Αν θέλετε κάποιοι από εσάs μπορείτε νά μάs στείλετε τα δικά σαs κείμενα στό e-mail:paokfever@yahoo.gr καί εμείs μέ τήν σειρά μαs θά τά αναρτήσουμε…

123

 photo logo_zpsd2cefcfa.gif
.

Κυριακή 12 Φεβρουαρίου 2012

Όταν ο Λάζλο έχει κέφια!

Κέφια είχε μετά το τέλος του αγώνα στο Ηράκλειο ο Λάζλο Μπόλονι και όπως συμβαίνει πάντα σε τέτοιες περιπτώσεις προέκυψαν θέματα από τη συνέντευξη τύπου που παραχώρησε:
“Με τους τρεις βαθμούς είμαστε ικανοποιημένοι. Στο πρώτο ημίχρονο ήμασταν καλοί, στο δεύτερο όχι και τόσο. Βρήκαμε λύσεις στα άκρα μας σκοράραμε δύο γκολ Δεν μπορώ να ξεχάσω τι έφταιξε και δεχθήκαμε κάποιες καταστάσεις μπροστά από την εστία μας και νομίζω ότι τα λάθη μας έγιναν στο κέντρο. Είναι πολύ σημαντικό ότι κερδίσαμε την αμέσως επόμενη ομάδα από εμάς και την αφήσαμε έξι βαθμούς πίσω. Είμαι περήφανος για το αποτέλεσμα και τους παίκτες μου, όμως γνωρίζω ότι το δύσκολο παιχνίδι θα είναι έναντι του Άρη. Αναφορικά με τα νέα πρόσωπα, για τον Σταφυλίδη θα πω ότι επιβεβαίωσε πως μπορεί και πρέπει να μας βοηθήσει. Πρέπει να έχει αυτοσυγκράτηση, καθώς έκανε κάποια φάουλ σε δύσκολη ζώνη για μας. Είναι 18 ετών και πρέπει να κοντρολάρει τον εαυτό του. Για τον Γιάννου θα πω ότι έκανε το πρώτο ολοκληρωμένο παιχνίδι του, έκανε ένα καλό παιχνίδι τακτικά και ήταν εκεί που έπρεπε να είναι το “ενιάρι” της ομάδας. Σαφώς και είναι δύσκολο να βάζεις δύο γκολ σε κάθε παιχνίδι. Για το καλό της ομάδας πρέπει να κάνω περισσότερη δουλειά στον τακτικό τομέα μαζί του. Ο Νιμανί δεν έκανε τόσο μεγάλο παιχνίδι, κάποιες στιγμές ήταν παρών, κάποιες απών, αλλά είμαι χαρούμενος επειδή επέστρεψε σε ένα επίπεδο που μπορεί να παίξει. Ευχαριστώ τον κόσμο που ήρθε στο αεροδρόμιο και στο γήπεδο. Πλέον η σκέψη μας στρέφεται στον αγώνα με την Ουντινέζε, για τον οποίο ζητώ απόλυτη συγκέντρωση”.
Μιλώντας για τον Βλάνταν Ιβιτς ο ρουμάνος τεχνικός τόνισε: “Ο Ίβιτς έκανε ένα πολύ καλό παιχνίδι. Συνήθως μέχρι το 60 πάει καλά και μετά κουράζεται. Σήμερα δεν κουράστηκε, αλλά δυστυχώς τον χάσαμε με τραυματισμό”.

Αναστόπουλος : Ο ΠΑΟΚ είναι ΠΑΟΚ

Την ανωτερότητα του Δικεφάλου σε όλα τα επίπεδα αναγνώρισε στις δηλώσεις του μετά το τέλος του αγώνα ο προπονητής του ΟΦΗ Νίκος Αναστόπουλος:
"Ο ΠΑΟΚ είναι πάντα ΠΑΟΚ ανεξαρτήτως τα προβλήματά του. Η εικόνα του παιχνιδιού  χωρίζεται σε δύο μέρη. Στο πρώτο ημίχρονο δεν μπήκαμε όπως έπρεπε με αποτέλεσμα ο ΠΑΟΚ να έχει την μπάλα στα πόδια του και με δύο σουτ να προηγηθεί με 0-2.

Στο δεύτερο ημίχρονο μπήκαμε όπως έχουμε συνηθίσει με αποτέλεσμα να ασκήσουμε μια τρομερή πίεση στον ΠΑΟΚ και αν μπορούσαμε με ένα από τα δύο δοκάρια ή σε κάποια φάση με την κεφαλιά του Ταυραλίδη ή με σουτ του Λόπεζ, ίσως το ματς θα είχε άλλη μορφή. Είμαι πολύ ικανοποιημένος από την προσπάθεια των παικτών μου. Ο στόχος δεν αλλάζει. Το ξέρω πως είχαμε συνηθίσει να κερδίζουμε, αλλά αυτά έχει το ποδόσφαιρο. Άλλες φορές μας βγαίνει το παιχνίδι, άλλες όχι. Μπράβο στα παιδιά που παλέψανε το δεύτερο ημίχρονο και αν είχαμε και λίγο τύχη, θα ήταν διαφορετική η εξέλιξη. Είχαμε και τον Κρέσιτς που ήταν σε εξαιρετική μέρα. Είχα πει ότι ΠΑΟΚ ανεξαρτήτως από τα προβλήματα που έχει παραμένει ΠΑΟΚ. Εμείς δεν μπήκαμε στο ματς πολύ δυνατά, ειδικά αν πάρουμε την εικόνα του δευτέρου ημιχρόνου. Καμιά ομάδα δεν παίζει και στα δύο ημίχρονα. Ούτε ο Ολυμπιακός. Ο ΠΑΟΚ είναι μια καλή ομάδα, είναι χρόνια μαζί αυτοί οι παίκτες και είχε περισσότερη ώρα την μπάλα στα πόδια του. Στο δεύτερο μέρος είχαμε ευκαιρίες. Εντάξει δεν έγινε τίποτα, προχωράμε".

Δεν υπάρχουν σχόλια :

Δημοσίευση σχολίου