Αν θέλετε κάποιοι από εσάs μπορείτε νά μάs στείλετε τα δικά σαs κείμενα στό e-mail:paokfever@yahoo.gr καί εμείs μέ τήν σειρά μαs θά τά αναρτήσουμε…

123

 photo logo_zpsd2cefcfa.gif
.

Τρίτη 13 Δεκεμβρίου 2011

Η σειρά της Ρούμπιν

Το μυαλό όλων στον ΠΑΟΚ βρίσκεται πλέον στην Ρούμπιν Καζάν, αφήνοντας πίσω τη νίκη κόντρα στον Ατρόμητο. 

Οι παίκτες που αγωνίστηκαν στο χθεσινό ματς έκαναν χαλάρωμα και αποθεραπεία ενώ οι υπόλοιποι ακολούθησαν κανονικό πρόγραμμα.
Ο Λάσλο Μπόλονι συναντήθηκε με την ομάδα του στο γήπεδο αφού αύριο τους έδωσε ρεπό, γιατί από Τρίτη αρχίζει η προετοιμασία για την τελευταία αγωνιστική του Europa League κόντρα στην ρωσική ομάδα.
Ο Δημήτρης Σαλπιγγίδης που είχε ενοχλήσεις στους κοιλιακούς από την Παρασκευή, αλλά αγωνίστηκε κανονικά χθες, έκανε θεραπεία, όπως θεραπεία έκαναν και οι υπόλοιποι παίκτες του ΠΑΟΚ που έχουν προβλήματα.
Ο Κοντρέρας, ο Παπάζογλου και ο Χαλκιάς ακολούθησαν επίσης πρόγραμμα θεραπείας με τους δύο πρώτους να υπολογίζονται ότι θα επιστρέψουν στην αγωνιστική δράση το 2012. Αξίζει να υπενθυμίσουμε πως μετά τη Ρούμπιν και μέχρι να τελειώσει το 2011 έχει να αντιμετωπίσει την Δόξα Δράμας για το πρωτάθλημα και τον Εθνικό Αστέρα για το Κύπελλο.

Δεν υπάρχουν σχόλια :

Δημοσίευση σχολίου