Αν θέλετε κάποιοι από εσάs μπορείτε νά μάs στείλετε τα δικά σαs κείμενα στό e-mail:paokfever@yahoo.gr καί εμείs μέ τήν σειρά μαs θά τά αναρτήσουμε…

123

 photo logo_zpsd2cefcfa.gif
.

Τρίτη 13 Δεκεμβρίου 2011

Η σειρά της Ρούμπιν

Το μυαλό όλων στον ΠΑΟΚ βρίσκεται πλέον στην Ρούμπιν Καζάν, αφήνοντας πίσω τη νίκη κόντρα στον Ατρόμητο. 

Οι παίκτες που αγωνίστηκαν στο χθεσινό ματς έκαναν χαλάρωμα και αποθεραπεία ενώ οι υπόλοιποι ακολούθησαν κανονικό πρόγραμμα.
Ο Λάσλο Μπόλονι συναντήθηκε με την ομάδα του στο γήπεδο αφού αύριο τους έδωσε ρεπό, γιατί από Τρίτη αρχίζει η προετοιμασία για την τελευταία αγωνιστική του Europa League κόντρα στην ρωσική ομάδα.
Ο Δημήτρης Σαλπιγγίδης που είχε ενοχλήσεις στους κοιλιακούς από την Παρασκευή, αλλά αγωνίστηκε κανονικά χθες, έκανε θεραπεία, όπως θεραπεία έκαναν και οι υπόλοιποι παίκτες του ΠΑΟΚ που έχουν προβλήματα.
Ο Κοντρέρας, ο Παπάζογλου και ο Χαλκιάς ακολούθησαν επίσης πρόγραμμα θεραπείας με τους δύο πρώτους να υπολογίζονται ότι θα επιστρέψουν στην αγωνιστική δράση το 2012. Αξίζει να υπενθυμίσουμε πως μετά τη Ρούμπιν και μέχρι να τελειώσει το 2011 έχει να αντιμετωπίσει την Δόξα Δράμας για το πρωτάθλημα και τον Εθνικό Αστέρα για το Κύπελλο.

Οριστικά στις 20/12 η συνέντευξη Τύπου

Στις 20 Δεκεμβρίου θα δοθεί η συνέντευξη Τύπου που έχει προαναγγείλει εδώ και καιρό ο Θοδωρής Ζαγοράκης.

Επιτέλους έγινε γνωστή η ημερομηνία που ο Θοδωρής Ζαγοράκης θα μιλήσει για τα πεπραγμένα στην ΠΑΕ ΠΑΟΚ. Κάτι τέτοιο θα συμβεί την επόμενη Τρίτη στις 20/12. Μάλιστα, όλα όσα θα πει θα δείξουν και το τι θα γίνει τη μεταγραφική περίοδο του Ιανουαρίου, αλλά και με τους παίκτες που είναι υπό παραχώρηση.
Όπως όλα δείχνουν, μετά την ομιλία του Ζαγοράκη, σειρά θα πάρουν οι Ζήσης Βρύζας και Παντελής Κωνσταντινίδης που είναι υπεύθυνοι για το αγωνιστικό κομμάτι.
Η έκτακτη Γενική Συνέλευση των μετόχων
Τη Δευτέρα πραγματοποιήθηκε η Έκτακτη Γενική Συνέλευση των μετόχων της ΠΑΕ, ώστε να ανακοινωθεί η αύξηση μετοχικού κεφαλαίου. Αποφασίστηκε η έγκριση 21.250.200 ευρώ και η διάρκειά της θα είναι για δύο μήνες, ενώ υπάρχει το περιθώριο παράτασηςε για ακόμα έναν.

Στον… τελικό

Ο Κοστίν Λαζάρ μίλησε στη «SportDay» για τη σημασία της νίκης με τη Ρουμπίν Καζάν, αλλά και για το πότε επιθυμεί να κληρωθεί η ομάδα του με αντίπαλο όπως η Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ.

«Θέλω να κερδίσουμε τη Ρούμπιν, μια κι είναι σημαντικό παιχνίδι για μας. Πέρα από το να διατηρήσουμε το αήττητο στην έδρα μας, είναι αναγκαίο να πάρουμε τη νίκη για να βγούμε πρώτοι στον όμιλό μας και να αποφύγουμε ορισμένες πολύ μεγάλες ομάδες. Τη Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ τη θέλω στον… τελικό», δήλωσε αρχικά ο μέσος του «Δικεφάλου του Βορρά» και γέλασε. 
 
Στη συνέχεια τόνισε ότι «για να μην παρεξηγηθώ, η άποψή μου για τους στόχους του ΠΑΟΚ στο Γιουρόπα Λιγκ είναι συγκεκριμένη. Θέλουμε να κερδίσουμε τη Ρούμπιν, να βγούμε πρώτοι και να βρούμε στον δρόμο μας μια καλή, εμπορική ομάδα, αλλά όχι ένα μεγαθήριο. Γενικότερα, εμείς βλέπουμε παιχνίδι, παιχνίδι. Αυτή είναι η φιλοσοφία μας. Κι αν γίνει το... θαύμα και συνεχίσουμε αρκετά, τότε θέλω τη Μάντσεστερ στον τελικό της διοργάνωσης. Αυτό είναι το όνειρό μου». 
 
Ο Κοστίν Λαζάρ, στις δηλώσεις του στην «SportDay», αναφέρθηκε και στο ελληνικό πρωτάθλημα, λέγοντας ότι «θέλουμε το 5Χ5 στις νίκες για να ανεβούμε κι άλλο στη βαθμολογία και να φθάσουμε στη θέση που αρμόζει στον ΠΑΟΚ. Έχουμε ένα πρόγραμμα, που μπορεί να μας βοηθήσει σε αυτό και εμείς θα τα δώσουμε όλα για να πετύχουμε τον στόχο μας. Σίγουρα το ελληνικό πρωτάθλημα έχει μεγάλες διαφορές με το Γιουρόπα Λιγκ, μια και στην Ελλάδα οι ομάδες παίζουν μαζική άμυνα και δεν είναι εύκολο να τις διασπάσεις, αλλά εμείς στοχεύουμε πάντα στις νίκες».

Τάκα τάκα… ΠΑΟΚ!

Όλοι έχουμε θαυμάσει ανά καιρούς το passing game της Μπαρτσελόνα, γνωστό και ως τάκα τάκα. Μια μίνι εκδοχή αυτού προσπαθεί να εφαρμόσει στην Ελλάδα και ο ΠΑΟΚ…

Δεν το λέμε εμείς, αλλά τα στατιστικά. Ο «δικέφαλος του Βορρά» είναι η ομάδα με την καλύτερη κυκλοφορία και περισσότερη υπομονή στο παιχνίδι της, αφού έχει κάνει μακράν τις περισσότερες πάσες στην Σούπερ Λίγκα.

Ο Λάζλο Μπόλονι έχει εμφυσήσει την ομαδική φιλοσοφία στους ποδοσφαιριστές του και τους έχει δώσει εντολή να παίζουν με κάτω την μπάλα, αλλάζοντας πολλές φορές πάσες, με αποτέλεσμα ο ΠΑΟΚ να έχει μέχρι στιγμής 1193 εύστοχες πάσες (!) και να προηγείται με περισσότερες από 300  από τον δεύτερο!

Σε αυτό το μοναδικό επίτευμα, πρωτεργάτες είναι φυσικά οι παίκτες της μεσαίας γραμμής, με τον Γιώργο Φωτάκη να είναι εκείνος που κρατάει τα ηνία με 131 πάσες (πρώτος στο πρωτάθλημα) και τους Πάμπλο Γκαρσία και Αντρέ Βιεϊρίνια να τον ακολουθολυν με 125 και 123 αντίστοιχα.
Κάτω από τους «ασπρόμαυρους» ακολουθεί ο Ολυμπιακός με 872 πάσες, με ΑΕΚ, Πανιώνιο και Παναθηναϊκό να ακολουθούν από κοντά τους «ερυθρόλευκους».