Αν θέλετε κάποιοι από εσάs μπορείτε νά μάs στείλετε τα δικά σαs κείμενα στό e-mail:paokfever@yahoo.gr καί εμείs μέ τήν σειρά μαs θά τά αναρτήσουμε…

123

 photo logo_zpsd2cefcfa.gif
.

Δευτέρα 15 Αυγούστου 2011

Τι αναφέρει δημοσίευμα αθλητικής εφημερίδας για τις μεταγραφικές αναζητήσεις του Ρουμάνου τεχνικού στο διήμερο που βρέθηκε στη Βουδαπέστη

Στην Ουγγαρία βρέθηκε το διήμερο (12-13/8) ο Λάζλο Μπόλονι και προχώρησε τις συζητήσεις για την ενίσχυση της μεσαίας γραμμής. Σύμφωνα με το δημοσίευμα της εφημερίδας "Metrosport" ο μέσος που συζητάει ο Ρουμάνος τεχνικός δεν αποκλείεται να είναι ο Άκος Έλεκ, όμως, με τις πληροφορίες να μην είναι επιβεβαιωμένες.
Το σίγουρο είναι ότι ο Μπόλονι ψάχνει για μέσο, καθώς το είχε δηλώσει και ο ίδιος ότι χρειάζεται έναν παίκτη που να αγωνίζεται στη μεσαία γραμμή.
Βέβαια, τις προηγούμενες μέρες υπήρχαν ρεπορτάζ από την Ουγγαρία που ανέφεραν ότι η Βιντεοτόν δεν προτίθεται να παραχωρήσει τον Έλεκ, καθώς ο νέος τεχνικός Πάουλο Σόουζα δείχνει να υπολογίζει πολύ στις δυνατότητες του.
Στην προπόνηση της Δευτέρας ο Λάζλο Μπόλονι έκανε δοκιμές για το σχήμα που σκέφτεται να παρατάξει στον πρώτο αγώνα με την Καρπάτι για τα play off του Europa League την προσεχή Πέμπτη (21:00) στην Τούμπα.
Ο Ρουμάνος προπονητής βρίσκεται σε δίλημμα για δύο θέσεις, αυτή του κεντρικού αμυντικού και αυτή του μεσοεπιθετικού που θα αγωνιστεί στην πλάτη του μοναδικού προωθημένου Αθανασιάδη.
Ο Μπόλονι δοκίμασε τρία διαφορετικά σχήματα, σε όλα ωστόσο η διάταξη ήταν ίδια. Κοινώς ο ΠΑΟΚ απέναντι στην Καρπάτι θα παραταχθεί με σύστημα 4-2-3-1.
Εκείνοι που είχαν θέση σε όλα τα σχήματα ήταν οι Λίνο και Έτο, στις πτέρυγες της άμυνας, ο Τσιρίλο στη μέση, οι Γκαρσία και Αρίας ως αμυντικά χαφ, ο Βιεϊρίνια στην αριστερή πτέρυγα και ο Αθανασιάδης στην κορυφή της επίθεσης.
Από εκεί και πέρα, ο Μπόλονι στο πρώτο πείραμα τοποθέτησε τον Μαλεζά δίπλα στον Τσιρίλο, τον Λαζάρ ως "μπαλαντέρ" και τον Γεωργιάδη στα δεξιά.
Στη δεύτερη δοκιμή ο Κοντρέρας πήρε θέση δίπλα στον Τσιρίλο, ο Φωτάκης είχε το ρόλο του συνδετικού κρίκου μεταξύ μεσαίας γραμμής και επίθεσης, ενώ ο Γεωργιάδης ήταν πάλι στα δεξιά.
Στο τρίτο σχήμα ο Μαλεζάς έπαιξε δίπλα στον Τσιρίλο, ο Λαζάρ ως "μπαλαντέρ" και ο Γιώργος Φωτάκης στα δεξιά, σχήμα αντίστοιχο με αυτό που έπαιξε ο ΠΑΟΚ στο πρώτο παιχνίδι με τη Βαλερένγκα στο Όσλο.

Ο Βλάνταν Ίβιτς αποχώρησε από την πρωινή προπόνηση του ΠΑΟΚ, καθώς αισθάνθηκε ενοχλήσεις στη γάμπα του και πλέον η συμμετοχή του στο παιχνίδι της Πέμπτης έγινε αμφίβολη.
Αντίθετα προπονήθηκε κανονικά ο Κοστίν Λαζάρ, κάτι που σημαίνει ότι έχει ξεπεράσει εντελώς το πρόβλημα στον τετρακέφαλο που τον κράτησε εκτός ομάδες το τελευταίο διάστημα και θα είναι παρών στο πρώτο ματς με την Καρπάτι.
Όσον αφορά τον Δημήτρη Σαλπιγγίδη, ναι μεν πάει καλύτερα, όμως δεν τίθεται θέμα συμμετοχής του στο παιχνίδι με τους Ουκρανούς στην Τούμπα, καθώς κάτι τέτοιο θα αποτελούσε ρίσκο σύμφωνα με το ιατρικό team του "Δικεφάλου".