Αν θέλετε κάποιοι από εσάs μπορείτε νά μάs στείλετε τα δικά σαs κείμενα στό e-mail:paokfever@yahoo.gr καί εμείs μέ τήν σειρά μαs θά τά αναρτήσουμε…

123

 photo logo_zpsd2cefcfa.gif
.

Δευτέρα 5 Δεκεμβρίου 2011

Φόβοι για θλάση Παπάζογλου, πονάει ο Γεωργιάδης

Δεν περνάει αγωνιστική, που η επόμενη μέρα να βρίσκει τη λίστα των τραυματιών του ΠΑΟΚ άδεια. Τα δύο νέα "θύματα" λοιπόν μετά το ματς επί του ΠΑΣ είναι ο Παπάζογλου και ο Γεωργιάδης.

Ο μεν Παπάζογλου δεν αποκλείεται να υπέστη θλάση β' βαθμού κάτι πάντως που θα ξεκαθαρίσει οριστικά σήμερα Δευτέρα (5/12). Ο φορ του ΠΑΟΚ έμεινε στο έδαφος την ώρα που τραυματίστηκε, εκείνη τη στιγμή δε δόθηκε ιδιαίτερη βαρύτητα, αλλά σύμφωνα με το ιατρικό τιμ του "Δικεφάλου" ο τραυματισμός του δεν αποκλείεται να είναι σοβαρός. Ο ίδιος παίκτης, μετά την λήξη του ματς έλεγε "έχω πρόβλημα".

Ο δε Γεωργιάδης πονάει, αφού υπέστη κάκωση στον ώμο, χωρίς ως τώρα να έχει ξεκαθαρίσει αν είναι κάτι τόσο σοβαρό.

Γκαρσία: "Επιθυμία μου να μείνω στον ΠΑΟΚ"

Ο Πάμπλο Γκαρσία σε συνέντευξη του επανέλαβε ότι θέλει να ανανεώσει την συνεργασία του με τον ΠΑΟΚ, μίλησε για τα σκαμπανεβάσματα της ομάδας, ενώ αναφέρθηκε και στα νέα παιδιά του Δικεφάλου:

- Πού οφείλεται η διαφορά εικόνας του ΠΑΟΚ στο Γιουρόπα Λιγκ και στη Σούπερ Λίγκα; "Είναι μία χρονιά με πολλούς τραυματισμούς. Δεν μπορούμε να κρύψουμε ότι είμαστε μία ομάδα που έχει και παίκτες μεγάλους σε ηλικία. Αυτό είναι κάτι δεδομένο. Υπάρχουν όμως και άλλες παράμετροι. Στο Γιουρόπα Λιγκ τα ματς είναι "παιχνίδια θανάτου".

Είναι απομονωμένα από αυτά του ελληνικού πρωταθλήματος. Εχουν άλλο ειδικό βάρος. Αντίθετα, στο πρωτάθλημα παίζουμε Κυριακή, μεσοβδόμαδα ορισμένες φορές και είναι αγώνες με μια άλλη λογική. Επίσης στην Ελλάδα είναι μία μείξη από πολλά πράγματα, τα γήπεδα, οι ομάδες που πολλές φορές κλείνονται στις άμυνές τους και έτσι είναι δύσκολο να δημιουργήσουμε το παιχνίδι μας.

Άλλη παράμετρος είναι οι διαιτητές, οι οποίοι φέτος έχουν καλυτερεύσει αρκετά σε σχέση με τα προηγούμενα χρόνια. Αν όμως συνδυάσουμε όλα τα παραπάνω, οδηγούμαστε στο συμπέρασμα ότι το ελληνικό πρωτάθλημα είναι πολύ διαφορετικό σε σχέση με το Γιουρόπα Λιγκ, απαντώντας και στη σχετική ερώτηση".

- Η νίκη-πρόκριση επί της Τότεναμ είναι η μεγαλύτερη στιγμή στην καριέρα σου στον ΠΑΟΚ; "Κάθε νίκη έχει τη δική της μοναδική σημασία. Ήταν μία πολύ μεγάλη επικράτηση και πρόκριση, αλλά αυτό πέρασε. Αυτό που πρέπει να κάνουμε πλέον είναι να συνεχίσουμε να γευόμαστε νίκες, σε Ελλάδα και Ευρώπη".

- Έχει γίνει κάποια κουβέντα για ανανέωση της συνεργασίας σου με τον ΠΑΟΚ; "Δεν έχουμε συζητήσει τίποτα επισήμως, περιμένουμε. Σίγουρα εγώ θα ήθελα να μείνω στην ομάδα. Επειδή όμως οι υποχρεώσεις του ΠΑΟΚ στο ελληνικό πρωτάθλημα και στο Γιουρόπα Λιγκ είναι πολλές, είμαι σίγουρος ότι θα γίνει και αυτό στο κοντινό μέλλον".

- Ο γιος σου βρέθηκε στο "Γουάιτ Χαρτ Λέιν". Πώς του φάνηκε; Θέλει και αυτός να ζήσει τέτοιες στιγμές; "Ο Μπέχαμιν είναι 12 ετών και ήταν μαζί μου στο Λονδίνο. Ηθελε να έρθει και είχε την πίστη ότι θα κερδίζαμε το ματς, όπως και όλοι στην οικογένειά μου.

Εγώ θα τον υποστηρίζω 100% σε ό,τι και αν διαλέξει να κάνει στη ζωή του. Σίγουρα θα μου άρεσε να συνεχίσει αυτό που κάνω κι εγώ, επαναλαμβάνω όμως ότι θα τον στηρίξω σε οτιδήποτε και αν διαλέξει. Ήδη, πάντως, αγωνίζεται στις ακαδημίες του ΠΑΟΚ, πάει καλά, του αρέσει. Παίζει στο κέντρο σαν και εμένα και στα δεξιά".

- Για τους πιτσιρικάδες του ΠΑΟΚ, π.χ. τον Σταφυλίδη, τι έχεις να πεις; Τον συμβούλεψες κάτι; "Αυτό που μπορώ να πω για τους νεαρούς παίκτες του ΠΑΟΚ, μια και τα συζητάμε σχεδόν καθημερινά στα αποδυτήρια, είναι να έχουν αυτοπεποίθηση και να κάνουν σωστά και με πάθος όλα αυτά με τα οποία ασχολούνται".

Ανακοίνωση από ΠΑΕ ΠΑΟΚ για τη διαιτησία

Πριν από λίγο η ΠΑΕ ΠΑΟΚ εξέδωσε μία ανακοίνωση κατά του διαιτητή Αρετόπουλου και των αποφάσεών του στα Γιάννινα.

Αυτή αναφέρει:

«Μετά τη φαρσοκωμωδία που ξεκίνησε στα μέσα της εβδομάδας, με θέμα την παρουσία των φιλάθλων μας στα Ιωάννινα -ακόμα δεν καταλάβαμε πως άνοιξε εκδοτήριο για φιλοξενούμενους φιλάθλους, παρά την ''απαγόρευση'' της αστυνομίας που επικαλέστηκε η διοίκηση της ΠΑΕ ΠΑΣ Γιάννινα- ήρθε η σειρά των διαιτητών.

Ακόμα κι αν το πεντακάθαρο οφ-σάιντ του Ibrahima Bakayoko πριν το δεύτερο γκολ των γηπεδούχων μπορούσε να εκληφθεί ως ανθρώπινο λάθος, η προκλητική ανοχή στα κατ' επανάληψη εγκληματικά μαρκαρίσματα των ποδοσφαιριστών της ΠΑΕ ΠΑΣ Γιάννινα, μας απαγορεύουν να θεωρήσουμε τα λάθος σφυρίγματα, ως ανθρώπινα, ακόμα κι' αν είχαμε τις καλύτερες των προθέσεων.

Επειδή έχει αποδειχτεί ότι με ανακοινώσεις και λόγια "δεν ιδρώνει το αφτί" κανενός, προκαλούμε εκείνους που λαμβάνουν αποφάσεις και ορίζουν διαιτητές, να μας υποδείξουν τρόπο αντίδρασης, στους επαναλαμβανόμενους ορισμούς διαιτητών-ειδικότερα στα εκτός έδρας παιχνίδια μας-, που αποδεδειγμένα στερούνται ικανότητας, προσωπικότητας και αδυνατούν να υποδείξουν, οφθαλμοφανείς παραβάσεις.

Αν η νέα τάξη πραγμάτων στο χώρο της διαιτησίας, η οποία πιστέψαμε ότι θα συμβάλει στην εξυγίανση του χώρου και βελτίωση του ποδοσφαίρου κατ' επέκταση, αδυνατεί να ελέγξει το παιχνίδι, ας το πει ξεκάθαρα.

Παρά τις ελπίδες που είχαμε, μας οδηγούν στο δικό τους μονόδρομο, αφού διαπιστώνουμε και στην πράξη, ότι είναι ο πιo αποτελεσματικός και αποδοτικός.

Εχοντας επίγνωση του παιχνιδιού που παίζεται, και του παρασκηνιακού πολέμου που πλέον διεξάγεται στο προσκήνιο -τόσο έχουν αποθρασυνθεί οι πρωταγωνιστές-, ας έχουν υπ' όψιν ότι η στάση μας σε κάθε περίπτωση αλλάζει και πλέον, δε θα επιτρέψουμε σε κανέναν να υποτιμά τη νοημοσύνη μας...

ΠΑΕ ΠΑΟΚ



ΥΓ. Δε μας προκάλεσε την παραμικρή εντύπωση, ότι ο τηλεκριτικός κ. Περικλής Βασιλάκης, παρά την προσφιλή του συνήθεια να διυλίζει τον κώνωπα, σήμερα κατάπιε την κάμηλο, αποφεύγοντας επιμελώς κάθε αναφορά σε πεντακάθαρες αποφάσεις, σε βάρος της ομάδας μας! Τον θυμόμαστε καλά, από την εποχή που σφύριζε...»