Αν θέλετε κάποιοι από εσάs μπορείτε νά μάs στείλετε τα δικά σαs κείμενα στό e-mail:paokfever@yahoo.gr καί εμείs μέ τήν σειρά μαs θά τά αναρτήσουμε…

123

 photo logo_zpsd2cefcfa.gif
.

Κυριακή 12 Φεβρουαρίου 2012

Ήττα για Ουντινέζε, τραυματισμός Ντι Νατάλε

Η Μίλαν έκοψε τον αέρα της Ουντινέζε, νικώντας μέσα στο Φρίουλι με 2-1, και μάλιστα με ανατροπή του σκορ στο τελευταίο τέταρτο του αγώνα. Έτσι, η Μίλαν, που βρίσκεται στο κυνήγι της Γιουβέντους, έγινε η πρώτη ομάδα στο φετινό Καμπιονάτο που έφυγε με διπλό από την έδρα της αντιπάλου του ΠΑΟΚ.
Ο αγώνας στο Φρίουλι είχε δύο όψεις. Κι αυτό γιατί στο πρώτο ημίχρονο η Ουντινέζε ήταν καλύτερη, κατορθώνοντας ν’ ανοίξει το σκορ στο 19΄ με τον μόνιμο σκόρερ της, τον Ντι Νατάλε. Οι φιλοξενούμενοι, ωστόσο, με αντεπίθεση διαρκείας στο δεύτερο ημίχρονο, έφθασαν στη σπουδαία νίκη χάρη στα γκολ που πέτυχαν οι Μάξι Λόπεζ στο 76΄ και Ελ Σαραουί στο 84΄.
Ουντινέζε: Χαντάνοβιτς, Μπενάτια, Ντανίλο, Ντομίτζι, Μπάστα, Ίσλα (60΄ Πασκουάλε), Πατσιέντσα (87΄ Τόρε), Φερνάντες, Αρμέρο, Αμπντί, Ντι Νατάλε (75΄ Φλόρο Φλόρες).
Μίλαν: Αμέλια, Αμπάτε, Μέξες, Τιάγκο Σίλβα, Μέσμπα, Εμάνουελσον, Αμπροσίνι, Νοτσερίνο (66΄ Μάξι Λόπεζ), Ζέεντορφ, Ρομπίνιο (87΄ Μπονέρα), Ελ Σαράουι.
ΤΡΑΥΜΑΤΙΣΤΗΚΕ Ο ΝΤΙ ΝΑΤΑΛΕ
Αναγκαστική ήταν η αντικατάσταση του Ντι Νατάλε ένα τέταρτο πριν τη λήξη. Ο αρχηγός της Ουντινέζε δέχτηκε χτύπημα από αντίπαλο και υποχρεώθηκε να αποχωρήσει. Σήμερα, πάντως, θα φανεί η σοβαρότητα της κατάστασής του. Τραυματίας αποχώρησε και ο Ίσλα στο 60΄.
ΑΜΠΝΤΙ: “ΦΑΡΜΑΚΟ ΤΟ ΓΙΟΥΡΟΠΑ ΛΙΓΚ”
“Είναι δύσκολα τα λόγια μετά από μια τέτοια ήττα” σχολίασε ο Αλμέν Αμπντί. Κι ο 26χρονος Ελβετός μέσος της Ουντινέζε πρόσθεσε: “Για ένα μεγάλο χρονικό διάστημα είχαμε τον έλεγχο του αγώνα και δεν είμαι σίγουρος ότι η Μίλαν άξιζε πραγματικά να φύγει νικήτρια. Είχαμε ευκαιρίες να κάνουμε το 2-0, αλλά δεν το πετύχαμε. Όπως και να έχει, χάσαμε από μια μεγάλη ομάδα. Πρέπει να ξεχάσουμε την ήττα και να κοιτάξουμε το ματς της Πέμπτης με τον ΠΑΟΚ. Η διοργάνωση του Γιουρόπα Λιγκ μπορεί να αποδειχθεί το καλύτερο φάρμακο για εμάς, μετά τα πρόσφατα αρνητικά αποτελέσματα στο ιταλικό πρωτάθλημα”.
Ο Τζέλσον Φερνάτες τόνισε: “Δυστυχώς συνεχίστηκε το αρνητικό σερί αποτελεσμάτων. Κόντρα στη Μίλαν μας έλειψε η τύχη αλλά και το αγωνιστικό πνεύμα που μας διέκρινε στην αρχή του πρωταθλήματος. Καθοριστική ήταν και η αναγκαστική αλλαγή του Ίσλα”.
Τέλος, ο Μαροκινός αμυντικός Μεντί Μπενάτια τόνισε: “Είχαμε τις ευκαιρίες να πετύχουμε άλλο ένα ή και δύο γκολ, αλλά δεν τις αξιοποιήσαμε. Η απογοήτευσή μας είναι μεγάλη, αφού δεν πήραμε αυτό που δικαιούμασταν”.

Ο “κατάσκοπος” του ΠΑΟΚ Αντώνης Λεμονάκης βρέθηκε χθες στο Φρίουλι, παρακολούθησε το ματς της Ουντινέζε και σήμερα θα ενημερώσει σχετικά τον Λάσλο Μπόλονι.

Δεν υπάρχουν σχόλια :

Δημοσίευση σχολίου