Αν θέλετε κάποιοι από εσάs μπορείτε νά μάs στείλετε τα δικά σαs κείμενα στό e-mail:paokfever@yahoo.gr καί εμείs μέ τήν σειρά μαs θά τά αναρτήσουμε…

123

 photo logo_zpsd2cefcfa.gif
.

Παρασκευή 28 Σεπτεμβρίου 2012

Ετοιμο το δίχτυ της θύρας 4












Ολοκληρώθηκε η τοποθέτηση στο γήπεδο της Τούμπας του προστατευτικού πλέγματος, που καλύπτει το σύνολο της θύρας 4 και ένα πολύ μικρό κομμάτι από τις θύρες 3 και 5. Ήδη από τις προηγούμενες μέρες ήταν σε εξέλιξη οι εργασίες, που αφορούσαν στις κολώνες, στις οποίες στηρίζεται το προστατευτικό δίχτυ.
 Οι άνθρωποι του ΠΑΟΚ παρέλαβαν μόλις την Τετάρτη το πλέγμα και σε λίγες ώρες οι εργαζόμενοι είχαν ολοκληρώσει την τοποθέτησή του, το οποίο είναι έτοιμο, ενόψει του αγώνα με τον Άρη.

ΜΕ ΥΨΟΣ ΔΩΔΕΚΑ ΜΕΤΡΑ
Το προστατευτικό πλέγμα έχει δώδεκα μέτρα ύψους, ενώ η απόστασή του από τα κάγκελα της θύρας 4 προσδιορίζεται στα δύο μέτρα.
 Επιπλέον, το δίχτυ δεν αρχίζει από το έδαφος, αλλά θα υπάρχει κενό κάποιων εκατοστών. Ένα ακόμη στοιχείο που θα πρέπει να επισημανθεί είναι το γεγονός ότι το δίχτυ είναι βραδύκαυστο. Αυτό σημαίνει ότι ακόμη κι αν πάρει φωτιά από τη ρίψη ενός πυρσού, θα καεί μόνο στο συγκεκριμένο σημείο και στη συνέχεια η φωτιά θα σβήσει μόνη της, δίχως να υπάρχει ο κίνδυνος διάδοσής της.
ΔΕΝ ΠΕΡΙΟΡΙΖΕΙ ΤΗΝ ΟΡΑΤΟΤΗΤΑ ΤΩΝ ΟΠΑΔΩΝ
Μπαίνοντας κανείς στο γήπεδο της Τούμπας από τη θύρα 1, δεν αντιλαμβάνεται ότι έχει τοποθετηθεί κάποιο προστατευτικό δίχτυ στη θύρα 4, παρά το γεγονός ότι είναι χρώματος μαύρου.
Το πλέγμα γίνεται ορατό μόνο αν πλησιάσει κάποιος προς τη συγκεκριμένη θύρα.
Γεγονός ότι για το συγκεκριμένο έργο λήφθηκε υπόψη να μην περιορίζεται κατ’ ελάχιστο η ορατότητα των οπαδών. Άλλωστε, απώτερος σκοπός δεν είναι φυσικά η …τιμωρία τους, αλλά τα όποια αντικείμενα πετάγονται να σταματούν στο δίχτυ και να μην φθάνουν πέριξ του αγωνιστικού χώρου.

Κάκος μετά από 3.5 χρόνια!


Για πρώτη φορά στην καριέρα του ο Τάσος Κάκος θα διευθύνει ένα ντέρμπι ΠΑΟΚ – Αρη στην Τούμπα, στο πλαίσιο του πρωταθλήματος. Ο Κερκυραίος ρέφερι ορίστηκε χθες από την κεντρική επιτροπή διαιτησίας, για να διευθύνει το σημαντικότερο παιχνίδι της πέμπτης αγωνιστικής της Σούπερ Λίγκα.
Βοηθοί του θα είναι ο Δημήτρης Τάτσης (Ηπείρου) και ο Χρήστος Μπαλτάς (Αχαϊας), τέταρτος διαιτητής ο Δημήτρης Θάνος (Γρεβενών) και παρατηρητής διαιτησίας ο Χριστόφορος Ζωγράφος (Αθηνών).
Ο Κάκος έχει διευθύνει μία φορά στο παρελθόν ντέρμπι ΠΑΟΚ – Αρη στην Τούμπα, αλλά δεν ήταν αγώνας πρωταθλήματος. Επρόκειτο για παιχνίδι κυπέλλου, που έληξε 0-0, στις 14 Ιανουαρίου 2009. Στη ρεβάνς ο ΠΑΟΚ είχε πάρει την πρόκριση μέσα στο “Κλεάνθης Βικελίδης” στα πέναλτι. Αξίζει να σημειωθεί ότι ο Κάκος έχει να σφυρίξει αγώνα ΠΑΟΚ-Αρη 3,5 χρόνια.
Το άλλο ματς μεταξύ των δύο ομάδων, πέρα από το κύπελλο, που είχε διευθύνει, ήταν στο “Κλεάνθης Βικελίδης”, στα πρώτα χρόνια της καριέρας του. Ηταν στις 21 Οκτωβρίου 2007 και έληξε 3-1 υπέρ των κιτρίνων (το γκολ του ΠΑΟΚ ο Μπαλάφας). Πέρυσι, ο Κάκος έπαιξε τον ΠΑΟΚ στο νικηφόρο (3-0) παιχνίδι με την ΑΕΚ στην κανονική διάρκεια του πρωταθλήματος και πάλι στο ματς με την ΑΕΚ, αλλά για τα πλέι οφ, στο οποίο ο Δικέφαλος επικράτησε ξανά με 1-0.
Αξίζει να σημειωθεί, ότι συνολικά ο Τάσος Κάκος έχει διευθύνει 23 επίσημα παιχνίδια του ΠΑΟΚ σε πρωτάθλημα και κύπελλο. Από αυτά, 10 ματς κέρδισε ο ΠΑΟΚ, σε 9 ηττήθηκε (μεταξύ των οποίων είχε φριχτά παράπονα) και 4 έληξαν ισόπαλα.
Αναλυτικά, τη σεζόν 2004-05 ο ΠΑΟΚ είχε 2 νίκες και 1 ήττα. Τη σεζόν 2005-06, 1 νίκη και 1 ισοπαλία. Τη σεζόν 2006-07 δύο νίκες και την επόμενη σεζόν (2007-08) δύο ήττες. Τα περισσότερα ματς του ΠΑΟΚ που σφύριξε ο Κάκος σε μία σεζόν ήταν το 2008-09 (συνολικά έξι). Και ο ΠΑΟΚ είχε μόλις 1 νίκη, 2 ισοπαλίες και 3 ήττες…
Την σεζόν 2009-10, ο ΠΑΟΚ με Κάκο είχε πάλι 1 νίκη, 1 ισοπαλία και 2 ήττες. Την σεζόν 2010-11, ο απολογισμός ήταν 1 νίκη και 1 ήττα, ενώ όπως προαναφέραμε πέρυσι, είχε 2 νίκες (με την ΑΕΚ σε πρωτάθλημα και πλέι οφ).
ΤΙ ΔΗΛΩΝΕ ΓΙΑ ΤΟΥΜΠΑ  ΣΤΟΝ “SPORT 103 FM”
Στις 21 του περασμένου Μαρτίου, ο Τάσος Κάκος μιλώντας στον “Sport 103 FM” είχε μιλήσει με τα καλύτερα λόγια για την Τούμπα. Πιο συγκεκριμένα είπε: “Την Τούμπα την ευχαριστιέμαι, με γεμίζει. Είναι η ατμόσφαιρα που δημιουργείται. Δεν υπάρχει άλλη τέτοια. Αλλωστε έχω διαβάσει πως είναι η δεύτερη πιο δυναμική έδρα στην Ευρώπη. Και μόνο η βοή που ακούω, με φτιάχνει. Είναι φυσιολογικό να ακούγονται αποδοκιμασίες, σε γήπεδο είμαστε” κατέληξε… Για τον Γκαρσία είχε πει: “Εγώ δεν έχω κάτι μαζί του. Αυτά είναι κατά φαντασία των δημοσιογράφων”.