Αν θέλετε κάποιοι από εσάs μπορείτε νά μάs στείλετε τα δικά σαs κείμενα στό e-mail:paokfever@yahoo.gr καί εμείs μέ τήν σειρά μαs θά τά αναρτήσουμε…

123

 photo logo_zpsd2cefcfa.gif
.

Κυριακή 18 Μαρτίου 2012

Το σχόλιο μας...............

Όταν θέλεις να λέγεσαι μεγάλη ομάδα αυτό που πρέπει να κάνεις είναι να αντιμετωπίζεις κάθε αγώνα με την ίδια σοβαρότητα.
Δεν μπορείς να βγαίνεις στο γήπεδο και σε 15 λεπτά να τρώς 3 γκολ!
Δεν υπάρχει δικαιολογία κούρασης ή  κάτι άλλο που να σου μειώνει την ευθύνη για την ήττα.
Όυτε απουσίες τραυματισμένων παικτών, παίζαμε με τον Αστέρα, δηλαδή αν παίζαμε με καμμιά πιο μεγάλη ομάδα θα ήταν όλεθρος.
Κάτω τα κεφάλια και να παίζει η ομάδα με την σοβαρότητα που αρμόζει και μας είχε συνηθήσει να το κάνει έως τώρα.
Ας είναι μάθημα το πάθημα και να μην επαναλληφθεί, ο στόχος παραμένει.
Όλοι εμείς οι φίλαθλοι συνεχίζουμε και είμαστε πλάι τους και συνεχίζουμε να τους στηρίζουμε.
Ας κάνουν και αυτοί με τη σειρά τους αυτό που πρέπει για την ομάδα και τον κόσμο της.
Αυτά εγραψα την προηγούμενη βδομάδα, το μόνο που θα συμπληρώσω μετά τον σημερινό αγώνα είναι οτι με ρελαντύ προπόνησης δεν κερδίζεις.
Ενας Τσιρίλο από στημένη φάση ευτυχώς εφερε τον αγώνα στα ίσα.
Σώθηκε μονον ο Λίνο που απο ότι μας δείχνει τελευταία εχει όρεξη και παίζει μπάλλα.............

Κώστας Paokfever

Πρόβλημα με Μαλεζά!

Δεν πρόλαβε να χαρεί καλά καλά ο Μπόλονι για την επιστροφή του Μίροσλαβ Σνάουτσνερ στις προπονήσεις, ο οποίος και σήμερα συμμετείχε κανονικά στο πρόγραμμα και προέκυψε ένα νέο απρόοπτο πρόβλημα με τον Στέλιο Μαλεζά!
Στη σημερινή προπόνηση που έγινε στην Τούμπα, ο Στέλιος Μαλεζάς ένιωσε ενοχλήσεις στο δικέφαλο και η συμμετοχή του στο ματς με τον Παναιτωλικό τέθηκε σε αμφιβολία.
Ο διεθνής αμυντικός, ο οποίος είχε απουσιάσει από το ματς με τον Αστέρα Τρίπολης εκτίοντας την πρώτη από τις δύο αγωνιστικές της ποινής του (τη δεύτερη θα την εκτίσει στο παιχνίδι με τα Γιάννινα στην Τούμπα) αναμένονταν να επιστρέψει σίγουρα στην 11άδα για τον αγώνα στο Αγρίνιο, αλλά το σφίξιμο στο δικέφαλο στη σημερινή προπόνηση δημιουργεί έναν νέο πονοκέφαλο για το Λάσλο Μπόλονι.
Η συμμετοχή του Μαλεζά θα κριθεί σήμερα στην τελευταία προπόνηση που θα γίνει το πρωί
(10:30) στην Τούμπα, ενώ μετά από την προπόνηση θα γίνει και η βράβευση του Στέφανου Αθανασιάδη για το καλύτερο γκολ της 24ης  αγωνιστικής.

«Πρέπει να ξυπνήσουμε»

Ο Λάσλο Μπόλονι με δηλώσεις του δεν έκρυψε τον προβληματισμό του για την ήττα του ΠΑΟΚ από τον Αστέρα Τρίπολης την προηγούμενη εβδομάδα, αλλά επισήμανε κιόλας ότι ο Δικέφαλος πρέπει να ξυπνήσει άμεσα!
Μεταξύ άλλων τόνισε:
«Το θετικό είναι πως αρχίσαμε κι έχουμε επιστροφές από τους τραυματίες, μας χαροποιεί η ενσωμάτωση του Σνάουτσνερ μαζί με την υπόλοιπη ομάδα σε κανονικούς ρυθμούς προπόνησης. Εχουμε καλά νέα από τον Κατσικά, νομίζω πως θα είναι μαζί μας από την επόμενη εβδομάδα, τον Ετο που πάει καλύτερα και τα σημαντικότερα προβλήματα που αντιμετωπίζουμε είναι ο Ιβιτς, η απουσία του οποίου είναι πολύ μεγάλο πρόβλημα κι ο Κρέσιτς αλλά πρέπει να τους περιμένουμε»
- Σ' επίπεδο ψυχολογίας;
«Καλά, όπως είμαστε μετά από κάθε κακό αγώνα».
- Το Σάββατο το βράδυ ή ενδεχομένως και την Κυριακή, όταν είχατε τη δυνατότητα να βρεθείτε μόνος και να σκεφτείτε τον αγώνα με τον Αστέρα Τρίπολης σε τί συμπεράσματα καταλήξατε;
«Ορισμένες φορές δεν υπάρχουν απλές ή ακόμη και καθόλου απαντήσεις για το τι συνέβη σ' έναν αγώνα κι αυτό επειδή δεν έχει να κάνει μ' ένα πρόβλημα αλλά με διάφορα προβλήματα. Νομίζω λίγο η συγκέντρωση, λίγο η δύναμη, λίγο η αδυναμία να εκμεταλλευτούμε τις ευκαιρίες που δημιουργήσαμε, όλα αυτά μαζί κι όχι μόνο δημιούργησαν στο πρώτο 20λεπτο αυτό που δεν περίμενε κανείς».
- Ολα αυτά σας απασχολούν εν όψει των έξι αγωνιστικών που απομένουν για την ολοκλήρωση της κανονικής περιόδου;
«Οχι ... Αν κατάλαβα καλά την ερώτηση, όχι. Κοιτάξτε, δουλεύουμε καθημερινά. Ορισμένες φορές υπάρχουν καταστάσεις που δεν απαντώνται, όπως ... γιατί χάθηκε το πέναλτι; Δεν ξέρω. Μη με ρωτάτε πράγματα για τα οποία δεν μπορώ να δώσω 'συμπαγείς' απαντήσεις».
- Επόμενος αντίπαλος ο Παναιτωλικός. Η άποψή σας για τον αντίπαλο και τα εφόδια που θα χρειαστεί ο ΠΑΟΚ στο Αγρίνιο για να πάρει αυτό που επιθυμεί;
«Δε θα μιλήσω για τον αντίπαλο παρά μόνο για μας. Πρέπει να ξυπνήσουμε», κατέληξε ο τεχνικός του «Δικεφάλου».

Είδε Πιντίλι ο Κωνσταντινίδης

Όπως αποκάλυψαν χθες τα ΣΠΟΡ μέχρι το τέλος του Μαρτίου ο Παντελής Κωνσταντινίδης θα συνεχίσει τα ταξίδια στο εξωτερικό για να τσεκάρει διάφορους παίκτες.
Το προηγούμενο ταξίδι του είχε γίνει στις 29 Φεβρουαρίου, όταν είχε πάει στο Βουκουρέστι για να δει από κοντά το παιχνίδι της Ρουμανίας με την Ουρουγουάη που είχε λήξει ισόπαλο 1-1.
Εκεί ο τεχνικός διευθυντής του ΠΑΟΚ μετά από υπόδειξη και το Μπόλονι, τσέκαρε τον διεθνή Ρουμάνο χαφ Μιχάι Πιντίλι, ο οποίος αγωνίστηκε βασικός στο πρώτο ημίχρονο.
Ο Πιντίλι είχε αγωνιστεί και σε ένα φιλικό της Ρουμανίας με το Βέλγιο τον περασμένο Νοέμβριο παίζοντας βασικός μαζί με τον Λάζαρ! Η ομάδα τους είχε χάσει με 2-1, αλλά ο Πιντίλι (με το νούμερο 22 στην Εθνική Ρουμανίας) είχε τεθεί μαζί με τον παίκτη του ΠΑΟΚ απέναντι στο Μιραλάς (φωτό πάνω) του Ολυμπιακού...
Ο Πιντίλι είναι 27,5 ετών (γεννημένος στις 9 Νοεμβρίου 1984), έχει ύψος 1,80 και αγωνίζεται ως αμυντικός χαφ. Είναι αρχηγός στην ομάδα του την Παντούρι, με την οποία έχει στο φετινό πρωτάθλημα Ρουμανίας 18 συμμετοχές και τέσσερα γκολ, ενώ μετράει και 4 συμμετοχές στη εθνική της χώρας του.

Το ξέσπασμα του Μπόλονι!

Λίγες μέρες πριν μπει ο ΠΑΟΚ στην τελική ευθεία του φετινού πρωταθλήματος ο Λάσλο Μπόλονι παρέθεσε γεύμα στον Ζήση Βρύζα και τον Παντελή Κωνσταντινίδη το βράδυ της Πέμπτης με αφορμή τα γενέθλιά του που είχε πριν από λίγες μέρες (11/3) όπως αναφέραμε και στο χθεσινό ρεπορτάζ των ΣΠΟΡ.
Σε αυτό το δείπνο ο Ρουμάνος τεχνικός έδειξε στους ανθρώπους του Δικεφάλου ότι έχει πίστη στη δουλειά που γίνεται στην ομάδα και δεν έκρυψε ότι ο ΠΑΟΚ θα παλέψει με όλες του τις δυνάμεις να μπει στα πλέι οφ και να πάρει εκεί την πρώτη θέση, που οδηγεί στα προκριματικά του Τσάμπιονς Λιγκ.
Ο Μπόλονι θεωρεί ότι η ομάδα του μπορεί να κτυπήσει την πρώτη θέση στα πλέι οφ και στη συζήτηση που είχε με τον Βρύζα και τον Κωνσταντινίδη δεν έκρυψε το “πείσμα” του για να οδηγήσει τον ΠΑΟΚ όσο ψηλότερα γίνεται φέτος, παρά τις όποιες δυσκολίες υπάρχουν…

Ο Ρουμάνος στο ξέσπασμά του προς τον πρόεδρο και τον τεχνικό διευθυντή του Δικεφάλου έδειξε ότι πραγματικά πιστεύει στις δυνατότητες της ομάδας η οποία θα παλέψει στην τελική ευθεία της φετινής σεζόν για κερδίσει το εισιτήριο για τα προκριματικά του Τσάμπιονς Λιγκ.

Η βράβευση του Αθανασιάδη και ο Μαλεζάς στο Αγρίνιο!

Ευχάριστη εξέλιξη είχε η τελευταία προπόνηση του ΠΑΟΚ πριν την αναχώρηση της αποστολής για το Αγρίνιο. Ο Λάσλο Μπόλονι είδε τον Στέλιο Μαλεζά να προπονείται χωρίς ενοχλήσεις γεγονός που του επέτρεψε να συμπεριλάβει τον διεθνή αμυντικό στην αποστολή. Εκτός συγκλονιστικού απρόόπτου ο Μαλεζάς θα αγωνιστεί κανονικά κόντρα στον Παναιτωλικό στο παιχνίδι της Κυριακής.

Αμέσως μετά το τέλος της προπόνησης έγινε γνωστή η αποστολή του αγώνα κόντρα στον Παναιτωλικό. Αυτή αποτελείται από 19 ποδοσφαιριστές : Αθανασιάδης, Αποστολόπουλος. Γεωργιάδης, Γιάννου, Γλύκος, Μαλεζάς, Μπαλάφας, Παπάζογλου, Σαλπιγγίδης, Σταφυλίδης, Τσουκαλάς, Φωτάκης, Χαλκιάς, Λίνο, Τσίριλο, Γκαρσία, Λάζαρ, Νιμάνι, Σνάουτσνερ.

Η αποστολή του Δικεφάλου ταξίδεψε με πτήση τσάρτερ από την Θεσσαλονίκη για το Ακτιο και στη συνέχεια οδικώς μετέβη στο Αγρίνιο όπου και θα διανυκτερεύσει.

Η βράβευση του Αθανασιάδη

Το πρωί του Σαββάτου π Στέφανος Αθανασιάδης παρέλαβε το βραβείο για το καλύτερο τέρμα  της 24ης αγωνιστικής του πρωταθλήματος και οι δηλώσεις του μετά την απονομή είχε θέμα το βραβείο:
"Eυχαριστώ τον κόσμο για τους ψήφους που μου έδωσε. Πήρα ένα βραβείο για ένα γκολ όμως που δεν χάρηκα καθώς χάναμε με 3-0 και δεν μπορέσαμε να γυρίσουμε το παιχνίδι".

Σχολιάζοντας τη δυσκολία και την ομορφιά του γκολ που πέτυχε αλλά και τον προσωπικό του στόχο μέχρι το τέλος της περιόδου τόνισε: "Πιστεύω πως ναι μέχρι να έρθει το επόμενο, είναι σίγουρα από τα πιο όμορφα. Είχα πει από το καλοκαίρι πως στόχος μου ήταν να φτάσω ένα διψήφιο αριθμό γκολ, το έχω καταφέρει, αλλά θέλω να πετύχω ακόμη περισσότερα".

Ο διεθνής επιθετικός του Δικεφάλου αναφέρθηκε και στο παιχνίδι με τον Παναιτωλικό : "Σε αυτά τα παιχνίδια πρέπει να μπαίνει συγκεντρωμένος από το πρώτο λεπτό. Δεν το κάναμε ούτε με τον Αστέρα, ούτε με την Κέρκυρα, ούτε με τον ΟΦΗ και χάσασε βαθμούς. Εάν δείτε τους βαθμούς που χάσαμε στην Τούμπα θα μπορούσαμε να είμαστε στην θέση που είναι ο Παναθηναικός. Μακάρι να πάμε καλά από εδώ και πέρα και να φτάσουμε όσο ψηλότερα γίνεται".

Τέλος αναφέρθηκε και στο γεγονός ότι η ομάδα το τελευταίο χρονικό διάστημα κερδίζει εκτός έδρας ενώ δεν τα καταφέρνει το ίδιο καλά κι εντός έδρας. : "Ούτε εμείς μπορούμε να δώσουμε εξήγηση. Και εμάς με λειπεί ότι χάνουμε πόντους στην Τούμπα και εμείς ψάχνουμε τον λόγο που γίνεται αυτό. Πίεση υπάρχει, όχι άγχος, το καλό είναι να έχει ενεργητικό άγχος. Οχι αυτό που σε βάζει από κάτω, αλλά αυτό που σε βοηθά. Μακάρι αύριο να έχουμε ενεργητικό άγχος για κάνουμε κάτι καλό".