Αν θέλετε κάποιοι από εσάs μπορείτε νά μάs στείλετε τα δικά σαs κείμενα στό e-mail:paokfever@yahoo.gr καί εμείs μέ τήν σειρά μαs θά τά αναρτήσουμε…

123

 photo logo_zpsd2cefcfa.gif
.

Τετάρτη 16 Μαΐου 2012

Τελικός στο ΟΑΚΑ!

Σαν τελικό αντιμετωπίζουν όλοι στον ΠΑΟΚ το δεύτερο συνεχόμενο παιχνίδι στο Ολυμπιακό στάδιο, μέσα σε διάστημα τεσσάρων ημερών. Και σε αυτόν τον τελικό, ο Μπόλονι θα έχει και πάλι όλους τους παίκτες στην διάθεση του…
Ο Ρουμάνος τεχνικός, αποφάσισε χθες ότι ο Βλάνταν Ίβιτς που κόντρα στον Παναθηναϊκό συμπλήρωσε τέσσερις κίτρινες κάρτες (απόρροια των δικαιολογημένων διαμαρτυριών στον Γιάχο και τον Γρεβένη για τον μη καταλογισμό του πέναλτι πάνω στον Φωτάκη), θα εκτίσει την ποινή της μίας αγωνιστικής την ερχόμενη Κυριακή και στο ματς με τον Ατρόμητο.
Σε αυτόν τον αγώνα βέβαια θ’ απουσιάσει και ο Μπρούνο Τσιρίλο (επίσης θα εκτίσει ποινή μίας αγωνιστικής), αλλά είναι προφανές ότι ο Μπόλονι θέλει αύριο να καταρτίσει την καλύτερη δυνατή ενδεκάδα, να έχει όλους τους παίκτες στην διάθεση του, ώστε να διεκδικήσει με αυξημένες πιθανότητες τη νίκη.
Μία νίκη, που υπό προϋποθέσεις μπορεί ν’ αυξήσει τις πιθανότητες για την πρωτιά, στην περίπτωση που ο Παναθηναϊκός δεν καταφέρει να κερδίσει στο Περιστέρι, ενώ σίγουρα θα του εξασφαλίζει σε μεγάλο βαθμό την δεύτερη θέση, ακόμα και αν οι πράσινοι κάνουν δύο νίκες.
Χθες το πρωί όσοι παίκτες ήταν βασικό κόντρα στον Παναθηναϊκό έκαναν αποθεραπεία στο ξενοδοχείο που καταλύει η ομάδα πριν τους εντός έδρας αγώνες της. Σήμερα, θα φανεί λεπτομερώς η κατάσταση του Αραούχο Ετό, όλα όμως δείχνουν ότι ο Βραζιλιάνος θα τεθεί στην διάθεση του Μπόλονι, αφού πρόλαβε τα χειρότερα. 
Λόγω της επιβάρυνσης από τους συνεχείς αγώνες και μετά από μία μεγάλη περίοδο απουσίας από τους αγωνιστικούς χώρους, ήταν οι ενοχλήσεις στο δικέφαλο που ένιωσε ο Ετό, ο οποίος ευτυχώς τις κατάλαβε στην γέννηση τους και ζήτησε την αντικατάσταση.
Το απόγευμα, ο Λάσλο Μπόλονι βρέθηκε στην Τούμπα και προπόνησε τους αναπληρωματικούς του παίκτες. Το πρόγραμμα είχε πραγματικά μεγάλη ένταση, ενώ η τελευταία προπόνηση του ΠΑΟΚ θα γίνει στις 10.30’ σήμερα στην Τούμπα κεκλεισμένων των θυρών. Μετά το τέλος της ο 59χρονος προπονητής θ’ ανακοινώσει την αποστολή για την Αθήνα, με τους παίκτες να κάνουν πάλι το ίδιο δρομολόγιο για τον αυριανό αγώνα που θ’ αρχίσει στις 20.00’.
Αλλαγές στην αποστολή δεν προβλέπονται, ενώ ακόμα και για την ενδεκάδα είναι δύσκολο ν’ αλλάξει κάτι. Ενδεχομένως ο Ίβιτς να πάρει την θέση του Φωτάκη ή του Λάζαρ, αλλά πέρα από αυτό οι υπόλοιποι παίκτες πιστεύεται ότι θα είναι οι ίδιοι που αγωνίστηκαν κόντρα σε Ατρόμητο και Παναθηναϊκό (δύο φορές).

Παραπέμπεται ο Γιάχος. Ε, και;

Σύμφωνα με πληροφορίες, ο παρατηρητής διαιτησίας Θόδωρος Γκαϊτατζής (Δράμας), βαθμολόγησε με χαμηλό βαθμό τον Γιάχο και τον βοηθό του Γρεβένη, για το πέναλτι του Καντέ στον Φωτάκη. Έτσι, ο Γιάχος δε θα διευθύνει κανένα ματς στις δύο αγωνιστικές που απέμειναν, αλλά αυτό φυσικά δεν επιστρέφει στον ΠΑΟΚ τους βαθμούς.
Στο μεταξύ, ο εισαγγελέας Παναγιώτης Καρράς άσκησε πειθαρχική δίωξη κατά της ΠΑΕ ΠΑΟΚ για την ανακοίνωση που εκδόθηκε προχθές το βράδυ κατά της διαιτησίας στο ματς με αντίπαλο τον Παναθηναϊκό. Αυτό σημαίνει ότι η ΠΑΕ θα κληθεί σε απολογία και κινδυνεύει με χρηματικό πρόστιμο.

“ΟΙ ΕΝΟΧΟΙ ΚΟΙΤΑΖΟΝΤΑΝ στα μάτια…”

Για τις στιγμές οργής που βίωσε στο ΟΑΚΑ μίλησε χθες στον Sport103 FM ο Σπύρος Μηλιορίδης. Το μέλος της διοίκησης του ΠΑΟΚ είπε αρχικά: “Δε βλέπετε τι γίνεται; Ό,τι και να κάνουμε, όσο τίμιοι και να θέλουμε να είμαστε, δε μας αφήνουν. Ο ΠΑΟΚ κοιτάει να πάει με τη νόμιμη οδό, η οποία, όπως φαίνεται, είναι οδός για τους βλάκες. Η αγανάκτηση περισσεύει. Δε μου βγαίνει κάτι. Να ζητήσω συγγνώμη; Δεν ξέρω. Η κάθαρση της ΕΠΟ και τη ΚΕΔ είναι μέχρι εκεί που συμφέρει αυτούς”.
Για την ανακοίνωση της ΠΑΕ είπε: “Εκφράζει τα εκατομμύρια των φίλων του ΠΑΟΚ που έβλεπαν το παιχνίδι και αισθάνθηκαν τον βιασμό. Αυτούς πρέπει να τους τιμωρήσουν παραδειγματικά. Όχι σαν τον κ. Σπάθα, που για πέντε αγωνιστικές δεν ήταν στους πίνακες και σφύριξε μετά στον τελικό Κυπέλλου. Αν το έχει πιάσει ο φακός ο Γιάχος κοιτάει τον βοηθό στα μάτια και ο βοηθός τον Γιάχο. Περιμένουν και οι δύο να κάνει κάποιος την πρώτη κίνηση. Αυτό αποδεικνύει την ενοχή τους”.

Εκτός ο Ετο, την τελευταία στιγμή Γκαρσία και Σάλπι

Λαβωμένος ταξιδεύει στην Αθήνα ο ΠΑΟΚ για το παιχνίδι με την ΑΕΚ. Ο Ετο αισθάνθηκε πάλι ενοχλήσεις και προτιμήθηκε να μείνει εκτός αγώνα για να μην κινδυνέψει με υποτροπή. Ενοχλήσεις παρουσίασαν και οι Σαλπιγγίδης και Πάμπλο Γκαρσία, που όμως μπήκαν στην αποστολή και η συμμετοχή τους θα αποφασιστεί την τελευταία στιγμή. Ο Σαλπιγγίδης είχε πόνους στους κοιλιακούς ενώ ο Γκαρσία αιμάτωμα στο μετατάρσιο από ένα χτύπημα στο ματς με τον Παναθηναϊκό.
Η αποστολή του ΠΑΟΚ, που θα ταξιδέψει στις 6 το απόγευμα για την Αθήνα, αποτελείται από τους παρακάτω 20 ποδοσφαιριστές Αθανασιάδης, Αποστολόπουλος, Γεωργιάδης, Γιάννου, Μαλεζάς, Μπαλάφας, Παπάζογλου, Σαλπιγγίδης, Σταφυλίδης, Φωτάκης, Χαλκιάς, Λίνο, Τσιρίλο, Πάμπλο Γκαρσία, Ιβιτς, Κρέσιτς, Λαζάρ, Νιμανί, Ρομπέρ, Σνάουτσνερ.

Από τη Σκύλλα στη Χάρυβδη…

Πριν καλά καλά μειωθεί η οργή και ο θυμός στον ΠΑΟΚ, από το νέο έγκλημα του Θανάση Γιάχου στο εκτός έδρας ντέρμπι με τον Παναθηναϊκό, η Κεντρική Επιτροπή Διαιτησίας έκανε και πάλι το… θαύμα της! Πλήρως αποστασιοποιημένη από την πραγματικότητα, πιστή στον… προγραμματισμό της και υπηρετώντας τα δικά της συμφέροντα, όρισε για το αυριανό παιχνίδι ΑΕΚ – ΠΑΟΚ, που θα γίνει, επίσης, στο Ολυμπιακό στάδιο, τον Μιχάλη Κουκουλάκη.

ΔΥΟ ΗΤΤΕΣ
ΣΕ ΝΤΕΡΜΠΙ


Με λίγα λόγια, ο ΠΑΟΚ πηγίναι γνωστά τα έργα και οι ημέρες του. Φέτος, είναι η τρίτη φορά που θα σφυρίξει αγώνα του ΠΑΟΚ, αφού είχε προηγηθεί το ντέρμπι με τον Ολυμπιακό στο “Γ. Καραϊσκάκης” (2-1) και αυτό της κανονικής περιόδου με τον Παναθηναϊκό στην Τούμπα (1-3). Στο δεύτερο ματς μάλιστα, είχε σφυρίξει και ένα πέναλτι υπέρ του ΠΑΟΚ στο 0-3, που αν το αποτέλεσμα ήταν ρευστό δεν υπήρχε ποτέ περίπτωση να το υποδείξει. Το έκανε για να ρίξει στάχτη στα μάτια…

ΟΧΙ ΕΚΤΟΣ
Ο ΚΑΚΟΣ…


Ο οφθαλμίατρος ορίστηκε στο πολύ σημαντικό παιχνίδι της πέμπτης αγωνιστικής των πλέι οφ και είναι χαρακτηριστικό ότι για ένα ακόμα εκτός έδρας παιχνίδι του ΠΑΟΚ αγνοήθηκε ο Τάσος Κάκος. Ο Κερκυραίος, που, κατά γενική παραδοχή, είναι αυτήν τη στιγμή ο καλύτερος, ορίζεται σε ματς του ΠΑΟΚ στην Τούμπα, αλλά όχι στις εξορμήσεις του “Δικέφαλου” μακριά απ’ αυτήν.
Βοηθοί τού Κουκουλάκη θα είναι ο Πάνου από την Αιτωλοακαρνανία και ο Ποντίκης από την Πρέβεζα και τέταρτος διαιτητής ο Αρετόπουλος από τα Τρίκαλα. Όλοι στον ΠΑΟΚ βέβαια, θυμούνται τον Κουκουλάκη από τον προημιτελικό του Κυπέλλου με τον Ολυμπιακό τη σεζόν 2008-2009, όταν άφησε τον ΠΑΟΚ με 9 παίκτες, οδηγώντας τον στον αποκλεισμό.

Παράπονα γ
ια τον Μιχάλη Κουκουλάκη εκφράζονται και από την ΑΕΚ!
Ο λόγος είναι ότι στο παιχνίδι με τον Αστέρα Τρίπολης στο ΟΑΚΑ, που έληξε ισόπαλος με 2-2, οι γηπεδούχοι φώναζαν τότε για τρία πέναλτι! Αυτό μπορεί να σημαίνει πολλά για τον αυριανό αγώνα, με την “Ένωση” να αντιμετωπίζει πολλά αγωνιστικά προβλήματα και απουσίες και να επιδιώκει φυσικά να δημιουργήσει συνθήκες πίεσης - πάνω στον, ούτως ή άλλως, ασταθή Κουκουλάκη – για να πάρει ό,τι καλύτερο μπορεί στο παιχνίδι.

Υποψήφιος για την Εθνική Βελγίου ο Λάζλο Μπόλονι;

Στη βελγική ιστοσελίδα niewsbland.be γίνεται από χθες ψηφοφορία και οι φίλαθλοι ψηφίζουν ποιος θέλουν να είναι ο επόμενος προπονητής στην Εθνική Βελγίου. Στους “υποψήφιους” είναι και ο Λάσλο Μπόλονι, ο οποίος μέχρι χθες το βράδυ συγκέντρωνε το 7% των προτιμήσεων των ψηφοφόρων. Οι ψηφοφόροι ήταν ενημερωμένοι και για το διετές συμβόλαιο του Μπόλονι.