Αν θέλετε κάποιοι από εσάs μπορείτε νά μάs στείλετε τα δικά σαs κείμενα στό e-mail:paokfever@yahoo.gr καί εμείs μέ τήν σειρά μαs θά τά αναρτήσουμε…

123

 photo logo_zpsd2cefcfa.gif
.

Πέμπτη 28 Μαρτίου 2013

"Όχι" Γκαρσία στη Ντιναμό Μινσκ

Ο Πάμπλο Γκαρσία δε θα συνεχίσει τελικά την καριέρα του στη Λευκορωσία και τη Ντιναμό Μινσκ για οικογενειακούς λόγους. Ο πρώην παίκτης του ΠΑΟΚ αναμενόταν σήμερα στη Λευκορωσία για να περάσει από ιατρικές εξετάσεις και αν όλα κυλούσαν ομαλά θα υπέγραφε συμβόλαιο συνεργασίας με τη Ντιναμό Μινσκ. Ομως, ο Πάμπλο Γκαρσία έστειλε επιστολή στη διοίκηση των Λευκορώσων, αναφέροντας: «Θέλω να ζητήσω συγγνώμη, αλλά δεν μπορώ να είμαι μαζί σας για οικογενειακούς λόγους. Θέλω να ευχαριστήσω τον προπονητή για την εμπιστοσύνη και την Ντιναμό Μινσκ για την προσφορά. Λυπάμαι πραγματικά αν σας δημιούργησα προβλημα. Με εκτίμηση, Πάμπλο Γκαρσία».

Οι αλλαγές στη Τούμπα

Η προσπάθεια εκσυγχρονισμού της Τούμπας, που ξεκίνησε πριν από λίγους μήνες συνεχίζεται, με την εταιρία που ανέλαβε τις εργασίες να δίνει μια γεύση από τις αλλαγές που ετοιμάζει.
Η πρώτη γεύση από την αίθουσα συναντήσεων ήρθε από τη ΠΑΕ ΠΑΟΚ, τη περασμένη Πέμπτη, όταν και δημοσιεύτηκε στο λογαριασμό της ΠΑΕ στο twitter φωτογραφία  με τους Γιώργο Δώνη και Ζηση Βρύζα να έχουν πάρει. Η εταιρία "Νomen Αrchitects" έδωσε μια πρόγευση για την εικόνα που θα έχουν τα νέα αποδυτήρια. Η ίδια εταιρία ασχολήθηκε και με την κατασκευή της νέας εισόδου στα γραφεία της Τούμπας αλλά και του εσωτερικού αυτών.

Σάλπι μέσα, Σεκού εκτός





Ο ΠΑΟΚ περίμενε την εκδίκαση της έφεσης του Δημήτρη Σαλπιγγίδη, αλλά και την επιστροφή του Γκόρντον Σίλντεφελντ για να μπει στη διαδικασία δοκιμής πλάνων ενόψει του αγώνα στο Καραϊσκάκη. Από αύριο, ο Γιώργος Δώνης θα τους έχει όλους.



Αφού σήμερα ο τεχνικός του ΠΑΟΚ ανέλυσε το παιχνίδι του αντιπάλου του, δίνοντας έμφαση στην επιθετική τριάδα των Πειραιωτών και κυρίως στις κινήσεις των Τζιμπούρ και Αμπντούν, αύριο θα έχει την ευκαιρία να δοκιμάσει το πιθανό σχήμα.

Η παρουσία Σαλπιγγίδη πιθανότατα πετάει εκτός ενδεκάδας τον Σεκού Ολίσε, με τον διεθνή φορ να εναλλάσσεται με τον Λίαμ Λόρενς μεταξύ επίθεσης και μεσαίας γραμμής.

Τα υπόλοιπα είναι γνωστά, με τον Ιτάνζ κάτω από τα δοκάρια, τους Αποστολόπουλο, Κατσουράνη, Σίλντεφελντ, Λίνο τετράδα στην άμυνα, τους Λόρενς, Λάζαρ, Κάτσε και Καμαρά στη μεσαία γραμμή και τους Σαλπιγγίδη – Αθανασιάδη στην επίθεση.

Τα… «όργια» του Σαββίδη

Έχει μεγάλο ενδιαφέρον ο τρόπος με τον οποίο υποδέχθηκε ο Τύπος «ερυθρόλευκης» απόχρωσης την απόφαση της δευτεροβάθμιας επιτροπής της ΕΠΟ για τον Δημήτρη Σαλπιγγίδη…


«Έκοψαν πέντε αγωνιστικές, όσες και τα δάκτυλα της μούντζας» αναφέρει η εφημερίδα «Πρωταθλητής» και συνεχίζει: «Παρ’ τε να ‘χετε. Τα μούντζωσαν όλα: Κανονισμούς, διαιτητές ηθική, δίκαιο, ποδόσφαιρο. Όργιο στην ΕΠΟ για χάρη του Σαββίδη και της παρέας του. Καρατόμησαν τη ποινή του Σαλπιγγίδη και έρχεται (με το καλό) στο Καραϊσκάκη».
«Μουντζώστε ελεύθερα! Η επιτροπή εφέσεων «κούρεψε» τις έξι αγωνιστικές του Σαλπιγγίδη… σε μια. Καλώς να έρθει, μαζί με τον Σαββίδη» σημειώνει ο «Γαύρος».

«Πόλεμος με τον ΠΑΟΚ…»

Μετά τον Σάκη Τσιώλη, σειρά για τις δηλώσεις στον Αστέρα Τρίπολης, πήρε ο Λεάντρο Αλβάρεζ, ο οποίος χαρακτήρισε τα παιχνίδια με τον ΠΑΟΚ, ως «πόλεμο».


Ο Αλβάρεζ είπε μεταξύ άλλων στην εφημερίδα «Sportday»:

«Στόχος μας είναι να κρατήσουμε τη δεύτερη θέση. Έχουμε δουλέψει πολύ, έχουμε ρίξει ιδρώτα και «αίμα», για να φτάσουμε εδώ και αξίζουμε να την κρατήσουμε. Νομίζω ότι αν εμείς συνεχίσουμε μέχρι το τέλος, τη δουλειά που κάνουμε από την αρχή του πρωταθλήματος, και κάνουμε ανάλογες εμφανίσεις, θα τα καταφέρουμε. Είναι στο χέρι μας, από εμάς εξαρτάται. Είναι ένας «πόλεμος»και μακάρι να νικήσουμε στο τέλος. Έχουμε τις δυνατότητες και το αξίζουμε».

Και στο Κύπελλο αντίπαλος ο ΠΑΟΚ. Τι πιστεύεις ότι θα κρίνει την πρόκριση στον τελικό;
«Ο ΠΑΟΚ έχει μια πολύ δυνατή επίθεση, με παίκτες που βοηθάνε από τα άκρα. Απειλεί τόσο από εκεί όσο κι από τον άξονα. Αν εμείς μπορέσουμε να περιορίσουμε την επιθετικότητά τους, τότε έχουμε τους ποιοτικούς παίκτες για να κάνουμε τη «ζημιά» στην άμυνά τους και να πάρουμε την πρόκριση».

Ο Αστέρας δεν έχει κερδίσει κάποιο τίτλο. Είστε πολύ κοντά στο Κύπελλο. Περνάει από το μυαλό σας;
«Κάθε ποδοσφαιριστής θέλει να κερδίζει τίτλους. Το σκεφτόμαστε, αλλά όχι πολύ. Μπορεί να είμαστε κοντά, αλλά απέχουμε πολύ. Βλέπουμε κάθε ματς ξεχωριστά. Αν με το καλό περάσουμε στον τελικό, θα μπορέσουμε να σκεφτούμε την κατάκτηση του τροπαίου. Θέλουμε να γράψουμε ιστορία, αλλά έχουμε πολύ δρόμο μπροστά μας».

Το όνειρο του Τσάμπιονς Λιγκ το σκέφτεστε καθόλου;
«Τώρα που φτάνουμε στο τέλος, το θέλουμε πιο πολύ. Πέρα από όνειρο, είναι στόχος μας πλέον η έξοδος στο Τσάμπιονς Λιγκ. Μπορούμε να τα καταφέρουμε, αλλά θέλει προσοχή και συγκέντρωση. Μακάρι να χαμογελάσουμε στο τέλος. Η ομάδα το αξίζει».

Ο Γκαρσία μένει Ελλάδα…




Χθες όλα έδειχναν πως ο Πάμπλο Γκαρσία μετακομίζει στη Λευκορωσία. Σήμερα με επιστολή του διαψεύδει την είδηση αυτή ζητώντας συγγνώμη. Αναλυτικά η επιστολή : «Θέλω να ζητήσω συγνώμη, αλλά δε μπορώ να είμαι μαζί σας για οικογενειακούς λόγους. Θέλω να ευχαριστήσω τον προπονητή και την Ντιναμό Μινσκ για την προσφορά που μου έκαναν. Πραγματικά, ζητάω συγνώμη και δεν ήθελα να δημιουργήσω κανένα πρόβλημα».