Αν θέλετε κάποιοι από εσάs μπορείτε νά μάs στείλετε τα δικά σαs κείμενα στό e-mail:paokfever@yahoo.gr καί εμείs μέ τήν σειρά μαs θά τά αναρτήσουμε…

123

 photo logo_zpsd2cefcfa.gif
.

Κυριακή 12 Φεβρουαρίου 2012

«Τίποτα δεν έχουμε να χάσουμε με Ουντινέζε»

Ικανοποιημένος εμφανίστηκε για τη νίκη ο Μίροσλαβ Σνάουτσνερ, ο οποίος επίσης επέστρεψε από τραυματισμό και είχε πολύ καλή απόδοση. Μιλώντας για το ματς, σημείωσε: “Πετύχαμε μία σημαντική νίκη σε μία πολύ δύσκολη έδρα. Στο πρώτο ημίχρονο ήμασταν καλοί, στο δεύτερο μέρος όμως μας πίεσε ο ΟΦΗ αλλά κρατήσαμε το 0-2 από το πρώτο ημίχρονο”.
Όσο για το ματς στο Ούντινε, επισήμανε: “Είμαστε ικανοποιημένο από τη νίκη, τώρα κοιτάζουμε το Γιουρόπα Λιγκ. Απέναντι στην Ουντινέζε στην έδρα της, δεν έχουμε τίποτα να χάσουμε. Θα πάμε για να κάνουμε το καλύτερο δυνατό”.

Ήττα για Ουντινέζε, τραυματισμός Ντι Νατάλε

Η Μίλαν έκοψε τον αέρα της Ουντινέζε, νικώντας μέσα στο Φρίουλι με 2-1, και μάλιστα με ανατροπή του σκορ στο τελευταίο τέταρτο του αγώνα. Έτσι, η Μίλαν, που βρίσκεται στο κυνήγι της Γιουβέντους, έγινε η πρώτη ομάδα στο φετινό Καμπιονάτο που έφυγε με διπλό από την έδρα της αντιπάλου του ΠΑΟΚ.
Ο αγώνας στο Φρίουλι είχε δύο όψεις. Κι αυτό γιατί στο πρώτο ημίχρονο η Ουντινέζε ήταν καλύτερη, κατορθώνοντας ν’ ανοίξει το σκορ στο 19΄ με τον μόνιμο σκόρερ της, τον Ντι Νατάλε. Οι φιλοξενούμενοι, ωστόσο, με αντεπίθεση διαρκείας στο δεύτερο ημίχρονο, έφθασαν στη σπουδαία νίκη χάρη στα γκολ που πέτυχαν οι Μάξι Λόπεζ στο 76΄ και Ελ Σαραουί στο 84΄.
Ουντινέζε: Χαντάνοβιτς, Μπενάτια, Ντανίλο, Ντομίτζι, Μπάστα, Ίσλα (60΄ Πασκουάλε), Πατσιέντσα (87΄ Τόρε), Φερνάντες, Αρμέρο, Αμπντί, Ντι Νατάλε (75΄ Φλόρο Φλόρες).
Μίλαν: Αμέλια, Αμπάτε, Μέξες, Τιάγκο Σίλβα, Μέσμπα, Εμάνουελσον, Αμπροσίνι, Νοτσερίνο (66΄ Μάξι Λόπεζ), Ζέεντορφ, Ρομπίνιο (87΄ Μπονέρα), Ελ Σαράουι.
ΤΡΑΥΜΑΤΙΣΤΗΚΕ Ο ΝΤΙ ΝΑΤΑΛΕ
Αναγκαστική ήταν η αντικατάσταση του Ντι Νατάλε ένα τέταρτο πριν τη λήξη. Ο αρχηγός της Ουντινέζε δέχτηκε χτύπημα από αντίπαλο και υποχρεώθηκε να αποχωρήσει. Σήμερα, πάντως, θα φανεί η σοβαρότητα της κατάστασής του. Τραυματίας αποχώρησε και ο Ίσλα στο 60΄.
ΑΜΠΝΤΙ: “ΦΑΡΜΑΚΟ ΤΟ ΓΙΟΥΡΟΠΑ ΛΙΓΚ”
“Είναι δύσκολα τα λόγια μετά από μια τέτοια ήττα” σχολίασε ο Αλμέν Αμπντί. Κι ο 26χρονος Ελβετός μέσος της Ουντινέζε πρόσθεσε: “Για ένα μεγάλο χρονικό διάστημα είχαμε τον έλεγχο του αγώνα και δεν είμαι σίγουρος ότι η Μίλαν άξιζε πραγματικά να φύγει νικήτρια. Είχαμε ευκαιρίες να κάνουμε το 2-0, αλλά δεν το πετύχαμε. Όπως και να έχει, χάσαμε από μια μεγάλη ομάδα. Πρέπει να ξεχάσουμε την ήττα και να κοιτάξουμε το ματς της Πέμπτης με τον ΠΑΟΚ. Η διοργάνωση του Γιουρόπα Λιγκ μπορεί να αποδειχθεί το καλύτερο φάρμακο για εμάς, μετά τα πρόσφατα αρνητικά αποτελέσματα στο ιταλικό πρωτάθλημα”.
Ο Τζέλσον Φερνάτες τόνισε: “Δυστυχώς συνεχίστηκε το αρνητικό σερί αποτελεσμάτων. Κόντρα στη Μίλαν μας έλειψε η τύχη αλλά και το αγωνιστικό πνεύμα που μας διέκρινε στην αρχή του πρωταθλήματος. Καθοριστική ήταν και η αναγκαστική αλλαγή του Ίσλα”.
Τέλος, ο Μαροκινός αμυντικός Μεντί Μπενάτια τόνισε: “Είχαμε τις ευκαιρίες να πετύχουμε άλλο ένα ή και δύο γκολ, αλλά δεν τις αξιοποιήσαμε. Η απογοήτευσή μας είναι μεγάλη, αφού δεν πήραμε αυτό που δικαιούμασταν”.

Ο “κατάσκοπος” του ΠΑΟΚ Αντώνης Λεμονάκης βρέθηκε χθες στο Φρίουλι, παρακολούθησε το ματς της Ουντινέζε και σήμερα θα ενημερώσει σχετικά τον Λάσλο Μπόλονι.

Φορτσάρει ο Κλάους για να προλάβει Ουντινέζε!

Οι παίκτες του ΠΑΟΚ δεν πήραν ρεπό μετά από τη σαββατιάτικη νίκη επί του ΟΦΗ με 0-2 καθώς την Τρίτη η αποστολή της ομάδας θα πετάξει για Ιταλία για να αντιμετωπίσει την Ουντινέζε στο πρώτο ματς των δύο ομάδων στο πλαίσιο των «32» του Γιουρόπα Λιγκ.
Η σημερινή προπόνηση έγινε στην Τούμπα υπό τις οδηγίες του Χοακίμ Πρέτο και τα ευχάριστα νέα ήρθαν από τον Στέφανο Αθανασιάδη.
Οι βασικοί του αγώνα της Κρήτης έκαναν χαλάρωμα στο ξενοδοχείο, όπως συνηθίζεται την επόμενη μέρα των παιχνιδιών.
Ο Κλάους όμως μπήκε στο πρόγραμμα με τους υπόλοιπους συμπαίκτες του στην προπόνηση της Τούμπας, ανέβασε στροφές και έδειξε ότι είναι καλύτερη κατάσταση μετά από το κτύπημα στο γόνατο στο ματς με τον Ολυμπιακό που τον κράτησε εκτός γηπέδων και ίσως προλάβει τελικά το ματς με την Ουντινέζε.
Η προπόνηση της Δευτέρας θα είναι ιδιαίτερα καθοριστική για τον Αθανασιάδη και εκεί θα φανεί αν όντως είναι έτοιμος για να μπει στην αποστολή για την Ιταλία και μπορεί να υπολογίζεται για το πρώτο ματς με την Ουντινέζε.
Σίγουρα νοκ άουτ και για τις δύο αναμετρήσεις με τους Ιταλούς θα είναι οι Γλύκος, Ετο και Κατσικάς, ενώ, όπως και ο Ίβιτς που υπέστη θλάση Β’ βαθμού στην Κρήτη

ΧΙΛΙΟΜΕΤΡΑ ΚΑΝΑΜΕ ΠΑΛΙ


ΟΦΗ-ΠΑΟΚ 0-2 (ΜΕΣΑ ΑΠΟ ΕΙΚΟΝΕΣ)


ΑΝΑΣΤΟΠΟΥΛΟΣ-ΤΟ ΠΑΛΕΨΑΜΕ

Ο τεχνικός του ΟΦΗ, Νίκος Αναστόπουλος, τόνισε ότι η ομάδα του πάλεψε, αλλά της έλειψε η τύχη...
 “Ο ΠΑΟΚ είναι πάντα ΠΑΟΚ ανεξάρτητα με τα προβλήματα που αντιμετωπίζει. Μία καλή ομάδα με ομοιογένεια. Το παιχνίδι το χωρίζουμε σε δύο μέρη. Στο πρώτο ημίχρονο δεν μπήκαμε όπως έπρεπε, ο ΠΑΟΚ πήρε την κατοχή και με δύο σουτ προηγήθηκε με 0-2. Στο δεύτερο μέρος μπήκαμε όπως έπρεπε, ασκήσαμε τρομερή πίεση στον ΠΑΟΚ και αν ένα από τα δύο δοκάρια ήταν γκολ και μειώναμε, το παιχνίδι θα είχε άλλο τέλος. Είμαι ευχαριστημένος από την προσπάθεια των παιδιών και την εικόνα μας στο δεύτερο μέρος. Όπως είπα από την αρχή της περιόδου, όσο πιο ψηλά πάμε τόσο καλύτερα θα είναι. Συνηθίσαμε να κερδίζουμε στα τελευταία ματς και μας κακοφαίνεται η ήττα, αλλά δεν πρέπει να υπάρχουν παράπονα από τους παίκτες, έτσι είναι το ποδόσφαιρο. Το παλέψαμε, είχαμε δοκάρια και φάσεις, είχαμε απέναντι τον Κρέσιτς σε καταπληκτική μέρα και αν είχαμε και λίγη τύχη θα ήταν άλλο το αποτέλεσμα”, είπε ο προπονητής του ΟΦΗ.

Όταν ο Λάζλο έχει κέφια!

Κέφια είχε μετά το τέλος του αγώνα στο Ηράκλειο ο Λάζλο Μπόλονι και όπως συμβαίνει πάντα σε τέτοιες περιπτώσεις προέκυψαν θέματα από τη συνέντευξη τύπου που παραχώρησε:
“Με τους τρεις βαθμούς είμαστε ικανοποιημένοι. Στο πρώτο ημίχρονο ήμασταν καλοί, στο δεύτερο όχι και τόσο. Βρήκαμε λύσεις στα άκρα μας σκοράραμε δύο γκολ Δεν μπορώ να ξεχάσω τι έφταιξε και δεχθήκαμε κάποιες καταστάσεις μπροστά από την εστία μας και νομίζω ότι τα λάθη μας έγιναν στο κέντρο. Είναι πολύ σημαντικό ότι κερδίσαμε την αμέσως επόμενη ομάδα από εμάς και την αφήσαμε έξι βαθμούς πίσω. Είμαι περήφανος για το αποτέλεσμα και τους παίκτες μου, όμως γνωρίζω ότι το δύσκολο παιχνίδι θα είναι έναντι του Άρη. Αναφορικά με τα νέα πρόσωπα, για τον Σταφυλίδη θα πω ότι επιβεβαίωσε πως μπορεί και πρέπει να μας βοηθήσει. Πρέπει να έχει αυτοσυγκράτηση, καθώς έκανε κάποια φάουλ σε δύσκολη ζώνη για μας. Είναι 18 ετών και πρέπει να κοντρολάρει τον εαυτό του. Για τον Γιάννου θα πω ότι έκανε το πρώτο ολοκληρωμένο παιχνίδι του, έκανε ένα καλό παιχνίδι τακτικά και ήταν εκεί που έπρεπε να είναι το “ενιάρι” της ομάδας. Σαφώς και είναι δύσκολο να βάζεις δύο γκολ σε κάθε παιχνίδι. Για το καλό της ομάδας πρέπει να κάνω περισσότερη δουλειά στον τακτικό τομέα μαζί του. Ο Νιμανί δεν έκανε τόσο μεγάλο παιχνίδι, κάποιες στιγμές ήταν παρών, κάποιες απών, αλλά είμαι χαρούμενος επειδή επέστρεψε σε ένα επίπεδο που μπορεί να παίξει. Ευχαριστώ τον κόσμο που ήρθε στο αεροδρόμιο και στο γήπεδο. Πλέον η σκέψη μας στρέφεται στον αγώνα με την Ουντινέζε, για τον οποίο ζητώ απόλυτη συγκέντρωση”.
Μιλώντας για τον Βλάνταν Ιβιτς ο ρουμάνος τεχνικός τόνισε: “Ο Ίβιτς έκανε ένα πολύ καλό παιχνίδι. Συνήθως μέχρι το 60 πάει καλά και μετά κουράζεται. Σήμερα δεν κουράστηκε, αλλά δυστυχώς τον χάσαμε με τραυματισμό”.

Αναστόπουλος : Ο ΠΑΟΚ είναι ΠΑΟΚ

Την ανωτερότητα του Δικεφάλου σε όλα τα επίπεδα αναγνώρισε στις δηλώσεις του μετά το τέλος του αγώνα ο προπονητής του ΟΦΗ Νίκος Αναστόπουλος:
"Ο ΠΑΟΚ είναι πάντα ΠΑΟΚ ανεξαρτήτως τα προβλήματά του. Η εικόνα του παιχνιδιού  χωρίζεται σε δύο μέρη. Στο πρώτο ημίχρονο δεν μπήκαμε όπως έπρεπε με αποτέλεσμα ο ΠΑΟΚ να έχει την μπάλα στα πόδια του και με δύο σουτ να προηγηθεί με 0-2.

Στο δεύτερο ημίχρονο μπήκαμε όπως έχουμε συνηθίσει με αποτέλεσμα να ασκήσουμε μια τρομερή πίεση στον ΠΑΟΚ και αν μπορούσαμε με ένα από τα δύο δοκάρια ή σε κάποια φάση με την κεφαλιά του Ταυραλίδη ή με σουτ του Λόπεζ, ίσως το ματς θα είχε άλλη μορφή. Είμαι πολύ ικανοποιημένος από την προσπάθεια των παικτών μου. Ο στόχος δεν αλλάζει. Το ξέρω πως είχαμε συνηθίσει να κερδίζουμε, αλλά αυτά έχει το ποδόσφαιρο. Άλλες φορές μας βγαίνει το παιχνίδι, άλλες όχι. Μπράβο στα παιδιά που παλέψανε το δεύτερο ημίχρονο και αν είχαμε και λίγο τύχη, θα ήταν διαφορετική η εξέλιξη. Είχαμε και τον Κρέσιτς που ήταν σε εξαιρετική μέρα. Είχα πει ότι ΠΑΟΚ ανεξαρτήτως από τα προβλήματα που έχει παραμένει ΠΑΟΚ. Εμείς δεν μπήκαμε στο ματς πολύ δυνατά, ειδικά αν πάρουμε την εικόνα του δευτέρου ημιχρόνου. Καμιά ομάδα δεν παίζει και στα δύο ημίχρονα. Ούτε ο Ολυμπιακός. Ο ΠΑΟΚ είναι μια καλή ομάδα, είναι χρόνια μαζί αυτοί οι παίκτες και είχε περισσότερη ώρα την μπάλα στα πόδια του. Στο δεύτερο μέρος είχαμε ευκαιρίες. Εντάξει δεν έγινε τίποτα, προχωράμε".

Η απόδειξη του killer!

Ο Απόστολος Γιάννου ήταν το κεντρικό πρόσωπο της αναμέτρησης στο Ηράκλειο ο Απόστολος Γιάννου. Ο νεαρός που έδειξε ότι έχει το χάρισμα του σκόρερ στις δηλώσεις του μετά το τέλος του αγώνα τόνισε:
«Είμαι πολύ χαρούμενος που έβαλα δύο γκολ. Είμαι πιο χαρούμενος, όμως, για τους βαθμούς που κατέκτησε η ομάδα μετά την ήττα από τον Ολυμπιακό. Ήταν ένα ματς προετοιμασίας για την Ουντινέζε. Ήθελα να δείξω ότι μπορώ να βοηθήσω και ελπίζω να συνεχίσω έτσι. Χρειάζεται δουλειά και από μένα και από όλους. Η νίκη αυτή θα μας βοηθήσει σημαντικά για τη συνέχεια».

Ο νεαρός επιθετικός του Δικεφάλου μιλώντας για τη χαμένη ευκαιρία για χατ τρικ στο τέλος του αγώνα ανέφερε… «Ήμουν λίγο κουρασμένος στην τελευταία φάση» ενώ τέλος απαντώντας σε ερώτηση για το αν μπορεί να σκοράρει και την Πέμπτη στο Φρίουλι είπε: «Θα ξεκουραστώ και θα δούμε τι θα γίνει στην Ιταλία».

Νοκ άουτ για 1 μήνα και ο Βλάνταν Ίβιτς!

Η “μάστιγα” των τραυματισμών συνεχίστηκε για τον ΠΑΟΚ και στο Ηράκλειο! Ευτυχώς που επιστρέφει ο Κοστίν Λάζαρ, ο οποίος εξέτισε χθες την ποινή του, όπως και ο Στέφανος Αθανασιάδης…
Πάνω που κυλούσαν όλα πρίμα στο Ηράκλειο για τον ΠΑΟΚ κι ενώ στα μέσα του δευτέρου ημιχρόνου το σκορ παρέμενε 0-2 κι όλα έδειχναν ότι πλησιάζει η νίκη, ήρθε ο τραυματισμός του Βλάνταν Ίβιτς να “χαλάσει” και πάλι το κλίμα. Για την ακρίβεια, ένας ακόμα τραυματισμός, στην μεγαλύτερη φετινή “μάστιγα” του Δικεφάλου.
Το χειρότερο μάλιστα είναι, ότι ο Σέρβος τραυματίστηκε στο καλύτερο ίσως φετινό του παιχνίδι με την ασπρόμαυρη φανέλα, μια και ο ίδιος ο Μπόλονι ομολόγησε ότι “μετά το 60’ συνήθως κουράζεται, αλλά σήμερα δεν διέκρινα κάτι τέτοιο”! Δυστυχώς, το μέγεθος του τραυματισμού φάνηκε μάλλον με την αρχή του, αφού ο Ίβιτς μόλις έπιασε τον αριστερό του προσαγωγό, έπεσε κάτω και σφάδαζε.
Ο 35χρονος μέσος, αποχώρησε υποβασταζόμενος από τα μέλη του ιατρικού τιμ και μετά το ματς, η πρώτη εκτίμηση του γιατρού Γιάννη Ράλλη, ήταν ότι φαίνεται για θλάση δευτέρου βαθμού στον αριστερό του προσαγωγό. Φυσικά, όλα θα εξαρτηθούν από τις εξετάσεις στις οποίες θα υποβληθεί ο άτυχος παίκτης. Αυτές θα γίνουν αύριο και ανάλογα με τ’ αποτελέσματα, θα εξακριβωθεί τι ακριβώς έχει. Αν επιβεβαιωθούν οι φόβοι, δυστυχώς θα χάσει όλα τα επόμενα παιχνίδια με Ουντινέζε (2), Άρη και Παναθηναϊκό.