Αν θέλετε κάποιοι από εσάs μπορείτε νά μάs στείλετε τα δικά σαs κείμενα στό e-mail:paokfever@yahoo.gr καί εμείs μέ τήν σειρά μαs θά τά αναρτήσουμε…

123

 photo logo_zpsd2cefcfa.gif
.

Δευτέρα 3 Μαρτίου 2014

Λύση της συνεργασίας με τον Χουμπ Στέφενς



Η ΠΑΕ ΠΑΟΚ με δεδομένη την εμφανή και παρατεταμένη αγωνιστική κρίση του τελευταίου διμήνου, αποφάσισε τη λύση της συνεργασίας της με τον Χουμπ Στέφενς.
Ήταν μεγάλη μας επιθυμία να ευοδωθεί η συνεργασία με τον κ. Στέφενς και συνεργαστήκαμε στενά ώστε να στεφθεί με επιτυχία το πλάνο του. Δυστυχώς, η εικόνα στην αναμέτρηση με τον Εργοτέλη απέχει πολύ από τις απαιτήσεις που υπάρχουν και κρίνουμε την αλλαγή επιβεβλημένη ενόψει των κρισιμότατων αγώνων για πρωτάθλημα και Κύπελλο και την επίτευξη των στόχων που έχουν απομείνει.
Διατηρούμε απόλυτο σεβασμό στον κ. Στέφενς και του ευχόμαστε ό,τι καλύτερο στο μέλλον.

Πλήρωσε τα λάθη του και δώρισε την ισοπαλία στον Εργοτέλη

Τα λάθη πληρώνονται. Ενίοτε ακριβά. Ο ΠΑΟΚ ξεκίνησε ιδανικά το παιχνίδι με γκολ του Λάζαρ κι έδειξε να καθαρίζει την αναμέτρηση με τον Εργοτέλη με την έναρξη του δευτέρου ημιχρόνου χάρη σε γκολ του Σαλπιγγίδη. Ισως αυτή η αίσθηση – ότι το ματς τελείωσε – να ήταν η αιτία για την κατάρρευση που ακολούθησε.  Δίχως καθαρό μυαλό και με αυτοκαταστροφικές τάσεις στα τελευταία 30 λεπτά του αγώνα, ο ΠΑΟΚ κατάφερε να παραχωρήσει την ισοπαλία στην ομάδα της Κρήτης.
Το 0-2 έγινε 2-2 με δύο γκολ που ο ΠΑΟΚ προσέφερε στο πιάτο στον Εργοτέλη. Πρώτα με την αποδιοργανωμένη άμυνα και το λάθος κοντρόλ του Ινσαουράλδε που έβγαλε τετ α τετ τον Μονακέλο κι έπειτα με την ξανά αποδιοργανωμένη άμυνα και το άτυχο αυτογκόλ του Κίτσιου. Με αυτό τον τρόπο ο ΠΑΟΚ απώλεσε μια μεγάλη ευκαιρία να επιστρέψει στις εκτός έδρας νίκες έπειτα από τέσσερις σερί ήττες. Με αυτό το αποτέλεσμα, ο Δικέφαλος απέκτησε συγκάτοικο στη δεύτερη θέση της βαθμολογίας τον Ατρόμητο που πέρασε με νίκη από την έδρα του Παναιτωλικού.
Η έναρξη του αγώνα δεν φανέρωνε τι θα επακολουθούσε. Ο ΠΑΟΚ στην πρώτη του φάση κατάφερε να ανοίξει το σκορ με τον Λάζαρ να εκμεταλλεύεται το παράλληλο γύρισμα του Χούσεν. Ο Εργοτέλης προσπάθησε να απαντήσει, απείλησε με Μπαντιμπαγκά, Ιμπραϊμ, Κούμπικ, ωστόσο το 0-1 έμεινε ως το 45’ και η καλύτερη φάση για γκολ ανήκε στον ΠΑΟΚ με τον Στοϊκοβιτς να διώχνει την εκτέλεση φάουλ του Τζαβέλλα.
Η επανάληψη, άρχισε όπως και το πρώτο ημίχρονο. Με γκολ από τ’ αποδυτήρια. Σκόρερ αυτή τη φορά ήταν ο Σαλπιγγίδης. Και κάπου εκεί ο ΠΑΟΚ σαν να… θόλωσε. Συνεχόμενα λάθη στη μεσαία γραμμή και την άμυνα, αδυναμία εκδήλωσης ορθολογικής επίθεσης και κενά στην ανασταλτική λειτουργία που επέτρεψαν στον Εργοτέλη να πιστέψει ότι το ματς έχει δρόμο ακόμα.
Ούτε και οι Κρητικοί δεν ήταν σε θέση να πιστέψουν με ποιο τρόπο θα ερχόταν το come back. Στο 71’ ο Ινσαουράλδε αφύλακτος έχασε τον έλεγχο της μπάλας, αυτή έφτασε στον Μονακέλο που μόνος του προ του Γλύκου δεν δυσκολεύτηκε να κάνει το 1-2. Το σκηνικό ολοκληρώθηκε με ένα ακόμα μεγάλο λάθος της άμυνας. Στο 81’ ο Τζανακάκης έκανε τη σέντρα από δεξιά, ο Κατσουράνης δεν απομάκρυνε, η μπάλα χτύπησε στα πόδια του Κίτσιου και κατέληξε στα δίχτυα.
Στο τελευταίο δεκάλεπτο κι αφού έβαλε τον εαυτό του σε δύσκολη θέση, ο ΠΑΟΚ προσπάθησε να πετύχει το γκολ που θα του έδινε τη νίκη, αλλά το 2-2 έμεινε μέχρι το τέλος.
Εργοτέλης: Στοϊκοβιτς,  Τζανακάκης, Μεχία, Αντελέγιε, Πίτσος, Καρντόζο, Ιμπραϊμ, Μπαντιμπαγκά, Χαντί (55’ Ρομάνο), Κούμπικ (55’ Μπουχαλάκης), Μονακέλο (90’ Κοζορώνης)
ΠΑΟΚ: Γλύκος, Τζαβέλλας, Ινσαουράλδε, Κατσουράνης, Κίτσιου, Μαντούρο, Κάτσε (79’ Βούκιτς), Λάζαρ, Νάτχο, Χούσεν, Σαλπιγγίδης (79’ Λούκας)

Εργοτέληs-ΠΑΟΚ 2-2 (ΜΕΣΑ ΑΠΟ ΕΙΚΟΝΕΣ)