Αν θέλετε κάποιοι από εσάs μπορείτε νά μάs στείλετε τα δικά σαs κείμενα στό e-mail:paokfever@yahoo.gr καί εμείs μέ τήν σειρά μαs θά τά αναρτήσουμε…

123

 photo logo_zpsd2cefcfa.gif
.

Τετάρτη 23 Απριλίου 2014

Ουρές για τα εισιτήρια


Ουρές έξω από την Τούμπα.... Πριν κι από τις 8.00 το πρωί, οπαδοί του ΠΑΟΚ βρέθηκαν στο γήπεδο της ομάδας ώστε οι κάτοχοι διαρκείας να πάρουν το ένα εισιτήριο που δικαιούνται για τον τελικό Κυπέλλου με τον Παναθηναϊκό.
Αυτό γίνεται με την επίδειξη αστυνομικής ταυτότητας και τα εισιτήρια αφορούν τις θύρες 1, 2 ,3, 5, 6 και 7. Τα εισιτήρια κοστίζουν 25 ευρώ, για τους VIP είναι 30 ευρώ και για τους συνδεσμίτες 15 ευρώ.
Όσον αφορά τους κατόχους διαρκείας της θύρας 4, έκαναν παράπονα στον Παναγιώτη Ποικιλίδη για το ότι αυτοί δεν έχουν τα ίδια προνόμια με άλλους κατόχους διαρκείας άλλων θυρών όσον αφορά τα εισιτήρια του αγώνα με τον Παναθηναϊκό αλλά θα πρέπει να δηλώσουν συμμετοχή στην εκδρομή των συνδέσμων και να πληρώσουν περισσότερα χρήματα για να μπορέσουν να βρεθούν στο ΟΑΚΑ.
Να σημειωθεί πως τις 21.00 θα είναι ανοιχτά τα εκδοτήρια, η πλευρά του ΠΑΟΚ έχει πάρει 22.178 εισιτήρια ενώ έχει γίνει κοινό αίτημα με τον Παναθηναϊκό για να πάρει 1.000 εισιτήρια παραπάνω.

Ουρές, αναμονή, δίψα...

Ότι ακριβώς περιμέναμε, συμβαίνει αυτή τη στιγμή έξω από το γήπεδο της Τούμπας. Τα εισιτήρια του τελικού βγήκαν προς πώληση και οι ΠΑΟΚτσήδες τα... εξαφανίζουν. 
Τα εκδοτήρια άνοιξαν στις 8:00, η ΠΑΕ ΠΑΟΚ επιστράτευσε τους περισσότερους δυνατούς υπαλλήλους για να εξυπηρετήσουν τους φιλάθλους, όμως οι ουρές ήταν αναπόφευκτες. Οι πρώτοι φίλαθλοι άρχισαν να μαζεύονται από πολύ νωρίς, για να προμηθευτούν πρώτοι το εισιτήριό τους και να πάνε στις δουλειές τους. Τα εισιτήρια καλύπτουν τα 3/4 της Τούμπας και είναι λίγα μπροστά στη ζήτηση που υπάρχει.