Αν θέλετε κάποιοι από εσάs μπορείτε νά μάs στείλετε τα δικά σαs κείμενα στό e-mail:paokfever@yahoo.gr καί εμείs μέ τήν σειρά μαs θά τά αναρτήσουμε…

123

 photo logo_zpsd2cefcfa.gif
.

Κυριακή 12 Φεβρουαρίου 2012

Νοκ άουτ για 1 μήνα και ο Βλάνταν Ίβιτς!

Η “μάστιγα” των τραυματισμών συνεχίστηκε για τον ΠΑΟΚ και στο Ηράκλειο! Ευτυχώς που επιστρέφει ο Κοστίν Λάζαρ, ο οποίος εξέτισε χθες την ποινή του, όπως και ο Στέφανος Αθανασιάδης…
Πάνω που κυλούσαν όλα πρίμα στο Ηράκλειο για τον ΠΑΟΚ κι ενώ στα μέσα του δευτέρου ημιχρόνου το σκορ παρέμενε 0-2 κι όλα έδειχναν ότι πλησιάζει η νίκη, ήρθε ο τραυματισμός του Βλάνταν Ίβιτς να “χαλάσει” και πάλι το κλίμα. Για την ακρίβεια, ένας ακόμα τραυματισμός, στην μεγαλύτερη φετινή “μάστιγα” του Δικεφάλου.
Το χειρότερο μάλιστα είναι, ότι ο Σέρβος τραυματίστηκε στο καλύτερο ίσως φετινό του παιχνίδι με την ασπρόμαυρη φανέλα, μια και ο ίδιος ο Μπόλονι ομολόγησε ότι “μετά το 60’ συνήθως κουράζεται, αλλά σήμερα δεν διέκρινα κάτι τέτοιο”! Δυστυχώς, το μέγεθος του τραυματισμού φάνηκε μάλλον με την αρχή του, αφού ο Ίβιτς μόλις έπιασε τον αριστερό του προσαγωγό, έπεσε κάτω και σφάδαζε.
Ο 35χρονος μέσος, αποχώρησε υποβασταζόμενος από τα μέλη του ιατρικού τιμ και μετά το ματς, η πρώτη εκτίμηση του γιατρού Γιάννη Ράλλη, ήταν ότι φαίνεται για θλάση δευτέρου βαθμού στον αριστερό του προσαγωγό. Φυσικά, όλα θα εξαρτηθούν από τις εξετάσεις στις οποίες θα υποβληθεί ο άτυχος παίκτης. Αυτές θα γίνουν αύριο και ανάλογα με τ’ αποτελέσματα, θα εξακριβωθεί τι ακριβώς έχει. Αν επιβεβαιωθούν οι φόβοι, δυστυχώς θα χάσει όλα τα επόμενα παιχνίδια με Ουντινέζε (2), Άρη και Παναθηναϊκό.

Δεν υπάρχουν σχόλια :

Δημοσίευση σχολίου