Αν θέλετε κάποιοι από εσάs μπορείτε νά μάs στείλετε τα δικά σαs κείμενα στό e-mail:paokfever@yahoo.gr καί εμείs μέ τήν σειρά μαs θά τά αναρτήσουμε…

123

 photo logo_zpsd2cefcfa.gif
.

Δευτέρα 5 Μαρτίου 2012

Πάμε γερά γιά τήν συνέχεια....................


ΠΑΝΑΘΗΝΑΙΚΟΣ-ΠΑΟΚ 0-2 (ΜΕΣΑ ΑΠΟ ΕΙΚΟΝΕΣ)


Aναδείχθηκε MVP του χθεσινού αγώνα

Ο Κώστας Χαλκιάς επέστρεψε στην 11άδα του ΠΑΟΚ μετά από 94 μέρες και η χθεσινή του εμφάνιση ήταν μόλις η 10 φετινή σε 38 ματς του ΠΑΟΚ, ο οποίος είναι η μοναδική ομάδα που έχει τρεις τερματοφύλακες με διψήφιο αριθμό αγώνων μέσα στην ίδια σεζόν!
 Ο Κρέσιτς είναι πρώτος σε συμμετοχές με 18 παιχνίδια, και από 10 ματς έχουν παίξει ο Χαλκιάς και ο Γλύκος!

Ο Κώστας Χαλκιάς, ο οποίος απέναντι στον Παναθηναϊκό στο ΟΑΚΑ έκανε ίσως την καλύτερή του εμφάνιση στις τέσσερις σεζόν που είναι στον ΠΑΟΚ (από το καλοκαίρι του 2008), αναδείχθηκε MVP του χθεσινού αγώνα από τα ΜΜΕ που βρέθηκαν στο Ολυμπιακό Στάδιο.

Επίσης είναι υποψήφιος για MVP της 23ης αγωνιστικής, μαζί με τον Αμπντούν του Ολυμπιακού και το Ναβάρο του Αστέρα Τρίπολης.

Και να σκεφτεί κανείς ότι ο Χαλκιάς είχε να αγωνιστεί σε επίσημο παιχνίδι του ΠΑΟΚ από το Λονδίνο!

Από τις 30 Νοεμβρίου 2011 και το διπλό με την Τότεναμ στο Γουάιτ Χαρτ Λέιν με 1-2, ο Χαλκιάς ξαναμπήκε στην 11άδα χθες, μετά από 94 μέρες αλλά παρά την έλλειψη αγώνων ήταν εντυπωσιακός στο ΟΑΚΑ...

Επαφές Σαράτση στην Αθήνα

Συνάντηση με τους εκπροσώπους της εταιρίας αθλητικής ένδυσης Umbro είχε χθες στην Αθήνα ο Στέφανος Σαράτσης, μέλος της διοίκησης της ΠΑΕ ΠΑΟΚ. Οι συζητήσεις μεταξύ των δύο πλευρών είναι σε προχωρημένο στάδιο και αφορούν το ντύσιμο από τη συγκεκριμένη εταιρεία όλων των τμημάτων ποδοσφαίρου του ΠΑΟΚ. Είναι πιθανό και σήμερα ο Σαράτσης να έχει νέα συνάντηση με τους εκπροσώπους της Umbro.

Ο ΒΡΥΖΑΣ ΣΤΗ ΛΙΓΚΑ
Ο πρόεδρος της ΠΑΕ ΠΑΟΚ Ζήσης Βρύζας πρόκειται να παραβρεθεί το πρωί (11.00) της ερχόμενης Τρίτης στο διοικητικό συμβούλιο της Σούπερ Λίγκας, όπου θα συζητηθεί το φλέγον ζήτημα της χορηγικής συνεργασίας με τον ΟΠΑΠ.

ΝΤΕΡΜΠΙ ΓΙΑ Κ-17
Στις 12.00 στις εγκαταστάσεις του Λώλα στη Σουρωτή διεξάγεται σήμερα το ντέρμπι κορυφής για τον β΄ όμιλο του πρωταθλήματος νέων Κ-17 μεταξύ του Άρη και του ΠΑΟΚ. Οι δύο ομάδες ισοβαθμούν στην κορυφή της βαθμολογίας με 32 βαθμούς, οι “κίτρινοι” ωστόσο μετρούν ένα παιχνίδι λιγότερο έναντι του Δικέφαλου.

Τσαλάκωσε τον ΠΑΟ 0-2, έστειλε μήνυμα για 2η θέση

Αυτός είναι ΠΑΟΚ!  Ο Δικέφαλος δεν κατάλαβε τίποτε από απουσίες και παραδόσεις. Εκανε έδρα το ΟΑΚΑ για δεύτερη φορά φέτος μετά την ΑΕΚ, τσαλάκωσε τον Παναθηναϊκό επικρατώντας με 2-0 και έδωσε απάντηση στην κόκκινη λασπολογία. Ο Χαλκιάς έκανε σπουδαίο παιχνίδι κρατώντας το μηδέν όσες φορές χρειάστηκε, ενώ ο Λίνο με πέναλτι και ο Σαλπιγγίδης με προβολή πέτυχαν τα γκολ της νίκης. Ο ΠΑΟΚ πλέον έμεινα καθαρά στην 3η θέση τέσσερις βαθμούς πάνω από την ΑΕΚ και έστειλε μήνυμα για τα πλέι οφ ότι θα δώσει μάχη και θα κατακτήσει τη δεύτερη θέση.
Λεπτό προς λεπτό
1΄Ο αγώνας άρχισε
2΄Στο έδαφος ο Τσιρίλο, δείχνει να πονάει. Τελικά σηκώθηκε.
9΄Χωρίς φάσεις ως τώρα το παιχνίδι, αλλά και ελεύθερο χωρίς διακοπές και φάουλ.
11΄Εξοχο κοντρόλ και σέντρα από τον Αποστολόπουλο, πέρασε ανεκμετάλλευτη.
19΄Μακρινό σουτ του Κουίνσι, έφυγε άουτ.
25΄Κάθετη πάσα του Φωτάκη στο Νιμανί, πρόλαβε με έξοδο ο Καρνέζης.
26΄Αρκετά λάθη στη μεσαία γραμμή και από τις δύο ομάδες.
27΄Σουτ με το αριστερό ο Γκαρσία, δύσκολα έδιωξε ο Καρνέζης. Πολύ καλή στιγμή για τον ΠΑΟΚ. Στην προηγούμενη φάση ο Σαριέγκι πάτησε τον Λάζαρ.
28΄Λογομαχία του Μπόλονι με κάποιους από τον πάγκο του Παναθηναϊκού.
29 Τα ποσοστά κατοχής: 54%-46%
31΄Αστοχο σουτ του Κατσουράνη
33΄Μόνος του ο Ζέκα μέσα στην περιοχή από δεξιά, έκανε στραβοκλοτσιά...
35΄Κάθετη πάσα του Φωτάκη, για λίγα εκατοστά δεν την πρόλαβε ο Αθανασιάδης!
36΄Ο Μπόλονι σήκωσε Τσουκαλά, Παναγιωτούδη, Γιάννου για ζέσταμα.
42΄Μεγάλη απόκρουση του Χαλκιά σε κόρνερ, από διαγώνιο σουτ του Χριστοδουλόπουλου στην κλειστή γωνία!
43΄Απίστευτη χαμένη ευκαιρία για τον ΠΑΟΚ! Γύρισμα του Αθανασιάδη στον Σαλπιγγίδη σε θέση τετ α τετ που πλάσαρε, αλλά η μπάλα βρήκε και στον Σπυρόπουλο και έφυγε κόρνερ!
Τέλος ημιχρόνου
46΄Ο Τοτσέ στη θέση του Κλέιτον. Ο Φερέιρα αλλάζει πλάνα και βάζει κλασικό επιθετικό.
47΄Μεγάλη ευκαιρία από πλασέ του Ζέκα, ο Χαλκιάς διώχνει ξανά σε κόρνερ στη γωνία του.
49΄Σέντρα του Κατσουράνη, κεφαλιά του Τοτσέ άουτ. Ο Παναθηναϊκός είχε μία ευκαιρία στο πρώτο ημίχρονο και δύο σε δύο λεπτά στην επανάληψη.
50' Πέναλτι κερδίζει ο ΠΑΟΚ. Ο Σαριέγκι ανατρέπει τον Αθανασιάδη. Κίτρινη κάρτα στον Σαριέγκι και φωνές στον πάγκο του ΠΑΟΚ για καθαρή περίπτωση κόκκινης!
51΄ΓΚΟΟΟΟΟΟΟΟΟΟΟΟΟΛΛΛΛΛΛΛΛΛΛΛ!!!!!! Σπουδαία εκτέλεση χαμηλά στη δεξιά γωνιά του Καρνέζη από τον Λίνο και 0-1!
54΄Κίτρινη κάρτα στον Μπίαρσμιρ. Νέα λογομαχία Μπόλονι - Φερέιρα.
63΄Ο Χαλκιάς απογειώνεται και διώχνει στη συμβολή των δοκαριών κεφαλιά του Τοτσέ από σέντρα του Ζέκα!!
63΄Ο Μαυρίας στη θέση του Ζέκα.
65΄Ο Μπόλονι ετοιμάζει τον Γεωργιάδη
67΄Ο Γεωργιάδης στη θέση του Νιμανί.
70΄Κίτρινη στον Φωτάκη.
71΄Φάουλ του Κατσουράνη, δύσκολη απόκρουση του Χαλκιά και στη συνέχεια επιθετικό φάουλ. Κίτρινη στον Κατσουράνη για διαμαρτυρία, που φτάνει στις επτά κάρτες.
80΄Σουτ του Φωτάκη, κόντρα και κόρνερ.
83΄ΓΚΟΟΟΟΟΟΟΟΛΛΛΛΛΛΛΑΡΑ Σάλπι 0-2! Σέντρα ακριβείας του Λίνο από αριστερά, προβολή υψηλής τεχνικής από τον Σαλπιγγίδη, άγαλμα ο Καρνέζης!
90΄Κεφαλιά του Χριστοδουλόπουλου, πάλι έτοιμος ο Χαλκιάς.
91΄Ο Σπυρόπουλος πήρε τη μπουκιά από το στόμα του Σαλπιγγίδη, που ήταν έτοιμος να πλασάρει.
92΄Πέναλτι στον Παναθηναϊκό και κίτρινη στον Γκαρσία για ανατροπή στον Χριστοδουλόπουλο. Κίτρινη και στον Μαλεζά.
92΄Ο Χαλκιάς απέκρουσε και το πέναλτι του Χριστοδουλόπουλου! Ο Φερέιρα είχε πει να το εκτελέσει ο Κατσουράνης.
Τέλος του αγώνα
Οι συνθέσεις:
Παναθηναϊκός: Καρνέζης, Μαρίνος, Σαριέγκι, Μπιάρμσιρ, Σπυρόπουλος, Βιτόλο, Κατσουράνης, Ζέκα, Χριστοδουλόπουλος, Κουίνσι, Κλέιτον
Αναπληρωματικοί: Καπίνο, Τοτσέ, Καντέ, Νίνης, Βύντρα, Καραγκούνης, Μαυρίας
ΠΑΟΚ: Χαλκιάς, Αποστολόπουλος, Λίνο, Μαλεζάς, Τσιρίλο, Γκαρσία, Λάζαρ, Φωτάκης, Σαλπιγγίδης, Νιμανί, Αθανασιάδης
Αναπληρωματικοί: Γλύκος, Σταφυλλίδης, Μπαλάφας, Γεωργιάδης, Τσουκαλάς, Παναγιωτούδης, Γιάννου
Διαιτητής: Βοσκάκης (Ρεθύμνου)
Βοηθοί: Γρεβένης (Χαλκιδικής), Δημητριάδης (Καστοριάς)

Μοναδικά στατιστικά ο Λινο!

Ο Λίνο, με το σημερινό γκολ που πέτυχε και την ασίστ που έβγαλε στο δεύτερο τέρμα του ΠΑΟΚ, έφτασε τα έξι γκολ και τις ασίστ ασίστ τη φετινή σεζόν, έχοντας τα καλύτερα νούμερα στην καριέρα του στο Δικέφαλο από τον Ιανουαρίο του 2009 που ήρθε στην Ελλάδα.
Ο Λίνο μετά από το πέναλτι που είχε χάσει στο ματς με την Τότεναμ στην Τούμπα (στο 0-0), όπου αρχικά είχε ευστοχήσει αλλά ο διαιτητής είχε δώσει επανάληψη και στη δεύτερη εκτέλεση έστειλε τη μπάλα άουτ, μετράει πλέον 4Χ4 εύστοχα πέναλτι, όλα στις δεξιές γωνίες των αντίπαλων τερματοφυλάκων!
Μάλιστα και τα τέσσερα πέναλτι που έχει ευστοχήσει ήταν μέσα στο 2012…
Είχε ευστοχήσει στο πέναλτι με το οποίο ο ΠΑΟΚ είχε κερδίσει με 2-1 τον Εργοτέλη στην Τούμπα (15/1/2012), μετά ευστόχησε στο πέναλτι με το οποίο ο Δικέφαλος προηγήθηκε με 1-0 της ΑΕΚ στον αγώνα Κυπέλλου (18/1/2012) που ο ΠΑΟΚ κέρδισε με 2-0, ενώ είχε ευστοχήσει και στο πέναλτι με τον Ατρόμητο (25/1/2012) πριν από το σημερινό στο ΟΑΚΑ με το οποίο ο Δικέφαλος
Με το σημερινό γκολ ο Λίνο έφτασε στα έξι γκολ φέτος σε επίσημα ματς (τρία στο πρωτάθλημα, δύτο στο Κύπελλο και ένα στην Ευρώπη) έχοντας την καλύτερη επίδοση από τότε που ήρθε στον ΠΑΟΚ (στα μέσα της σεζόν 2008-09).
Την πρώτη του χρονιά είχε 21 συμμετοχές χωρίς γκολ, τη σεζόν 2009-10 είχε 40 συμμετοχές και πέντε γκολ, πέρυσι είχε δύο γκολ σε 33 αγώνες,  και φέτος έχει φτάσει στα έξι γκολ σε 31 παιχνίδια μετρώντας και έξι ασίστ…

Ρέστα απο τον Λάσλο Μπόλονι και στη συνέντευξη τύπου!

Ο Λάσλο Μπόλονι παρά τη μεγάλη νίκη του ΠΑΟΚ στο ΟΑΚΑ επί του Παναθηναϊκού με 0-2 απέφυγε τις θριαμβολογίες και έπλεξε την οδό της εγκράτεις παρά την τεράστια νίκη της ομάδας του πλέκοντας το εγκώμιο του Κώστα Χαλκιά…
Αναλυτικά ο τεχνικός του ΠΑΟΚ τόνισε:
«Αν ήθελα να μπω στην ανάλυση του παιχνιδιού, στο πρώτο ημίχρονο, είδαμε και από τις δύο ομάδες τακτικά λάθη. Στο πρώτο μέρος δεν αισθάνθηκα ότι υπήρχε καλό επίπεδο έντασης. Οι θέσεις μας στο γήπεδο ήταν σωστές και η αίσθησή μου ήταν πως η πρώτη ομάδα που θα έκανε το λάθος ή η πρώτη που θα έκανε κάτι καλό, θα ήταν αυτή που θα κέρδιζε. Είμαι χαρούμενος που ο Παναθηναϊκός έκανε το πρώτο λάθος και μετά, τακτικά και στο θέμα των δυνάμεων, ήμασταν αυτοί που μπορούμε για να διαχειριστούμε το παιχνίδι και να πάρουμε τη νίκη.
Στο τέλος η νίκη ήρθε φυσιολογικά. Ο Παναθηναϊκός ήταν πολύ καλός στην Τούμπα, σήμερα δεν έκανε το ίδιο παιχνίδι κι ήμασταν έτοιμοι να το εκμεταλλευτούμε. Συγχαρητήρια για την ομάδα μου, συνήθως δεν μιλάω για ατομικές αποδόσεις, αλλά πρέπει να παραδεχτώ το μεγάλο «come back» του Χαλκιά σήμερα. Επίσης πρέπει να πω ότι οι εξετάσεις του Αποστολόπουλου δεν ήταν εύκολες, ο αντίπαλός του ήταν ένας από τους καλύτερους παίκτες στην Ελλάδα, αλλά είμαι ευχαριστημένος για ότι έκανε ο Αποστολόπουλος σήμερα.
Θα πρέπει να σας πω ότι στη διάρκεια του αγώνα δεν το νιώθω, αλλά πριν και μετά το ματς το νιώθεις και πρέπει να πω πως είναι απογοητευτικό να παίζεις ένα ντέρμπι με άδειες κερκίδες.
Καταλαβαίνω ότι μπορεί να είναι λυπημένοι, αλλά ο Παναθηναϊκός είναι μεγάλο κλαμπ, με δυνατούς παίκτες και είμαι σίγουρος ότι θα παλέψουν με τον Ολυμπιακό μέχρι το τέλος.
Νομίζω ότι έχουμε άλλα 7 παιχνίδια. Άρα είναι 21 βαθμοί, οι οποίοι είναι πολλοί. Για μας είναι πολύ σημαντικοί αυτοί οι 3 βαθμοί, γιατί χθες ο Ατρόμητος κέρδισε, και θα πρέπει να κάνουμε τα πάντα για να είμαστε στην πεντάδα και σε καλή θέση. Δεν μπορώ να πω ότι ήταν αποφασιστικοί οι σημερινοί βαθμοί, ήταν όμως σημαντικοί».

"Κοιτάμε πολύ ψηλά!"

Ο Στέφανος Αθανασιάδης κέρδισε το πέναλτι με το οποίο ο ΠΑΟΚ άνοιξε το σκορ στο ΟΑΚΑ για να φτάσει στη νίκη με 0-2 επί του Παναθηναϊκού.
Στις δηλώσεις του δεν έκρυψε ότι ο στόχος του Δικεφάλου φτάνει πιο ψηλά από εδώ που βρίσκεται τώρα η ομάδα…
Μεταξύ άλλων είπε:
«Καταρχάς πρέπει να δώσω συγχαρητήρια σε όλους. Το θέλαμε όλοι πολύ αυτό το παιχνίδι. Όταν βγήκαμε από το Europa League ήμασταν πολύ στεναχωρημένοι. Πλέον θα τα δώσουμε όλα στο πρωτάθλημα. Ήμασταν πολύ συγκεντρωμένοι. Πετύχαμε το πρώτο γκολ και περιμέναμε ότι θα πετύχουμε και άλλα γκολ. Είναι πολύ καλό ότι παίρνουμε αποτελέσματα και εκτός έδρας. Είμαι χαρούμενος που βοήθησα με τη φάση του πέναλτι, αλλά προτιμώ να κοιτώ το ομαδικό καλό και όχι το ατομικό. Στόχος είναι να πάμε πιο ψηλά και να μπούμε με την καλύτερη δυνατή θέση στα πλέι οφ», τόνισε ο διεθνής επιθετικός.

Ανακοίνωση - κωμωδία του Παναθηναϊκού για διαιτησία!!!

Γελάει όλη η Ελλάδα καθώς πριν από λίγη ώρα ο Παναθηναϊκός εξέδωσε ανακοίνωση κατά της διαιτησίας (;) του Βοσκάκη!!!.
Σε ένα ματς που αν κάποιος έχει δικαιολογημένα παράπονα, αυτός είναι ο ΠΑΟΚ, οι πράσινοι είδαν φαντάσματα και προσπαθώντας να δικαιολογήσουν την ήττα τους εξέδωσαν ανακοίνωση κατά της διαιτησίας!!!
Αντί να φωνάζει ο ΠΑΟΚ που είδε το Βοσκάκη να δίνει στο τέλος του αγώνα ένα ανύπαρκτο πέναλτι σε μία φάση όπου χρεώθηκαν εντελώς άδικα και αναίτια με κίτρινες ο Γκαρσία και ο Μαλεζάς (έφτασαν στις τέσσερις και επτά κάρτες αντίστοιχα…) και επίσης δόθηκε μία αστεία κίτρινη στο Φωτάκη (έφτασε τις επτά) ο Παναθηναϊκός έβγαλε ανακοίνωση (αν είναι δυνατόν!) για τη διαιτησία…
Αναλυτικά η ανακοίνωση – κωμωδία του Παναθηναϊκού λέει τα εξής:
«Σήμερα στο ΟΑΚΑ γίναμε μάρτυρες μιας διαιτησίας από αυτές που το να τις χαρακτηρίσεις εχθρικές θα είναι επιεικές. Το σύνολο της συμπεριφοράς και των αποφάσεων του κ. Βοσκάκη, σε συνέχεια μάλιστα της πρώτης πράξης του έργου που είχε παιχτεί στο Αγρίνιο στις 4 Ιανουαρίου, δεν αφήνουν περιθώριο αμφιβολίας για τις προθέσεις και το σκεπτικό του. Αντιμετωπίσαμε μια διαιτησία πονηρή, που εφάρμοσε δύο μέτρα και δύο σταθμά στοχεύοντας προφανώς να εμποδίσει τον Παναθηναϊκό.
Χωρίς αμφιβολία πρόκειται είτε για πρόθεση είτε για ολική ανικανότητα τόσο του ιδίου όσο και των προσόπων που διαχειρίζονται τις τύχες της διαιτησίας. Ο δε ορισμός του κ. Βοσκάκη, ως «κομάντο» σε ένα άδειο γήπεδο προφανώς δεν είναι σύμπτωση. Ας μην ψάχνουμε λοιπόν γιατί δίνουμε την εντύπωση ενός «αναξιόπιστου» πρωταθλήματος όταν εκτελούν μ αυτόν τον τρόπο τα καθήκοντά τους οι διαιτητές, αυτοί που τους ορίζουν, αλλά και σε πολλές περιπτώσεις αυτοί που τους αξιολογούν.
Σεβόμαστε απόλυτα την ομάδα του ΠΑΟΚ και την προσπάθειά της, ωστόσο η σημερινή διαιτητική παράσταση είχε έναν ξεκάθαρο στόχο: Ο Παναθηναϊκός έπρεπε να στραβοπατήσει. Οι ισορροπίες έπρεπε πάση θυσία να ανατραπούν. Το κατανοήσαμε και εμείς και όσοι είδαν τον αγώνα. Θα πρέπει ωστόσο να κατανοήσουν και όσοι κινούν νήματα και επηρεάζουν καταστάσεις ότι η μέχρι εδώ προσπάθειά τους δεν θα τους αρκέσει. Ο Παναθηναϊκός έχει στα χέρια του την τύχη του, θα την κυνηγήσει και θα πετύχει τους στόχους του απαντώντας σε όλους εκεί που έχει αποδείξει ότι είναι ανώτερος: μέσα στις τέσσερις γραμμές του γηπέδου.
ΥΓ: Αναφορικά με το πέναλτι που καταλογίστηκε υπέρ του Παναθηναϊκού, στο 92΄ το μόνο σχόλιο που έχουμε να κάνουμε προς τον κ. Βοσκάκη είναι πως, αν κάτι δεν έχει καταλάβει καλά, δεν ζητάμε χάρες. Αν καταλόγιζε τις αντίστοιχες παραβάσεις όταν γίνονταν, είτε στο Αγρίνιο είτε σήμερα, δεν θα χρειαζόταν να εκτεθεί εκ του ασφαλούς στο φινάλε"