δοκάρι, 3 κλεψίματα και 1/7 γεμίσματα.

Ο Κώστας Σταφυλίδης πήρε επιθετικές πρωτοβουλίες με 3 τελικές προσπάθειες και 1 δοκάρι.

Ο Ίβιτς στην επανεμφάνισή του, είχε σε 60 λεπτά 1/1 γέμισμα, 10 μεταβιβάσεις και 2 λάθη, ενώ ο Έττο που επίσης επέστρεψε, είχε 2/5 γεμίσματα, 8 μεταβιβάσεις, 6 λάθη και δύο κλεψίματα.

«Όσο βελτιώνεται ο Παναγιωτούδης θα βελτιώνεται και ο ΠΑΟΚ!»

Ο Στέλιος Μαλεζάς μίλησε για τη νίκη επί της Δόξας, για τα πλέι οφ, αλλά έδωσε και συμβουλές για τον Κώστα Παναγιωτούδη.
 
 
Ο αρχηγός του ΠΑΟΚ, Στέλιος Μαλεζάς μίλησε στην κάμερα της Nova και αρχικά τόνισε: «Προσπαθήσαμε, αλλά στο πρώτο ημίχρονο δεν δημιουργήσαμε τις απαιτούμενες φάσεις για να διευρύνουμε το σκορ. Στο δεύτερο τα πράγματα πήγαν καλύτερα. Είναι λογικό όταν μία ομάδα επιχειρεί ανανέωση ή έχει πολλά ματς ή πολλούς τραυματισμόυς, να μην πηγαίνει όπως επιθυμούν οι παίκτες και ο κόσμος. Σκοπός μας είναι να συγκεντρώσουμε όσους περισσότερους πόντους μπορούμε για να κάνουμε το καλύτερο στα πλέι οφ.
 
Για τον στόχο του ΠΑΟΚ είπε:
 «Ακόμα είναι νωρίς. Πρέπει να παρουσιαστούμε βελτιωμένοι στη Λιβαδειά και να έχουμε απαντήσεις στα προβλήματα που είναι πιθανό να μας δημιουργήσει ο αντίπαλος».
 
Για το ματς με το Λεβαδειακό που ακολουθεί είπε:
«Για μένα είναι η ευχάριστη έκπληξη. Τα παιδιά έδωσαν πολλά συνεχόμενα παιχνίδια από τον Νοέμβριο και έπειτα, αλλά εξασφάλισαν την παραμονή και δείχνουν πόσο καλή ομάδα είναι».
 
Για το αν ο ΠΑΟΚ μπαίνει στα play off πιο δυνατός μετά την επιστροφή των τραυματιών, απάντησε:
«Αυτό θα φανεί στις προπονήσεις. Πρέπει να κάνουμε το καλύτερο. Αν δεν υπάρχουν τραυματισμοί, υπάρχουν και περισσότερες επιλογές».
 
Για τον Παναγιωτούδη, τέλος, είπε:
«Είναι ακόμα νωρίς να πούμε κάτι καλό ή κακό, λόγω της ηλικίας του και της πρώτης του συμμετοχής. Είναι πολύ θετικό που σκόραρε και είχε καλή παρουσία. Πρέπει, όμως να σκεφτεί καλά και αυτή η συμμετοχή του να είναι η... χειρότερη και όχι η καλύτερη με τον ΠΑΟΚ. Αν βελτιωθεί αυτός, θα βελτιωθεί και η ομάδα».

Οχτώ δοκάρια στα τελευταία επτά ματς στην Τούμπα!

 
Ο ΠΑΟΚ έδωσε τέλος στο αρνητικό σερί που είχε στην Τούμπα στα προηγούμενα έξι παιχνίδια, καθώς κέρδισε με 2-0 τη Δόξα Δράμας, αλλά τα... απομεινάρια της γκίνιας που είχε προηγούμενα ματς εμφανίστηκαν πάλι με τα τρία δοκάρια που είχαν οι παίκτες του φτάνοντας στα οχτώ σε επτά αγώνες!
 
 
Στο 54΄ ο Σταφυλίδης (οριζόντιο), στο 62΄ο Παναγιωτούδης (δεξί κάθετο) και στο 75΄ο Γκαρσία (αριστερό κάθετο) είδαν τη μπάλα να σταματάει και στα τρία δοκάρια της εστίας που βρίσκεται μπροστά από τις Θύρες 7-8!

Ο ΠΑΟΚ επέστρεψε στις νίκες στην Τούμπα μετά από σχεδόν τρεις μήνες (!)  καθώς είχε να κερδίσει από το 1-0 επί του Πανιωνίου στις 21 Ιανουαρίου (μέχρι το 2-0 επί της Δόξας μέτρησε πέντε ήττες και μία ισοπαλία), αλλά τα δοκάρια του αυξήθηκαν!

Στην Τούμπα έφτασε στα οχτώ δοκάρια στα τελευταία επτά εντός έδρας παιχνίδια!

Είχε δύο δοκάρια στο 0-0 με τον Άρη (Γεωργιάδης και Αθανασιάδης), είχε ένα με τον Ολυμπιακό (Γκαρσία), ένα με την Ουντινέζε (Τσιρίλο), ένα με τα Γιάννινα (Αθανασιάδης) και τρία χθες με τη Δόξα Δράμας (Σταφυλίδης, Παναγιωτούδης και Γκαρσία).

Εικόνες (άδειας) Τούμπας

Κρίση, ο καιρός κακός, ο αντίπαλος αντιεμπορικός και έτσι στο γήπεδο της Τούμπας δεν βρέθηκαν περισσότεροι από 4.000 φίλοι του ΠΑΟΚ για τον αγώνα με τη Δόξα.