Αν θέλετε κάποιοι από εσάs μπορείτε νά μάs στείλετε τα δικά σαs κείμενα στό e-mail:paokfever@yahoo.gr καί εμείs μέ τήν σειρά μαs θά τά αναρτήσουμε…

123

 photo logo_zpsd2cefcfa.gif
.

Κυριακή 12 Φεβρουαρίου 2012

Φορτσάρει ο Κλάους για να προλάβει Ουντινέζε!

Οι παίκτες του ΠΑΟΚ δεν πήραν ρεπό μετά από τη σαββατιάτικη νίκη επί του ΟΦΗ με 0-2 καθώς την Τρίτη η αποστολή της ομάδας θα πετάξει για Ιταλία για να αντιμετωπίσει την Ουντινέζε στο πρώτο ματς των δύο ομάδων στο πλαίσιο των «32» του Γιουρόπα Λιγκ.
Η σημερινή προπόνηση έγινε στην Τούμπα υπό τις οδηγίες του Χοακίμ Πρέτο και τα ευχάριστα νέα ήρθαν από τον Στέφανο Αθανασιάδη.
Οι βασικοί του αγώνα της Κρήτης έκαναν χαλάρωμα στο ξενοδοχείο, όπως συνηθίζεται την επόμενη μέρα των παιχνιδιών.
Ο Κλάους όμως μπήκε στο πρόγραμμα με τους υπόλοιπους συμπαίκτες του στην προπόνηση της Τούμπας, ανέβασε στροφές και έδειξε ότι είναι καλύτερη κατάσταση μετά από το κτύπημα στο γόνατο στο ματς με τον Ολυμπιακό που τον κράτησε εκτός γηπέδων και ίσως προλάβει τελικά το ματς με την Ουντινέζε.
Η προπόνηση της Δευτέρας θα είναι ιδιαίτερα καθοριστική για τον Αθανασιάδη και εκεί θα φανεί αν όντως είναι έτοιμος για να μπει στην αποστολή για την Ιταλία και μπορεί να υπολογίζεται για το πρώτο ματς με την Ουντινέζε.
Σίγουρα νοκ άουτ και για τις δύο αναμετρήσεις με τους Ιταλούς θα είναι οι Γλύκος, Ετο και Κατσικάς, ενώ, όπως και ο Ίβιτς που υπέστη θλάση Β’ βαθμού στην Κρήτη

Δεν υπάρχουν σχόλια :

Δημοσίευση σχολίου