Αν θέλετε κάποιοι από εσάs μπορείτε νά μάs στείλετε τα δικά σαs κείμενα στό e-mail:paokfever@yahoo.gr καί εμείs μέ τήν σειρά μαs θά τά αναρτήσουμε…

123

 photo logo_zpsd2cefcfa.gif
.

Τρίτη 12 Νοεμβρίου 2013

Ηρακλής-ΠΑΟΚ στους «16» και στο... βάθος Ολυμπιακός

Σε λίγα λεπτά θα ξεκινήσει η κλήρωση του Κυπέλλου Ελλάδας, στην οποία ο ΠΑΟΚ θα μάθει τον αντίπαλο του στη φάση των "16" της διοργάνωσης, καθώς και όλες τις υπόλοιπες διασταυρώσεις μέχρι τον τελικό.
20:00 Στην κλήρωση συμμετέχουν οι παρακάτω ομάδες:
ΠΑΟΚ, Ολυμπιακός, Παναθηναϊκός, Ηρακλής, Αστέρας Τρίπολης, Παναιτωλικός, Απόλλων Σμύρνης, Πανιώνιος, Καλλονή, Ατρόμητος, ΟΦΗ, Νίκη Βόλου, Αιγινιακός, Αστέρας Μαγούλας, Ηρακλής Ψαχνών, Ολυμπιακός Βόλου.

20:12 Σε λίγα λεπτά ξεκινάει η διαδικασία της κλήρωσης, την οποία μπορείτε να παρακολουθήσετε από το OTE SPORT 4.

20:15 Αιγινιακός - Πανιώνιος το πρώτο ζευγάρι.
20:15 Παναιτωλικός - Ατρόμητος το δεύτερο ζευγάρι.
20:15 Ολυμπιακός - Αστέρας Τρίπολης το τρίτο ζευγάρι.
20:17 Οι ομάδες που αναφέρονται πρώτες στα ζευγάρια είναι οι γηπεδούχοι στα πρώτα παιχνίδια.
20:18 ΟΦΗ - Καλλονή το τέταρτο ζευγάρι.
20:18 Ολυμπιακός Βόλου - Αστέρας Μαγούλας το πέμπτο ζευγάρι.
20:19 Ηρακλής - ΠΑΟΚ το έκτο ζευγάρι.

Ο ΠΑΟΚ θα αντιμετωπίσει τον Ηρακλή στη φάση των "16" του Κυπέλλου Ελλάδας και το πρώτο παιχνίδι θα πραγματοποιηθεί στο "Καυτατζόγλειο" και το δεύτερο στην Τούμπα.

20:20 Απόλλων Σμύρνης - Νίκη Βόλου το έβδομο ζευγάρι.
20:20 Παναθηναϊκός - Ηρακλής Ψαχνών το τελευταίο ζευγάρι της φάσης των "16" του Κυπέλλου Ελλάδας.

20:25 Ο νικητής του Ηρακλής - ΠΑΟΚ θα αντιμετωπίσει τον νικητή του ζευγαριού Απόλλων Σμύρνης - Νίκη Βόλου στα προημιτελικά του Κυπέλλου Ελλάδας.
20:26 Στις υπόλοιπες διασταυρώσεις τον προημιτελικών το ζευγάρι του ΟΦΗ - Καλλονή θα έρθει αντιμέτωπο με τον νικητή του ζευγαριού Αιγινιακός - Πανιώνιος.
20:28 Ο νικητής του Ολυμπιακός-Αστέρας Τρίπολης με το νικητή του Παναιτωλικός-Ατρόμητος.
20:28 Ο νικητής του Παναθηναϊκός-Ηρακλής Ψαχνών με το νικητή του Ολυμπιακός Βόλου-Αστέρας Μαγούλας.

20:30 Συνοπτικά η κλήρωση των προημιτελικών:

1. Ο νικητής του Ηρακλής-ΠΑΟΚ θα αγωνιστεί με το νικητή του Απόλλων-Νίκη Βόλου.
2. Ονικητής του ΟΦΗ-Καλλονή θα παίξει με το νικητή του Αιγινιακός-Πανιώνιος.
3. Ο νικητής του Ολυμπιακός-Αστέρας Τρίπολης με το νικητή του Παναιτωλικός-Ατρόμητος.
4. Ο νικητής του Παναθηναϊκός-Ηρακλής Ψαχνών με το νικητή του Ολυμπιακός Βόλου-Αστέρας Μαγούλας.

20:30 Στα ημιτελικά:

1.Ο νικητής που θα βγει από τα ΟΦΗ-Καλλονή και Αιγινιακός-Πανιώνιος θα παίξει με τον νικητή που θα βγει από τα Παναθηναϊκός-Ηρακλής Ψαχνών και Ολυμπιακός Βόλου-Αστέρας Μαγούλας.
2.Ο νικητής που θα βγει από τα Ολυμπιακός-Αστέρας Τρίπολης και Παναιτωλικός-Ατρόμητο  θα παίξει με τον νικητή που θα βγει από τα Ηρακλής-ΠΑΟΚ και Απόλλων-Νίκη Βόλου.

20:31 Υπάρχει ενδεχόμενο ο ΠΑΟΚ να συναντήσει τον Ολυμπιακό στα ημιτελικά του Κυπέλλου Ελλάδας.

Συνοψίζοντας, ο ΠΑΟΚ θα πρέπει να ξεπεράσει το εμπόδιο του Ηρακλή στη φάση των "16", στη συνέχεια αν τα καταφέρει θα αναμετρηθεί με τον νικητή του ζευγαριού Απόλλων Σμύρνης - Νίκη Βόλου στα προημιτελικά και στα ημιτελικά θα έρθει αντιμέτωπος με τον νικητή που θα βγει από τα παιχνίδια Ολυμπιακός-Αστέρας Τρίπολης και Παναιτωλικός-Ατρόμητο. Θυμίζουμε ότι όλοι οι αγώνες σε όλες τις φάσεις είναι διπλοί.

Ντροπή και ξεφτίλα

Ο ΠΑΟΚ δεν «κατέβηκε» να παίξει στο Καραϊσκάκη… Η εμφάνιση του Δικεφάλου ήταν τραγική και το 4-0 από τον Ολυμπιακό ήρθε φυσιολογικά… Παράσταση για έναν το υποτιθέμενο ντέρμπι… 

Μία ομάδα που δεν ήξερε πως θα επιτεθεί, ένα σύνολο παικτών που δεν είχε ούτε πλάνο ούτε διάθεση για να δημιουργήσει, ένα συνονθύλευμα που παραδόθηκε στις ορέξεις των γηπεδούχων και ντρόπιασε την φανέλα που φορούσε. Αυτή ήταν η αδύναμη ομάδα  με τα μαύρα που παρουσιάστηκε απόψε στο Καραϊσκάκη.

Οι ερυθρόλευκοι του Μίτσελ, «κατάπιαν» τους αντιπάλους τους, αφού κέρδισαν όλες τις προσωπικές μονομαχίες και ειδικά στο δεύτερο ημίχρονο δημιουργούσαν φάσεις όπως και όποτε ήθελαν. Από την άλλη ο ΠΑΟΚ "κατάφερε" να κάνει την πρώτη τελική του προσπάθεια στο 58΄. Αληθινή τραγωδία για μία ομάδα που ΔΕΝ υπήρχε σημείο στο ματς που να δικαιολόγησε την παρουσία της.

Ο ΠΑΟΚ δεν είχε κανέναν διακριθέντα, δεν είχε κανέναν ποδοσφαιριστή του σε υποφερτή κατάσταση. Από την άλλη οι ερυθρόλευκοι βασίστηκαν αρχικά στον οίστρο του Κάμπελ και αφού έγινε το 2-0 δεν είχαν πρόβλημα να φθάσουν και σε άλλα τέρματα.

Από τα πρώτα λεπτά ο Ολυμπιακός κυριάρχησε και χωρίς να "πιάσει" ιδιαίτερο ρυθμό κατάφερε να είναι παραγωγικός και ουσιαστικός. Ο ΠΑΟΚ (μέχρι το 70΄ όπου το ματς κρίθηκε) δεν έδειξε καμία δυνατότητα επιθετικής ανάπτυξης, ενώ και αμυντικά δεν υπήρχε καμία σιγουριά ακόμη και σε οργανωμένες επιθέσεις του αντιπάλου.

Σε τελική ανάλυση το παιχνίδι των δύο πρωτοπόρων θύμισε αναμέτρηση... Ολυμπιακού-Πλατανιά ή Ολυμπιακού- Φωκικού και έλειξε με 4-0 σε μία απο τις πιο ντροπιαστικές βραδιές του Δικεφάλου τα τελευταία 10 τουλάχιστον χρόνια.

ΤΟ ΜΑΤΣ


Το Καραϊσκάκη ΔΕΝ είναι γεμάτο και το σίγουρο είναι ότι αυτό το ματς το βλέπει όλη η Ελλάδα.

Ο Ολυμπιακός του Μίτσελ παίζει με: Ρομπέρτο, Σαλίνο, Σιόβας, Μανωλάς, Χολέμπας, Σάμαρης Μανιάτης, Κάμπελ, Φουστέρ, Σαβιόλα , Μήτρογλου

Ο  ΠΑΟΚ του Στέφενς αγωνίζεται με τους: Χακόμπο, Σκόνδρα, Λίνο, Κατσουράνη, Κατσικά, Τζιόλη, Λάζαρ, Στοχ, Λούκας, Σαλπιγγίδης, Αθανασιάδης.

Διαιτητής του αγώνα ο Παππάς από την Αθήνα, βοηθοί οι Ακρίβος και Ποντίκης.

Η ΕΞΕΛΙΞΗ ΤΟΥ ΑΓΩΝΑ

90+3 ΤΕΛΟΣ ΑΓΩΝΑ
ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ-ΠΑΟΚ 4-0


90+2  Σουτ του Λούκας εντός περιοχής η μπάλα φεύγει ψηλά άουτ.

87΄ Κεφαλιά του Κατσικά άουτ έπειτα από κόρνερ.

82΄ Δοκάρι ο Ολυμπιακός με τον  Φουστέρ. Δημιουργός ο Χολέμπας και ο Ισπανός σουτάρει στο δοκάρι.

80΄ 4-0 Ο ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ: Ο Κάμπελ φεύγει από Κατσικά και Λίνο, ο Χακόμπο δεν βγαίνει εντός περιοχής και ο παίκτης του Ολυμπιακού πεσμένος στο έδαφος σκοράρει.

79΄ Ο Χολέμπας περνάει για πλάκα τους πάντες και χαμηλά στην περιοχή βγάζει σέντρα που περνάει παράλληλα απο την εστία του Χακόμπο.

77΄ Πανηγύρι στο Καραϊσκάκη για τους γηπεδούχους και πολλά ειρωνικά συνθήματα για τον ΠΑΟΚ και την τραγική του εικόνα. Κίτρινη κάρτα ο Νίνης.
Αλλαγές ο Ολυμπιακός: Έξω ο Μήτρογλου μέσα ο Μπόνγκ. Έξω ο Μανιάτης και μέσα ο Μασάντο.

74΄ 3-0 Ο ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ. Κόρνερ ο Χολέμπας και ο Φουστέρ από κοντά στο πρώτο δοκάρι, διαμορφώνει το 3-0.

72΄ Σέντρα ο Ολίσε κεφαλιά ο Βούκιτς με κακή τοποθέτηση σώματος και η μπάλα άουτ.

70΄ ΤΡΙΤΗ ΑΛΛΑΓΗ Ο ΠΑΟΚ: Έξω ο Λάζαρ και μέσα ο Νίνης.

68΄ Κίτρινη στον Αθανασιάδη για φάουλ σε αντεπίθεση επάνω στο Ντομίνγκεζ.

64΄ ΑΛΛΑΓΗ Ο ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ. Έξω ο Σαβιόλα και μέσα ο Τσόρι Ντομίνγκεζ.

63΄ ΑΛΛΑΓΗ ΓΙΑ ΠΑΟΚ: Έξω ο Σαλπιγγίδης και μέσα ο Βούκιτς.

60΄ 2-0 Ο ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ. Πάλι ο Κάμπελ δημιουργός, που μπήκε από τα δεξιά, κέρδισε μία κόντρα και πάσαρε στον Σαβιόλα που ανενόχλητος από την μικρή περιοχή σκοράρει για το 2-0.

58΄ ΠΡΩΤΗ ΤΕΛΙΚΗ ΤΟΥ ΠΑΟΚ. Ο Λάζαρ βρήκε εντός περιοχής τον Αθανασιάδη, που έκανε κοντρόλ, γύρισε και σούταρε άουτ.

57΄ ΚΑΙ ΟΜΩΣ! Ο Λούκας παίρνει πάσα από τον Σκόνδρα για να βγει μία αντεπίθεση, αλλά σταματάει μόνος και αφήνει την φάση νομίζοντας ότι είναι οφσάιντ! Φυσικά δεν υπήρχε τίποτα...

54΄ Συνεχίζει να είναι ανούσιος ο ΠΑΟΚ. Ακόμη δεν έχει γίνει τελική προς τον Ρομπέρτο!

51΄ Μετά από ανύπαρκτο φάουλ, ο Χολέμπας εκτελεί, ο Αθανασιάδης διώχνει και ο Μήτρογλου σουτάρει άουτ.

49΄ Σηκώθηκε για προθέρμανση ο Βούκιτς.

48΄ Καμία αλλαγή σχηματισμού για τον ΠΑΟΚ. Ο Ολίσε αριστερά αντί του Στοχ. Από εκείνη την πλευρά ο Ολυμπιακός έχει βγάλει ήδη οκτώ γεμίσματα, μεταξύ των οποίων και το γκολ.

46΄ ΞΕΚΙΝΗΜΑ ΔΕΥΤΕΡΟΥ ΗΜΙΧΡΟΝΟΥ. Ο Στέφενς βγάζει τον Στοχ και χρησιμοποιεί στην θέση του τον Ολίσε.

Ο ΠΑΟΚ δέχθηκε το γκολ που συνήθως τον "ξυπνάει". Το πρώτο ημίχρονο ήταν κακό ποιοτικά, με τον Ολυμπιακό να μην έχει ρυθμό αλλά να εκμεταλλεύεται λάθος όλων των αμυντικών του ΠΑΟΚ και να προηγείται σε μία "κρύα" στιγμή.
Η λειτουργία του Δικεφάλου με την μπάλα στα πόδια είναι κάκιστη. Το γεγονός ότι σε ένα ημίχρονο ο ΠΑΟΚ έχει μηδέν τελικές, λέει πολλά.

45΄ ΤΕΛΟΣ ΠΡΩΤΟΥ ΗΜΙΧΡΟΝΟΥ. ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ-ΠΑΟΚ 1-0


44΄ 5-0 οι τελικές μέχρι τώρα. Ο ΠΑΟΚ δεν μπορεί να απειλήσει. Χάνονται προσωπικές μονομαχίες συνέχεια.

40΄ Ο Στέφενς σήκωσε για προθέρμανση τον Ολίσε. (Αλήθεια είναι ότι ο Στοχ δεν έχει φανεί καθόλου) και ίσως τον προειδοποιεί.

37΄ Χωρίς να πιέζει ο  Ολυμπιακός βάζει το γκολ σε φάση όπου ο Λίνο βλέπει τον Κάμπελ από απόσταση και οι Κατσουράνης-Σκόνδρας χάνουν τον Μήτρογλου. Και ο Χακόμπο θα μπορούσε να βγει μια και το τελείωμα του Μήτρογλου έγινε τελικά δίπλα απο την μικρή περιοχή.

36΄ 1-0 Ο ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ. Ο Κάμπελ και πάλι δημιουργεί αμαρκάριστος. Ο Μήτρογλου βγαίνει μόνος πίσω από Κατσουράνη και Σκόνδρα και σκοράρει εύκολα με πλασέ.

35΄ Ο Κάμπελ επιχειρεί σουτ εκτός περιοχής αλλά ο Χακόμπο μπλοκάρει εύκολα.

33΄ Το ματς πάει να πάρει ρυθμό, αλλά από τον ΠΑΟΚ λείπει η καλή τελική ενέργεια. Μεσοαμυντικά ο Δικέφαλος δεν έχει πολλά προβλήματα. Ο Λάζαρ δείχνει σοβαρός και έχει πολλά κλεψίματα μέχρι στιγμής.

30΄ Ο Κάμπελ βρίσκει τον Σαβιόλα εντός περιοχής, αλλά το σουτ κόβεται εύκολα από τον Κατσικά.

27΄ Σε όλο αυτό το διάστημα ο ΠΑΟΚ δεν έχει "φτιάξει" καμία αξιόλογη επίθεση. Μέσοι και επιθετικοί δεν μπορούν να βρεθούν. Καμία τελική προσπάθεια ο Δικέφαλος.

24΄ Ο Κάμπελ μπήκε στην περιοχή από δεξιά αλλά η δυνατή σέντρα πέρασε χωρίς αποτέλεσμα. Στην συνέχεια σουτ του Χολέμπας μπλόκαρε ο Χακόμπο.

23΄ Κίτρινη κάρτα στον Λάζαρ για σκληρό μαρκάρισμα στον Κάμπελ.

21΄ Η κατοχή είναι 68-32 για τους γηπεδούχους.

20΄  Πρώτη καλή φάση με τον Μήτρογλου να κοντρολάρει εντός περιοχής πάσα του Κάμπελ, να σουτάρει άμεσα αλλά ο Χακόμπο μπλόκαρε εύκολα.

17΄ Ο ΠΑΟΚ δεν αξιοποίησε το πρώτο κόρνερ που κέρδισε και εκτέλεσε ο Λούκας.

15΄ "Πούλημα" μπάλας από Λίνο ο Κάμπελ πάει να βγάλει τον Μήτρογλου σε θέση βολής αλλά ο Σκόνδρας κόβει. Στην συνέχεια ο Μανιάτης "πραγματοποιεί" την πρώτη τελική του ματς, αλλά η μπάλα φεύγει στην θύρα 7. Εκεί βρίσκεται το τέρμα που τώρα υπερασπίζεται ο Χακόμπο. Ο ΠΑΟΚ σήμερα παίζει με μαύρη στολή.

13΄ Στο ίδιο μοτίβο το ματς με τον ΠΑΟΚ να κρατάει πολύ μακριά από την περιοχή του, τους αντιπάλους. Καλό πρέσινγκ στα 3/4 του γηπέδου από τους φιλοξενούμενους.

10΄ Καμία τελική προσπάθεια από τις δύο ομάδες. Απλώς οι γηπεδούχοι "κυκλοφορούν" περισσότερο την μπάλα.

7΄ Μεγαλύτερη αλλά χωρίς ουσία κατοχή ο Ολυμπιακός. Ο ΠΑΟΚ δυσκολεύεται να κρατήσει μπάλα και να προωθήσει το παιχνίδι.

3΄ Ο Ολυμπιακός μπαίνει δυνατά αλλά δεν αξιοποιεί τα πρώτα δύο φάουλ που κερδίζει εκτός περιοχής ΠΑΟΚ.

1΄ Το ματς ξεκίνησε και ο ΠΑΟΚ παίζει ξεκάθαρα 4-4-2 με Σάλπι-Κλάους στην επίθεση

ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ-ΠΑΟΚ 4-0(ΜΕΣΑ ΑΠΟ ΕΙΚΟΝΕΣ)